Tesco

címke rss
Nagy üzletet jelentett be a Tesco, rengeteget keresnek vele

Nagy üzletet jelentett be a Tesco, rengeteget keresnek vele

Eladja banki üzletágának zömét a Tesco, a vevő a brit Barcalys. Ezzel az üzlettel 450 milliárd forintot keres a Tesco, ennek nagy részét visszajuttatják a részvényeseknek. 

Igazi világsztár sokkolta a vásárlókat az egyik brit Tescóban

Gazdaság2024.02.02, 12:41

Sir Rod Stewart együttműködési szerződést írt alá a Tesco áruházlánccal saját whiskymárkájának, a Wolfie's-nek a forgalmazásáról, és egyik nap elugrott az otthonához közeli helyi Tescóba, Bishop Stortfordban, hogy kipróbáljon egy üveggel. A bolt dolgozóit és vásárlóit sokkolta a sztár feltűnése, aki kedvesen elbeszélgetett néhányukkal.

Rengeteg élelmiszert hív vissza a Tesco, nehogy ezekből egyen!

Gazdaság2024.02.01, 10:31

Halból készült élelmiszereket hív vissza a Tesco. A saját márkás ruszlijuk számos gyártási tételénél nagyon komoly minőségi problémákat azonosítottak.

Nagy a baj: áruhiányra figyelmeztet a Tesco főnöke

Gazdaság2024.01.15, 16:16

Késve érkező teherhajók, elszálló árak az európai piacokon, leálló autógyárak, hosszabb-rövidebb ideig tartó, átmeneti áruhiány: ezekre kell felkészülni most, hogy a Vörös-tengeren és térségében egyre nagyobb a feszültség a jemeni húszi terroristák hajókat érő támadásai miatt. Miközben néhány nyugati ország fegyveres beavatkozásra szánta el magát a kereskedelmi hajók és a tengeri útvonal védelmében, a Tesco, a Marks & Spencer, az IKEA és több más jelentős vállalat kiadta a figyelmeztetést: a kialakult helyzet miatt nemigen lehet elkerülni az áremeléseket, és az sem biztos, hogy mindig mindenből lesz az áruházak polcain.

Jóval megemeli a dolgozók fizetését az Aldi

Gazdaság2024.01.02, 15:25

Az ALDI január 1-jétől ismét emeli a béreket valamennyi munkakörben – derül ki a vállalat közleményéből. A cégnél két éven belül ez a negyedik béremelés. 

December 24-én rengeteg üzlet zárva lesz, és változik a tömegközlekedés rendje is - mutatjuk a részleteket!

Techbázis2023.12.24, 10:59

Összegyűjtöttük a hazai kiskereskedelmi üzletek és a közlekedési társaságok karácsonyi ünnepi rendjét: mutatjuk, mikor lesznek nyitva karácsonykor és az ünnepek között az Aldi, az Auchan, a CBA, a Lidl, a Penny, a Spar, az Interspar és a Tesco áruházláncok, a kisboltok, valamint a gyógyszertárak, illetve mely üzlethálózatok jelentettek be boltzárat december 24-ére. Összegyűjtöttük azt is, hogyan közlekednek a buszok és a vonatok karácsonykor.

Karácsonyi élelmiszert hív vissza a Tesco, nagy a pánik

Gazdaság2023.12.18, 13:51

Mollyal való lehetséges szennyezettség miatt a brit Tesco visszahívja egyik saját márkás termékét, a "Tesco Finest Apple & Cranberry Stuffing Mix" 130 grammos kiszerelését. A terméket feltétnek és tölteléknek lehet felhasználni más ételekhez, például karácsonyi süteményekhez.

Kiderült, mit keresnek a Tesco parkolóiban az Ikea autói

Gazdaság2023.12.12, 14:13

Sikeresnek ítélték az áruházláncok a még tavaly indított kísérleti kezdeményezést, amiben a brit Ikea mobil átvételi pontokat létesített a nagyobb Tesco áruházak parkolóiban, hogy a vásárlók ott vehessék át megrendelt termékeiket. A két cég a szolgáltatás bővítését jelentette be.

Az Aldi és a Tesco bejelentésére várt mindenki, most megjött

Gazdaság2023.12.12, 14:55

Az Aldi és a Tesco üzletei is déli 12 óráig tartanak nyitva idén december 24-én. Mindkét cég a korábbi évek gyakorlatát valósítja meg ezzel.

Élelmiszereket hívott vissza a Tesco és a Penny: ha ezekből vettél, ne edd meg

Life.hu2023.12.09, 12:01

Kártevő lehetséges jelenléte miatt a Tesco Globál Zrt mogyorót, a Penny-Market mandulabelet hív visszahív vissza, utóbbinak avas szaga van - közölte honlapján a Nébih. 

Előző
Következő