hirdetés

RTL Klub

címke rss

A fiatal magyar énekes izgatta az embereket a legjobban

Life.hu 20142012.12.12, 23:00

Az RTL Klub Fókusz műsora utána járt, hogy 2012-ben kikre kerestek rá a legtöbben az interneten. A lista hosszú, de a legkeresettebb nevek között ott van Fluor Tomi, a ValóVilágban szereplő VV Vera, Vastag Csaba, de még Csobot Adél is előkelő helyezést ért el.

Növelte előnyét a szavazásban vezető X-faktoros

Tévé2012.12.12, 21:14

Már 49 százalékot visz a szavazást vezető énekes az X-Faktor-ban, a maradék 51-en pedig ketten osztoznak.

Visszaszökött a régiekhez az X-Faktor énekese

Tévé2012.12.12, 11:30

Szabó Dávid csalódott szombati kiesése után, de várja a fellépéseket. A show alatt többször összejött régi barátaival, akik hiányát gyakran érezte.

Megtudtuk, miért ütötte ki magát a ValóVilág egykori műsorvezetője!

Life.hu 20142013.04.30, 16:56

Alkohol-intoleranciája van Czifra Noéminek, a ValóVilág egykori műsorvezetőjének, aki azt állítja, hogy emiatt került életveszélyes helyzetbe szombat hajnalban, amikor öntudatlan állapotban az autópálya belső sávjában vesztegelt autójával - tudta meg a Life.hu.

Csoda, hogy túlélte a részeg kalandot az RTL Klub sztárja

Life.hu 20142012.12.11, 14:59

Csak a csodának köszönheti, hogy életben maradt Czifra Noémi. A ValóVilág egykori műsorvezetője részegen, az autópálya belső sávjában veszteglő autójában aludt el, majd a toxikológián ébredt.

Részegen aludt az autópályán a Való Világ műsorvezetője

Tévé2012.12.11, 09:38

Czifra Noémit, aki Stohl András partnere volt, és az RTL Klubon, a Való Világ műsorvezetőjeként lett ismert, szombat éjszaka az M0-s autópályáról szállították a toxikológiai osztályra a rendőrök.

Főiskolán tartott órát Alekosz

Tévé2012.12.10, 08:21

A Budapesti Kommunikációs Főiskolán látták kétszer is a Való Világ 4 győztesét, akire kétszázan voltak kíváncsiak a napokban.

Így áll most az X-Faktor szavazása

Tévé2012.12.10, 20:55

Nem jellemző, hogy az RTL Klub megmutassa a szavazás állását, de hétfő este a Fókusz-ban megtette.

Ha nem vigyázunk, az RTL Klubon jövőre is házasodik a gazda

Tévé2012.12.10, 13:22

A teljes lakosságnál az épp tévézők harmada követi a Házasodna  a gazda című falusi-romantikus párkereső műsort, ami jócskán emeli a csatorna átlagát: ilyen számok mellett újabb évad jöhet jövőre. A listákat továbbra is az X-Faktor uralja, a Voice most csak 11. lett az összes nézőnél - célcsoportban azért valamivel előbb végzett.

Hárman maradtak - képekben az X-Faktor újabb show-ja

Tévé2012.12.09, 10:35

Az X-Faktor szombati adására már csak négy énekes maradt: a nézők szavazatai alapján az utolsó két helyen Geszti Péter mentorálja, Szabó Dávid, és Malek Miklós versenyzője, Csobot Adél végeztek. A párbaj után Geszti Péter Csobot Adélt küldte volna haza, Malek Miklós pedig úgy döntött, hogy Szabó Dávidnak kell befejeznie a versenyt. Nagy Feró a lány mellett állt ki, Keresztes Ildikó a fiút marasztalta volna. Így a mentorok döntése alapján szavazategyenlőség állt elő, de mivel Szabó Dávid kapta a nézőktől a legkevesebb szavazatot, a versenyt Csobot Adél folytathatja (egy hete megmondtuk, hogy így lesz). Jövő szombaton 19.30-kor a legjjobb ...

Mindenkinél szorul a hurok - Vastag Csaba az X-faktorosokról

Tévé2012.12.08, 09:58

Antal Tímeáról senki sem tudhatja, mi van még benne, Csobot Adélnál egyszerre előny és hátrány a fiatalság, Oláh Gergő és Szabó Dávid pedig mindketten biztonsági játékosok - az X-Faktor még versenyben lévő énekeseiről mondta el véleményét az [origo]-nak az első széria nyertese, Vastag Csaba.

Megvan az X-Faktor mai sztárfellépője

Tévé2012.12.08, 17:06

December 8-án az RTL-es tehetségkutató show-jában a Belmondo együttes zenél.

"Ha bejön, akkor akarom!" - Sztárgardób: Kiss Ramóna

Life.hu 20142012.12.06, 19:46

Szívesen öltözik királylánynak és tipeg tizenkét centiméteres tűsarkakon, ha ahhoz van kedve, de van, hogy lógós farmerben, tornacipőben, baseballsapkával a fején váltaná meg a világot. Tíz éve ő alakítja Zsófit az ország legnépszerűbb szappanoperájában, karakterétől olykor meg is irigyel néhány ruhadarabot. Ez alkalommal Kiss Ramóna, a Barátok közt színésznője avatja be gardróbtitkaiba a Life.hu-t.

Chuck Norris kiborult Zámbó Krisztiántól

Tévé2012.12.06, 12:14

Vicces videót tett fel valaki az internetre: a felvételen a rengeteget kritizált, szűk két héttel ezelőtt kiesett X-faktoros előadó, Zámbó Krisztián épp a Golden Eye sajátos feldolgozásával készíti ki a  sokat látott, sok megpróbáltatást átélt amerikai színészt, akinek legendás keménységéről számos vicc is született.

Meglepő! Az RTL Klub sztárja rajong a TV2 műsoráért

Life.hu 20142012.12.05, 11:46

Meglepő dolgot árult el Sebestyén Balázs az általa vezetett reggeli rádióműsorban. Az RTL Klub sztárja megosztotta a hallgatókkal, hogy bizony rajong a TV2 tehetségkutató műsoráért, a Voice-ért - tudta meg a Life.hu.

Napi sorozatban jön az RTL Klubra a Barátok közt-klón, amatőrökkel

Tévé2012.12.02, 20:53

A német RTL2-n látható Berlin - Tag & Nacht mintájára napi konstruált realitysorozat érkezik az RTL Klubra.

Negyedszerre elbukott az X-Faktor párbajhőse

Tévé2012.12.02, 10:56

A Zámbó Krisztián utáni éra első show-jában Szabó Dávid és Stone párbajozott, ahogy az várható volt. Aligha okozott meglepetést bárkinek is, hogy utóbbi esett ki - miután háromszor már visszatáncolt a szakadék széléről.

Győzike másodszor vonul vissza végleg a médiából

Tévé2012.11.30, 11:20

Gáspár Győzőt kikészítette bírósági ügye, nem kíván többet szerepelni a szórakoztató médiában, interjút sem ad. 2009-ben már megsértődött egy Kiskegyed-cikk miatt, és akkor is közölte, hogy soha többet nem akar szerepelni a lapokban, a tévében - pár hétig ki is bírta.

Így szavaztak a nézők Zámbó Krisztiánra

Tévé2012.11.30, 16:43

Az RTL Klubtól kapott grafikonokból kiderül, hogy Jimmy fiának szavazótábora nagyjából változatlan volt, nem nőtt, és nem is csökkent jelentősen a hívók száma az X-Faktor élő adásai alatt. Más énekeseknél nagyobb volt az ingadozás, a múlt szombaton bőven megelőzte olyan, aki eddig mindig mögötte végzett.

Nem bír leszakadni a Mónika Show-ról az RTL Klub

Tévé2012.11.28, 13:23

A szerencsésen kimúlt  délutáni talkshow-ban - akárcsak a Balázs című műsorban - rendszeresen összeeresztett a csatorna celebeket ingyen vagy némi készpénzért pocskondiázó civileket utálatuk állítólagos tárgyával. Az RTL egy új műsorában az X-faktoros előadók fejét helyezi a színes vurstli céllövöldéjének hurkapálcikáira.

Hazapenderítettek egy hiszékeny nőt az RTL-es párkeresőből

Tévé2012.11.29, 08:44

Dorina és a fiatalabb Melinda közül választott párt magának Bence gazda az RTL Klub falusi-romantikus, széna- és trágyaillatú párkeresőjében.

Egy órával az X-Faktor előtt még sírt Zámbó Krisztián

Tévé2012.11.26, 17:29

Király L. Norbi előtt még meg tudott nyílni, amúgy sokszor nem merte elmondani, mi dolgozik benne - vallotta kiesése után Zámbó Jimmy fia, aki a szombat esti kiesésével hatodik lett az idei X-Faktor-ban. Mint mondta, a sok kritika kikészítette idegileg.

Legutóbb ötvenezerért szavazott Zámbó Krisztiánra testvére

Tévé2012.11.25, 23:57

Zámbó Jimmy fiát riporterünk egy csepeli klubban kérdezte: ötvenezer forintos telefonszámlát kapott legutóbb, majd sejtelmesen, de utal arra, hogy vannak családtagok, és vannak rokonok, de nincs igazán összetartás köztük. Az X-Faktor-ból kiesett Krisztiánt öccse az elején, a Bukott diák-kal hallotta jól énekelni, utána szerinte túlizgulta a fellépéseket. Jimmy testvére, Árpy szerint senki nem voksolt Csepelen Krisztiánra, az egykori popénekes fia - aki szerint apja sármos férfi volt - viszont egészen másképp látja a dolgokat.

Krisztián idegrendszerét féltettem - Keresztes Ildikó kiesésről

Tévé2012.11.24, 23:13

Miután a három férfi zsűritag kiejtette Zámbó Krisztiánt az X-Faktor-ból, mentora a műsor után bevallotta, hogy ő is Jimmy fiát küldte volna haza, ha döntenie kellett volna. Keresztes szerint Stone mindig sokkal kiegyensúlyozottabb volt a műsorfolyam során.

Jimmy dalával esett ki Zámbó Krisztián

Tévé2012.11.25, 11:13

Oláh Gergő szokás szerint remek kritikákat kapott, Stone viszont nem erőltette meg magát, olyan dalt választott, amit az ország fele egy kis gyakorlás után el tud énekelni - vagy már el is énekelt, talán épp az oviban. Malek találóan két pályáról beszélt: az egyiken Zámbó küzd saját magával, a másikon pedig versenyez az összes többi énekes. Az X-Faktor-ban Jimmy fia a legjobb hatig még eljutott, de épp apja dalával esett ki, annak ellenére, hogy a mentorok szerint pont ezen az estén volt a legjobb, önmagához képest.

Megvan, ki nyeri az X-Faktort?

Life.hu 20142012.11.23, 10:36

Az RTL Klub nem bánná, ha a nagy műsorok férfi nyertesei után végre egy lányt ünnepelhetne, aki megnyeri az X-Faktort - írja az Origo. A hírportál szerint a csatorna a Fókusz riportjával próbálta még szimpatikusabbá tenni Antal Timit, míg Zámbó Krisztiánról nem éppen pozitív összeállítás készült ugyanabban a műsorban.

Az RTL Klub nem bánná, ha Antal Timi nyerné az X-Faktort

Tévé2012.11.22, 23:02

A november 22-i Fókusz alapján úgy tűnik, az RTL Klubnál nem lennének boldogtalanok, ha Antal Timi nyerne - a róla szóló riport sokkal pozitívabb volt, mint a Zámbó Krisztián újabb szenvedéseit bemutató anyag. Ráadásul lement már a csatornán az elmúlt években öt Való Világ, két X-Faktor, négy Csillag születik, és mind a tizenegy nagy műsort férfi nyerte, azaz örülne az RTL, ha lány is ünnepelne egyszer.

El sem hittem, hogy én kellek - a Barátok közt harmadik Lindája mesél

Tévé2012.11.22, 15:51

Illés Péter cseréje után sorozatbeli szerelmét, Bokros Lindát is új színész fogja alakítani a Barátok Közt-ben. Bartha Zsolt és Bokros Gizi lányaként január másodikán lesz először képernyőn Munkácsy Kata, aki már hetek óta együtt dolgozik a stábbal. A fiatal színésznőnek nem lesz könnyű dolga, ő a harmadik, aki Linda szerepébe bújik.

Hazaküldte az RTL-es gazda a szexmunkásnőt

Tévé2012.11.22, 11:20

A Házasodna a gazda című párkeresőből eddig három nő távozott, az első önként, kettőt pedig a férfiak küldtek haza. A november 21-i adásból épp Indirát, aki korábban állítólag leszbishow-kkal kereste kenyerét.

Ma tűnik el végleg Kertész Géza

Tévé2012.11.21, 10:33

Szerda este láthatják utoljára a nézők Németh Kristófot a Barátok közt-ben.

Az RTL3 már nem tévécsatorna lesz

Tévé2012.11.19, 20:12

Mivel októberben RTL II néven indított új csatornát a tévétársaság, az RTL3 hallatán sokan azt hihetik, hogy még egy kábeltévével bővül a piac - holott az r-time egy új értékesítési modelljéről van szó.

Tovább tart az X-faktoros átok

Tévé2012.11.19, 20:11

A harmadik magyar szériában sem jutott a legjobb öt közé csapat, azaz sokkal könnyebb helyzetben van az a mentor, akinek szólistákat kell felkészítenie. Kilenc csapat indult a három évadban, a legjobb helyezése Rocktenorsnak volt, hatodik lett 2011-ben.

Négymillió néző előtt rázza a magyar táncosnő

Life.hu 20142012.11.18, 23:56

Retteg attól a pillanattól Karsai Zita, amikor négymillió német tekintete fog rászegeződni élő adásban. A táncoslány karrierje csúcsára ért.

Nagy Feró munka nélkül maradt

Tévé2012.11.18, 08:47

Elhullott az X-Faktor legjobb csapata, a november 17-i adásban ugyanis a Like-nak kellett távoznia. Szabó Dávidnál rezgett még a léc, ő párbajozott a lányokkal, de csak a csapat mentora, Nagy Feró vélte úgy, hogy neki kéne távoznia - három ellenszavazattal végül a Like búcsúzott.   

Csobot Adélt meg kell enni - Kocsis Tibor az X-Faktor versenyzőiről

Tévé2012.11.17, 15:25

Zámbó Krisztián újra és újra a saját szintje alatt teljesít, Csobot Adélt meg kell zabálni, Szabó Dávid a jeget is eladná az eszkimóknak, Oláh Gergő pedig született tehetség - az X-Faktor még versenyben lévő énekeseiről mondta el véleményét az [origo]-nak a tavalyi széria nyertese, Kocsis Tibor.

Így néz ki Rékasi Károly új lánya

Tévé2012.11.15, 08:49

A Barátok közt-ben jönnek-mennek a szereplők, néha viszont a karakter marad, és új embert hoznak annak megformálására. Most Szabó Kitti lépett le, Bartha Zsolt lányának szerepét a 19 éves Munkácsy Kata vette át, aki már forgat is a stábbal. A tévézők 2013 elején találkoznak majd vele, mert a több hónap telik el, mire a felvett részek adásba mennek. A fiatal színésznővel hamarosan interjút olvashat az [origo]-n.

Reklámban kínos volt szerepelni - A Barátok közt új rosszfiúja, Nagy Sándor

Tévé2012.11.15, 16:04

November végén új szereplő tűnik fel a Mátyás király téren; Laurik Igor szerepében a Madách Színház népszerű tagja alakítja majd a sorozat új rosszfiúját. A színész csupán pár hónapig lesz képernyőn, de össze fogja kuszálni a szálakat. Nagy Sándor az [origo]-nak elmesélte, miért örült annyira a felkérésnek és milyen elvárásokat fogalmazott meg magával szemben.

A Showder Klub is kóstolgatta az X-Faktort és Zámbót

Tévé2012.11.12, 23:37

Bár november 3-án Ördög Nóra szerkesztői utasításra beszólt az X-Faktor idei előadóinak kvalitásait megkérdőjelező lapoknak, hírportáloknak, a csatorna stand-up műsora, a Showder Klub vígan kóstolgatta a zenés műsor résztvevőit bő egy héttel később.

Keresztes Ildikóval lépne fel Lass Bea

Tévé2012.11.12, 10:25

Az X-Faktor korábbi kiesője korábbi mentorával lépne színpadra: elsősorban énekesként, másodsorban színésznőként képzeli el a jövőjét.

Ifjabb Zámbó kiszökött egy idegcigire

Tévé2012.11.12, 15:40

Újabb kört ment az X-Faktor-ban Zámbó Krisztán, akit ezúttal a feltűnően visszafogott mentorok sem bántottak: a hamis hangok helyett inkább udvariasan csak energiaszintről és dinamikáról papoltak, mintha a főszerkesztő vagy a producer megkérte volna őket, hogy csak a jót vegyék észre ezen az estén.

Puszik és fintorok - képek az X-Faktor kulisszái mögül

Tévé2012.11.11, 11:05

Fehér Zoltán búcsúzott a műsortól, egy csapat és hat énekes maradt versenyben.

Geszti egy versenyzője esett ki az X-Faktorból

Tévé2012.11.11, 11:13

Három mentor döntött Stone javára, aki túlélt egy újabb párbajt. Kiesett Fehér Zoltán.

Előnytelen ruhába öltözött az RTL Klub szőke műsorvezetője

Life.hu 20142012.11.10, 15:50

Mádai Vivien, az RTL Klub műsorvezetője egy igen előnytelen ruhában mutatkozott egy divatbemutatón.

Újabb színészcsere a Barátok köztben

Tévé2012.11.09, 13:28

Barna Zsombor távozott a sorozatból, mivel a Színház- és Filmművészeti Egyetemen folytatja tovább tanulmányait. A karakterét eztán Kiss Péter Balázs alakítja. November 9-én lesz először képernyőn.

Mikor indul a Való Világ 6?

Tévé2012.11.08, 16:08

Bár az RTL Klub újfent rehabilitálta Stohl Andrást, aki lehetne a VV6 műsorvezetője is, akár, és az előző széria is rendre nyert műsorsávjában, egyelőre kitérő válaszokat adnak az RTL Klub vezetői, ha szóba kerül a reality.

Ördög Nóra egy időre felhagy a tévézéssel

Tévé2012.11.07, 15:07

Az RTL Klub műsorvezetője az X-Faktor után egy időre bizonyára felfüggeszti tévés munkáit, ugyanis állapotos.

Lövés követte a kurva anyázást a Barátok köztben

Tévé2012.11.06, 13:16

A Barátok közt-ben újabb leszámolásra került sor, a hosszú évek óta gonoszkodó Berényi Miklós került újfent bajba - régi ellenfele lőtt rá, "a kurva anyádat, dögölj meg!"-kiáltást hallatva. 16-os karikával ment a műsor, de ilyen szitok még nem hangzott el a szappanoperában.

Áll a bál Nagy Feró Neotont cikiző beszólása miatt

Tévé2012.11.06, 14:52

A szombati X-Faktor adásban Feró kétszer is emlegette a Neoton Famíliát, nem éppen kedvező színben tüntetve fel a diszkókorszak legismertebb magyar együttesét.

Malek Miklós visszavágott Keresztesnek

Tévé2012.11.05, 19:36

Lass Bea X-Faktor-ból való kiesése azért is fáj különösen mentorának, mert három versenyzője közül benne látta a legnagyobb potenciált. Malek szerint a lány nem ebbe a tévéshow-ba való volt.

Lass Bea: A kritikáktól begörcsöltem

Tévé2012.11.05, 18:51

A szombat esti produkciókat követően a közönség úgy döntött, hogy Lass Beának kell mennie, ő az, aki nem folytathatja tovább a versenyt. Nem érzi jogosnak, hogy őt küldték haza, s bár nagyot csalódott, nem adja fel célját, hogy elismert énekesnővé váljon. Az [origo]-nak elmondta, mit tartott fontosnak az élő show-k alkalmával a színpadon, és mit csinálna másként, ha újrakezdhetné.

Keresztes Ildikó szerint bosszút álltak rajta

Tévé2012.11.03, 23:09

Az X-Faktor mentora szerint kiesett énekese, Lass Bea nagy karrier előtt áll, ugyanakkor összeesküvés-elméletet is gyártott a show alatt. Nem hiszi, hogy ő a nők ellen szavazna, és úgy látja, korábbi évadok döntései miatt álltak rajta bosszút mentortársai.

X-Faktor: Zámbó Junior megmenekült, Lass Bea búcsúzott

Tévé2012.11.04, 10:53

Miután minden tévéző a terhesnek mondott, és a beszólós médiának, kommentelőknek visszaüzenő műsorvezető, Ördög Nóra újabb ruháját, alakját végigmustrálta, Stone kezdte az estét. A Like és Szabó Dávid követte a kopasz előadót, a mentorok leginkább Zámbó előadása után csaptak össze. A végén Keresztes Ildikónak voltak igen kellemetlen pillanatai, két mentoráltja párbajozott: Lass Bea ment haza.

Kiskosztümben a disznók között

Tévé2012.11.01, 15:09

A Házasodna a gazda egy romantikus, női nézőket megkönnyeztető párkereső akar lenni, de a tévéző a Benkő-, Alekosz- és Delhusa-féle párosodó realityk után bizalmatlanul ül le a készülék elé. Hogyan találja fel magát tizenkét városi asszony a pajta környékén, trágyaszagban?

Ők tizenketten próbálkoznak az RTL Klub párkeresőjében

Tévé2012.11.01, 14:48

Június végén indult a Házasodna a gazda az RTL Klubon, ekkor mutattak be nyolc gazdát a tévézőknek. Az első adás után várta a csatorna a női jelentkezőket, a műsorfolyam pedig október 31-én rajtolt, bemutatva a legérdekesebb szálakat. Tizenkét nő költözött be a négy gazdához, őket az alábbi galériában tekintheti meg. A legutóbbi adásról itt olvashat hosszabban.

Nézze meg a szerdán induló RTL-es párkereső női szereplőit!

Tévé2012.10.31, 11:01

Október 31-én lesz a Házasodna a gazda első adása. A párkereső realityben, amely hetente egyszer, szerda esténként lesz képernyőn, vidéki férfiak keresik a szerelmet városi lányok körében. A produkció szerint ez nem egy hagyományos társkereső műsor, "hiszen a szerelmek nem egy mesterkélt világban, hanem a gazdák lakókörnyezetében alakulnak." A lányok, asszonyok közül négyet meg tudunk mutatni, a párkeresőről pedig itt olvashat többet. A gazdák az első adásban hat-hat jelentkezővel randiznak, utána választanak, hárommal költöznek össze.

Főszereplő távozik a Barátok köztből

Tévé2012.10.30, 16:04

Balogh Edina eltűnik az RTL Klub szappanoperájából, ő kérte, hogy írják ki karakterét.

X-Faktor: Feró munkanélküli lesz

Tévé2012.10.28, 10:47

Az X-Faktor harmadik élő adásban tíz produkció állt színpadra. Az utolsó két helyen a nézők szavazatai alapján Nagy Feró csapata, a Spirit, valamint Geszti egyik énekese, Fehér Zoltán végzett. Előbbi búcsúzott - három kör után a Beatrice frontemberének már csak egy csapata maradt versenyben.

Stohl András visszatért az RTL Klub képernyőjére

Life.hu 20142012.10.28, 10:25

Stohl András kihagyása után visszatért az RTL Klub képernyőjére - egy dal erejéig.

Eltűnik az 1 perc és nyersz, jön A kód

Tévé2012.10.26, 08:42

November 5-én indul az RTL Klubon A kód, a változatosság kedvéért Sebestyén Balázzsal.

Tematikus esttel készül az X-Faktor

Tévé2012.10.26, 15:35

Bond-filmekből ismert dalokkal készülnek az RTL Klub tehetségkutatójának állva maradt szereplői a szombati show-ban.

Megszenved a sikerért az X-faktoros lánytrió

Tévé2012.10.25, 11:44

Nagy Feró lánycsapata a tábor és a mentorház óta két kört már ment, szombaton újra a továbbjutás a céljuk. Nem csapatként jelentkeztek a műsorba, az előválogatók során kovácsolódtak össze olyannyira, hogy a mentorok elé már közösen álltak. Gubik Petra, Molnár Szulita és Barnicskó Valéria az [origo]-nak mesélték el, honnan jött a Like megalakulásának ötlete és mit szeretnének bizonyítani a nézőknek.

Betörtek az X-Faktor szereplőjéhez

Tévé2012.10.23, 09:11

Zámbó Krisztián énekes otthonát feldúlták, kisebb értékekkel távozott a betörő - jelentette az RTL Klub Híradó-ja.

Nem választhatta saját dalait az X-faktoros kieső

Tévé2012.10.24, 08:21

A Nagy Feró által felkészített három csapatból elsőként a PJZ esett ki az RTL Klub tehetségkutatójából. Klipet szeretnének, haknizásból akarnak megélni, és sajnálják, hogy nem jöhettek saját számokkal.

Csapat távozott az X-Faktorból

Tévé2012.10.21, 02:46

Az X-Faktor második élő adásában Lass Bea és a P.J.Z. párbajozott, utóbbinak kellett búcsúznia a versenytől.

Új szerelme van Gönczi Gábornak

Life.hu 20142012.10.18, 20:56

Az utóbbi időben igencsak feldobottnak tűnik Gönczi Gábor, a Fókusz szerkesztő-műsorvezetője. Rengeteg elfoglaltsága van, így nem sok szabadideje marad, viszont egy új szerelem miatt most azt a kevéskét is beáldozza.

Oláh Gergő az X-Faktorért eldobta a gereblyét

Tévé2012.10.16, 12:57

Oláh Gergő már a válogatás során lenyűgözte a közönséget és a mentorokat, mikor Stevie Wonder egy dalával színpadra állt. A közmunkásként dolgozó salgótarjáni fiú óriási lehetőségként tekint az X-Faktor-ra. Felesége és két gyereke várja haza, de ő még maradna Pesten - és nem bánja, hogy egy barátja nevezett helyette.

Keresztes már az X-Faktor párbaja előtt tudta, kire voksol

Tévé2012.10.15, 09:26

Az RTL-es tehetségkutató műsorban Keresztes Ildikó szavazata döntött, ő Fehér Zoltánt tartotta benn, Kvaka Andrea ellenében. A mentor a párbaj előtt tudta, kit marasztal majd.

Marenec Fruzsina: Meg kellett pofoznom Csomor Csillát

Tévé2012.10.15, 14:04

A jelenleg napi sportműsort vezető Marenec Fruzsina a Barátok közt-ben több évig játszotta Harmathy Emmát, szomorú és elveszett volt, amikor kiírták a sorozatból - annak ellenére, hogy még Tilda karakterével is összetévesztették. A Marslakók-ban volt olyan, hogy egyszerre két férfival kellett ágyjelenetet forgatni, de ennél is durvább, hogy csókjelenete volt Havas Henrikkel. Az, hogy az MTV-s szappanoperát alig nézte valaki, egyáltalán nem izgatta - mesélte az [origo]-nak. 

Csobot Adél: Meggyőztem az ellentábort

Tévé2012.10.14, 21:42

Nem sok magyar előadónak van több tucat rajongói csoportja a Facebookon, de az X-Faktor egyik legellentmondásosabb, legmegosztóbb személyiségét legalább félszáz támogatói oldal népszerűsíti.

Azért tértem vissza, hogy beolvassak az X-Faktor mentorainak

Tévé2012.10.13, 17:06

Kovács László Stone nem tartja magát tipikus ötvenes éveiben járó fickónak, szívesebben áll ki a színpadra énekelni ahelyett, hogy otthon növesszen sörhasat a tévé előtt. A szegedi származású énekes második alkalommal próbálkozott az X-Faktor mentorai előtt, ezúttal sikerrel. Az [origo]-nak elárulta, miért jött vissza idén a tehetségkutatóba, és milyen érzésekkel távozott két évvel ezelőtt.

Új frizurával okoz meglepetést Ördög Nóra az X-Faktor első élő adásában?

Life.hu 20142012.10.13, 18:47

Az X-Faktor első élő adása mindig nagy durranás nemcsak a versenyzők produkciói, hanem például a műsorvezető, Ördög Nóra ruhája és frizurája miatt is. Úgy hisszük, idén sem lesz ez másképp.

Abbahagyná az éneklést az X-Faktor első kiesője

Tévé2012.10.14, 00:22

Kvaka Andrea az átlagnál is rosszabbul viselte kiesését az RTL Klub tehetségkutatójából, így fontolgatja, hogy feladja, és nem is próbálkozik pályán maradni. Mentora nem is érti, mi lehetett a baj.

X-Faktor: Csobot Adél nem volt nünüke, búsult Malek Miklós

Tévé2012.10.14, 08:28

Az X-Faktor 2012 első élő show-ját a nehezen értelmezhető PJZ kezdte, de utána akadtak értékelhető előadások is, bár hullámzott a színvonal. Zámbó Krisztiánt a mentorok lehúzták, Csobot Adél viszont végre egyértelműen bizonyította, hogy színpadra való. Kiesett Kvaka Andrea, rezgett a léc Fehér Zoltánnál.

Az X-Faktor miatt változtatta meg a külsejét, életét

Tévé2012.10.13, 10:46

Tavalyi kiesése után egy világ tört össze benne, de óriási változásokon esett át, és idén visszatért az X-Faktor színpadára. Fehér Zoltán nemcsak a külsejét változtatta meg, hanem ének- és angoltudását is fejlesztette: Geszti Péter mentoráltjaként került be a legjobb tizenkét előadó közé, s bár rettentően izgul az első élő adás miatt, állítja, hogy sokkal magabiztosabb, mint korábban volt.

Malek Miklós: Az egész ország Csobot Adélról beszél

Tévé2012.10.11, 16:39

Az X-Faktor mentora szerint Antal Timi az év hangja, Kvaka Andinak hatalmas energiája van, és ostobaság lett volna kihagyni a 12-es mezőnyből Csobot Adélt, aki leginkább megosztotta a show 2,3 millió nézőjét. Úgy érzi, tud bánni a női lélekkel, és örül neki, hogy a rivális tehetségkutatóba beült a nővére is.

Testvérek együtt és egymás ellen

Tévé2012.10.11, 08:48

A Voice-ban hamarosan hallhatjuk Rúzsa Magdi testvérét, az X-Faktor-ban pedig több testvérpár is színpadra lépett mostanában: Vladiszávlyev Szelma és Veszna közös produkcióval, a majdnem az élő show-ig jutó Soldier Sisters tánccal és énekkel, a Fóris-Ferenczi testvérpár egymás ellen lépett a mentorok elé.  A tehetségkutatók korábbi szériáiban sem volt ritka, hogy testvérek együtt jelentkeztek.

Zámbó Krisztián: Nem volt semmi protekcióm

Tévé2012.10.10, 12:53

A mentorházból Zámbó Krisztián is bekerült a legjobb tizenkettő közé, így a szombati élő show-ban ott lesz az X-Faktor színpadán. Keresztes Ildikó mentoráltjának szereplése erősen megosztotta a közvéleményt, a 28 év felettiek kategóriájában versenyző énekes azonban csak a pozitív visszajelzésekre figyel, más nem érdekli. A casting előtti napon minden hitét elvesztette, alig mert elmenni a válogatóra, majd ugyanúgy 16 órát ült a kövön várakozva, mint mindenki más.

Nagy Feró: A piac dönt az X-faktorosok sorsáról

Tévé2012.10.10, 11:37

A Beatrice frontembere szerint a mentorok hiába raknak össze mesterségesen formációkat, ha a show és a haknik után nem kellenek a kluboknak, művelődési házaknak, akkor azok úgyis szétesnek. Ferót Zámbó Krisztián táborban nyújtott produkciója megdöbbentette, úgy látja, hogy Stone-nak is nehéz dolga lesz, ő viszont örül, mert olyan csapatokkal dolgozhat, amilyenek még nem voltak ebben a tehetségkutatóban.

Még mindig tárgyal a nyereménylakásról a VV5 nyertese és az RTL Klub

Tévé2012.10.08, 09:27

Továbbra sincs lakása a 2012 februárjában véget ért Való Világ 5 nyertesének, Knap Attilának. A szponzor és a csatorna közti vita miatt máig nem kapta meg nyeremény nagy részét a VV Attilaként ismert realityszereplő.

Stone korábbi RTL-es műsorokban is pedálozott

Tévé2012.10.08, 15:46

Nem csak az X-Faktor korábbi évadjában, hanem a Való Világ-ban is láthatta az énekest a tévéző.

Idősebb férfival jönne össze a Barátok közt egykori sztárja

Life.hu 20142012.10.08, 11:09

A 23 éves Marenec Fruzsina csak néhány hónappal ezelőtt szakított élete első, komoly szerelmével, de állítása szerint készen áll az új kapcsolatra. Csak az nem mindegy, ki lesz az új párja.

Nem a hang a legfontosabb az X-Faktorban

Tévé2012.10.08, 13:18

Sokan morgolódnak, mert úgy vélik, hogy a kedvenc énekesük, a rokonszenves fiú vagy a csinos tinilány helyett egy hamisan éneklő senkiházi került be a show-ba, így jutva pár héten belül országos ismertséghez. A felháborodott leveleket író nézők elfelejtik, hogy egyfelől az éneklés megítélése erősen szubjektív, a hang mellett számos más tényező (színpadi mozgás, eladhatóság, háttértörténet) is fontos, és valójában nem is tehetségkutatót, hanem szisztematikusan felépített, kellően hatásvadász, szándékosan erős érzelmeket kiváltó valóságshow-t néznek.

Még mindig az édesanyjával él az RTL Klub felfedezettje

Life.hu 20142012.10.09, 13:46

Tabáni Istvánt a Life.hu riportere az életében fontos szerepet betöltő nőkről faggatta. A férfi azt is elárulta, milyen pikáns csomagot kapott azoktól a lányoktól és asszonyoktól, akik nem tartoznak az előbbiek közé.

Nagy Feró meglepőt lépett, Keresztes bevitte Zámbó Krisztiánt a show-ba

Tévé2012.10.08, 13:03

Keresztes Ildikó és Nagy Feró döntött arról, kikkel szeretnék folytatni az RTL Klub tehetségkutatóját, az X-Faktor-t. Ezzel véglegessé vált, kik jutottak be a legjobb 12 produkció közé.

Salátával sétáltak be a stúdióba - az első nap az RTL Klubnál

Tévé2012.10.06, 21:44

Szellő István az RTL Klub egyik legrégebbi tagja, ott volt az első adásnapon is, 1997 októberében: a kezdetekről mesélt az [origo]-nak. Az előzetesen kiválasztott képernyősök Brüsszelbe utaztak, ott próbafelvételek készültek velük, majd pár héten át csak konzervanyagok, magyar filmek és videoklipek mentek a tévén. Az RTL Klub híradósa annyira erősen kötődik csatornához, hogy komoly ajánlattal nem is csábították - mert úgysem ment volna.

Megvan Malek Miklós és Geszti Péter csapata az X-Faktorban

Tévé2012.10.06, 22:00

Eldőlt, hogy ki az a három fiú, akik Geszti Péter és kik azok a lányok, akik Malek Miklós mentoráltjaiként versenybe szállnak jövő szombaton az X-Faktor idei első élő show-jában.

Miért nem mutatta Hernádi Judit lányát az X-Faktor?

Tévé2012.10.05, 09:49

Bejutott a tábor-fázisba Tarján Zsófia, de onnan már nem ment tovább a mentorok házába - és nem is mutatta a tévé. Az RTL szerint nincs semmi különös abban, hogy nem került képernyőre, mert rajta kívül nagyon sok továbbjutót sem mutattak, ugyanakkor egy tévécsatorna ritkán hagy ki olyan ziccert, hogy országosan ismert színművész gyerekét adásba tegye, ha tehetségkutatójában indul.

Megszületett Dombóvári Vanda kisfia

Life.hu 20142012.10.06, 00:07

Az RTL Klub műsorvezetője már egy héttel ezelőtt világra hozta első gyermekét.

Ezért szerepelt rosszul az X-Faktorban Zámbó Krisztián

Life.hu 20142012.10.04, 03:00

Az X-Faktor táborának utolsó megmérettetésén Zámbó Krisztián nem tudott jól teljesíteni és elrontotta a dalát - a Life.hu utánajárt, mi volt az oka Jimmy fia gyengébb teljesítményének. 

Rá sem ismerni az X-Faktor volt énekesnőjére

Tévé2012.10.04, 11:06

Birminghamben él Shodeinde Dorka férjével, aki egy helyi focicsapatnál dolgozik. Az énekesnő képeket posztolt ki magáról a Facebookra, ahol egészen más külsővel látható, mint ahogy az X-Faktor-ban megszokhattuk.

Tóth Gabi is segíti az X-Faktor mentorait

Tévé2012.10.03, 21:28

Az élő adásokba továbbjutó versenyzőket nem egyedül választják ki az X-Faktor mentorai, a döntésben a zenei szakma négy képviselője segíti őket. 

Titkos eszközt vetett be az RTL Klub műsorvezetője, hogy nyerjen

Life.hu 20142012.10.03, 13:16

Nem véletlenül nyerte meg a barbecue-grillversenyt az RTL csapata. Barabás Évi otthonról hozott segédeszközzel ügyeskedett a győzelem érdekében.

Újra szerelmes az RTL Klub műsorvezetője

Life.hu 20142012.10.02, 17:22

Az RTL Klub műsorvezetője, Mádai Vivien egy sportrendezvényen mosolyogva mesélte a Life.hu-nak, hogy újra szerelembe esett.

Zámbó Jimmy fia hozza a pénzt

Tévé2012.10.01, 17:11

Egy kereskedelmi tévének a profitra is gondolnia kell, így aligha meglepő, hogy pocsék előadás után is továbbjutott az X-Faktor-ban Zámbó Krisztián. Csobot Adél a surranópályán evickélt tovább, a szabályok ellenében - ő pedig a lapoknak eladható love story miatt kell a műsorba.

Malek a lányokat, Geszti a fiúkat kapta az X-Faktorban

Tévé2012.09.30, 22:23

Kialakult a 2012-es X-Faktor mentorház-etap mezőnye, ezúttal huszonöten mentek tovább. Malek Miklós a lányokat készítheti fel, Ferónak a csapatok jutottak.

A kis Zámbó összeomlott, elrontotta az X-faktoros selejtezőt

Tévé2012.10.01, 14:19

Lezárult a 2012-es X-Faktor tábor című etapja, ezúttal huszonöt énekes vagy csapat ment tovább a mentorok háza nevű szakaszba.

Zámbó Krisztián egy lépéssel közelebb jutott az X-Faktor-győzelemhez - Összefoglaló

Life.hu 20142012.09.29, 23:07

Hiába jutott tovább 130 versenyző a válogatókról, az X-Faktor táborában új kihívásokkal kellett szembenézniük: nemcsak ének-, de tánctudásukat is meg kellett mutatniuk a szigorú ítészeknek. A zsűri sokat karcosodott az első évad óta, ami szerencse, hiszen ebben az évadban minden eddiginél több kiválóság jelentkezett, így a válogató során a nagyon tehetséges emberektől is kénytelenek megválni, akikben mégsincs meg az a bizonyos "X".

Borul az RTL Klub műsorrendje

Tévé2012.09.28, 20:45

Október elsejétől, hétfőtől új időpontban látható A gyanú árnyékában és visszatér az 1 perc és nyersz! című családi vetélkedő.

Claudia néven lett prostituált egy volt villalakó

Tévé2012.09.27, 11:15

A VV5-ben látott Annamari modellként dolgozott volna a valóságshow után, de a Blikk szerint egészen másból él.

Már tudjuk, honnan jönnek az új X-faktorosok

Tévé2012.09.27, 16:28

A Madách Színház és az Operettszínház több színésze is színpadra lépett az X-Faktor válogatásain, hogy színészi tehetségük mellett énektudásukat is megmutassák a közönségnek. A jelentkező hat színészből mind a hatot a táborig juttatta a zsűri.

Most
Top 12 óra