hirdetés

RTL Klub

címke rss

Péterffy Lili: "Csoda, hogy élek"

Life.hu2013.10.16, 12:38

Drámai történetet mesélt el Péterffy Lili az X-Faktorban bemutatott kisfilmjében. A gimnazista lány büszkén és meghatottan mesélt édesanyjáról, aki komoly egészségügyi kockázatokkal szembenézve, hatalmas önfegyelem árán hozta őt világra. Lili a Life.hu-nak azt is elárulta, a vasárnapi párbajadás miért volt különösen nehéz számára.

Vadon Jani: Nem vagyok egy sztáralkat

Tévé2013.10.15, 08:25

Vadon Jani a Vundersőn és Zuperszexi-ben ismét Sebestyén Balázs mellett tűnik fel az RTL Klubon, de cseppet sem zavarja az unterman szerepe, mert így legalább nyugodtan ülhet a villamoson. Balázsról elsőre nem volt kifejezetten pozitív véleménye, Fábryval, Kalapács Józsival viszont szívesen dolgozott, Dél-Amerikában pedig egy madárpókkal lakott együtt. Interjú.

Ostromolják a nők az X-Faktor énekesét

Life.hu2013.10.14, 19:42

Csordás Ákost pikáns szexajánlatokkal bombázzák a rajongók. A fiú azonban kitart barátnője mellett.

Betegen állt színpadra az MDC énekese

Life.hu2013.10.15, 11:53

Mint ahogyan a Life.hu megírta, az X-Faktor első élő show-jában a közönség szavazatai szerint, majd a mentorok döntésével az MDC-nek ért véget a tehetségkutató. Szikora Róbert szerint bejött a papírforma, és együttesnek kellett távoznia.

Eckert Anikó: Megviselt a párbaj

Life.hu2013.10.14, 15:03

Bár a mentoroktól leginkább pozitív kritikát kapott Eckert Anikó, a közönségszavazatok alapján mégis ő volt az egyik előadó, akinek párbajoznia kellett. Alföldi Róbert úgy véli, mentoráltja éppen a legpozitívabb tulajdonságai, az egyediség, az originalitás miatt kerülhetett ilyen helyzetbe. A színész-rendező és az énekes lány állítja, mindketten levonták a megfelelő következtetéseket ahhoz, hogy Anikó ne kerüljön mostanában újra "veszélyzónába".

Ez még nem vundersőn és zuperszexi

Tévé2013.10.14, 16:45

Az RTL Klub új esti show-jába belehajigáltak mindent, ami épp kéznél volt, rádiós elemeket kevertek a megszűnt Kész átveréssel, miközben biodíszletként égette magát Boros Lajos – aki egyszer némán tátogott, mert elfelejtettek hangot adni rá.

Danics Dóra nem gondol a győzelemre

Life.hu2013.10.13, 09:36

Kiváló hang, vonzó külső, intelligencia. Danics Dórában minden megvan, ami akár elég egy X-Faktor-győzelemhez is. Geszti Péter mentoráltja azonban még nem gondol erre. Kérdésünkre elmondta, hogy mindig csak a következő élő show-ra koncentrál.

Nejlonzoknis szex az X-Faktor színpadán - kritika

Life.hu2013.10.13, 10:19

Minimum átlagos, de inkább meggyőző produkciók, háttérben maradó műsorvezetők és papírforma szerint működő mentorok. Csak a zenét hiányoltuk. Beszámoló az első élő X-Faktorról.

Tóth Gabi: "Ott tartok, ahol kell"

Life.hu2013.10.13, 10:33

Nővérét, Verát tartja mentorának Tóth Gabi, ezért választotta segítőjének testvérét az X-Faktor Mentorok Házában. A Life.hu-nak boldogan mesél a három fiúról - Szabó Ádámról, Tóth Marciról és Csordás Ákosról.

Szabó Ádám rettentően izgul

Life.hu2013.10.12, 10:41

A Csillag születik egykori harmonikása Tóth Gabi szerint egy kicsit elveszett a színpadon a hangszere nélkül. Ám a mentor mégis bizalmat szavazott Szabó Ádámnak, mert óriási tehetségnek tartja, és biztos benne, hogy énekesként is megállja a helyét.

Három nővel kavart egyszerre Vastag Csaba

Tévé2013.10.12, 08:33

Az első X-Faktor győztese is feltűnik a Vundersőn és Zuperszexi című show-ban, a magánéletéről faggatja Sebestyén Balázs és Vadon Jani.

Nem stresszel az X-Faktor sztárja

Life.hu2013.10.12, 10:50

Speciális a helyzete az X-Faktorban a Barátok köztben szereplő Bozsek Márknak. Ismert arcként került be a tehetségkutató döntősei közé, és egy percig nem aggódik azért, hogy a két produkcióban való részvétele egymás rovására megy.

Geszti az X-Faktor kulisszatitkairól mesélt

Life.hu2013.10.12, 10:54

Geszti Péter az egyedüli mentor, aki az X-Faktor első szériája óta egyengeti a fellépők sorsát. Tisztában van vele - ahogyan a Life.hu-nak fogalmazott -, milyen "hosszú menet" áll előttük, és azzal is, hogy minden héten drámai fordulatot vesz mindannyiuk sorsa. Ugyanis nem csupán a kiesőnek lesz nehéz, de a mentoroknak és a többi versenyzőnek is fel kell dolgoznia, hogy egyre kevesebben vannak.

Krasznai Tünde hálás exkedvesének

Life.hu2013.10.10, 18:24

Mentora, Geszti Péter szerint Krasznai Tünde az X-Faktor történetének egyik legveszélyesebb vállalása. A 25 éves lány öntörvényű, ösztönös, olykor zabolázhatatlan. Állítja: tisztában van a temperamentumával, amivel élni és nem visszaélni akar. A tehetségkutató próbatermében jártunk.

Szinglik az X-Faktoros szépfiúk

Life.hu2013.10.10, 18:20

Ahogy a Life.hu-nak Szikora Róbert elmondta, a legtöbb kétely az X-Faktorba bejutó zenekarokat övezi. Mivel az idei az első évad, hogy együttesek is indulhattak a tehetségkutatón, sokan máris tudni vélik, csakis egyéni előadó nyerheti meg a versenyt. Az MDC azonban bizakodó.

Gyereket akarnak Vajnáék

Life.hu2013.10.09, 20:02

Az RTL Klub Fókuszának kamerái előtt mesélt esküvőjük részleteiről, gyermekvállalásról, szerelemről és pénzről Vajna Tímea és Andy Vajna.

Lilu: "Alföldi rengeteg pluszt ad"

Life.hu2013.10.09, 15:54

Idén először vezeti az X-Faktort Lilu, aki a válogatások és a Mentorok Háza idején olyannyira közel került a versenyzőkhöz, hogy olykor még a próbaterembe is ellátogat hozzájuk. A műsorvezető azt ugyan nem árulta el, hogy kik a kedvencei, arról azonban beszélt, hatalmas megtiszteltetés számára, hogy Alföldi Róberttel dolgozhat.

Merészet villantott Tóth Gabi

Life.hu2013.10.09, 14:59

Az X-Faktor mentora a mellei után ezúttal a lábával és ágyékig felsliccelt ruhájával borzolta a kedélyeket.

Mindent egy lapra tesz fel Eckert Anikó

Life.hu2013.10.09, 18:21

Bár az X-Faktor döntőse, Eckert Anikó azért ment jogi egyetemre, mert szülei szerint remekül kommunikál, a lány a Life.hu-nak arról beszélt, ha stresszhelyzetbe kerül, hajlamos visszavonulni a társaságtól. Elárulta, azon van, hogy egyre nyitottabb legyen versenytársaival, és úgy érzi, jó úton jár.

Eckert Anikó: Nagy szerencsém volt a Mentorok házában

Tévé2013.10.09, 12:24

Másodiknak énekelhetett, és ez némiképp megnyugtatta. Babonái nincsenek, korábban éneklés helyett inkább táncolt, és borzasztóan szokott izgulni a megmérettetések előtt. Az X-Faktor egyik döntősével beszélgettünk pár nappal az első élő show előtt.  

Elrabolta mentora szívét Péterffy Lili

Life.hu2013.10.08, 19:37

A Kispál és a Borz Szívrablás című dalával Alföldi Róbertet és mentorsegédjét, Keresztes Ildikót is elvarázsolta Péterffy Lili a Mentorok Házában. A gyönyörű fiatal lány a Life.hu-nak elárulta, tízéves kora óta hallgatja az azóta sok feldolgozást megért nótát, sőt a szövege is a falát díszíti, és a legutóbbi előadása óta még inkább a sajátjának érzi, mint korábban.

Szikora: "A zenekar ma már nem divat"

Life.hu2013.10.08, 18:36

Idén először nemcsak egyéni előadók, hanem csapatok is jelentkezhettek az X-Faktorba, közülük pedig a legsikeresebbeknek a Fat Phoenix, az MDC és a ByeTheWay bizonyult. Mentoruk, Szikora Róbert a Life.hu-nakmegerősítette azt a nézői véleményt, hogy a zenekarok nehezebb helyzetben lesznek az élő show-ban, ám hozzátette, mint egykori együttesalapító, mindent megtesz, hogy sikerre vigye a fiatal tehetségeket.

Udvariatlan az RTL Klub

Tévé2013.10.07, 13:39

Nem hagy teret más csatornának az RTL Klub, a múlt héten a célcsoportban elvitte a nézettségi toplista első tíz helyét. A teljes lakosságnál legalább a 8. és a 10. helyet megcsípte a TV2.

Már most vitát gerjeszt Bozsek Márk

Life.hu2013.10.07, 11:38

Az X-Faktor negyedik szériájának egyik legmegosztóbb énekese lehet a Barátok közt szereplője, Bozsek Márk. A nézők egy része az elejétől kezdve szurkol a fiúnak, mások pedig úgy vélik, ismertsége révén jutott el az élő adásig.

Kínzás, könnyek, kesergés - összeállt az X-Faktor mezőnye

Tévé2013.10.07, 10:08

Alföldi olyan halkan beszélt, mintha templomban ücsörgött volna, és hosszan elemezte a fokozatosan összeomló próbálkozók jellemét, mielőtt kitette vagy továbbvitte volna őket. Tóth Gabi az elődjét, Keresztes Ildikót biztosan felülmúlja majd sírás tekintetében, legalább háromszor pityergett a műsorban. Megvan a tizenkettes csapat.  

Összeállt az X-Faktor csapata

Life.hu2013.10.07, 11:22

Vasárnap este Alföldi Róberten és Tóth Gabin volt a sor, hogy kiválassza versenyzőiből azt a három-három legalkalmasabbat, akikről azt gondolják, hogy akár meg is nyerhetik a versenyt. Állítják: nagyon nehéz volt a döntés.

Molnár Andrea új szerepkörben

Life.hu2013.10.06, 20:24

A SportKlubon kapott műsort a Szombat Esti Láz táncosa, Molnár Andrea. A népszerű szépség mostantól a MezTelenül című magazinműsor háziasszonyaként várja a csatorna nézőit.

Balhé lehet Geszti Péter döntéséből

Life.hu2013.10.06, 12:52

Az X-Faktor Mentorháza nemcsak a versenyzőket, de az ítészeket is kihívás elé állította, hiszen most már a nagyon jókból kellett a legeslegjobbakat kiválasztaniuk, akik a remek hangi adottságok mellett szerethetők és színpadra termettek. Szombat este Szikora Róbert a zenekarok közül, Geszti Péter pedig a 25 év felettiekből juttatta tovább azt a hármat, akik közül akár a végső győztes is kikerülhet.  

A túlzott izgalom lehet az x-faktoros veszte

Life.hu2013.10.02, 16:32

A Jennifer Aniston-hasonmásnak is nevezett X-Faktor-versenyző, Eckert Anikó bár remekül teljesített a Táborban, rettenesen izgul, mi lesz a későbbiekben - tudta meg a Life.hu.

Détár és Rékasi megszólalt

Life.hu2013.10.02, 11:24

Az utóbbi hetek bulvárcímlapjainak kétségkívül állandó szereplői Détár Enikő és Rékasi Károly. A színészházaspár a Fókusz kamerái előtt szólalt meg, ám azt, hogy tulajdonképpen hogy is állnak egymással, most sem tudtuk meg.

Hazugságvizsgálóra kötötték Tóth Gabit

Life.hu2013.10.01, 11:36

Az X-Faktor mentora nagyon kínos helyzetbe került, amikor Sebestyén Balázs és Vadon Jani új műsorában hazugságvizsgálóra kötötték.

Karsai Zita húga tehetségtelen

Life.hu2013.10.01, 09:25

Nem jutott be az RTL Klub X-Faktorának Mentor Házába a táncosnő, Karsai Zita húga, Karsai Kata. Bár a fiatal énekesnő évekkel ezelőtt a TV2 Megasztárjának élő show-jába sem került be, azt állítja, nincs elkeseredve.

Bánsági Ildikó fia az X-Faktorban

Life.hu2013.09.30, 16:09

Soha ennyi híres szülő gyermeke nem tűnt fel tehetségkutatóban, mint idén az RTL Klub X-Faktorában. Nádas György fia, Nádas Gábor Dávid is megmutathatta mit tud, Bach Szilvia lánya, Danics Dóra és Bánsági Ildikó és Gáspár Sándor fia, a Fat Phoenix dobosa, Gáspár Gergely pedig már a Mentorok Házában bizonyíthat.

Egy kutya is jelentkezett a ValóVilágba

Life.hu2013.09.30, 14:43

Kutyusával próbálkozott bejutni a valóságshowba a gazdi, hátha így jobban felfigyelnek rá a műsor készítői.

Zokogott az X-Faktorból kiesett Bee

Life.hu2013.09.30, 13:12

A Bestiákból megismert Bee sokat remélt az X-Faktortól. A mentorok viszont úgy döntöttek, a végső megmérettetésre már nem viszik magukkal. Bee a döntés után kiborult.

Honnan jöttek ezek? – Keretszűkítés az X-Faktorban

Tévé2013.09.29, 22:47

Pár ügyesebb előadás és haloványabb produkció után kialakult a mentorház 25-ös mezőnye. Szikora a csapatokat, Geszti a 25 fölöttieket, Alföldi a lányokat, Tóth Gabi a 25 alatti fiúkat kapta.  

Pattanásig feszültek az idegek az X-Faktorban

Life.hu2013.09.28, 21:49

Izgatottan érkeztek százötvenen az X-Faktor Táborba, amelyből ötven énekesnek rögtön távoznia is kellett. A mentorok felvételről is végignézték a produkciókat: kíváncsiak voltak, kik azok az előadók, akik a képernyőn keresztül is hatást gyakorolnak rájuk és érzelmeket váltanak ki belőlük.

Íme, az X-Faktor legjobb 25 produkciója

Life.hu2013.09.29, 23:02

Hatvan előadóból kellett kiválasztaniuk a mentoroknak azt a huszonnégyet, akik ezt követően a Mentorok Házában mutathatják meg, mit tudnak. Nem csoda, hogy az énekesek minden eddiginél jobban izgultak, hiszen aki itt jól szerepel, azt már csak egy lépés választja el az X-Faktor élő show-jától.

Örülök, hogy visszavett a főnököm - az eltűnt X-faktorosok nyomában

Tévé2013.09.28, 18:47

Van, aki az élő show-k után pékségbe ment dolgozni, más öltönyt árul. A legtöbb volt X-faktoros azért továbbra is megpróbál a popszakmában érvényesülni, ez azonban csak keveseknek sikerül, leginkább az együttesek életképtelenek.

Kegyetlen gyerekkora volt az x-faktorosnak

Life.hu2013.09.28, 12:12

Nagyon nehéz gyermekkora volt a Svédországban nevelkedett x-faktorosnak, Ős Ronnie-nak.

Keresztes Ildikó ki nem hagyná az X-Faktort

Life.hu2013.09.30, 16:39

Keresztes Ildikó tavasszal döntött úgy, hogy nem vállal mentorszerepet az X-Faktor idei szériájában. Ám attól, hogy most nem ül az ítészek között, izgatottan követi az adásokat - tudta meg a Life.hu.

Élve temették el Balázst

Life.hu2013.09.28, 08:49

Videónkból kiderül, miért temették el élve Sebestyén Balázsékat, Tóth Gabi pedig arról beszél, hogyan látja őt a közönség az X-Faktorban.

Magyarázza a bizonyítványát az x-faktoros

Life.hu2013.09.27, 13:20

Bár nem jutott be az X-Faktor táborba, nem adja fel énekesi ambícióit Székely Martin. A mentorokat nem titkoltan zavarta, hogy a jelentkező túlságosan közvetlen volt a produkciója közben, a fiú pedig a Life.hu-nak megmagyarázta, miért mászott fel az ítészek asztalára.

Mezítlábas álomesküvője volt Malek Miklósnak

Life.hu2013.09.27, 14:57

Álomba illő körülmények között esküdött örök hűséget egymásnak Hawaiin az X-Faktor korábbi mentora, Malek Miklós és lengyel származású szerelme, Kasia.

Új esélyt kaptak az X-Faktor nagy visszatérői

Life.hu2013.09.26, 09:58

Mint ahogy már megírtuk, az X-Faktor válogatójára több korábbi szériából megismert arc is visszatért. A legtöbben most is - éppúgy, mint anno - csúfosan felsültek, ám Ekanem Bálintnak és zenekarának, a Speak up!-nak, Danics Dórának és a ByTheWaynek zöld utat mutattak a mentorok. A tehetséges versenyzők ezúttal bíznak benne, hogy a táborból egyenes út vezet a Mentorok Házába és persze az élő adásokba.

Összeveszett Sebestyén Balázs és Vadon Jani

Life.hu2013.09.25, 16:11

Sebestyén Balázs és Vadon Jani majdnem ölre mentek, amikor azon vitáztak, melyikük a szexibb.

Gyereket szeretne a Barátok közt sztárja

Life.hu2013.09.25, 15:43

Gyebnár Csekka négy éve él boldog párkapcsolatban és úgy gondolja, elérkezett a gyermekvállalás ideje. Házasságról azonban hallani sem akar.

Majdnem végzett magával az X-Faktor énekese

Life.hu2013.09.25, 13:33

Szabó Milán súlyos rákbetegsége miatt már a halál gondolatával is eljátszott. Édesanyja mentette meg.

Hatalmas bukás az X-Faktor színpadán

Life.hu2013.09.25, 09:13

Az X-Faktor mentorai nem egyszer beszéltek arról, hogy nem csupán a kiváló énekeseket, hanem ami talán még fontosabb, az eredetiséget keresik a jelentkezőkben. Így talán nem érthetetlen, miért hullottak ki már a válogatáson képzett hangú színpadi emberek és miért mehettek tovább többen azok közül, akiket csiszolatlan gyémántnak hívunk.

Szikorától fél Bach Szilvia lánya

Life.hu2013.09.24, 21:05

Bár tavaly már az élő show előtt kiesett, idén a végső győzelemre is esélyes Danics Dóra. Bach Szilvia lánya sokat fejlődött az elmúlt évben, a mentorok közül pedig leginkább Szikorától tart - tudta meg a Life.hu.

A Való Villa újra kinyitja kapuit

Life.hu2013.09.23, 19:37

Ismét várják a vicces, laza, szexi, őrült és extrém fazonokat a ValóVilágba. A Life.hu megkérdezte az egykori villalakókat, milyen tanácsaik vannak a leendő valóságshow-hősöknek.

Nádas György fia feltűnt az X-Faktorban

Life.hu2013.09.23, 13:15

A vasárnapi X-Faktor-válogatásra édesapja, Nádas György kísérte el fiát, Nádas Gábor Dávidot. A 23 éves srác elmondta, hogy a családi hagyományt követve ő is a színi pályát választotta, ám mindeddig csupán prózai szerepekben lépett színpadra.

Nálunk próbálkozik a romániai x-faktoros

Life.hu2013.09.23, 11:00

Bár egy ideje éneklésből él a romániai X-Faktor harmadik élő adásáig menetelő Ráduly Botond Manó, most úgy gondolta, ad magának még egy esélyt, és Magyarországon is versenybe száll.  

Csúnyán aláztak az X-Faktor mentorai

Life.hu2013.09.22, 22:21

Bár a mentorok már kezdték azt hinni, elfogytak a tehetségek, az X-Faktor utolsó válogatóján is hallottak olyan produkciókat, amelyek lenyűgözték őket.

Tóth Gabi: Nem bánom a kemény szavakat

Tévé2013.09.22, 20:53

Az X-Faktor egyetlen női mentora szerint nem szabad finomkodni azokkal, akiknek semmi keresnivalójuk nincs a színpadon, a kritikából pedig csak tanul az ember. Régebben jobban megviselték a koncerteken bekiabáló emberek, mára úgy érzi, megerősödött. Legnagyobb vágya, hogy kijusson az Eurovíziós Dalversenyre, ByeAlex sikerét nem érti, Gesztit, Alföldit és Szikorát hamar megszerette.

Stohl: "Utolsó lettem"

Life.hu2013.09.22, 10:42

Stohl András nem bánja, hogy utolsó lett a Nemzeti Vágta futamában. A színész-műsorvezető az István, a királyról és az X-Faktorról is mesélt a Life.hu riporterének.

Otthagyta mentori székét Alföldi Róbert

Life.hu2013.09.22, 08:50

A színész-rendező társai döntése után felállt és kivonult a stúdióból.

Kétségbeestek az X-Faktor mentorai

Life.hu2013.09.21, 21:54

Borzalmasabbnál borzalmasabb produkciókat szenvedtek végig az RTL Klub X-Faktorának mentorai a szombat esti válogatóban. Bár egy darabig viccesnek találták az előadásokat, később szemmel láthatóan lemondóan követték az eseményeket. Később aztán megnyugodhattak, ismét előkerült az X.

Csodabogár az X-Faktor színpadán

Life.hu2013.09.19, 14:26

A mentorok szeme-szája tátva maradt, amikor Majoros Tünde Zsuzsanna az X-Faktor színpadára lépett. A sárkánylánynak öltözött énekesnőnek azonban nemcsak a kinézetét, de a hangját is mesebelinek találták, így ő is ott lesz a műsor táborában.

Szerelmesek csaphatnak össze az X-Faktorban

Life.hu2013.09.19, 09:24

A tehetségkutatók történetében nem ritka, hogy egy családból többen is ugyanakkor jelentkeznek megmérettetni magukat. Felmerül a kérdés: a megfelelni vágyás, a stresszhelyzet vajon mennyire változtatja meg az egymáshoz közelállók kapcsolatát.

A Bestiák egykori sztárja az X-Faktorban próbálkozik

Life.hu2013.09.18, 15:59

A legendás női együttes szőke szépsége, Miss Bee kifecsegte, hogy hamarosan feltűnik a tehetségkutató műsorban.

Helyreigazítás!

Life.hu2013.09.18, 20:05

"Perelhet a kirúgott x-faktoros" című cikkünkben téves állítást közöltünk.

Karsai Zita testvére az X-Faktorban

Life.hu2013.09.19, 15:41

A Megatánc egykori versenyzője, DJ Bobo táncosa, Karsai Zita és az X-Faktor énekese, Karsai Kata féltestvérek - tudta meg a Life.hu.

Forr a levegő Szabó Ádám körül

Life.hu2013.09.17, 12:11

Szabó Ádám szombati x-faktoros produkciója óta vitáznak a Facebookon a nézők. Egyesek szerint a fiú nagyon jól teszi, hogy énekesi képességeit is megmutatja, mások úgy vélekednek, ezzel még nem ismert tehetségektől veszi el a lehetőséget.

Az X-Faktor miatt lett munkanélküli Timi

Life.hu2013.09.16, 09:47

Azonnali hatállyal kirúgták munkahelyéről a tehetségkutató énekesnőjét.

Házhoz jöttek a pofonért az X-Faktor jelentkezői

Life.hu2013.09.14, 22:37

Többek között "nagy visszatérőkkel" szórakoztatta a nézőket az X-Faktor második adása. Akik azonban a tavalyi zsűrinek nem feleltek meg, azok idén is feleslegesen próbálkoztak.

Szinkronizálni kellett Osvárt Andreát

Life.hu2013.09.13, 16:10

A színésznő legújabb filmjében nem a saját hangján szólal meg.

Megfojtaná Alföldit az x-faktoros mamája

Life.hu2013.09.13, 10:08

Az X-Faktor szombati adásának legnagyobb vitáját Olajos Eszter produkciója váltotta ki a mentorokból. Alföldi Róbert semmiképpen nem akarta továbbjuttatni a fiatal lányt, produkcióját mesterkéltnek és tucatnak, Esztert plasztiknak tartotta. A lány édesanyja az After X-ben kiakadt a kritikán, Eszter szerint mamája csak anyatigrisként védi - tudta meg a Life.hu.

Itt lehet buzizni, ott nem

Tévé2013.09.12, 10:53

Nem egyenlő mérce szerint osztogatja a büntetéseket a Médiatanács, véli az RTL Klub: a csatorna szerint a Duna TV-ben lehet buzizni, kurvázni, 12-es karikával, de az már aggályos, ha problémás tiniket mutat az RTL az Éjjel-nappal Budapestben.

Az RTL Klub bíróságon támadja a Médiahatóság határozatát

Tévé2013.09.11, 19:48

Az RTL Klub úgy döntött, hogy bíróságon támadja meg a Médiatanács határozatát, amellyel több, mint 14 millió forintra büntette a társaságot az Éjjel-Nappal Budapest című műsoruk miatt.

Sokba kerül az Éjjel-nappal Budapest

Life.hu2013.09.11, 12:24

Több mint 14 millió forintos bírságot kapott az RTL Klub az Éjjel-nappal Budapest miatt.

Megváltozott külsővel áll kamerák elé Lilu

Life.hu2013.09.10, 15:24

Hosszú hajjal vezeti az RTL Klub X-Faktorának élő adásait Lilu - tudta meg a Life.hu.

Meglepte rajongója Szikorát

Life.hu2013.09.10, 09:37

Szikora Róbert egyik legnagyobb rajongója is részt vett az X-Faktor válogatóján. A 35 éves nőről kiderült, nem a zenei karrier reményében, sokkal inkább érzelmei miatt mérettette meg magát.

Ezek voltak az X-Faktor legnagyobb beszólásai

Life.hu2013.09.08, 11:44

Keményebbnél keményebb kritikákkal, fülsértő és örömöt adó produkciókkal, kő-papír-ollóval, sok könnyel és még több nevetéssel startolt az X-Faktor.

Olyasmi hangom van, mint a Bijonszénak

Tévé2013.09.08, 11:28

A negyedik részek nem szoktak jók lenni. Már a harmadikak se, de a negyedikek tutira nem. A Die hard 4 például olyan rossz volt, hogy nem is értem, miért csináltak egy ötödiket. Na ennyit az előítéletekről, és akkor most néhány szó az X-Faktor negyedik, hazai szériájának első adásáról.

Szexiparból jött az X-Faktorba Tünde

Life.hu2013.09.07, 21:51

Megdöbbentő vallomással indított az RTL Klub X-Faktorában Krasznai Tünde. A blues-jazz énekesnő nyíltan vállalta, korábban felnőttfilmezett.

Az X-Faktor legfőbb változásai

Tévé2013.09.07, 14:33

Szeptember 7-én, este nyolckor indul az RTL Klubon az X-Faktor negyedik szériája, a korábbitól elérő rendszerben.

Nem bírt a könnyeivel Alföldi az X-Faktorban

Life.hu2013.09.07, 22:52

Kiemelkedett az X-Faktor első, szombat este felvételről látható adásának mezőnyéből Kristóf. A fiú előadása könnyre fakasztotta a mentorokat, köztük Alföldi Róbertet, akik alig győzték méltatni a produkciót.

Párra talált Szirota Jennifer

Life.hu2013.09.07, 10:36

Minden oka megvan az örömre Szirota Jennifernek. Az énekesnő nem csupán új dalát készítette el, de végre szerelmes is lett.

X-Faktor: a legfurább döntések, a legnagyobb dobások

Tévé2013.09.07, 08:54

Negyedik évadját kezdi itthon az X-Faktor: melyik volt az elmúlt évek legdöbbenetesebb előadása, legmeghökkentőbb fordulata, legfurább döntése? Segítünk emlékezni.  

Újabb Való Világ-szereplő az Éjjel-nappal Budapestben

Tévé2013.09.04, 12:32

A sorozatban a Lalit alakító fiú testvére is feltűnik, ő egy beszavazón volt látható korábban, villalakó akart lenni.

Ördög Nóra kollégáinak már megmutatta Micit

Life.hu2013.09.04, 11:13

A bájos műsorvezető a minap munkahelyére, az RTL Klub székházába vitte be kislányát, Micit.

Lilu már látja, kiben van az X-Faktor

Life.hu2013.09.02, 11:20

A műsorvezetőt hétről hétre elvarázsolják az X-Faktor 2013-as szériájának versenyzői. Sőt már kedvencei is vannak, akikért kezét tördelve szorít - tudta meg a Life.hu.

Csúcsformában van Ördög Nóri

Life.hu2013.08.30, 10:11

Mindössze négy hónapja adott életet első gyermekének, Micinek, de Ördög Nóri máris kirobbanó formában van. Az RTL Klub műsorvezetője szülése óta először, csütörtökön egy nagyszabású, természetvédelmi kampány rendezvényén állt a nagyközönség elé, amelyen jelen volt a Life.hu újságírója is.

Stohl vállalta volna az X-Faktort

Tévé2013.08.28, 09:28

Lilu és Istenes Bence kapta a negyedik hazai X-Faktor műsorvezetői feladatait, de korábban az RTL-nél számos műsorban látott Stohl András is vállalta volna a munkát.

Fenyegetik az RTL Klub egykori sztárját

Life.hu2013.08.28, 11:28

Fülig szerelmes Horváth Tamás, a Csillag születik egykori versenyzője, mégsem örülhet felhőtlenül kapcsolatának, mert azt többen nem nézik jó szemmel. Az énekes fenyegető leveleket kap, amiért tönkretett két családot.

Új részekkel jön a Mentalista, a Dr. Csont

Tévé2013.08.26, 09:32

Augusztus utolsó hetében három amerikai sorozat folytatódik az RTL Klubon: 26-án hétfőn a Dr. Csont, míg 27-én, kedden A mentalista és a Döglött akták indul új évaddal a csatornán.

Bepasizott az Éjjel-nappal Budapest sztárja

Life.hu2013.08.21, 22:05

Egy 50 év körüli, gazdag üzletemberrel randizik Rita. A lány nagyon élvezi, hogy végre egy komoly férfi lesi minden kívánságát - tudta meg a Life.hu.

Idén is csak a köztévé adja a tűzijátékot

Tévé2013.08.20, 17:39

Sem az RTL Klub, sem a TV2 nem állt vissza a közvetítésre, a tűzijátékot csak az M1-en és a Duna Worldön tekinthetik meg az érdeklődők.

Szeptember 7-én indul az X-Faktor

Tévé2013.08.16, 18:02

Lehetett tudni, hogy ősszel jön, most már megvan a pontos kezdési időpont is.

Sebestyén Balázs visszatér az RTL Klubra

Tévé2013.08.16, 10:31

Sebestyén Balázs és Vadon János ismét együtt dolgoznak, ketten vezetik az ősszel induló Vundersőn és Zuperszexi-t.

Új zenés show-műsort indít az RTL Klub

Tévé2013.08.14, 18:08

A Your Face Sounds Familiar című show magyar változatával rukkol elő az RTL Klub 2014 tavaszán.

Keresztes Ildikó is visszatérhet az X-Faktorba

Tévé2013.08.13, 13:17

Keresztes Ildikó mentorsegéd lesz az ősszel induló X-Faktor-ban, Zsédával együtt - írja a Blikk. 

Egészen más lesz az X-Faktor

Tévé2013.08.12, 17:44

Az új műsorvezetők és megváltoztatott lebonyolítás mellett három mentor is kicserélődik a legnépszerűbb tehetségkutatóban: Nagy Feró és Keresztes Ildikó maguk adták át a helyüket, Geszti Péter viszont lubickol a szerepben. Alföldiből nem lesz új Puzsér, Szikora nem fog mellébeszélni, Tóth Gabi szerepeltetése pedig legfeljebb Magyarországon furcsa, mondja Kolosi Péter, az RTL Klub programigazgatója, akivel az Éjjel-nappal Budapest futtatásáról és a nézettségi háború alakulásáról is beszélgettünk.  

Ősztől új műsort kap Sebestyén Balázs

Life.hu2013.08.10, 12:02

Hozzá méltó feladatot kap ősztől Sebestyén Balázs, aki ezzel a legnagyobb televíziósok nyomába érhet.

Barátok közt-maraton közeleg

Tévé2013.08.09, 09:52

A szappanopera újabb szezonja előtt az RTL Klub egyben leadja a legutóbbi öt részt.

Leadja a tévé az új István, a királyt

Tévé2013.08.07, 14:34

Az RTL Klub az államalapítás ünnepén, augusztus 20-án 21.20-kor tűzi műsorra a 30 éves jubileumát ünneplő rockoperát, az István, a királyt Alföldi Róbert rendezésében.

Ikergyermekei anyját gyászolja Szellő István

Life.hu2013.08.06, 16:11

A műsorvezető ikergyermekeinek édesanyja, Naim Renáta hosszú, súlyos betegség után hunyt el vasárnap - tudta meg a Borsonline.

Megmutatta csodaszép kislányát VV Béci

Life.hu2013.08.03, 11:01

A Való Világ egykori szókimondó szereplője ma már büszke apuka, aki most végre megmutatta gyögyörű kislányát.

Mentoráltjaival énekel Geszti Péter

Life.hu2013.07.31, 12:16

Ígéretéhez híven nem engedte el egykori mentoráltjainak kezét Geszti Péter. Az X-Faktor oszlopos tagja a tehetségkutató egykori versenyzőivel együtt készítette el legújabb nyári slágerét- tudta meg a Life.hu.

Most
Top 12 óra