hirdetés
hirdetés
hirdetés

ORIGO CÍMKÉK › csalás

csalás

címke rss

Válik focista férjétől Konta Barbara

A Barátok közt egykori szereplője nem szeretné, ha bármilyen spekuláció megindulna, ezért elismerte: elválik férjétől, a csalási ügybe keveredett Németh Norbert focistától.

Csontrákgyógyszerrel csalt az orvos és a patikusok

Itthon2014.04.04, 10:21

Négy fővárosi gyógyszertár egy orvosnő közreműködésével csaknem négyszázmillió forint ártámogatást vett fel jogosulatlanul egy csontrák elleni készítmény forgalmazásával kapcsolatban.

Így verik át a külföldieket a budapesti lányok

Life.hu 20142014.03.05, 10:41

A világhírű magyar ételek után most kis hazánk nagy átverésétől hangos a holland sajtó: így húzzák le az idelátogató turistákat a születésnapjukat ünneplő fiatal lányok.

Az online vásárlás árnyékos oldala

Üzletrész2014.03.10, 14:29

Sokminden hajtja az online shopping malmára a vizet: a mobileszközök adta kényelem, a közösségi ajánlások, a webkettes marketing közvetlen hangneme. Tavaly decemberben a Népszabadság úgy fogalmazott, az e-kereskedelem régiónkban robbanás előtt áll: kedvünk és tapasztalatunk egyelőre kevesebb, mint a környező országok netvásárlóié, de szívesen bámészkodunk a webshopokban, így előbb-utóbb komoly ügyfél lesz belőlünk.

Lenyúlták a fiatalok pénzét a gyámhivatal dolgozói

Itthon2014.02.25, 10:24

Több mint hatmillió forintot sikkasztottak, még egy súlyos beteget is átvertek.

Amikor a csodafotel visszaüt

Itthon2014.01.22, 10:45

Átverés-e, ha tízszeres áron sóznak ránk egy kétes értékű szuperfotelt vagy edénykészletet? Jogilag nem az, és ezt a keményen ki is használja sok termékbemutató szervezője. Az idén már könnyebb védekezni az emberek hasába lyukat beszélő eladók ellen, de a termékbemutató így is ingoványos terület marad, ahol érdemes résen lenni.

Előző
Következő
hirdetés
hirdetés
hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Olvasnivaló