hirdetés

csalás

címke rss
Újabb piszkos dolgok derültek ki Gyurcsány és Botka ügyvédjéről

Újabb piszkos dolgok derültek ki Gyurcsány és Botka ügyvédjéről

Úgy kívánt jogellenesen piaci előnyt szerezni a Czeglédy Csaba által vezetett Human Operator Zrt., hogy az iskolaszövetkezeti diák tagok nevén valójában azok szüleit foglalkoztatta. Így a szinte teljes köztehermentesség miatt a teljes közteherrel számítandó munkaerő-kölcsönzési díjnál sokkal alacsonyabb áron tudott felnőtteket kölcsönözni a megbízóknak. A szombathelyi baloldal előzetesben ülő vezetője azt is bebiztosította, hogy egy lebukás esetén ne őt, hanem a szövetkezeti vezetőket vegyék elő a hatóságok.

Ők minden idők legnagyobb pénzügyi csalói

Gazdaság2017.08.19, 11:48

Csalók mindig is voltak, vannak és lesznek. Azonban ezek az emberek túlszárnyaltak minden képzeletet. Nézhetjük őket zseninek, ám ez nem változtat a tényen, hogy ők voltak minden idők legnagyobb csalásainak kiagyalói.

Ikreket hazudott, hogy pénzt szerezzen

Itthon2017.08.17, 10:09

Egy tatabányai nő azt hazudta külföldi párjának, hogy ikreket vár, azért hogy pénzt tudjon kicsalni tőle. Vádat emeltek ellene - közölte a Komárom-Esztergom Megyei Főügyészség.

Nem működött a szerencsehozó drágakő, megbüntették az eladót

Nagyvilág2017.08.11, 16:35

Több, mint egy millió forintra, azaz 320 ezer rúpiára büntette a fogyasztóvédelmi bíróság azt az eladót Indiában, aki azt ígérte drágakő portékájáról, hogy szerencsét hoz.

Kártalanítani kell Botka és Gyurcsány ügyvédjének több ezer áldozatát

Nagyvilág2017.08.10, 18:12

A Fidesz a Czeglédy-ügyben azt tartja a legfontosabbnak, hogy minél hamarabb kártalanítsák a becsapott diákokat - mondta Budai Gyula országgyűlési képviselő.

Czeglédy-ügy: Újabb gyanúsított került rács mögé

Itthon2017.08.10, 11:56

Újabb gyanúsítottat - egy bodajki iskolaszövetkezetet vezető férfit - vettek őrizetbe a Czeglédy Csaba és társai ellen költségvetési csalás miatt indult eljárásban, az ügyészség indítványozta a gyanúsított előzetes letartóztatását.

Tömeges csalás a kenyai választáson

Nagyvilág2017.08.09, 12:22

Az ellenzéki vezető, Raila Odinga érvénytelennek nevezte Uhuru Kenyatta kenyai elnök győzelmét, mert a választásokkor az éjszaka folyamán hackerek törték fel a választási bizottság rendszerét és meghamisították az eredményeket.

Tűzoltók gyújtogattak Olaszországban

Nagyvilág2017.08.07, 13:06

Tizenöt önkéntes tűzoltót tartóztattak le Szicíliában, mert bérpótlék reményében gyújtogatni kezdtek- adta hírül a ragusai rendőrség.

Ketten csaptak be egy idős asszonyt Óbudán

Itthon2017.08.04, 11:58

Az óbudai rendőrök keresik őket.

Hamis kutatási eredményeket közöltek éveken át japán kutatók

Tudomány2017.08.02, 14:38

Hamis kutatási eredményeket tartalmazó tanulmányokat publikált éveken keresztül a Japán egyik vezető felsőoktatási intézményének számító Tokiói Egyetem két kutatója.

Előző
Következő
Most
Top 12 óra