hirdetés
hirdetés
hirdetés

ORIGO CÍMKÉK › csalás

csalás

címke rss

10 milliárdot csalt ki áldozataiból a Fortress Holding LLC

Klasszikus piramisjátékot folytató cégekre csapott le az MNB, és milliárdos bírságot szabott ki a Fortress Holding köré épülő céghálózatra. A több ezer megtévesztett ügyfél azt hitte, hogy egy neves amerikai vállalat kezeli majd a pénzét. 

Csaló pár járja a hazai szálláshelyeket

[origo] utazás2014.08.15, 11:11

Eddig bizonyítható módon négy budapesti szállodából távozott fizetés nélkül egy csaló pár, a kár a Szállás.hu eddigi felmérése alapján meghaladja a 3 millió forintot. A pár férfi tagja ellen egyébként már egy másik ügyben is nyomozást folytat a Nemzeti Nyomozó Iroda, különösen nagy értékben elkövetett csalással kapcsolatban.

A maláj gép magyar túlélője tiltakozik az őt ért vádak ellen

Life.hu 20142014.08.06, 17:23

Folytatódik Horváth Zoltán kálváriája, aki állítja, ő a maláj gép magyar túlélője, sokan viszont csalónak tartják.

Álrokkantakkal nyerészkedtek az államon komlói cégek

Itthon2014.07.31, 12:25

Csak papíron voltak megváltozott munkaképességű dolgozói azoknak a komlói és környéki cégeknek, amelyek vezetői megvesztegetett orvosokkal állíttattak ki ilyen igazolásokat. 600 millió forint támogatást vettek fel az államtól a hamis papírokkal. Különösen nagy vagyoni hátrányt okozó költségvetési csalás miatt emeltek ellenük vádat.

Csalogató reklámok – vigyázz, ne dőlj be nekik!

Life.hu 20142014.07.24, 21:35

Akár szupermarketben, akár az interneten vásárolsz, biztosan szembesültél már azzal, hogy egy akciósan meghirdetett terméknek már nyoma sem volt az üzletben, mire odaértél, pedig épphogy lement az ára. Ha nem figyelsz és nézel körül alaposan, te is könnyedén csapdába eshetsz. Eláruljuk, hogyan védheted ki az ilyen eseteket!

Kastélyt ígért, 85 milliót lopott el a csaló

Itthon2014.07.01, 11:15

85 millió forintot csalt ki kuncsaftjaitól egy férfi, aki egy kastély megvásárlásával hitegette a kárvallottakat. A pénzt aztán elköltötte vagy kínai bankoknak utalta át. Nem ez volt az első ilyen ügye, 12 évet is ülhet miatta.

Az államra hivatkozva akarnak lakást venni csalók

Itthon2014.06.28, 18:06

Vélhetően szélhámosok, akik uniós projektre hivatkozva azt mondják, az állam lakásokat akar venni jó áron. Százezer forintot kérnek a közbenjárásért. Ne dőljenek be nekik!

Előző
Következő