hirdetés
hirdetés
hirdetés

ORIGO CÍMKÉK › csalás

csalás

címke rss

Elítélhetik az álmágust

Várhatóan elítéli ma a bíróság azt a férfit, aki 38 millió forintot csalt ki egy férjét gyászoló asszonytól. 

Pénzért házasodtak magyar nők szerb férfiakkal

Itthon2014.09.24, 14:37

Akár 1800 eurót is kaphattak azok a magyar nők, akik szerb férfiakhoz mentek feleségül azért, hogy a szerbek aztán németországi tartózkodási engedélyt kaphassanak. A Nemzeti Nyomozó Iroda lecsapott, lekapcsolta a közvetítőket és az ifjú házasokat is számon kérik.  

Vegák, paleósok, ne csaljatok!

[origo] Gasztro2014.09.24, 09:33

Nagyon régóta szerettem volna már írni erről, mert eléggé elszomorít, és most végre megengedték. Szóval csak annyit szeretnék mondani, hogy semmi baj nincsen azzal, ha valaki vegetáriánus, vagy vegán, vagy paleós, de kérlek szépen benneteket, kedves emberek, hogy próbáljátok ezt méltósággal viselni, és ne rontsátok el a csendes többség finom, húsos ételeit.

Babakötvényes csalók járják az utcákat

Gazdaság2014.09.19, 11:47

Forrás: MTI/Vajda János middle A Magyar Államkincstár idén ősszel további 24 helyen nyit állampapír értékesítési pontot annak érdekében, hogy az ország egyre több területén legyen elérhető. Az értékesítési pontokon többek között a Start-értékpapírszámlán elhelyezhető Babakötvényt lehet vásárolni - írták. Az értékesítés pontos helyszíneiről www.allamkincstar.gov.hu oldalon lehet tájékozódni.

Elcsalta az eljárási illetéket az autók átírásával foglalkozó nő

Itthon2014.09.10, 11:49

Több mint tíz embert vert át egy nő, aki azt ígérte nekik, hogy befizeti a vásárolt autók utáni illetéket. Persze nem fizetett, ráadásul hamis csekkeket is gyártott. Vádat emeltek ellene.   

Harminc évig tervezett diploma nélkül

Nagyvilág2014.09.02, 15:47

Százmilliós megrendelések harmincévnyi „szakmai” tapasztalatra és egy kamudiplomára. Álépítészt meszeltek el Franciaországban.

Visszaéltek Hernádi Judit nevével

Life.hu 20142014.09.02, 12:52

Egy segítségkérő levél kering az interneten, amelyben a színésznő nevében azt írják, külföldön ragadt és anyagi segítségre szorul. Hernádi Judit kiakadt.

10 milliárdot csalt ki áldozataiból a Fortress Holding LLC

Gazdaság2014.08.29, 15:02

Klasszikus piramisjátékot folytató cégekre csapott le az MNB, és milliárdos bírságot szabott ki a Fortress Holding köré épülő céghálózatra. A több ezer megtévesztett ügyfél azt hitte, hogy egy neves amerikai vállalat kezeli majd a pénzét. 

Csaló pár járja a hazai szálláshelyeket

[origo] utazás2014.08.15, 11:11

Eddig bizonyítható módon négy budapesti szállodából távozott fizetés nélkül egy csaló pár, a kár a Szállás.hu eddigi felmérése alapján meghaladja a 3 millió forintot. A pár férfi tagja ellen egyébként már egy másik ügyben is nyomozást folytat a Nemzeti Nyomozó Iroda, különösen nagy értékben elkövetett csalással kapcsolatban.

Előző
Következő