hirdetés

csalás

címke rss
Átvert mindenkit, akit tudott: újabb per indult a szegedi csaló ellen

Átvert mindenkit, akit tudott: újabb per indult a szegedi csaló ellen

Meglopta az élettársait, a feleségét, a főbérlőjét, a szomszédjait, a barátait, és mindenkit, akivel csak el tudta hitetni, hogy sikeres vállalkozó, egy jó üzleti ajánlattal.  P. Tamás, a szegedi csaló több millió forinttal károsította meg az áldozatait, van, amiért már elítélték, van, amivel még vádolják. A férfi ellen több eljárás is zajlik egyszerre több városban. Legutóbb a héten volt tárgyalása, mert egy férfitől kétszázötvenezer forintot kért kölcsön, vissza azonban nem fizette a tartozását. 

Hárommillióért tankoltak a talált kártyával

Itthon2018.02.16, 15:09

A gyanú szerint 8211 liter üzemanyagot tankoltak egy cég tankoló kártyájával.

Idegenek adataival vásárolt hitelre telefonokat

Itthon2018.02.12, 15:57

Álláshirdetést feladva szerezte meg egy férfi több tucatnyi ember személyes adatait, majd ezeket felhasználva országszerte vásárolt hitelre telefonokat, amiket később eladott, a részleteket pedig nem fizette.

Tízből kilenc magyart zaklattak már az interneten

Itthon2018.02.10, 16:06

Nemcsak filmeket nézünk, keresgélünk, ismerkedünk, beszélgetünk a barátainkkal, de vásárolunk is interneten nap mint nap. A világhálón azonban rengeteg veszélynek vannak kitéve a felhasználók. A Microsoft News Center készített egy felmérést az online veszélyekről. A kutatásból kiderül például, hogy a magyarok hány százalékát zaklatták. Az internetes csalásokra elkerülésére pedig a rendőrség is figyelmeztet.

Évek óta nem bírnak a csaló diákokkal

Nagyvilág2018.02.09, 16:39

Mindössze négy napja tartanak az éves vizsgák India legnagyobb államában, Uttar Pardeshben, de a kormány szerint már több, mint 660 ezerre rúg azon diákok száma, akik nem jelentek meg a vizsgáikon, ami a beiratkozott tanulók tíz százalékát jelenti.

Milliárdos mobiltelefonos csalás

Itthon2018.02.09, 11:40

Telefonokkal üzletelő, Dél-Alföldről irányított banda vezetőit és tagjait fogták el a nyomozók. A gyanú szerint több mint négymilliárd forint értékben üzleteltek mobilokkal, miközben az áfát megpróbálták visszaigényelni, jogtalanul.

Megszólalt a magyar mulatós zenész, aki megkopasztotta szeretőit

Life.hu2018.02.08, 19:41

A Fókusznak nyilatkozott Ásós Attila Pacsirta, akit azzal vádoltak meg egykori barátnői, hogy sok pénzt és értékes ajándékokat csalt ki tőlük.

Lefagyasztják a böngészőket a netes sarlatánok

Techbázis2018.02.08, 13:00

Újabb piszkos trükköt találtak ki a terméktámogatásos csalók.

Lakásfelújításba kezdett Vámos Erika, csalók vették el a pénzét

Life.hu2018.02.07, 13:59

Házát akarta felújítani, de csaló vállalkozót bízott meg a munkálatokkal Vámos Erika műsorvezető. Az összes félretett pénze elúszott, ami nyári esküvőjére is rányomja a bélyegét.

Angliai katona képét ellopva próbálnak pénzt kicsikarni a magyar nőkből

Life.hu2018.02.05, 12:04

Egy volt brit katona fotóival próbálják becsapni a magyar nőket a közösségi oldalakon. Beszélgetést kezdeményeznek, utána pénzt próbálnak kicsalni a hölgyektől. Megtalálták a fotókon szereplő személyt, aki valóban katona volt, és arra kéri a magyar nőket, ne dőljenek be az idegeneknek. 

Előző
Következő
Most
Top 12 óra