hirdetés
hirdetés
hirdetés

ORIGO CÍMKÉK › csalás

csalás

címke rss
Rendőrök bontották el az autóbontót

Rendőrök bontották el az autóbontót

Becsapott vevője miatt bukott le azt a kispesti orgazda, akinél közel 100 autó rendszámtábláját találták meg a rendőrök. Az illegális autóbontó két alkalmazottnak adott munkát – ők is a bíróság elé állnak.

A bioélelmiszerekkel is csalnak

[origo] Gasztro2014.10.20, 09:35

Bioterméket veszünk, mert megnyugtató a tudat, hogy a fenntarthatóságot támogatjuk vele, termelésekor nem zsigerelték ki a földet, nincs műtrágyával növesztve, az állat néha látott napot, valamint nem import génkezeltszója-táppal puffasztották nagyra.

Azt mondta, megöli a maffia, ha nem fizet

Itthon2014.10.09, 12:35

Furcsa módját választotta két ház megszerzésének egy férfi Szegváron. Annyira szerette volna az ingatlanokat, hogy zsarolt, csalt, és a maffiával is fenyegetett. A maffia helyett azonban a rendőrök jöttek. 

Csaknem 600 embert vert át a csaló asszony

Itthon2014.10.06, 10:52

Nem egészen egy év alatt vert át 585 embert egy szigetszentmiklósi nő. Otthoni munkát ígért, amiből persze nem lett semmi.  

Döntött a bíróság: a mágia nem bűncselekmény

Itthon2014.10.01, 15:22

Nem mindennapi pert tárgyalt a Pesti Központi Kerületi Bíróság Biczó László vezette tanácsa. Egy gyakorló mágust perelt be egykori ügyfele azzal, hogy becsapta, és kicsalt tőle csaknem 38 millió forintnyi svájci frankot. A perelő asszony Svájcban volt adószakértő, de a közgazdaságtanon túl nagyon hisz a spiritualitásban is. A bíróságnak végül egy dolgot kellett tisztázni: az ezoterikus szolgáltatás bűncselekmény-e. Nem az, a mágust felmentették. 

Elítélhetik az álmágust

Itthon2014.10.01, 08:17

Várhatóan elítéli ma a bíróság azt a férfit, aki 38 millió forintot csalt ki egy férjét gyászoló asszonytól. 

Pénzért házasodtak magyar nők szerb férfiakkal

Itthon2014.09.24, 14:37

Akár 1800 eurót is kaphattak azok a magyar nők, akik szerb férfiakhoz mentek feleségül azért, hogy a szerbek aztán németországi tartózkodási engedélyt kaphassanak. A Nemzeti Nyomozó Iroda lecsapott, lekapcsolta a közvetítőket és az ifjú házasokat is számon kérik.  

Vegák, paleósok, ne csaljatok!

[origo] Gasztro2014.09.24, 09:33

Nagyon régóta szerettem volna már írni erről, mert eléggé elszomorít, és most végre megengedték. Szóval csak annyit szeretnék mondani, hogy semmi baj nincsen azzal, ha valaki vegetáriánus, vagy vegán, vagy paleós, de kérlek szépen benneteket, kedves emberek, hogy próbáljátok ezt méltósággal viselni, és ne rontsátok el a csendes többség finom, húsos ételeit.

Babakötvényes csalók járják az utcákat

Gazdaság2014.09.19, 11:47

Forrás: MTI/Vajda János middle A Magyar Államkincstár idén ősszel további 24 helyen nyit állampapír értékesítési pontot annak érdekében, hogy az ország egyre több területén legyen elérhető. Az értékesítési pontokon többek között a Start-értékpapírszámlán elhelyezhető Babakötvényt lehet vásárolni - írták. Az értékesítés pontos helyszíneiről www.allamkincstar.gov.hu oldalon lehet tájékozódni.

Elcsalta az eljárási illetéket az autók átírásával foglalkozó nő

Itthon2014.09.10, 11:49

Több mint tíz embert vert át egy nő, aki azt ígérte nekik, hogy befizeti a vásárolt autók utáni illetéket. Persze nem fizetett, ráadásul hamis csekkeket is gyártott. Vádat emeltek ellene.   

Előző
Következő