hirdetés

csalás

címke rss
Színjeles tanulóra hackelte magát az egyetemista

Színjeles tanulóra hackelte magát az egyetemista

Csak a rendkívüli butasága és kapzsisága buktatta a mindenből bukásra álló tanulót.

Kárpótlást ígértek, végül több milliót csaltak ki az endrefalviaktól

Itthon2017.10.18, 21:39

Több mint 140 embert csaptak be Endrefalván. A csalók - egy apa és lánya - azt állították, hogy azok, akiknek hozzátartozói 1940 előtt születtek, valamint a Don-kanyarban elhunytak hozzátartozói  kárpótlást kaphatnak, 1 millió forintot. Elkérték az áldozatoktól a személyes adataikat, és pénzt is utaltattak velük a saját számlájukra. A csalók több mint 2 millió forintot zsebeltek be, és nem csak az 1200 fős településen.

Milliókat csalt ki egy nyugdíjas férfitól a börtönben ülő ügyvéd

Itthon2017.10.17, 15:14

Csalással vádolnak egy ügyvédet. A vádirat szerint 21.000 eurót, vagyis több, mint hatmillió forintot csalt ki egyik ismerősétől.

Gyurcsány rendszeresen támogatta az előzetesben ülő Czeglédyt?

Itthon2017.10.17, 14:42

Az Origo birtokába került dokumentumok szerint Gyurcsány Ferenc feleségének a cége nem egy baráti kölcsönt adott az előzetesben ülő Czeglédy Csabának, így az üzletszerű tiltott pénzintézeti tevékenység gyanúja is felmerülhet az Altus Zrt.-vel szemben. A DK-elnöke korábban azt mondta, hogy idén kereste meg őt Czeglédy, hogy pénzügyi gondjain segítsen, azonban az is kiderült, hogy a bukott miniszterelnök tévedett, mert Czeglédy és az Altus között tavaly jött létre egy kölcsönszerződés, ráadásul Gyurcsány arról is beszélt, hogy ők is vesztettek pénzt, miközben Czeglédyék kamatostul kifizették.

Csalók hitegettek holokauszt-kárpótlással idős embereket

Itthon2017.10.14, 13:24

Több mint 140 idős embert károsított meg az a három csaló, aki a Don-kanyarban elhunyt áldozatok hozzátartozóit hitegette kárpótlással az ország több megyéjében. Két férfi és egy nő ellen eljárást indítottak – tájékoztatta szombaton Nágel Tamás, a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense az MTI-t.

Cheatereket perelt be a neves játékfejlesztő

Techbázis2017.10.13, 13:54

Az Epic Games példát kíván statuálni a két illető meghurcolásával.

Négy és fél milliárd forintos költségvetési csalás

Itthon2017.10.11, 10:03

Négy és fél milliárd forintos költségvetési csalás miatt javasol vádemelést a Nemzeti Adó- és Vámhivatal egy munkaerő-kölcsönzéssel foglalkozó cégláncolat vezetőivel szemben - közölte az igazgatóság sajtóreferense.

Czeglédy-ügy: Az MSZP szombathelyi irodavezetőjét és két munkatársát vették őrizetbe

Itthon2017.10.11, 09:55

Három újabb gyanúsítottat vettek őrizetbe a Czeglédy-ügyben, az MSZP szombathelyi irodavezetőjét és két munkatársát. Az ügyészség kezdeményezte a Humán Operátor Zrt. egykori alkalmazottainak előzetes letartóztatását - adta hírül a Csongrád Megyei Főügyészség szóvivője.

Állítják, csalás történt a szombati lottóhúzás közben

Life.hu2017.10.10, 12:35

A nézők szerint csalás történt a szombati lottóhúzás közben, a szervezők azonban cáfolják az állításokat. 

Kiadhatják az USA-nak a bitcoincsalással vádolt orosz férfit

Gazdaság2017.10.04, 12:21

Egy görög bíróság szerdai határozata értelmében kiadhatják az Egyesült Államoknak azt az orosz férfit, aki az amerikai hatóságok gyanúja szerint virtuális fizetőeszközökkel próbált tisztára mosni kétes eredetű pénzeket több milliárd dollár értékben.

Előző
Következő
Most
Top 12 óra