Vasárnapi Blikk

címke rss
Itt a vége: 800 üzlet dacol a vasárnapi boltzárral

Itt a vége: 800 üzlet dacol a vasárnapi boltzárral

Vasárnap nem lesznek nyitva nagyobb boltok az örökségvédelmi területeken, a plázákban szinte csak mozizni lehet. Maradnak a 200 négyzetméternél kisebb üzletek, ahol a tulajdonos vagy egy családtagja hajlandó a pultmögé állni. Az Origo térképén már közel 800 üzletet jelöltünk be, ahol dacolnak a vasárnapi zárva tartással. 

Ilyen volt az utolsó szabad vasárnap

Gazdaság2015.03.12, 10:32

Az áruházlánc mára időzített akciói miatt sokan vásároltak az utolsó szabad vasárnapon a Tescóban. Március 15-től kezdve csak különleges alkalmakkor nyithatnak ki az üzletek. Így maradnak a hétköznapok és a szombat a nagybevásárlásokra. Budaörsön jártunk, ahol sokak szerint hülyeség az egész, de legalább ugyanennyien mondták, hogy a dolgozóknak is pihenniük kell valamikor.

Orbán-vagyonnyilatkozat: első fokon helyreigazítás

Itthon2002.07.18, 19:21

Helyreigazításra kötelezte csütörtökön a Pesti Központi Kerületi Bíróság (PKKB) a Lévai Anikó és Orbán Viktor által kezdeményezett eljárás nyomán a Magyar Hírlapot, a Vasárnapi Blikket, valamint a tv2 Tények című műsorában elhangzottak miatt az MTM-SBS Rt.-t.

Nem nyílt ki a móri bank trezorja

Itthon2002.05.12, 09:53

A Vasárnapi Blikk információi szerint több tízmillió forintot hagytak a rablók a móri bank trezorjában, mert nem tudták kinyitni. Az első feltételezések szerint a rablók akkor kezdtek brutális lövöldözésbe, amikor kiderült, hogy csak a kasszában lévő néhány százezer forintot tudják elvinni.

A Viszkis hasonmását keresik Simon ügyében

Itthon2002.04.29, 07:24

Keresik, de egyelőre nem gyanúsítják Simon Tibor meggyilkolása ügyében azt a férfit, aki hasonlít a Viszkis rablóra. A Blikk információi szerint mindkét előzetes letartóztatásban lévő férfi beszélt az említett személyről. Eközben elkészült a boncolási jegyzőkönyv, de az még nem tudható, hogy az elkövető használt-e valamilyen eszközt a támadás során.

Valószínűleg azonosították Simon támadóját

Itthon2002.04.28, 15:25

A Vasárnapi Blikk információi szerint azonosították azt a férfit, aki az első nagy ütést mérte Simon Tiborra. Az ügyészség és a rendőrség hivatalosan nem kommentálta az értesülést, ám nem is cáfolták, mint ahogy azt sem, hogy más bűncselekmények miatt négy rendőri szerv is körözi a 27 éves G. Jánost.

Előző
  • 1
Következő