LMBTQ

címke rss

Óriási műmellekkel tanít kiskorú diákokat egy kanadai transznemű tanár

Tucker Carlson, a Fox News műsorvezetője a Tucker Carlson Tonight című műsorában egy bizarr kanadai esetre hívta fel a figyelmet. Egy középiskolai transznemű tanár megdöbbentő módon óriási műmellekkel jár az iskolába kiskorú gyerekeket oktatni. Hatalmas a felháborodás. Az iskola kuratóriuma hamarosan pedig változtatni fog az iskola öltözködési szabályain.

Lewis Hamiltont kitilthatják az F1-ből

Gphírek2023.01.11, 16:52

A hétszeres világbajnok Lewis Hamiltont megfenyegették, kitilthatják az F1-es versenyekről, ha továbbra is cirkuszol és bohóckodik.

Vandál transzaktivisták rontottak be egy brüsszeli kávézóba

Nagyvilág2022.12.16, 17:24

Csütörtök este feldühödött transzaktivisták nyomultak be abba brüsszeli kávézóba, ahol belga gyermekvédelmi szakemberek és pszichológusok tartottak előadással egybekötött beszélgetést a transzneműséget és a nemváltoztató kezeléseket a kiskorúak körében népszerűsítő üzenetek veszélyeiről.

Megint lebukott: reptéri poggyászokat lopott Biden transzgender, kutyafétises államtitkára

Nagyvilág2022.12.12, 15:42

Néhány hét leforgása alatt másodszor érték tetten Joe Biden-kormányzatának transzgender, homoszexuális partnerét szájkosárral négykézláb láncon vezető Sam Brintont. Ezúttal a Las Vegas-i reptéren bukott le poggyászok lopásával, korábban a minneapolisi reptéren történt meg ugyanez. Az LMBTQ-közösség „büszkesége" börtönre számíthat. Brinton egyébként közel 180 ezer dollárjába (71,5 millió forint) kerül az amerikai adófizetőknek.

Brüsszel a gyermekvédelmi törvény miatt zsarolja az uniós pénzekkel Magyarországot

Itthon2022.09.01, 11:30

Ursula von der Leyen, az Európai Bizottság elnöke még 2021 júniusában jelentette be, hogy Magyarország ellen minden jogi eszközt be fognak vetni annak érdekében, hogy a kormány módosítsa a gyermekek védelmére és az LMBTQ-propaganda visszaszorítására hozott törvényeket. Brüsszel most már ezt tagadni próbálja, de egyértelmű bizonyítékok vannak arra, hogy a Magyarországnak járó uniós pénzekkel próbálják meg zsarolni az országot, és kikényszeríteni, hogy a kormány beengedje a szexuális propagandát az iskolákba és az óvodákba - pedig az emberek egyértelmű nemet mondtak erre.

Transznemű propaganda, pedofilok mentegetése , kisgyerekek szexualizálása: tombol az LMBTQ-őrület a TikTokon

Nagyvilág2022.08.31, 21:13

Világszerte és Magyarországon is egyre népszerűbb a TikTok nevű közösségi oldal. A platform vicces videók és különböző táncok megosztásával indult, majd hamar teret nyert a kisgyermekek szexualizálása, a pedofilok mentegetése, az LMBTQ-propaganda és a gender ideológia. Ma már talán ez az oldal jelenti a legnagyobb veszélyt a fiatalokra, hiszen a szülők nem tudják mit néz a gyerek, a gyerek pedig gyakran fel sem fogja, hogy mi az amit lát, de követni próbálja az ott elhangzott trendeket. Elmagyarázzuk, hogy mi is az a TikTok és mutatunk egy maroknyi példát a több millióból, ahol tanárok, terapeuták és hétköznapi emberek próbálják megg ...

Állig felfegyverzett antifasiszták őrizték Texasban a gyermekbarát drag show-t - videó

Nagyvilág2022.08.30, 15:40

Erősen felfegyverzett antifasiszta aktivisták őrködtek a texasi város egyik gyermekbarát drag show-jának otthont adó épület előtt. A rendezvény miatt összegyűlt tiltakozókat az önkéntes biztonsági őrök többször leköpték, illetve fenyegették. Az esetről videó is készült - írja V4NA nemzetközi hírügynökség.

A francia kormány LMBTQ-nagykövetet nevez ki - videó

Nagyvilág2022.08.08, 16:53

Franciaországban negyven éve nem büntetik a homoszexualitást, ennek alkalmából a kormányfő bejelentette, hogy létrehoz egy LMBT+ jogok nagykövete posztot, és több millió euróval támogatja a kormány az LMBT+ központokat - írja a V4NA nemzetközi hírügynökség.

Egy kislányt ketrecbe zártak egy kutyának öltözött férfival egy német Pride-on - videó

Nagyvilág2022.08.03, 13:41

Döbbenetes felvételek láttak napvilágot arról, hogy egy német Pride-felvonuláson egy kislány ketrecbe zárt férfiak előtt táncol. A gyereket később a ketrecbe is bezárták az egyik kutyamaszkos férfival, így vonultak fel az utcán - írja a V4NA nemzetközi hírügynökség.

Döbbenet: saját lányával készített pornót a transznemű nő

Nagyvilág2022.07.24, 13:00

A transznemű nőt 25 év börtönbüntetésre ítélték, miután különböző fétisekkel kapcsolatos pornográf anyagokat készített a saját 7 éves lányával. Az elítéltet női börtönbe szállították annak ellenére, hogy működőképes férfi nemi szervei vannak - számol be a döbbenetes hírről a V4NA nemzetközi hírügynökség.

Előző
Következő