Horgas Eszter

címke rss
Horgas Eszter 50 órán át ült édesapja halálos ágya mellett

Horgas Eszter 50 órán át ült édesapja halálos ágya mellett

Horgas Eszter még májusban veszítette el édesapját, de halálának körülményeiről csak most szólalt meg: elárulta, 50 órán át virrasztottak édesapja halálos ágyánál.

Elhunyt Horgas Béla író, Horgas Eszter édesapja

Archívum2018.05.07, 12:11

Életének 81. évében, hosszú betegség után elhunyt Horgas Béla költő, író, szerkesztő, Horgas Eszter fuvolaművésznő édesapja.

Horgas Eszter nyilatkozott a szakításról

Life.hu2017.03.10, 13:35

Horgas Eszter 15 év együttlét után szakított párjával, az elválás pedig annyira fájdalmas volt, hogy hónapokig nem is tudott róla beszélni. Még most is zokogva ébred éjjelente, de tudja, hogy most önmagára kell rátalálnia, miközben vágyik egy új szerelemre is. 

Horgas Eszter 15 év után szakított újságíró kedvesével

Life.hu2016.10.20, 13:08

A fuvolaművésznő nem fél nemet mondani, ha egy kapcsolat kifullad. Előző házassága - amelyben állítása szerint sokszor bántalmazta őt a férje - megtanította erre. Hiába talált rá azonban a boldogság újságíró kedvese mellett, 15 év után nemrég különváltak útjaik, pedig már az esküvőt is fontolgatták.

Droggal enyhítette szorongását Horgas Eszter

Life.hu2016.05.27, 10:50

A művésznő élete legnagyobb kudarcaként élte meg házasságának megromlását. Szorongását olykor még marihuánával is próbálta enyhíteni, de rájött, a zene az, ami igazán segíthet.

A legszebb karácsonyokra emlékeznek a magyar sztárok

Archívum2015.12.24, 18:30

Ördög Nóra közösen díszíti a karácsonyfát a családdal, a Jóban Rosszban színésznői szívesen nosztalgiáznak, Horgas Eszter ünnepi asztaláról pedig nem hiányozhat a rántott pulyka és a mákos guba – négyen meséltek a karácsonyi készülődésről, hagyományokról és az ünnep jelentőségéről.

Horgas Esztert nem zavarja, hogy irigyek rá az emberek

Archívum2015.12.22, 08:27

A csinos fuvolaművésznőt saját bevallása szerint régen még zavarta, hogy mindenki a külsejével volt elfoglalva, ma már azonban úgy gondolja, ez is része a művészetének.

Horgas Eszter mély dekoltázsa elvitte a show-t

Archívum2015.12.21, 09:03

Nem csupán Sebestyén Balázs, hanem VV Gigi is felfigyelt a fuvolaművésznő bájaira a Hungary's Got Talent legutóbbi adásában.

Horgas Eszter a Got Talentről: "Az első nap zokogtam, annyira nem éreztem jónak magam ebben a szerepben"

Life.hu2015.12.19, 14:38

Horgas Eszterrel, a Got Talent zsűritagjával, fuvolaművésszel készített interjút az Origó. A művésznő a tehetségkutató kapcsán beszélt ismertségről, népszerűségről, pénztől és magánéletről is. 

Horgas Eszter: Mondtam nemet nagyon komoly pénzekre is

Tévé2015.12.18, 16:33

Mióta a Hungary's Got Talent zsűrijében ül, azok is felismerik az utcán, akik korábban nem ismerték a munkásságát. Horgas Eszter fuvolaművészként százezrek előtt lépett már színpadra, az RTL Klub show-jában szombat esténként több mint egymillió néző figyeli – a nagyobb népszerűség azonban nem feltétlenül jár több pozitívummal. A válogatás alatt hisztisnek és elégedetlennek tűnhetett, noha ő csak a művészi értéket, az egyediséget és az igazi tehetséget kereste – erről is mesélt az Origónak.

Előző
Következő