Havas Henrik

címke rss
Havas Henrik elárulta, mennyi a nyugdíja

Havas Henrik elárulta, mennyi a nyugdíja

Havas Henrik nem kertelt, forintra pontosan elárulta, mennyi nyugdíjat kap.

Kirúgták Havas Henriket a Jobbik tévéjéből, erre gyorsan hollywoodi karrierről kezd fantáziálni

Itthon2022.06.25, 14:45

Ahogy az Origó is megírta, a Jobbik internetes tévéjében már nem tartanak igényt Havas Henrikre. Kirúgták. Természetesen Havas Henrik nem lenne Havas Henrik, ha újabb (sokadik) kudarca után ne kezdene eszeveszett dicsekvésbe. Ezúttal az elszalasztott hollywoodi karrierjéről elmélkedett. Szerinte pusztán csak egy jó menedzser hiányzott neki. Az nem derült ki egyértelműen Havas Henrik eszmefuttatásából, hogy milyen kategóriában juthatott volna el az Oscar-díjig. A szöveg logikájából az következik, hogy feltehetően - mondjuk - Aaron Sorkin dráma- és forgatókönyvírót nem ismerné a kutya sem a világban, ellenben Havast igen. Már ha lett ...

Elzavarták Havas Henriket, tömeges elbocsátás a Jobbik médiumainál

Itthon2022.06.13, 13:24

A Mandiner arról írt, hogy összeomlóban a Jobbik médiabirodalma.

Havas Henrik kitálalt: ez okozta Bajor Imre nagy összeomlását

Life.hu2021.10.30, 15:20

A hét éve elhunyt Bajor Imréről barátja, Havas Henrik elmesélte, mi roppanthatta meg az életét. 

"Meséljen valamit a szexről..." - Botrányos hangfelvétel került elő Havas Henrikről

Life.hu2021.09.24, 16:14

Futótűzként terjed az interneten egy botrányos hangfelvétel, amelyen Havas Henrik egykori tanítványával beszélget. Sokaknak ismerős lehet a mentorált hangja, aki - ahogy a felvételen is elhangzik - képernyős szeretne lenni.

49 perces felvétel bizonyítja, hogy Havas Henrik a tanítványát vette rá a szexre

Itthon2021.09.24, 14:06

Kikerült a netre a Havas-féle újabb szexbotrány teljesnek mondható hangfelvétele. Sokan tippelnek arra, hogy a becsapott áldozat állt így bosszút.

Egyre nagyobb bajban Havas Henrik, nem tagadja, hogy ő van a botrányos felvételen

Itthon2021.09.24, 10:22

Futótűzként terjed az interneten egy botrányos hangfelvétel, amelyen feltételezhetően Havas Henrik egy tanítványával vagy mentoráltjával került intim közelségbe. A magát Tanár úrnak nevező Havas hevesen cáfol, a felvétel azonban magáért beszél, írja a Bors.

Lebukása után megszólalt Havas Henrik

Itthon2021.09.23, 12:39

Megjelent egy felvétel az interneten Havas Henrikről, amelyen éppen egy tanítványával beszél a Bors cikke szerint. Úgy tudni, hogy maga a tanítvány készítette és hozta nyilvánosságra, mert meglehetősen kényelmetlenül érezte magát a lényegében kényszerű szituációban. Havas reagált a lebukása után.

Ezt mondja a tanítvány a botrányos felvételen Havas Henriknek: Ezt le kéne húzni, mert úgy jobban belefér a kezem

Itthon2021.09.23, 10:52

Már sok ezren megnézték és villámgyorsan terjed a neten az a felvétel, ami Havas Henrikről és állítólag egyik tanítványáról készült, írja a Bors.

Tovább dagad a Heti hetes körüli botrány, Verebes és Havas egy álhíradóban olvasott be a producernek

Kultúra2021.07.18, 10:27

Ezen a héten is új adással jelentkezett Bagi Iván szórakoztató műsora, a Darázsfészek újratöltve, amelyben ismét az álhíreké a főszerep. A műsor az elmúlt hét aktualitásait dolgozza fel, amelyeket humoros és könnyed formában tálal a nézőknek. A legfrissebb adásból egészen meghökkentő dolgok is kiderülnek, például azt is megtudhatjuk, hogy Gyurcsány Ferenc jóban van a zombikkal.

Előző
Következő