FICSAK

címke rss

Gyerekmentőknek gyűjt adományokat online a Ficsak

A Szent Márton Gyermekmentő szolgálatnak gyűjt adományokat idén a Fiatal Családosok Klubja (Ficsak), az online jótékonysági kezdeményezésről a civil szervezet elnöke beszélt az M1 aktuális csatorna vasárnap délelőtti műsorában.

Százezer forintot spórolhatnak a nagycsaládosok szeptemberben

Itthon2020.08.21, 10:27

Mintegy százezer forintot spórolhatnak meg a nagycsaládosok szeptemberben az ingyenes tankönyv és étkeztetés biztosításának, valamint az iskolakezdési hozzájárulásoknak köszönhetően - közölte a Fiatal Családosok Klubjának (Ficsak) elnöke pénteken az M1 aktuális csatornán.

A csecsemőgondozási díj emelése nagy megtakarítást jelent majd a családoknak

Itthon2020.07.08, 11:36

A csecsemőgondozási díj (csed) 2021 júliusában történő megemelése több tízezer forint megtakarítást jelent majd a családoknak - jelentette ki a Fiatal Családosok Klubjának (Ficsak) elnöke szerdán az M1 aktuális csatornán.

Majdnem 1000 család énekelt, mondókázott és ringatózott együtt anyák napján

Itthon2020.05.03, 15:08

Idén a Ringató és a FICSAK egy olyan műsorral készült anyák napjára, ahol biztonságban, otthonról, de mégis át tudjuk élni a zene és a közös éneklés által a szeretetet, együtt tudjuk ünnepelni az édesanyává válást. Közel 1000 család és gyerekeik énekeltek együtt ma, az "Ezer család énekel otthonról a Ringatóval" műsor alatt.

Király Viktor is fellép a IV. Jótékonysági Adventi Vásáron

Gazdaság2019.11.28, 15:12

Negyedszer rendezik meg a magyar családszervezetek az adventi jótékonysági vásárukat, amelynek ezúttal december elsején a MOM Sport Rendezvényközpont ad otthont. Idén a szívbeteg kisbabákat és a több mint 10 ezer érintett családot támogatják a jótékony akcióval, a befolyt összegből pedig - a tervek szerint - egy nyitott inkubátort vásároltak volna, viszont már most olyan nagy az adakozókedv, hogy talán két inkubátort is tudnak majd vásárolni.

Koraszülötteket támogat idén a Fiatal Családosok Klubja

Itthon2019.11.16, 19:42

Nyitott inkubátort vásárol a Fiatal Családosok Klubja (Ficsak) a Gottsegen György Országos Kardiológiai Intézet Gyermekszív Központja számára az idei, adventi adománygyűjtésen befolyt összegből - mondta Király Nóra, a Ficsak alapítója szombat este az M1 aktuális csatornán.

Trendivé vált nagycsaládosnak lenni

Itthon2019.08.25, 11:35

Mostanra trendivé vált családosnak, nagycsaládosnak lenni. A fiatalok is egyre inkább családban képzelik el jövőjüket - mondta a Fiatal Családosok Klubjának (Ficsak) alapítója az M1 aktuális csatorna vasárnap délelőtti műsorában.

Emmi: a családtámogatások az apákat is jelentősen segítik

Itthon2019.06.16, 13:15

A kormány azon dolgozik, hogy megteremtse a család és a munka egyensúlyát az édesanyák mellett az édesapák számára is - mondta az Emberi Erőforrások Minisztériuma családpolitikáért felelős helyettes államtitkára. A Fiatal Családosok Klubja az apák napja akalmából szervezett dunai hajózást, az eseményt megelőzően tartott sajtótájékoztatót Beneda Attila.

Örömteli, hogy egyre több nő vállal közéleti szerepet

Itthon2019.03.06, 12:57

Jó iránynak, örömtelinek tartja Nyitrai Zsolt miniszterelnöki megbízott, hogy egyre több nő vállal közéleti szerepet, feladatot és felelősséget.

A vasárnapi választás tétje az is, hogy megmaradhat-e a családok támogatása

Itthon2018.04.07, 12:34

A kormány intézkedéseinek hatására folyamatosan emelkedik a születések száma az országban - mondta a Fiatal Családosok Klubjának (Ficsak) elnöke szombaton az M1 Aktuális csatornán. Király Nóra beszámolt arról is, hogy a fenti javuló tendencia a kormány intézkedéseinek: így például a családi adókedvezménynek, a családi otthonteremtési kedvezménynek (csok) vagy a gyed extrának köszönhető. A vasárnapi választás tétje az is, hogy megmaradhat-e a családok támogatása.

Előző
  • 1
  • 2
Következő