autós találkozó

címke rss

Nem felejtjük el a magyaroknak, hogy átpöföghettünk a Trabantokkal

Auto2019.09.09, 19:16

Harminc évvel ezelőtt, 1989 szeptemberében történelmi pillanat következett be a magyar-osztrák határzárnál: miután pár héttel korábban rést ütött rajta a Páneurópai piknik, végre teljesen megnyílt, és nyugatra távozhatott a nálunk tartózkodó több tízezer NDK-s menekült. A jubileum alkalmából a korszak (ma már veterán) autóival érkezett Magyarországra egy német különítmény, hogy az eredeti helyszíneket bejárva emléktúrán emlékezzenek meg a kommunizmust felváltó szabadságról.

Ez a hétvége az Opel-tulajok ünnepe lesz

Auto2015.07.15, 17:19

Tavaly annyira bevált a verőcei völgy, hogy idén újra a Duna-parti község lesz a Hungarian Blitz Weekend helyszíne. Astrától Omegáig rengeteg új és öreg Opelt várnak, villámlátogatás helyett komoly, két éjszakás programra.

Régi buszok árasztották el a Pap-szigetet

Auto2011.09.27, 10:17

Több száz Volkswagen busz, kempinghangulat, játékok és koncertek. Mindezt a szentendrei Pap-szigeten megrendezett második találkozón láttuk, ahol kipróbáltuk a miniszterelnök egykori kampánybuszát, és találkoztunk Kovács Ákossal is, aki márkatársaihoz hasonlóan rajong kisbuszáért. Helyszíni videó és több tucat fotó a transporteresek nagy napjáról.

Zamárdiban gyűltek össze a BMW-sek

Auto2011.08.08, 14:50

Augusztus 5-7 között motorbömböléstől és gumiégetéstől volt hangos a Zamárdiban található autós kemping, itt tartotta ugyanis az egyik hazai BMW-s klub a nyári találkozóját. Volt bikinis autómosás, autós szépségverseny, vetélkedők és az elmaradhatatlan felvonulás.

Előző
  • 1
Következő