Vasárnapi Blikk

címke rss

Orbán-vagyonnyilatkozat: első fokon helyreigazítás

Helyreigazításra kötelezte csütörtökön a Pesti Központi Kerületi Bíróság (PKKB) a Lévai Anikó és Orbán Viktor által kezdeményezett eljárás nyomán a Magyar Hírlapot, a Vasárnapi Blikket, valamint a tv2 Tények című műsorában elhangzottak miatt az MTM-SBS Rt.-t.

Nem nyílt ki a móri bank trezorja

Itthon2002.05.12, 09:53

A Vasárnapi Blikk információi szerint több tízmillió forintot hagytak a rablók a móri bank trezorjában, mert nem tudták kinyitni. Az első feltételezések szerint a rablók akkor kezdtek brutális lövöldözésbe, amikor kiderült, hogy csak a kasszában lévő néhány százezer forintot tudják elvinni.

A Viszkis hasonmását keresik Simon ügyében

Itthon2002.04.29, 07:24

Keresik, de egyelőre nem gyanúsítják Simon Tibor meggyilkolása ügyében azt a férfit, aki hasonlít a Viszkis rablóra. A Blikk információi szerint mindkét előzetes letartóztatásban lévő férfi beszélt az említett személyről. Eközben elkészült a boncolási jegyzőkönyv, de az még nem tudható, hogy az elkövető használt-e valamilyen eszközt a támadás során.

Valószínűleg azonosították Simon támadóját

Itthon2002.04.28, 15:25

A Vasárnapi Blikk információi szerint azonosították azt a férfit, aki az első nagy ütést mérte Simon Tiborra. Az ügyészség és a rendőrség hivatalosan nem kommentálta az értesülést, ám nem is cáfolták, mint ahogy azt sem, hogy más bűncselekmények miatt négy rendőri szerv is körözi a 27 éves G. Jánost.

Előző
  • 1
Következő
Most
Top 12 óra
hirdetés
hirdetés
hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Olvasnivaló