Való Világ 6

címke rss
Sosem volt még ennél boldogabb Baukó Éva

Sosem volt még ennél boldogabb Baukó Éva

Éva köztudottan imádja a gyerekeket, képmegosztó oldalán rendszeresen posztol közös képeket testvére gyerekeivel. Nem csoda hát, hogy felvillanyozta az egykori ValóVilág versenyzőt az újabb gólyahír.

Emlékszel még VV Alexára? Így fest most

Life.hu2015.10.13, 14:32

Első ránézésre azt hittük, a VV5-ös, majd Alekosz feleségkereső műsoros Veronika csapott fel egy szemüveget, de aztán rájöttünk, ez bizony VV Alexa.

VV Krisztián állítja: "Nem vertem meg Izát"

Life.hu2015.03.10, 11:32

A ValóVilág 6 egykori szerelmespárja közel egy évig volt együtt, de nemrégiben elváltak útjaik. A történtekre természetesen mindketten másképp emlékeznek. 

Aurelio: "Nem sokszor mondhatta apám, hogy büszke rám, de idén kétszer is..."

Life.hu2014.12.11, 10:34

Nem állítom, hogy nem volt bennem kétely - vajon tudunk-e egy nyelvet beszélni? Aztán újra beigazolódni éreztem, hogy ha az előítéleteinket képesek vagyunk kizárni, akkor egészen más képet lelünk a fecsegő felszín alatt. 

Kimaxolta a szexet VV Aurelio az afrikai út előtt

Life.hu2014.10.03, 15:30

Nehéz dolguk lesz a celebeknek az RTL Klub afrikai műsorában . Bea asszony például abban bízik, legalább lead pár kilót, Bódi Sylvi pedig nem bánja, ha a határait feszegetheti, amelyre a dzsungel igazán alkalmas. Na, és vajon mi az, ami Aureliónak a legjobban hiányzik majd? Nos, eláruljuk: előre sajnálja kis barátját: Szacsuréliót.  

Gazdát keresnek VV Iza viseltes tincsei

Life.hu2014.05.29, 17:04

A hét hírére bukkantunk. Legújabb Facebook-bejegyzése szerint hatalmas sztárnak képzeli magát - a napokban pornóvideóival címlapokra kerülő - VV Iza. Megáll az eszünk.   

VV Iza 18+-os klipben teker

Life.hu2014.05.21, 15:12

VV Iza mindig is különbözött villatársaitól. Valamiféle tekintély vette őt körül, valószínűleg általa rendszeresen felemlegetett topmodell-múlt okozhatta ezt. Amit már olyan régen kutatunk, eredménytelenül, most hirtelen az ölünkbe hullott. Végre szembesülhetünk Iza mesterségének egy igen színvonalas produktumával.

Lilu Angelina Jolie-ként villantott a VV6 döntőjében

Life.hu2014.05.12, 09:16

Angelina Jolie-t megszégyenítő módon mutatta meg formás combjait Lilu a ValóVilág 6 döntőjében. A villantásról fotót is készítettünk és meg is mutatjuk.

VV Aurelio a villán kívül is helikopterezne - Az első interjú a VV6 győztesével

Life.hu2014.05.12, 09:19

Az elmúlt három hónapban megtanultuk, hogy a férfikönnyeket nem kell szégyellni, és új jelentéssel bővült a helikopterezés szó. VV Aurelio ezzel a két dologgal biztosította, hogy egy ideig még emlékezzünk rá. A ValóVilág 6 győztesével a Life.hu sztárszerzője, Katz Dávid készítette az első interjút. Kiderül, hogy Aurelio kinek ad a nyereményből, és ki az a villából, akinek egy darabig biztosan nem veszi fel a telefont...

Előző
Következő