hirdetés

Tusnádfürdő

címke rss
Menekültválság: Orbán Viktor egyelőre hallgat

Menekültválság: Orbán Viktor egyelőre hallgat

Csütörtökig biztosan nem beszél Orbán Viktor a migránsügyről, akkor Brüsszelben tárgyal majd az Európai Bizottság elnökével. A kormányfő több mint egy hónapja nem beszélt nyilvánosan a Magyarországot is érintő válsághelyzetről. Az Origo forrásai szerint a kormánypártban nem idegesek a mostani helyzet miatt. Páran abban bíznak, hogy a miniszterelnök külföldi találkozóin sikerül minden félreértést tisztázni.

Román kormányfő: Orbán Viktor sértő volt

Nagyvilág2015.07.28, 11:04

A román kormányfő sértőnek nevezte a magyar miniszterelnök Romániával szemben tanúsított magatartását. Victor Ponta Orbán Viktor tusnádfürdői beszédét értékelte egy hétfő esti televíziós műsorban.

Orbán Viktort dicséri az osztrák pártvezér

Nagyvilág2015.07.27, 12:54

Heinz-Christian Strache, az osztrák szélsőjobboldal vezére teljes mértékben egyetért Orbán Viktor azon tusnádfürdői kijelentésével, miszerint azt szeretné, ha Európa az európaiaké maradna. 

Történelmi, nem revizionista Orbán jelvényes fotója

Itthon2015.07.27, 11:36

Történelmi jelképek szerepelnek a kormányfő közösségi oldalára feltöltött fotókon - ezt válaszolta a Miniszterelnöki Sajtóiroda vezetője a miniszterelnök bálványosi napjáról a Facebookra feltett fotókat kifogásoló bukaresti bírálatokra. A román külügyminisztérium szerint revizionista jelképekről van szó.

Orbán: A magyarok nem akarnak törvénytelen bevándorlókat

Itthon2015.07.25, 11:48

Obán Viktor szerint a tét ma már Európa, az európai polgár életmódja, az európai értékek és nemzetek megmaradása vagy eltűnése, illetve felismerhetetlenségig történő megváltozása.

Magyarország nem kér az illegális bevándorlókból

Itthon2015.07.25, 10:36

A nemzeti szuverenitás, a bevándorlók ügye és a terrorizmus kérdése is nagy teret kapott Orbán Viktor előadásában, amellyel a 26. tusnádfürdői nyári szabadegyetem zárult. 

Miért nem ment el Tusványosra Lázár János?

Itthon2015.07.24, 20:48

A tusványosi tábor résztvevőit is megosztja a magyar–szerb határon épülő kerítés ügye, bár a többség szerint a kormány döntése ráirányította a figyelmet a bevándorlásra és annak problémáira. Az Origónak arról is beszéltek, hogy Szerbiában egyre többen jó ötletnek tartják a határzárat. Idén a korábbiakhoz képest kevesebb kormánypárti politikus volt az erdélyi szabadegyetemen.

Orbán Viktor már Tusnádfürdőn van

Itthon2015.07.24, 14:36

Orbán Viktor Facebook-oldalának tanúsága szerint a miniszterelnök megérkezett Tusnádfürdőre a 26. Bálványosi Nyári Szabadegyetem és Diáktábor rendezvényeire.

Felrúgta az élet Orbán Viktor szokásos pénteki programját

Itthon2015.07.23, 19:21

Az Origo értesülései szerint elmarad Orbán Viktor szokásos péntek reggeli rádióinterjúja.

Orbán beszédére érdemes lesz odafigyelni Varga Mihály szerint

Nagyvilág2015.07.23, 15:09

Varga Mihály indokolatlannak érzi azokat a megjegyzéseket, amelyek szerint a kormány nem támogatja eléggé a fővárosi tömegközlekedést. Az Origónak adott tusnádfürdői interjúban a nemzetgazdasági miniszter arról is beszélt, hogy ha sikeres lenne a férfiak 40 éves munkaviszony utáni nyugdíjazása érdekében tervezett referendum, akár nyugdíjcsökkentéssel is számolhatnak az öregségi ellátásban részesülők.

Előző
Következő
Most
Top 12 óra