hirdetés

Tusnádfürdő

címke rss
Kukázó medvét fotóztak Tusnádfürdőn

Kukázó medvét fotóztak Tusnádfürdőn

Tusnádfürdőn mindennapos a medvelátogatás, láttak már olyan anyamedvét, amelyik a bocsait is bevitte a településre.

Donald Trump győzelme mélyütés volt a magyar baloldalnak

Itthon2016.11.15, 10:21

Egyik utolsó reményét vesztette el a hazai baloldali ellenzék azzal, hogy nem Hillary Clinton nyerte az amerikai elnökválasztást. A demokraták 2010 óta meglehetősen kritikusan viszonyultak az Orbán Viktor vezette kormányhoz, és az előzetes nyilatkozatok is azt mutatták, hogy az amerikaiak aktívan beavatkoztak volna a 2018-as parlamenti választásokba. Donald Trump győzelmével viszont jelentősen megnőhet a magyar külpolitika mozgástere, mivel többek között az illegális határátlépés elleni küzdelemben is szövetségese lehet a magyar kormánypártoknak az új amerikai kormány.

Rajongói támadják a Quimbyt

Life.hu2016.07.26, 10:02

A Quimby eddig szigorúan elzárkózott minden politikai rendezvénytől, azonban pénteken Tusnádfürdőn lépetek fel, a Bálványosi Nyári Szabadegyetem és Diáktábor rendezvényén Erdélyben. A rajongók most emiatt háborognak.

Orbán: Nincs Európai Unió közös hadsereg nélkül

Itthon2016.07.23, 12:02

Európa gazdasági, elit- és demokráciaválságáról, Ukrajna és Kárpátalja helyzetéről, a terrorizmusról és az amerikai választásokról is beszélt Orbán Viktor miniszterelnök a 27. Bálványosi Nyári Szabadegyetem és Diáktáborban, Tusványoson.

Október 2-án évtizedekre eldőlhet Európa sorsa

Itthon2016.07.22, 16:50

Míg a kelet-európai országokban, főként a történelmi helyzetük miatt van egyfajta civilizációs veszélyérzet, addig a nyugat-európai országokban ez nincsen meg, és ez vezetett el a jelentős nézetkülönbséghez a menekültügyben – minderről Tuzson Bence beszélt a tusnádfürdői szabadegyetemen. A vitán résztvevő Szent-Iványi István szerint nem a liberálisok tehetnek a válságról, míg Magyarország berlini nagykövete szerint Németországban egyre többen értik meg a magyar szempontokat.

Varga: Nincsen ingyenpénz

Gazdaság2016.07.21, 16:52

Az alacsony államadósság, az alacsony költségvetési hiány és az adóbeszedés hatékonyságának a javítása segítheti a magyar gazdaság további növekedését – mondta Varga Mihály a tusnádfürdői nyári szabadegyetemen tartott kerekasztal-beszélgetésen. A munkaerő és a tudás lehet a közép-európai térség jövőbeli bővülésének a forrása – erről már régiós vállalatvezetők beszéltek.

Menekültválság: Orbán Viktor egyelőre hallgat

Itthon2015.09.02, 13:22

Csütörtökig biztosan nem beszél Orbán Viktor a migránsügyről, akkor Brüsszelben tárgyal majd az Európai Bizottság elnökével. A kormányfő több mint egy hónapja nem beszélt nyilvánosan a Magyarországot is érintő válsághelyzetről. Az Origo forrásai szerint a kormánypártban nem idegesek a mostani helyzet miatt. Páran abban bíznak, hogy a miniszterelnök külföldi találkozóin sikerül minden félreértést tisztázni.

Román kormányfő: Orbán Viktor sértő volt

Nagyvilág2015.07.28, 11:04

A román kormányfő sértőnek nevezte a magyar miniszterelnök Romániával szemben tanúsított magatartását. Victor Ponta Orbán Viktor tusnádfürdői beszédét értékelte egy hétfő esti televíziós műsorban.

Orbán Viktort dicséri az osztrák pártvezér

Nagyvilág2015.07.27, 12:54

Heinz-Christian Strache, az osztrák szélsőjobboldal vezére teljes mértékben egyetért Orbán Viktor azon tusnádfürdői kijelentésével, miszerint azt szeretné, ha Európa az európaiaké maradna. 

Előző
Következő
Most
Top 12 óra