Tusnádfürdő

címke rss
Egy anyamedve állította meg az autósokat - videó

Egy anyamedve állította meg az autósokat - videó

Nem mindennapi jelenetnek voltak szemtanúi az autósok egy tusnádfürdői úton. 

Újabb levélben kérte Hargita megye önkormányzati elnöke a medvék kilövésének engedélyezését

Nagyvilág2017.11.06, 17:52

Újabb levélben kérte Borboly Csaba, a Hargita megyei önkormányzat elnöke Gratiela Gavrilescu környezetvédelmi minisztert, hogy engedélyezze a megyében élő medvék kilövését.

Kirabolta a hűtőt egy medve Tusnádfürdőn

Nagyvilág2017.11.01, 19:47

Betört egy tusnádfürdői házba, és kiette a zsírt és a padlizsánkrémet a hűtőből.

Balog Zoltán Tusványoson: A hit és a fiatalok a jövő mozgatórugói

Nagyvilág2017.07.20, 20:55

A vallás nem lelki homokozó, hanem Európa szellemi jövőjének záloga, ezért fontos, hogy a mindennapi problémákban is a Biblia adjon mércét. De az európai identitás mellett fontos a nemzetben való gondolkodás is, amelynek át kell ívelnie az országhatáron, hogy az azon túl élő magyar fiatalok továbbra is magyarnak érezzék és vallják magukat. Balog Zoltán minderről a tusványosi szabadegyetemen beszélt.

Egyre jobban felpörög a szabadegyetem

Nagyvilág2017.07.20, 07:31

Birtokba vették a fesztiválozók a 28. Bálványosi Nyári Szabadegyetem és Diáktábor területét, a nulladik napi koncerteket követő reggeltől egyre nagyobb csoportokban érkeztek a részvevők.

Tusványos: három medvét elvittek a fesztiválozók biztonsága érdekében

Nagyvilág2017.07.18, 13:27

A nagyszínpad, a rendezvénysátrak és a különböző ételeket, italokat kínáló sátrak is álltak már hétfőn, amikor a Székelyhon stábja kilátogatott Tusnádfürdőre.

Kukázó medvét fotóztak Tusnádfürdőn

Nagyvilág2017.06.10, 17:25

Tusnádfürdőn mindennapos a medvelátogatás, láttak már olyan anyamedvét, amelyik a bocsait is bevitte a településre.

Donald Trump győzelme mélyütés volt a magyar baloldalnak

Itthon2016.11.15, 10:21

Egyik utolsó reményét vesztette el a hazai baloldali ellenzék azzal, hogy nem Hillary Clinton nyerte az amerikai elnökválasztást. A demokraták 2010 óta meglehetősen kritikusan viszonyultak az Orbán Viktor vezette kormányhoz, és az előzetes nyilatkozatok is azt mutatták, hogy az amerikaiak aktívan beavatkoztak volna a 2018-as parlamenti választásokba. Donald Trump győzelmével viszont jelentősen megnőhet a magyar külpolitika mozgástere, mivel többek között az illegális határátlépés elleni küzdelemben is szövetségese lehet a magyar kormánypártoknak az új amerikai kormány.

Rajongói támadják a Quimbyt

Life.hu2016.07.26, 10:02

A Quimby eddig szigorúan elzárkózott minden politikai rendezvénytől, azonban pénteken Tusnádfürdőn lépetek fel, a Bálványosi Nyári Szabadegyetem és Diáktábor rendezvényén Erdélyben. A rajongók most emiatt háborognak.

Előző
Következő