hirdetés

Tusnádfürdő

címke rss

A kormányszóvivő visszaszólt a Washington Postnak

Magyarország elkötelezett a pluralizmus és a szabadság mellett – ezzel a címmel közölte Kovács Zoltán kormányszóvivő olvasói levelét a The Washington Post honlapja. Az újságban augusztus 17-én közölt szerkesztőségi állásfoglalásra reagált, azt hangsúlyozva, hogy a magyar kormányfő tusnádfürdői beszédében nem utasította el az alapvető európai értékeket.

Talán nem örökre törölték Orbán nevét

Itthon2014.08.04, 22:38

Az sem kizárt, hogy a törlésről még a tusnádfürdői beszéd előtt döntöttek.

Pöcsügy: Haáz Sándor nem számít feljelentésre

Itthon2014.07.30, 16:32

Lefejelés és pöcsnek titulálás. Haáz Sándor erdélyi fotós hamar hírnevet szerzett a magyarországi sajtóban. Ezeket a szavakat ugyanis Orbán Viktor miniszterelnök sajtósára, Havasi Bertalanra értette. Az ügyből a Magyar Nemzet kavart kisebb botrányt, ők azonban nem az erdélyi fotós történetét írták meg. Haáz Sándor az Origónak elmondta, hogy teljes mértékben tisztában volt a szavai jelentésével, olyannyira, hogy ott és akkor elnézést is kért. Jogi következményektől pedig nem tart.

A magyarokba rúgott, de a románoknak szánta

Nagyvilág2013.08.14, 06:57

Nemrég még Traian Basescu is ott ült a tusnádfürdői szabadegyetemen, együtt nevetett Brüsszelben Orbán Viktorral, és arról beszélt, hogy felelőtlenség a magyar-román vitát nacionalista hangulatkeltésre használni. Hétfőn viszont már pofátlannak nevezte a magyar politikusokat, és közölte, ha rajta múlik, nem lesz többet magyar buli Tusnádfürdőn. Mitől változott meg a román államelnök véleménye ilyen gyorsan?

Paradicsommal dobálták meg Orbánt Tusnádfürdőn

Nagyvilág2013.07.27, 20:15

Két fiatal paradicsommal dobálta meg Orbán Viktort Tusnádfürdői előadása után. A csendőrök előállították őket, de nem adtak magyarázatot tettükre  - jelentette a román nyelvű Realitatea Tv.

Nem is érdemes kijózanodni

Nagyvilág2013.07.27, 16:56

Önfeledt bulizás a gyönyörű erdélyi hegyekben, utána verbális támadás az Európai Unió ellen – a héten zajlik a Fidesz legfontosabb informális találkozója, a Bálványosi Szabadegyetem. Orbán Viktor szombat délelőtti előadásában arról beszélt: számolniuk kell azzal, hogy a 2014-es választásokon az EU megpróbál beavatkozni, de nem baj, már úgysem hisz az intézményben. A fiatalokat inkább a bulik érdekelték, hajnali négykor is tele voltak a partisátrak. Egotrip Tusnádfürdőn. 

Orbán már nem hisz az EU-ban

Itthon2013.07.27, 13:27

Csak nemzetállami válaszok lehetnek sikeresek az európai gazdasági válságra - mondta Orbán Viktor, aki a Bálványvárosi Szabadegyetemen mondott egyórás beszédet. Orbán örült a Közgép sikereinek.

Isteni dramaturgiát lát Semjén Zsolt

Itthon2012.07.25, 12:04

Magyar kormánytagok beszédeivel nyitott meg a romániai Tusnádfürdőn a hagyományos nyári szabadegyetem, amelyre szombaton Orbán Viktort is várják. Semjén Zsolt kormányfő-helyettes a megnyitón azt mondta, isteni fordulatnak tartja azt, hogy épp ezen a napon érkezett meg a háromszázezredik állampolgársági kérelem is a határon túli magyaroktól.

"Tíz évig itt nem lesz növekedés" - interjú Bokros Lajossal

Gazdaság2011.08.29, 13:04

Nincs vége a kapitalizmusnak és a piacgazdaságnak, a mesterségesen, hitelekkel felpumpált észak-atlanti jóléti társadalom viszont megbukott - vélekedik Bokros Lajos volt pénzügyminiszter, aki szerint a nyugati társadalmak jó tíz évig stagnálásra vannak ítélve. Az EP képviselő úgy véli: a magyar kormány "primitív gazdaságpolitikája" alkalmatlan a növekedés beindítására, itthon se növekedés, se új munkahely nem lesz, csak az államadósság nő megint. Interjú.

Ránk dől-e a hanyatló Nyugat?

Vélemény2011.08.01, 10:03

A miniszterelnök szerint a mostani gazdasági válság bebizonyította, hogy véget ér a nyugati jóléti társadalom időszaka, és munkaalapú társadalmat kell létrehozni. Mi lesz, ha igaza lesz, és mi lesz, ha nem?

Előző
  • 1
  • 2
Következő
Most
Top 12 óra
Ajánlat
Ajánlat