hirdetés

temetés

címke rss

Kohl felesége Orbán Viktort kérte volna fel, hogy beszéljen a férje temetésén

Maike Kohl-Richter úgy tervezte a férje, Helmut Kohl gyászszertartását, hogy csak külföldi vendégek emlékeznek majd meg az egykori német kancellárról. Köztük lett volna Orbán Viktor magyar miniszterelnök is, az özvegy pedig ahhoz is ragaszkodott, hogy Angela Merkel ne tartson beszédet. Az elképzelését meg is osztotta a jelenlegi német kancellárral, végül rávették, hogy álljon el ettől. Kohl felesége engedett a német kormány nyomásának, így most úgy néz ki, Emmanuel Macron francia elnök szólalhat fel. 

Egy temetést is felrobbantottak Kabulban

Nagyvilág2017.06.03, 19:39

Nem szűnik az erőszakhullám az afganisztáni Kabulban, szombaton egy gyászmenetben követtek el robbantásos merényleteket. A helyi kórház jelentése szerint legalább 19-en haltak meg. A kabuli támadássorozat szerdán kezdődött egy pokolgépes merénylettel, pénteken pedig tüntetők és a rendőrök csaptak össze. Az ENSZ nyugalomra int mindenkit, az afgán elnök szerint viszont megtámadták az országát.

Exkluzív felvételek: így zajlik egy hamvasztás a krematóriumban

Life.hu2017.05.30, 15:24

Egy igazán különleges helyszínre kapott forgatási engedélyt a Life.hu stábja, méghozzá Budapest egyetlen és az ország legmodernebb krematóriumába.

Új részletek derültek ki Diana halála kapcsán

Life.hu2017.05.30, 14:15

Diana hercegnő mindenki szívében él, pedig már 20 éve nincs közöttünk. Ennek ellenére még mindig napvilágra kerülnek új információk vele kapcsolatban.

Eltemették Chris Cornellt

Szórakozás2017.05.28, 10:46

A zártkörű temetés után rajongók lepték el a Hollywood Forever temetőben Chris Cornell, a Soundgarden és az Audioslave egykori frontemberének sírját. 

Fadi Fawaz elkésett George Michael temetéséről

Life.hu2017.05.08, 15:25

A tavaly decemberben elhunyt sztár temetése sem volt viharmentes. Egy korábbi kedvese, Kenny Goss, nem tudta szó nélkül hagyni Fadi Fawaz viselkedését. 

Élve temettek el egy újszülött kislányt: Videó!

Life.hu2017.03.28, 19:54

Elképesztő eset történt Indiában: élve temettek el egy újszülött csecsemőt, valószínűleg azért, mert lánynak született.

Van értelme megrendezni a saját temetésünket

Unikornis2017.03.21, 08:20

A halállal nem könnyű szembenézni. Ráadásul egy olyan korban, amikor naponta jelennek meg biztató hírek a legújabb rák elleni szérumról, vagy amikor a plasztikai műtéteinek hála Madonna közel a hatvanhoz is harmincnak néz ki, szinte véletlen balszerencsének számít meghalni. De hogyan változtatja meg az életszemléletünket, ha elfogadjuk az elmúlást, és nem rémséges szörnyetegként gondolunk a halálra? A dél-koreaiaknak van rá egy jó módszerük. 

Torgyán József özvegye elengedte férje lelkét

Life.hu2017.03.08, 10:31

Fájdalmas búcsút vett Mária a férjétől, Torgyán Józseftől. Az özvegy asszony elmondása szerint nehéz volt elengedni a társa lelkét. 

Lagzi Lajcsi saját temetésére készül

Life.hu2017.02.23, 13:24

Galambos Lajos semmit sem bíz a véletlenre, még saját temetését is előre megtervezi ügyvédje segítségével...

Előző
Következő
Most
Top 12 óra