hirdetés

temetés

címke rss
"A történtekért senki sem hibás" - Eltemették a kukoricába fulladt, kilencéves kisfiút

"A történtekért senki sem hibás" - Eltemették a kukoricába fulladt, kilencéves kisfiút

Egy falu siratja Csiki Denielt. Családja néhány napja helyezte végső nyugalomra a kisfiút, akit november 3-án, édesapja munkahelyén temetett maga alá több mázsa kukorica. A testét Pécsett boncolták, szüleinek csak ezután volt lehetőségük eltemetni gyermeküket.

A rendőrség szerint Göncz Árpád miniszterelnök volt

Itthon2015.11.13, 13:54

Miniszterelnöknek titulálta Göncz Árpádot a III. kerületi rendőrség egy Tényi Istvánnak küldött válaszlevelében.

Orbán úgy érezte, megmozdult a történelem a héten

Itthon2015.11.08, 14:59

Ezrek búcsúztatták Göncz Árpádot. Orbán Viktornak az önvédelmi reflex jutott eszébe a közel-keleti népvándorlásról. Mégsem ültetnek kémeket a szerkesztőségekbe. A KDNP nemet mondott a gyermekéhezést felszámoló programra. Két tragikus eset után előkerült a Merényi kórház felújítására szánt pénz. Drágábban szívnak majd a dohányosok - ezek történt a héten.

Mécs Imre elmondta eredeti beszédét

Itthon2015.11.07, 22:43

A Fidesz vezetői szembefordultak egykori elveikkel, és intézményesítették a korrupciót - mondta Mécs Imre a Kossuth téren. Göncz Árpád kérésére a volt köztársasági elnök temetésén nem politizált.

Exkluzív interjú Göncz Árpád unokájával - Ilyen nagypapa volt az egykori államfő

Life.hu 20142015.11.06, 20:15

A Life.hu riportere részt vett Göncz Árpád temetésén. Az egykori államférfit rengetegen kísérték el utolsó útjára. A temetésen unokája adott exkluzív interjút a Life.hu-nak, elárulta, milyennek látta nagypapáját.

Sárga rózsákkal temették a szív és a szeretet emberét

Itthon2015.11.07, 21:57

Mindössze a sírnál álló díszegyenruhás katonák és a búcsúztatáson megjelent számos politikus emlékeztetett protokolleseményre Göncz Árpád temetésén. A közvetlen, a protokollt sosem szerető volt államfőt kérésének megfelelően nem állami díszsírhelyre temették, és politikus nem is mondott beszédet a sírjánál. Csak egykori cellatársa, az unokája és a pannonhalmi főapát búcsúztatta.

Eltemették Göncz Árpádot

Itthon2015.11.06, 16:20

Több ezer ember kísérte utolsó útjára Göncz Árpádot, akinek a temetése péntek délután három órakor kezdődött az Óbudai temetőben. A néhai köztársasági elnök saját kérése volt, hogy ne legyen állami búcsúztatás, és ne a hagyományoknak megfelelően, a Fiumei úti Nemzeti sírkertben helyezzék végső nyugalomra. Áder János és Orbán Viktor ígéretükhöz híven magánemberként jelentek meg a temetésen. Egy csoport korábban azt ígérte, hogy nem engedi be Orbán Viktort a temetésre, ha politikusként, testőrökkel érkezik. Incidensre végül nem került sor. Mécs Imre beszédében csak érintette a mai politikai állapotokat. Azt mondta, hogy Göncz Árpád pééldáját ...

Orbán Viktor olyan államfőről álmodhatott, mint Göncz Árpád

Itthon2015.11.06, 14:29

Nem volt emlékezetes konfliktus Orbán Viktor és Göncz Árpád között, a kormányfő ellen mégis tüntetést szerveztek a volt államfő temetésére. Göncz Árpád ugyanis a baloldali progresszió, a kisemberközpontú politizálás egyik jelképe lett, azaz annak megtestesítője, amit sokan hiányolnak a jelenlegi politikai életből. Orbán Viktor és Göncz Árpád viszonya viszont hűvös, de kiegyensúlyozott volt, a kormányfő elképzelni sem tudott volna jobb államfőt, mint az 1998-ra már passzívvá váló Göncz Árpád.

Aktivisták akarják távol tartani Orbánt Göncz Árpád temetésétől

Itthon2015.11.06, 10:12

Hiába szeretett volna politikamentes temetést Göncz Árpád, nem mindenki akarja tiszteletben tartani a végakaratát. A Kossuth térről is ismert Szabó Gábor "Tuareg" aktivistákkal akarja megakadályozni, hogy Orbán Viktor bejusson a néhai államfő búcsúztatására. 

Ma temetik Göncz Árpádot

Life.hu 20142015.11.06, 08:39

November 6-án, pénteken 15 órakor helyezik végső nyugalomra a volt köztársasági elnököt. Több ezres tömegre készülnek, a BKK rendkívüli járatokat indít az Óbudai temetőhöz.

Előző
Következő
Most
Top 12 óra
Ajánlat
Ajánlat