hirdetés

tehetségkutató műsor

címke rss
Gáspár Laci: Sokat küzdöttem, mire esélyt kaptam

Gáspár Laci: Sokat küzdöttem, mire esélyt kaptam

Gáspár Laci is ott lesz az ősszel rajtoló X-Faktor zsűrijében, az énekest is egy tévés tehetségkutató indította el a pályán. A válogatásokon sokszor érte kudarc, többször próbálta újra - úgy véli, tapasztalatai segítik majd abban, hogy jó mentora legyen a szériának. 

Óriási melleivel próbálta elcsábítani a zsűritagot

Tévé2016.06.15, 22:47

Simon Cowell nehéz perceket élt át az America's Got Talent színpadán, miután az egyik női versenyző kifejezetten neki táncolt.

Puskás Peti: Nem vagyok konfliktuskereső ember

Tévé2016.06.12, 09:25

Puskás Peti az egyik mentora az RTL Klub tehetségkutatójának, ő is ott fog ülni Tóth Gabi, ByeAlex és Gáspár Laci mellett a hatodik X-Faktor-ban. Az énekes úgy érzi, megmászta a szamárlétrát és helye van a zsűriszékben, de a kemény kritikákra még fel kell vérteznie magát - erről mesélt az Origónak.

Abszurd, hogy nem beszélünk a menstruációról

Tévé2016.06.12, 07:01

Zabolai Margit Eszter a menstruációjáról mesélt viccesen, ezzel nyerte meg a Comedy Central stand-upos tehetségkutatóját, a Magyarország, szereplek!-et. Szerinte abszurd, hogy mennyire nem lehet ilyesmikről beszélni, de azért tartott a közönség reakciójától, miközben a zsűriből Kőhalmi Zoltán véleménye érdekelte a leginkább.

Ez a kislány gond nélkül megnyerné a magyar X-Faktort

Tévé2016.06.10, 17:10

A 12 éves ukuleléző és éneklő Grace VanderWaal egy csapásra elvarázsolta a tehetségkutató zsűrijét.

Egy szolid öregúr metállal vert oda a zsűrinek

Tévé2016.06.08, 19:49

A 82 éves John Hetlinger mindenkit meglepett az America's Got Talent-ben, hajlott kora ellenére energikus nu metállal próbálkozott a tehetségkutatóban.

Lehányta az egyik zsűritagot, mégis továbbjutott

Tévé2016.06.07, 17:47

Az amerikai Megatánc, a So You Think You Can Dance válogatóján történt egy kis baleset, az egyik versenyző lehányta Paula Abdult – ez azonban nem akadályozta meg a továbbjutásban. 

Nagydumás lány a magyar stand-up legjobb újonca

Tévé2016.06.06, 15:26

Lezárult a Comedy Central stand-upos tehetségkutatója, a Magyarország, szereplek!, a zsűri Zabolai Margit Esztert találta a legjobbnak, míg a közönség kedvence Szabó Balázs Máté volt.

Életveszélyes mutatvánnyal sokkolt a kardnyelő

Tévé2016.05.26, 22:14

A Britain's Got Talent egyik versenyzője, Alexandr Magala most nemcsak kardot nyelt, de kis híján belezuhant egy rakás működő fúróba is, jó magasról.

Itt a TV2 fegyvere az X-Faktor ellen

Tévé2016.05.16, 11:55

Ősszel indul a TV2 új, realityelemekkel tarkított tehetségkutató műsora, a Star Academy, amely attól lesz különleges, hogy naponta jelentkezik: a hétvégenkénti élő versenyek mellett lesznek napi összefoglalók is arról, hogy a Star Academy házba összezárt énekesek miként élik mindennapjaikat, miként gyakorolnak, ismerkednek, netán veszekszenek vagy épp szerelembe esnek egymással. A műsor a világ számos országában futott már, nézzen bele pár külföldi verzióba!

Előző
Következő
Most
Top 12 óra