tehetségkutató műsor

címke rss
Megúszhatja a börtönt a Rising Star énekese

Megúszhatja a börtönt a Rising Star énekese

Mint azt korábban megírtuk, börtön és pénzbírság fenyegette a Rising Star énekesét, Palmer Izsákot. Az osztrák állampolgárságú fiú hiába kapott behívót, nem vette figyelembe sorkatonai kötelezettségét.

Ördög Nóra mamuszt húzott a vigaszágas adásra

Szórakozás2014.12.21, 22:59

A Rising Star december 21-i adásában kiesett a Sárközi testvérpár, a vigaszágon Várhegyi Lucas Palmira jutott tovább. Ördög Nóra különleges karácsonyi ajándékkal kedveskedett Majkának.

Tóth Andi nyerte az X-Faktort

Szórakozás2014.12.22, 09:12

Az X-Faktor december 21-i fináléjára Horányi Juli, Tóth Andi és a Benjiként ismert Le Quang Huy maradt versenyben. A műsor során elsőként Benji távozott, így a hazai X-Faktor történetében először fordult elő, hogy a végére két nő maradt. A nézők végül Tóth Andira szavaztak nagyobb arányban, így ő lett a magyar széria eddigi legfiatalabb győztese – az adást végig élőben közvetítettük.

Malaccal és imával készülnek a Rising Star vigaszágasai

Szórakozás2014.12.19, 16:34

A Rising Star vigaszágon versenyző öt énekese mesélt érzéseiről, arról, hogyan éli meg, hogy kapott egy új esélyt, és hogy mivel készül a vasárnapra. Van, aki a kabalájában, más az imádkozásban bízik.

Kik kaptak újabb esélyt a Rising Starban?

Szórakozás2014.12.17, 19:22

Lezárult a szavazás, öt versenyző újra bizonyíthat a Rising Star színpadán.

Alföldi Róbert nagy kedvenceit küldte haza az X-Faktorból

Szórakozás2014.12.14, 11:09

December 13-án négyen maradtak az RTL Klub tehetségkutatójának versenyében, a Tha Shudras és Benji párbajából a nézők szavazatai alapján Tóth Gabi mentoráltjainak ért véget az X-Faktor.

Hárman nyerték meg a Virtuózokat

Szórakozás2014.12.13, 11:05

A nagyok mezőnyében Gyöngyösi Ivett, a tinik közül Lugosi Dániel Ali, a kicsik között pedig Boros Misi nyerte a közmédia komolyzenei tehetségkutatója, a Virtuózok péntek esti döntőjét.

Hárman is megnyerték a Virtuózok komolyzenei tehetségkutatót

Life.hu 20142014.12.12, 23:10

Megvannak Magyarország első komolyzenei tehetségkutatójának győztesei. Gyöngyösi Ivett, Boros Misi és Lugosi Dániel Ali nyerték a Virtuózokat - három korosztályban.

Megszűnt minden kapcsolat a kilépett tag és a ByTheWay között

Szórakozás2014.12.10, 18:31

Az X-Faktor negyedik szériájában második helyen végzett a ByTheWay nevű formáció, akik ezzel az eredménnyel a legsikeresebb csapatnak számítanak a tehetségkutató történetében, még úgy is, hogy egyszer kiestek korábban. A három énekes, Szikszai Péter, Feng Ya Ou Ferenc és Vavra Bence együtt maradt, sok a fellépésük. De miért lépett ki a volt barát, és mit tanított nekik Szikora Róbert?

Pierrot: Nem szállok be hamis tévéműsorokba

Szórakozás2014.12.09, 19:25

A Dal zsűrijében Kovács Katit Pierrot váltja, aki utoljára a Megasztár első két szezonjában döntött énekesek sorsáról. Közben eltelt tíz év, szerinte a tehetségkutató műsorok azóta elvesztették a jelentőségüket, de megváltozott az emberek zenéhez való viszonya is. Smúzolni biztosan nem fog a műsorban, azt mondja.

Előző
Következő
Most
Top 12 óra
hirdetés
hirdetés
hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Olvasnivaló