tehetségkutató műsor

címke rss
Mivel nyerhetünk az X-Faktor után?

Mivel nyerhetünk az X-Faktor után?

Az RTL Klub az X-Faktor-t a Hungary’s Got Talent-re cseréli le, amely a Guinness Rekordok könyvé-be is bekerült, hihetetlenül népszerű műsor hazai változata lesz. Külföldön nyert már táncoló kutya, kar nélküli zongorista, hasbeszélő és homokművész is – lássuk, mivel érdemes próbálkozniuk a magyaroknak! 

Nincs több hakni

Quart2015.03.16, 20:53

Kállay-Saunders Andrást az elmúlt években több szerződés is korlátozta, hogy megvalósítsa álmát. A napokban jelenik meg új albuma, melyben Szakos Krisztián producer volt a partnere. Velük beszélgettünk a tehetségkutatókról, az új lemezről és a közös munkáról.

Megúszhatja a börtönt a Rising Star énekese

Szórakozás2015.01.14, 13:42

Mint azt korábban megírtuk, börtön és pénzbírság fenyegette a Rising Star énekesét, Palmer Izsákot. Az osztrák állampolgárságú fiú hiába kapott behívót, nem vette figyelembe sorkatonai kötelezettségét.

Ördög Nóra mamuszt húzott a vigaszágas adásra

Szórakozás2014.12.21, 22:59

A Rising Star december 21-i adásában kiesett a Sárközi testvérpár, a vigaszágon Várhegyi Lucas Palmira jutott tovább. Ördög Nóra különleges karácsonyi ajándékkal kedveskedett Majkának.

Tóth Andi nyerte az X-Faktort

Szórakozás2014.12.22, 09:12

Az X-Faktor december 21-i fináléjára Horányi Juli, Tóth Andi és a Benjiként ismert Le Quang Huy maradt versenyben. A műsor során elsőként Benji távozott, így a hazai X-Faktor történetében először fordult elő, hogy a végére két nő maradt. A nézők végül Tóth Andira szavaztak nagyobb arányban, így ő lett a magyar széria eddigi legfiatalabb győztese – az adást végig élőben közvetítettük.

Malaccal és imával készülnek a Rising Star vigaszágasai

Szórakozás2014.12.19, 16:34

A Rising Star vigaszágon versenyző öt énekese mesélt érzéseiről, arról, hogyan éli meg, hogy kapott egy új esélyt, és hogy mivel készül a vasárnapra. Van, aki a kabalájában, más az imádkozásban bízik.

Kik kaptak újabb esélyt a Rising Starban?

Szórakozás2014.12.17, 19:22

Lezárult a szavazás, öt versenyző újra bizonyíthat a Rising Star színpadán.

Alföldi Róbert nagy kedvenceit küldte haza az X-Faktorból

Szórakozás2014.12.14, 11:09

December 13-án négyen maradtak az RTL Klub tehetségkutatójának versenyében, a Tha Shudras és Benji párbajából a nézők szavazatai alapján Tóth Gabi mentoráltjainak ért véget az X-Faktor.

Hárman nyerték meg a Virtuózokat

Szórakozás2014.12.13, 11:05

A nagyok mezőnyében Gyöngyösi Ivett, a tinik közül Lugosi Dániel Ali, a kicsik között pedig Boros Misi nyerte a közmédia komolyzenei tehetségkutatója, a Virtuózok péntek esti döntőjét.

Hárman is megnyerték a Virtuózok komolyzenei tehetségkutatót

Life.hu 20142014.12.12, 23:10

Megvannak Magyarország első komolyzenei tehetségkutatójának győztesei. Gyöngyösi Ivett, Boros Misi és Lugosi Dániel Ali nyerték a Virtuózokat - három korosztályban.

Előző
Következő
Most
Top 12 óra
hirdetés
hirdetés
hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Olvasnivaló