tehetségkutató műsor

címke rss
Celebgyár lett a tévés tehetségkutatókból

Celebgyár lett a tévés tehetségkutatókból

A televíziós tehetségkutatók első szériái még valós értéket hordoztak és céljuk a magyar zenei paletta színesítése, a fiatalok felkarolása volt. A szakma szerint a csatornák közti versengés változtatta ezeket a műsorokat celebgyárrá. Az NMHH  Műsorfigyelő és- elemző Osztálya arra a kérdésre kereste a választ, hogy milyen célt látnak el valójában a zenés tehetségkutató műsorok, illetve a felfedezett tehetségek fel tudnak-e nőni a feladathoz, hogy később önállóan boldoguljanak.

Ezért nem szereti a magyar popszakma a tehetségkutatós arcokat

Szórakozás2015.04.07, 13:24

A rádiók által legtöbbet játszott tíz előadóból hét a kereskedelmi tévék szülötte.

Menjen tévéshow-ba a négyéves gyerek?

Szórakozás2015.04.03, 22:05

Az RTL Klub új tehetségkutató műsorába, a Hungary's Got Talent-be már négyéves kortól várják a jelentkezőket, a TV2-n pedig vasárnap este startol Az ének iskolája, ahol hét év feletti diákok állnak színpadra hétről hétre. Dr. Vajda Zsuzsanna gyerekpszichológus szerint nagyközönség előtt előadni nem rájuk méretezett feladat, teljesen megváltozhat a személyiségük. A TV2 kreatívigazgatóját, Ökrös Gergelyt is megkérdeztük, ők hogyan vigyáznak a műsorban szereplő gyerekekre.

54 éves lett a nő, aki elhallgattatta Simon Cowellt: boldog születésnapot, Susan Boyle!

Life.hu 20142015.04.01, 14:51

A korábban hol munkanélküliként, hol szociális munkásként ténykedő énekesnő 48 évesen állt először a brit tehetségkutató műsor világmegváltó deszkáira, sikere és népszerűsége pedig azóta is töretlen.

Mivel nyerhetünk az X-Faktor után?

Szórakozás2015.03.22, 15:38

Az RTL Klub az X-Faktor-t a Hungary’s Got Talent-re cseréli le, amely a Guinness Rekordok könyvé-be is bekerült, hihetetlenül népszerű műsor hazai változata lesz. Külföldön nyert már táncoló kutya, kar nélküli zongorista, hasbeszélő és homokművész is – lássuk, mivel érdemes próbálkozniuk a magyaroknak! 

Nincs több hakni

Quart2015.03.16, 20:53

Kállay-Saunders Andrást az elmúlt években több szerződés is korlátozta, hogy megvalósítsa álmát. A napokban jelenik meg új albuma, melyben Szakos Krisztián producer volt a partnere. Velük beszélgettünk a tehetségkutatókról, az új lemezről és a közös munkáról.

Megúszhatja a börtönt a Rising Star énekese

Szórakozás2015.01.14, 13:42

Mint azt korábban megírtuk, börtön és pénzbírság fenyegette a Rising Star énekesét, Palmer Izsákot. Az osztrák állampolgárságú fiú hiába kapott behívót, nem vette figyelembe sorkatonai kötelezettségét.

Ördög Nóra mamuszt húzott a vigaszágas adásra

Szórakozás2014.12.21, 22:59

A Rising Star december 21-i adásában kiesett a Sárközi testvérpár, a vigaszágon Várhegyi Lucas Palmira jutott tovább. Ördög Nóra különleges karácsonyi ajándékkal kedveskedett Majkának.

Tóth Andi nyerte az X-Faktort

Szórakozás2014.12.22, 09:12

Az X-Faktor december 21-i fináléjára Horányi Juli, Tóth Andi és a Benjiként ismert Le Quang Huy maradt versenyben. A műsor során elsőként Benji távozott, így a hazai X-Faktor történetében először fordult elő, hogy a végére két nő maradt. A nézők végül Tóth Andira szavaztak nagyobb arányban, így ő lett a magyar széria eddigi legfiatalabb győztese – az adást végig élőben közvetítettük.

Malaccal és imával készülnek a Rising Star vigaszágasai

Szórakozás2014.12.19, 16:34

A Rising Star vigaszágon versenyző öt énekese mesélt érzéseiről, arról, hogyan éli meg, hogy kapott egy új esélyt, és hogy mivel készül a vasárnapra. Van, aki a kabalájában, más az imádkozásban bízik.

Előző
Következő
Most
Top 12 óra
hirdetés
hirdetés
hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Olvasnivaló