tehetségkutató műsor

címke rss
A dalválasztással lehetett a gond az X-Faktorban

A dalválasztással lehetett a gond az X-Faktorban

Jakab-Péter Izabella és a Tha Shudras párbajozott az X-Faktor november 22-i adásában, végül a nézői szavatok alapján Szikora Róbert mentoráltjának kellett távoznia. Bella egy Madonna dallal lépett színpadra, ami talán túl nagy feladat elé állította a fiatal énekesnőt.

A felemelkedő fal már nem elég a Rising Starban

Szórakozás2014.11.21, 10:42

November 23-án tizennégy énekes áll a Rising Star fala mögé, de már csak nyolc szabad hely van a top 24-ben.

Andelic Jonathan: Ott nem éreztem méltatlannak a helyzetet

Szórakozás2014.11.17, 18:05

Az X-Faktor ötödik élő adásában Little G mentoráltja, Andelic Jonathan búcsúzott a tehetségkutatótól. A 25 év felettiek énekese Horányi Julival párbajozott, végül a mentorok döntése alapján számára ért véget a verseny. A kieső elégedett utolsó produkciójával, a színpadon állva rosszabbnak érezte az előadást, mint visszanézve. Az éneklést nem adja fel, és továbbra is szeretne kapcsolatban maradni a többiekkel.

Ördög Nóra a legjobban öltözött műsorvezető

Life.hu 20142014.11.10, 12:49

Ki a legjobban öltözött tehetségkutatós műsorvezető? – kérdeztük a Life.hu olvasóitól. A szavazatok alapján egyértelmű a válasz. Íme, az eredmény.

Hörgéssel, sikítozással az egyperces hírnévért

Szórakozás2014.11.07, 10:38

Az idei X-Faktor és Rising Star válogatókon is bukkantak fel fura fazonok, akik nem énektudásukkal, sokkal inkább extrém külsejükkel, szokatlan mozgásukkal vagy sikításokkal, hörgéssel próbálkoztak a legjobbak közé jutni. Minden szériában akadnak olyan jelentkezők, akik valamiért emlékezetesek maradtak. Most, hogy indul a Rising Star élő szakasza, és nem látunk több pojácát, az elmúlt évek furcsaságaiból válogattunk.

Feke Pál megmagyarázza, miért akadt ki a női ruhás férfin

Szórakozás2014.11.04, 11:15

A Rising Star második adásában a zsűritag kiakadt egy női ruhába öltözött férfi produkciójától, a hangja helyett a látványt kritizálta, kiabált a versenyzővel és a zsűritársakkal. Feke Pál szerint a férfi megalázta az előadott Edith Piaf dalt, és közönségesnek, ízléstelennek nevezte az előadást.

Kállai-Kiss Zsófi: Négy-nullra kikapni nagyon kemény

Szórakozás2014.11.03, 10:49

Az X-Faktor harmadik élő adásából a mentorok Kállai-Kiss Zsófit küldték haza, aki csapattársával, Horányi Julival párbajozott. Az énekesnő számára egyértelmű volt, hogy az RTL Klub tehetségkutatójából neki kell hazamennie, és bár keménynek tartja a mentoroktól kapott négy szavazatot, megérti véleményüket.

A komolyzene hülyeség, és még ártalmas is

Szórakozás2014.10.22, 12:21

Bősze Ádámnak húsz éve nincs tévéje, így az elmúlt tíz év tehetségkutató-dömpingjéről is csak másodkézből értesült, de az M1-en futó Virtuózok még őt is képernyő elé szegezi. A tehetségkutató házigazdájával a klasszikus zenéről, a klasszikus tehetségről és a közeljövő klasszisairól beszélgettünk.

Egy produkciónak már nincs helye az X-Faktorban

Szórakozás2014.10.19, 00:48

Lement az X-Faktor első élő adása, Benjit szavazták be a nézők tizenharmadiknak, a Pálinka Republikot vizont hazaküldték.

Rising Star: hol volt siker, hol volt bukta?

Szórakozás2014.10.14, 20:08

A TV2 október 26-tól adja a Rising Star című új, éneklős valóságshow-t, amelynek sikerére nemcsak idei szezonja egyik felét rakta fel, hanem majdnem az egész telét, hiszen a reality a jövő év elején is képernyőn marad. Mit ért el a formátum külföldön, mennyire menő formátum ez?

Előző
Következő
Most
Top 12 óra
hirdetés
hirdetés
hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Olvasnivaló