hirdetés

Szoftverbázis

címke rss

A hét legjobb letölthető szoftverei

Techbázis2009.05.01, 23:55

Kamionszimulátor, csak meleg ruhában túlélhető misztikus horror-fps, és amerikai légicsaták mellett ezen a héten egy tetszetős, ingyenes videoszerkesztő alkalmazást ajánlunk letöltésre. Egy másik segédprogram azt segít eldönteni, mit érdemes letörölni, hogy legyen hely a winchesteren, és ráakadtunk egy olyan csomagra is, amelyik a legnépszerűbb segédprogramok friss verzióit tartalmazza egyben, kényelmes letöltést biztosítva.

A hét legjobb letölthető szoftverei

Techbázis2009.04.25, 11:57

A traktorszimulátorban kipróbálhatja, milyen élmény szántani, de találtunk egy remek kétdimenziós multiplayer lövöldözős játékot is, amely gyengébb PC-ken is elfut, és nagyon szórakoztató. Hétvégi letöltésajánlónkban ezen kívül új online tévés szoftvert, az új számítógépekre telepített próbaverziós programokat eltávolító alkalmazást, univerzális fájlnézegetőt és a remek, magyar nyelvű, teljesen ingyenes Ubuntu Linux 9-es verzióját találhatja meg.

A hét legjobb letölthető szoftverei

Techbázis2009.04.18, 08:33

Ezúttal teljesen ingyenes, interneten és helyi hálózaton is játszható pókerjáték, egy remek új Windows-kitakarító program, filmekből ismert látványos 3D-effektusokkal operáló videó és képnéző alkalmazás, valamint a PC-n lévő szoftverek legfrissebb verzióit levadászó alkalmazás, továbbá új Total Commander béta verzió kapott helyet hétvégi letöltésajánlónkban.

A hét legjobb letölthető szoftverei

Techbázis2009.04.04, 08:44

A Ferrari csodálatos grafikájú, realisztikus autóverseny-szimulátorának teljes verzióját, Sonic nyílt forráskódú, átdolgozott kalandjait, és ufós birkaterelgetést kínálunk ezen a hétvégén a letölthető játékokra vágyóknak. Ajánlónkban ezek mellett még a Live Messenger jelszavát előhalászó alkalmazás, fotóoptimalizáló és a feleslegesen többször előforduló fájlokat kigyomláló alkalmazás is helyet kapott.

Az év legjobb letölthető játékai

Techbázis2008.12.27, 01:14

Az idei év legjobb ingyenes játékait és demóit gyűjtöttük össze a Szoftverbázisról: jázépítős, terepjárós, ugratós, erőgépes, Cobra 11-es, világháborús, James Bond-os, helyszínelős és focis programok letöltésre.

A hét legjobb letölthető szoftverei

Techbázis2008.10.18, 10:22

Ezen a hétvégén Batman és Robin legból készült alteregói, a Madagaszkár szökevény állatszereplői, hídépítő ragacsos gömböcök, egy remek internettévés szoftver HD-minőségű műsorokkal, közösségi oldalakra kiélezett remek böngésző és a Windows Asztalt macessé alakító ingyenes segédprogram várja, hogy letöltse a Szoftverbázisról.

A hét legjobb letölthető szoftverei

Techbázis2008.09.27, 09:19

Ezen a hétvégén a játékoké a főszerep letöltésajánlónkban: a Szoftverbázisról beszerezhet egy ingyenessé tett remek horrorjátékot, a The Sufferinget, de megtalálhatja nálunk kiváló egy off-road-szimulátor, valamint a szuper akció-RPG, a Sacred 2 demóját, utóbbit sajnos egyelőre csak német nyelven. A hasznos programokra vágyóknak találtunk egy klassz töredezettségmentesítőt, ami egyszerre több merevlemezzel is képes dolgozni, az Everything nevű keresővel pedig úgy lehet bármit fellelni a winchesteren, hogy közben nem lassul le az egész PC.

A hét legjobb letölthető szoftverei

Techbázis2008.09.06, 09:51

Ezen a héten az egyik legjobb stratégiai játékot, a Red Alertet töltheti le tőlünk, miután kiadója ingyenessé tette a klasszikust, de válogatásunkban dögös helikopteres lövöldözést, automata montázskészítőt, hasznos kis Windows-bütykölő programokat, univerzális nézegetőprogramot is talál. Ha még nem tette meg, próbálja ki a Google saját böngészőjét, a Chrome-ot is!

A hét legjobb letölthető szoftverei

Techbázis2008.08.10, 11:03

A nyári uborkaszezon ellenére két klassz, ha nem is a legrealisztikusabb grafikájú, de teljes verziós játékkal szolgálunk ezen a hétvégén: a Counter-Strike kétdimenziós változatával, illetve az agytekervényeket szórakoztatóan megcsavargató amigás klasszikus, a Push Over átdolgozásával. Letölthet még a Szoftverbázisról olimpiai képernyőkímélőket, egy rakás pazar háttérképet, illetve egy teljesen ingyenes Windows-karbantartó alkalmazást is.

A hét legjobb letölthető szoftverei

Techbázis2008.06.19, 18:05

Szoftverek terén rég volt ilyen bőséges hét:  a Nizzába vágyó tuningőrülteket a French Street Racing szórakoztatja, a gyönyörű Race Driver: Gridből pedig egy javítot, második demót adtak ki a készítők. Eközben megérkezett a csodaszép 3D-s grafikájú Sim City Társadalmak, amelyben mesefalvát és metropoliszt egyaránt építeni lehet, ráadásul teljesen magyar nyelven. A héten megjelent a megújult külsőt és online könyvjelző-tárolást is kínáló Opera böngésző, amely már a kártevők ellen is véd, mellé pedig a rendszer egyszerű biztonságba helyezését biztosító ingyenes backupszoftvert kínálunk.  

Írja meg CD-it ingyen!

Techbázis2008.04.30, 15:53

Bár a legtöbb optikai meghajtóhoz alapból mellékelik a népszedrű Nero valamelyik változatát, ha mégsem rendelkezne ezzel, akkor sem kell pénzt költenie rá: egy sor remek, teljes verziós CD/DVD-író alkalmazást tölthet le teljesen ingyen a Szoftverbázisról.

A hét legjobb letölthető szoftverei

Techbázis2008.04.19, 09:14

Április harmadik hetének szoftvertermése meglepően jó felhozatallal bír: két teljes verziójú, ingyenes autóversenyes játék is kijött, a gyerekeknek a Kung-fu Panda kalandjait ajánljuk, de tölthet le a Szoftverbázisról friss Windows-berhelő, CD-író, konvertáló és egy újabb online tévés alkalmazást is.  

Saját hírlap az asztalon

Techbázis2008.03.27, 20:54

Az elmúlt évek jövőről szóló jóslatai közül annyi fuccsolt be, hogy a számítástechnika pár sikertörténetéről hajlamosak is vagyunk elfeledkezni. Pedig a huszonegyedik század lehetővé tette, hogy mindenkinek saját, magától frissülő hírlapja legyen számítógépén. A magyarra talán hírcsatornaként fordítható RSS lehetővé teszi, hogy a blogok és portálok legfrissebb híreiről vagy akár az ismerős újonnan feltöltött fotóiról is azonnal értesüljön a felhasználó.

Nem csak lövöldözni lehet a PC-n

Techbázis2007.08.31, 11:39

Ha tetszik, ha nem, közeledik a szeptember, a nebulók hamarosan újból a padban találják magukat. A sulira való ráhangolódásban segíthetnek az általunk összeválogatott oktatóprogramok, melyek közt a matektól a csillagászatig egy sor érdekes témájú szoftvert találhat.

Letöltés: filmekből készült játékok

Techbázis2007.08.19, 18:56

Transformers, Harry Potter, L'ecsó, A Karib-tenger kalózai - néhány friss cím a moziműsorból - ha unatkozik, most belebújhat a főszereplők bőrébe. Tavaly már összeválogattunk egy rakás olyan videojátékot, amelyek filmek nyomán készültek. Az elmúlt egy évben a kínálat számos új címmel gyarapodott, ezért felfrissítettük válogatásunkat, s azt is segítünk eldönteni, melyeket érdemes letölteni, s melyekre kár pazarolni a biteket.

Tíz őrült játék hétvégére

Techbázis2007.06.03, 20:54

Élménygazdag hónap volt május: építhetnek maguknak szusibirodalmat, vagy elmehetnek megalapítani az évtized legmenőbb rockzenekarát, elmélyülhetnek a hippik virágerejében vagy egy egész kastélynyi csokoládéra szabadíthatnak rá négy falánk háziállatot. Akinek pedig ez kevés lenne, újszerű ötletekkel megspékelt akciójátékok várnak rá a Szoftverbázis  ajánlatában.

2006 legmenőbb játékai

Techbázis2006.12.30, 11:48

A Szoftverbázis letölthető tartalmai közül a legnépszerűbb programok között mindig találhaó néhány játék. A letöltések száma alapján összeválogattuk a 2006-os top tízes listát: az első három helyen két autóversenyes, és egy mászkálós játék végzett.

2006 legnépszerűbb szoftverei

Techbázis2006.12.26, 11:37

Összeválogattuk a 2006-os év legnépszerűbb szoftvereit: tízes toplistánkon azok a programok szerepelnek, amelyeket olvasóink a legtöbbször töltöttek le a Szoftverbázisról.

Letöltés: filmekből készült játékok

Techbázis2006.07.18, 19:20

Összegyűjtöttük a Szoftverbázisról az utóbbi időkben megjelent, mozifilmekből készült játékszoftvereket, melyekből bőséges a választék: X-Men, Verdák, Jégkorszak, Harry Potter és társaik.

Kijátszható a kínai internetcenzúra

Techbázis2006.06.22, 17:23

A kínai fejlesztésű Maxthon böngésző speciális funkciói lehetővé teszik, hogy az országból internetezők megkerüljék a kormányzat világháló-cenzúráját.

Focis játékok a meccsek szünetére

Techbázis2006.06.10, 09:51

Pénteken rajtolt a 2006-os focivébé: bár a kitartó drukkerek a hatvannégy mérkőzés mindegyikét megtekinthetik a tévében, a meccsek közötti szünetekre összeválogattuk a Szoftverbázisról letölthető focis játékprogramokat. Válogatásunkban ultrarealisztikus és egyszerűbb grafikájú szoftverek is helyet kaptak.

Akvárium a monitorban

Techbázis2006.06.04, 06:10

Összegyűjtöttük a Szoftverbázisról a legjobb olyan képernyővédőket, amelyekben vízalatti élőlények virtuális másaiban gyönyörködhetünk.

Letöltés: húsvéti szoftverajánló

Techbázis2006.04.16, 10:30

Aktuális szoftverajánlónkban a sonkaevés utáni pihenéshez, a csípős reszelt torma utáni regenerálódáshoz kínáljuk húsvéthez kapcsolódó játékok és egyéb programok Szoftverbázisról letölthető teljes és demóverzióit.

Érdemes frissíteni a Pro Libertatét

Techbázis2006.04.14, 10:34

Aki még hétvége előtt töltötte le és telepítette a Rákóczi-szabadságharc idején játszódó Pro Libertate programot, annak érdemes egy kiegészítést feltelepíteni, az eredeti kiadás ugyanis számos számítógépet megzavarhat.

Játssza újra a téli olimpiát!

Techbázis2006.02.16, 12:42

Összeválogattuk a Szoftverbázis kínálatából a 2006-os torinói téli olimpiához kapcsolódó PC-s játékszoftverek friss demóverzióit. A programokban többek közt a sílesiklás, a bobozás és a síugrás izgalmait lehet átélni.

Az év közepén jöhet az új Firefox

Techbázis2006.01.24, 15:11

A Mozilla fejlesztői felturbózzák a munkát, hogy fél éven belül kijöhessen a nyílt forráskódú böngésző 2.0-s változata.

Megjelent a Thunderbird legújabb változata

Techbázis2006.01.12, 17:46

Pár héttel a Firefox után a Mozilla levelezőprogramjának 1.5-ös verzióját is le lehet tölteni, amely ugyan okosabb és biztonságosabb, de több fontos funkció még mindig kimaradt belőle.

2005: a Szoftverbázis legjobbjai

Techbázis2005.12.31, 09:49

Bizonyára nem véletlenül lettek a legnépszerűbbek: a Szoftverbázis év végi toplistájában azokat a játékokat és egyéb hasznos szoftvereket gyűjtöttük össze, melyek olvasóink körében a legnagyobb népszerűségnek örvendtek a 2005-ös évben.

2005: ami a technika világában történt

Techbázis2005.12.30, 23:15

Beszűkült Sulinet Expressz, harmadik generációs mobilozás, olcsó Macintosh-minigép, új generációs Xbox játékkonzol, elmaradt DVD-forradalom: év végi összegzésünkben a 2005-ös év legfontosabb technológiai mérföldköveit gyűjtöttük össze.

Szoftverajánló: ingyenes csevegés a neten

Techbázis2005.04.04, 21:15

Egy mikrofon-fülhallgató, egy átalánydíjas internetelérés és egy megfelelő szoftver segítségével akár órákat beszélgethetünk a világhálón át, teljesen ingyen. Összeállításunkban az [origo] Szoftverbázisáról ingyenesen letölthető,  internetes beszédátvitelre képes programokat válogattunk össze.

Letölthető a Doom 3 demója

Techbázis2004.09.21, 10:28

A lövöldőzős játékok atyjának legújabb folytatására közel négy évet kellett várni. A Doom 3  napokban megjelent demóverziója ingyenesen letölthető az [origo] Szoftverbázisáról is.

Letölthető a FIFA 2005 demója

Techbázis2004.09.10, 14:12

A szokásos menetrendnek megfelelően idén is megjelenik a FIFA-sorozat következő része. Bár a teljes kiadás még várat magára, a népszerű játék demóverziója ingyenesen letölthető az [origo] Szoftverbázisáról is.

Letölthető a Windows Media Player 10

Techbázis2004.09.03, 10:35

Internetes zeneletöltésre és a hordozható lejátszókkal való együttműködésre helyezi a hangsúlyt a Windows Media Player legújabb verziója. A médialejátszó az [origo] SzoftverBázisáról is ingyen letölthető.

Letölthető a Windows új javítócsomagja

Techbázis2004.08.11, 09:16

A Microsoft szerdán hivatalos tájékoztatást adott a Windows XP második javítócsomagjának funkcióiról, az elvégzett fejlesztésekről. Az alábbiakban ezek kivonatolt ismertetője olvasható. A Service Pack 2 a SzoftverBázisról is letölthető.

Letöltés: védelem tárcsázók és kémek ellen

Techbázis2004.07.14, 13:09

A vírusok mellett leginkább a kém- és tárcsázóprogramok által jelentett veszély leselkedik az internetre kötött számítógépre, egy egyszerű ingyenes szoftverreal azonban csökkenthetjük ezt a fenyegetettséget. A SzoftverBázis ajánlója.

Letölthető a Winamp legújabb verziója

Techbázis2004.06.28, 11:47

Menetrend szerint új kiadással frissült a Winamp. Az [origo]  SzoftverBázisáról is letölthető ingyenes médialejátszó az eddig is ismert lehetőségek mellett plusz opciókat kapott.

Letöltés: foci-Eb, dekázás, egyebek

Techbázis2004.06.11, 12:59

Szombattól a legjobbak mérik össze tudásukat a portugáliai labdarúgó Európa-bajnokságon. Bár a magyarok most is hiányoznak a tornáról, hazánkfiai ezúttal a karosszékből is labdába rúghatnak. Legalábbis pár játékszoftver segítségével. A SzoftverBázis letöltésajánlója.

Letöltés: teke Shrekkel

Techbázis2004.06.10, 13:42

Hogyan néz ki a mezei bowling Shrek-módra? A letölthető játékban az animációs mozi zöld főhősével tehetjük próbára tudásunkat. Egyszerű, unaloműzésnek azonban kiváló program a SzoftverBázison.

Letöltés: Windows-ikonok megfegyelmezése

Techbázis2004.05.14, 13:15

Egy kis programmal könnyen rendben tarthatjuk a Windows képernyőjén sokszor átláthatatlanul burjánzó ikonrengeteget. A Desktop Icon Manager ingyen letölthető az [origo] SzoftverBázisáról.

Letöltés: két ingyenes grafikai program

Techbázis2004.03.18, 12:33

Két újabb kiváló fényképszerkesztő alkalmazással bővült az [origo] SzoftverBázisának kínálata. Az ingyenesen letölthető szoftverekkel digitális fotóinkat alakíthatjuk át, retusálhatjuk, vagy javíthatjuk fel.

Letöltés: Windows-indítókép lecserélése

Techbázis2004.02.17, 10:58

Egy ingyenes szoftverrel könnyen megszabadulhatunk a Windows operációs rendszerek unásig ismert indítóképétől. A BootSkin letölthető az [origo] SzoftverBázisáról is.

Ingyenesen letölthető új Star Wars-játék

Techbázis2003.12.10, 11:19

Megjelenésében és hangulatában a kilencvenes éveket idézi egy új számítógépes játék, mely a Csillagok háborúja sztorijára épül. Az Endor körüli csata letölthető a SzoftverBázis szerveréről.

Szoftversarok: ingyenes hangszerkesztő

Techbázis2003.11.07, 12:14

Számítógépünkön tárolt zenéinket, hanganyagainkat vághatjuk, torzíthatjuk és alakíthatjuk át igényeinknek megfelelően egy egyszerű alkalmazással. Az Audacity 1.2 ingyenesen letölthető a SzoftverBázisról.

Újdonságok a SzoftverBázisban

Techbázis2003.11.07, 16:15

A héten is sok olyan program került a SzoftverBázis kínálatába, amely fontos lehet a számítógép-tulajdonosoknak. Ezekből szeretnénk egy párat kiemelni és reflektorfénybe állítani.

Klasszikus Frogger-játék új verzióban

Techbázis2003.10.22, 11:26

A Phenomedia legújabb szoftverében az eddig jól bevált háztáji szárnyasok helyett békák és a legyek játsszák a főszerepet. A játék ingyenesen letölthető a Szoftverbázisról.

Tuti tipp: 12 lottószoftver a telitalálathoz

Techbázis2003.10.14, 15:31

Ismét rekordokat dönt a lottó főnyeremény. Állandó lottószámaink mellett néha nem árt a vakszerencsét is segítségül hívni. Erre a célra legalkalmasabbak a számítógépes lottó programok. A Szoftverbázisban tucatnyi lottószám-generátor alkalmazást gyűjtöttünk össze. Sajnos a teljes sikert mi sem garantálhatjuk...

Letölthető Windows-mindenes

Techbázis2003.10.07, 13:33

Számítógépünk merevlemezén rak rendet és az elszórtan található, felesleges adatoktól szabadítja meg a gépet az EasyCleaner nevű program. Az alkalmazás ingyenesen letölthető a Szoftverbázisról is.

Virtuális légicsata - Lock on képek és demo

Techbázis2003.10.03, 12:05

Gyönyörű repülőszimulátor kiadására készül a Ubi Soft. A kiváncsiak már le is tölthetik a Lock on: The modern Aircombat demoját a SzoftverBázisról, illetve megnézhetik a programot bemutató képgalériánkat is.

Axelero: fellépés a vírus- és spamözön ellen

Techbázis2003.09.04, 15:41

Az Axelero fellép az elmúlt időszakban rendkívül megnövekedett internetes veszélyek ellen - közölte a szolgáltató. A vállalat fokozott tájékoztatással, spamszűrő szolgáltatással és előfizetői szerződésének megváltoztatásával reagál a soha nem látott mennyiségű vírusra és a spamre.

Sérült Office-fájlok javítása

Techbázis2003.08.06, 11:43

Hibás Microsoft Office-dokumentumainkat nyerhetjük vissza egy egyszerű alkalmazással. Az OfficeFix próbaverziója letölthető a Szoftverbázisról.

Letölthető a Nero CD/DVD-író új változata

Techbázis2003.08.01, 13:15

Új felülettel és több új funkcióval megjelent a Nero CD/DVD-író alkalmazás 6-os verziója. Az új kiadás kipróbálható változata már letölthető az [origo] Szoftverbázisáról.

Gépoptimalizálás egy gombnyomásra

Techbázis2003.07.18, 13:31

Egy rendkívül egyszerű program segítségével egyetlen gombnyomással optimalizálható számítógépünk működése. A GameGain rendszeroptimalizáló alkalmazás a Szoftverbázisról is letölthető.

Letölthető a Winamp legújabb változata

Techbázis2003.06.17, 13:47

Kisebb javításokat tartalmaz a Winamp médialejátszó legújabb kiadása. A 2.92 verziószámú alkalmazás letölthető az [origo] Szoftverbázisáról.

Letölthető az új Colin McRae játék demója

Techbázis2003.06.03, 11:53

Napokon belül a népszerű Colin McRae Rally újabb kiadása. Eközben az autószimulátor-sorozat harmadik részének demóváltozata már letölthető többek közt a Szoftverbázisról.

Letölthető az Adobe Reader 6

Techbázis2003.05.27, 14:21

Az Adobe megjelentette az interneten használatos PDF dokumentumok megjelenítésére alkalmas, ingyenes szoftverének új funkciókkal bővített változatát, amely a Szoftverbázisról is letölthető.

Ingyen letölthető a Moorhuhn új verziója

Techbázis2003.05.26, 15:28

A Moorhuhn X - XS című játékban ismét puskacsőre kaphatjuk a monitor képernyőjén lavírozó vízityúkokat. Az [origo] Szoftverbázisáról letölthető a szoftver ingyenes verziója.

Letölthető az új Indiana Jones játék demója

Techbázis2003.04.16, 10:42

Megjelent az Indiana Jones című játék-sorozat legújabb része. A látványos külsejű és nagyon jó hangulatú játék kipróbálható verziója letölthető a Szoftverbázisról.

Letölthető a Winamp 2.9 végleges verziója

Techbázis2003.04.08, 09:56

Nemrégiben jelent meg a Winamp 2.9-es bétaváltozata. Most letölthető a régi-új lejátszó végleges kiadása többek közt az [origo] Szoftverbázisáról is.

Letölthető netes költségszámláló program

Techbázis2003.01.14, 11:44

Internetes telefonköltségünket könnyen nyilvántarthatjuk egy egyszerű alkalmazással. A magyar fejlesztésű Online Cost Meter  ingyenesen letölthető az [origo] Szoftverbázisából.

Karácsonyi szoftverek gyűjteménye

Techbázis2002.12.20, 16:57

A Szoftverbázis mostani összeállításában különböző karácsonyi témájú játékot és képernyőkímélőt és egyéb programokat gyűjtöttünk össze.

Tréfás programok gyűjteménye

Techbázis2002.12.02, 13:44

A különböző vicces programok kortól és nemtől függetlenül szinte mindenki körében népszerűek. Összeállításunkban a Szoftverbázisról ingyenesen letölthető tréfás játékokból válogattunk.

Újabb javítócsomag Office 2000-hez

Techbázis2002.11.15, 13:17

Megjelent a Microsoft Office 2000 irodai programcsomagjának harmadik javítócsomagja. A angol verzióhoz készült Service Pack 3 letölthető az [origo] SzoftverBázisáról.

Ingyenes zeneszerzők

Techbázis2002.11.11, 10:46

A számítógépünkön tárolt zenék kezelését megkönnyíthetük, használatukat érdekesebbé tehetjük néhány egyszerű szoftverrel. Ezúttal ilyen, a Szoftverbázisról  ingyen letölthető programokat gereblyéztünk össze.

Nevet vált a Windows Commander

Techbázis2002.11.04, 11:37

Új néven, néhány apró újítással, megjelent a Windows Commander 5.5-ös verziója. Az [origo] Szoftverbázisról is letölthető fájlkezelő alkalmazás ezentúl Total Commander néven hozzáférhető.

Letölthető az új Adobe Acrobat

Techbázis2002.10.22, 15:49

Megjelent, és a Szoftverbázisról is letölthető az interneten használatos PDF formátumú dokumentumok megtekintéséhez szükséges Adobe Acrobat Reader 5.1-es verziója, amely új funkciókat is kínál.

A legjobb magyar szoftverek

Techbázis2002.10.17, 15:34

Válogatásunkban azokat a legnépszerűbb magyar nyelvű vagy magyar fejlesztésű szoftvereket gyűjtöttük egy csokorba, amelyek a Szoftverbázisban kimagasló letöltésszámot értek el.

A legjobb zenei segédprogramok

Techbázis2002.10.10, 11:45

Jópár alkalmazásra lehet szükségünk a számítógépen tárolt zenék kezeléséhez. Az [origo] Szoftverbázisának válogatása most néhány ingyen letölthető audiolejátszót, MP3-tömörítőt és zeneszerkesztőt gyűjt csokorba.

Letölthető a legújabb ACDSee

Techbázis2002.10.08, 12:19

Megjelent az ACDSee képnézegető program új, 5.0-s változata. Az [origo] Szoftverbázisából is letölthető alkalmazás extra verziója kép- és slideshow-szerkesztőt is tartalmaz.

Magyarul is elérhető az XP javítócsomagja

Techbázis2002.10.01, 16:44

Az angol változat után az [origo] Szoftverbázisáról már a magyar nyelvű Windows XP operációs rendszerek hibáit orvosló első javítócsomag is letölthető.

Kurnyikova most házhoz megy

Techbázis2002.09.26, 17:30

Sztárok, filmek emlékezetes jelenetei és álombeli tájak köszönhetnek vissza a monitorról az [origo] Szoftverbázisának minden eddiginél átfogóbb képernyőkímélő-kollekciójának átböngészése után.

Windows 2000 javítócsomag magyarul

Techbázis2002.09.13, 09:55

A Microsoft elérhetővé tette a Windows 2000 harmadik javítócsomagját az operációs rendszer magyar nyelvű verzióihoz is. A Service Pack 3 az [origo] Szoftverbázisából is letölthető.

A legjobb 40 segédprogram Windows alá

Techbázis2002.09.11, 12:49

Szoftverek, melyek nagyban megkönnyítik a számítógép használatát. Összeállításunk 40 segédprogram ismertetőjét tartalmazza. Termékmustránkban a vadonatúj programok mellett régebbiek is helyet kapnak. Az alkalmazások nagy része az [origo] Szoftverbázisából is letölthető.

Magyarul is letölthető az új Opera

Techbázis2002.09.10, 12:51

Megjelent az Opera böngésző 6.05-ös verziószámú, Windows alatt futó változatának magyar nyelvű telepítője. A program letölthető az [origo] Szoftverbázisából.

Ulead PhotoImpact 7 - A kihívó

Techbázis2002.09.05, 12:22

A grafikus programok arénájában eddig békésen üldögélő bajnok, a Photoshop és a pehelysúlyú Paint Shop Pro új kihívóval néz szembe. Az [origo] Szoftverbázisából is letölthető PhotoImpact mindkettő számára tartogat meglepetéseket.

Tűzfal otthonra: Agnitum Outpost

Techbázis2002.09.03, 12:23

Úgy egy évvel ezelőtt még komoly problémát okozott, hogy jól működő ingyenes  személyes tűzfal szoftvert találjon az ember. Épp ezért új versenyzőként figyelemreméltó az [origo] Szoftverbázisából is letölthető Agnitum Outpost.

Letölthető rablóulti unalmas órákra

Techbázis2002.08.26, 11:45

Az [origo] Szoftverbázisából letölthető ingyenes játékprogram segítségével hagyományos szabályokra épülő rablóultit játszhatunk számítógépünkön.

Letölthető a Windows 2000 harmadik javítócsomagja

Techbázis2002.07.31, 13:27

A Szoftverbázisból már letölthető a Windows 2000 legújabb javítócsomagja, mellyel az operációs rendszer időközben felfedezett biztonsági rései orvosolhatók, illetve szoftverfrissítéseket tartalmaz.

Hasznos holmik Windows XP-hez

Techbázis2002.07.24, 15:36

A Windows XP-hez sokszor speciális programok szükségesek, melyek nem mindig működnek más rendszereken. Ezekből gyűjtöttünk össze egy csokrot a Szoftverbázisban.

Előző
  • 1
  • 2
Következő
Most
Top 12 óra