hirdetés

szex

címke rss
Szvingerklub és orgazmus a tengeren: Ezen a szexhajón élveznek az ínyencek

Szvingerklub és orgazmus a tengeren: Ezen a szexhajón élveznek az ínyencek

Igencsak széles a lehetőségek tárháza, ha arról van szó, hol és hogyan élhetik ki szexuális kíváncsiságukat azok, akiknek egyedi az ízlésük erotikatéren. Például különféle tematikus társkeresők, élő webkamerás pornónézés és egyéb izgalmas partnerprogramok állnak azok rendelkezésére, akik fel szeretnék dobni a nemi életüket. És már van szexhajó is.

Remek előjáték az anális szex előtt: popsinyalás férfiszemmel (18+)

Life.hu2017.01.20, 09:01

Lehet rajta vitatkozni, lehet felette ítélkezni, de az tény, hogy mainstream lett a popsinyalás. Elég csak belehallgatni az amerikai rapperek dalaiba, vagy megnézni a szabad szájú sitcomok néhány jelenetét. Ha a nőket kérdezzük, hogy mi a véleményük róla, és kipróbálták-e már (ha igen, akkor milyen érzés volt), valószínűleg nem ugyanazt mondanák, mint amit az erősebbik nem tagjai. Korábbi cikkünkben a miérteket taglaltuk, most viszont arra voltunk kíváncsiak, hogy a férfiak mit éreznek a hátsó fertály mélyreható tanulmányozása közben.

Ennyi izomzatot mozgatunk meg szex, csókolózás és sírás közben - Meglepő adatok

Life.hu2017.01.19, 20:54

Hiába fogadtuk meg, hogy az új évben többet fogunk mozogni, a januári hidegek sokunknak kedvét szegik, és inkább bekuckózunk a meleg szobánkba. Mike Aunger anatómiai szakember szerint azonban ahhoz, hogy edzésben legyünk, nem kell kimennünk a hidegbe, ugyanis a legtöbb mindennapos tevékenységünk során szinte valamennyi izmunkat aktivizálni tudjuk.

Forró szexvideót posztolt a leszbikus valóságshow-sztár (18+)

Life.hu2017.01.19, 00:16

A két német valóságshow-sztár, a 27 éves Sarah Joelle Jahnel és a 33 éves Micaela Schäfer aztán tudja, mitől döglik a légy! A két cicababa szexjelenét Micaela tette közzé, miközben Sarah Joelle semmiről sem tud. Ő éppen a Celeb vagyok, ments ki innen! reality német változatában szerepel, a külvilágtól elázártan, a dzsungelben tengeti mindennapjait.

Lehet szexelni az űrben?

Life.hu2017.01.18, 19:28

Az emberiség már csak olyan, hogy mindent (és mindenhol...) szeretne kipróbálni, amióta pedig meghódítottuk a világűrt is, élénken foglalkoztat sokakat a kérdés: milyen is lehet ott szexelni? Utánanéztünk, mit mond erről a tudomány, és mik az izgalmas fejlemények.

Kutatók szerint hamarabb halnak meg azok, akik sokat szexelnek

Life.hu2017.01.17, 19:50

Sokan keresik a hosszú élet titkát, népszerű téma ez a kutatók körében is. Egy nemrég nyilvánosságra hozott tanulmány szerint az intim együttléteknek is köze van ahhoz, hogy milyen sokáig élhetünk: minél kevesebbszer bújunk ágyba, annál tovább!

"31 éves koromig a szexet gyakorlatilag feladatnak tekintettem"

She2017.01.15, 16:01

31 éves koromig a szexet gyakorlatilag feladatnak tekintettem. Élvezni nem igazán tudtam. Már tinédzserként elindult a szexuális életem, mégis hosszú utat kellett bejárnom, hogy elkezdjem megélni a gyönyört.

Kiknek való az alkalmi szex?

Unikornis2017.01.17, 16:41

Noha a nyugati társadalmakban az emberek többsége inkább negatív dolgokat társít az alkalmi szexhez, ezzel párhuzamosan egyre többen használják az erre a célra létrehozott alkalmazásokat, például a Tindert. A morális ítélkezésnél azonban sokkal jobban izgatja a témát kutató pszichológusokat, hogy hogyan hat az alkalmi szex az emberek személyiségfejlődésére. 

Előző
Következő
Most
Top 12 óra