hirdetés
hirdetés
hirdetés

ORIGO CÍMKÉK › szex

szex

címke rss
Fesztiválkufircok évszaka: így szexelték végig a nyarat a magyarok

Fesztiválkufircok évszaka: így szexelték végig a nyarat a magyarok

Fesztiválozni a szabadság érzése miatt jó. A sátorállítás közbeni nevetésekért, a leérkezés utáni első sör ízéért, a kedvenc együttesünk fellépésének elképesztő közelségéért, a barátokkal töltött pillanatokért, az artikulálatlanul üvöltésekért és a hideg vizes zuhanyzásokért. Nem csoda hát, hogy ebben a hihetetlen szabadságban és felszabadultságban az érzelmeink is velünk szárnyalnak, mulatnak és borulnak meg, ha éppen arról van szó.

Októbertől külön tantárgy lesz a szexuális felvilágosítás

Life.hu 20142014.08.31, 16:23

A vajdasági középiskolák többségében októbertől bevezetik a szexuális nevelés elnevezésű tantárgyat, amelynek célja, hogy a diákok még a szexuális élet megkezdése előtt ismereteket szerezzenek a védekezés fontosságáról, a nemi betegségek veszélyeiről, de párkapcsolati kérdésekről is. 

Akiknek csak egy kemény, fiatal farok kell: Továbbra is hódítanak a MILF-ek (18+)

Life.hu 20142014.08.30, 21:24

Amíg vannak érett, csinos nők, addig szexuálisan is vonzani fogják az arra nyitott férfiakat. A szexualitásukat tudatosan vagy öntudatlanul hangsúlyozó nőknek már a puszta létezésükkel üzenetük van: a nőiesség nem feltétlenül múlik el a fiatalsággal. A Life.hu-n egy éve ez volt a kedvenc cikketek.

10 tény, amit sokan nem tudnak a spermáról (18+)

Life.hu 20142014.08.29, 10:14

A Life.hu számtalan cikkben foglalkozott már a férfi ejakulátummal, más néven az ondóval. Itt az ideje azonban, hogy egyesítsük erőinket, vagyis minden tudásunkat a spermáról. Összegyűjtöttük hát, mit érdemes tudni erről a teremtő erőt képviselő folyadékról.

A G-pont nem létezik – de van helyette más!

Life.hu 20142014.08.27, 13:40

Rossz hírünk van azok számára, akik egészen eddig kitartóan keresték a G-pontjukat. A jó hír viszont az, hogy egyáltalán nincs minden veszve.

Meghíztál, nem vonzódom hozzád: hány kiló plusz fér bele egy házasságba?

Life.hu 20142014.08.26, 11:26

A Life.hu nagy nyári könyvajánlójában röviden bemutattuk már Dr. Brandy Engler Férfiak a díványomon című könyvét. Azt a kötetet, melyben a csinos szexuálpszichológusnő arról mesél, milyen témák jönnek elő, amikor a férfiak terapeutához fordulnak szexuális problémáikkal. A legpikánsabb fejezetek közül válogattunk.

Unod a Tindert, és nem bírod a távkapcsolatokat? Próbáld ki a Happn-t!

Life.hu 20142014.08.24, 23:11

A Life.hu több ízben is beszámolt már a szexappként elterjedt Tinder alkalmazásról. Azóta persze vannak már pozitív történeteink is nagy egymásra találásokról, szerelmekről, esetenként pedig házasságról is. Aki eddig nem ezzel a lokációs társkeresővel hajtotta az élvezeteket és a boldogságot, annak már nem is érdemes telepítenie, máris itt van ugyanis a program utódja. Kipróbáltuk a Happn-t!

Nem szexelt vele a sztriptíztáncos, ezért rendőrt hívott

Life.hu 20142014.08.22, 16:36

Egy kisebb vagyonért már elvileg jár a szex is a táncon túl, nem? Hát, nem.

Meddig bírja ki szex és orgazmus nélkül egy átlag nő? (18+)

Life.hu 20142014.08.24, 11:54

Van, akinek kényszerpálya a szexmentes élet, más dacból, megint más kíváncsiságból mond nemet hónapokig az erotikára. Vajon egy egészséges érzékekkel megáldott nő meddig "bírja" szex nélkül? A Life.hu-n egy éve ez volt a kedvenc cikketek.

Magyar lányok külföldi pasival: "Jobb, ha egy Manuelo vagy egy Björn sündörög"

Life.hu 20142014.08.19, 20:34

Sztereotípiák, általánosítások, hiedelmek, félelmek, tapasztalatok és élmények. Akinek volt kapcsolata külföldivel, azért, akinek nem volt, azért lázad a vegyes kapcsolatok ellen. Vagy épp ellenkezőleg, védi az álláspontját, miszerint működhet a dolog. Irigyek és gyávák? Csalódottak vagy tapasztaltak a magyarok ebben a témában? A kommentekből kiderül.

Előző
Következő