hirdetés
hirdetés
hirdetés

ORIGO CÍMKÉK › Putyin

Putyin

címke rss

Megtalálták a maláj gép második fekete dobozát is

Life.hu 20142014.07.18, 12:54

Megtalálták a lezuhant malajziai utasszállító gép második fekete dobozát is a mentőalakulatok péntek reggel a kelet-ukrajnai Donyeck megyében. Az Egyesült Államok szerint föld-levegő rakétával lőtték le a gépet. Putyin Ukrajnát okolja, amiért a térségben nincs béke, de NEM tagadta, hogy oroszbarát szeparatisták lőhették le a gépet. Közben öt embert nem azonosítottak még, nem tudni magyar áldozatról.

Putyin nem küldhet majd katonákat külföldre - De mégis

Nagyvilág2014.06.25, 11:21

Vlagyimir Putyin nem veszíti el a jogát arra, hogy külföldön bevesse az orosz hadsereget akkor sem, ha a parlament felsőháza visszavonja a márciusban adott felhatalmazást - hívták fel a figyelmet orosz lapok.

Putyin: Orosz katonák álltak a krími önkéntesek mögött

Nagyvilág2014.04.17, 13:13

A krími önkéntesek mögött orosz katonák álltak, hogy biztosítsák a félsziget lakosságának szabad véleménynyilvánítását – jelentette ki Vlagyimir Putyin a Közvetlen kapcsolat című csütörtöki élő televíziós műsorban.

2,5 millió kérdést tettek fel az oroszok Putyinnak

Nagyvilág2014.04.17, 11:11

Az orosz államfő bűncselekménynek nevezte a kijevi hatalom által elrendelt kelet-ukrajnai terrorellenes műveletet egy csütörtöki élő televíziós műsorban, amelyben betelefonálók kérdéseire válaszolt.

Putyin Steven Seagallal indítja újra a szovjet fitnesz programot

Nagyvilág2014.03.26, 12:26

Putyin az orosz oligarchák kedvenc filmsztárjával reklámozza az edzésprogramot, amit Sztálin is nagyon kedvelt. Putyin azt szeretné, ha az oroszok olyan kemények lennének, mint Steven Seagal.

Nem engedték be az ukrán minisztereket Krímre

Nagyvilág2014.03.19, 14:36

Oroszbarát aktivisták törtek be egy ukrán tengeri támaszpontra Szevasztopolban, a Krím félszigeten. Az épületekre orosz zászlót tűztek ki.       

Putyin ma megállapodhat a krími parlament elnökével

Nagyvilág2014.03.18, 11:08

A megállapodást még az orosz parlamentnek is jóvá kell hagynia. A teljes procedúra a héten befejeződhet. Az orosz kormánypárt egységes válaszlépést említett az amerikai szankciókra, de nem konkretizálták, hogy mi lesz ez. 

Alkotmányellenes a krími népszavazás

Nagyvilág2014.03.14, 18:14

Az ukrán alkotmánybíróság alkotmányellenesnek minősítette a népszavazást, amelyet vasárnap fognak tartani a Krím félsziget stárusáról. Ezzel egyetért John Kerry amerikai külügyminiszter is, Putyin szerint viszont nincs semmi gond a népszavazással.

Előző
Következő