Putyin

címke rss

Új hírszolgáltatással védekezik Putyin a Nyugat ellen

Új multimédiás hírszolgáltató hálózatot hozott létre a Russia Today orosz állami médiavállalat azzal a céllal, hogy - mint az erről szóló hétfői moszkvai sajtóértekezleten bejelentették - harcba szálljon a Nyugat "agresszív propagandájával", és a világ eseményeit "alternatív értelmezésben" tálalja.

Obama odament Putyinhoz beszélgetni

Nagyvilág2014.11.10, 17:15

Röviden, állítólag néhány percen át beszélt egymással Vlagyimir Putyin orosz elnök és Barack Obama, az Egyesült Államok elnöke az Ázsiai és Csendes-óceáni Gazdasági Együttműködés szervezetének pekingi csúcstalálkozóján. A két elnök legutóbb  négy éve, az olimpián váltott néhány szót egymással.

A mi emberünk Budapesten

Itthon2014.11.07, 16:06

A cikkíró szerint az Európai Unió az ukrán válság kitörése óta kizárólag a Gazprom projektjeként értelmezi az Ukrajnát megkerülő gázvezeték lefektetését, ezért mindent elkövet a megakadályozására. 

Szidta Putyint, meghalt a színész

Nagyvilág2014.11.06, 16:26

Holtan találták lakásában Alekszej Devocsenko színészt, Vlagyimir Putyin közismert kritikusát. Kollégái szerint a férfit meggyilkolták, az orosz hatóságok nem látnak bűncselekményre utaló nyomokat. A színész véres holttestét egy rokona fedezte fel.

Femen-aktivista szúrta le Putyint

Nagyvilág2014.10.17, 20:37

Vlagyimir Putyin orosz elnök viaszszobrának megrongálása miatt 460 ezer forintos pénzbüntetésre ítélte a Femen nőjogi szervezet egyik ukrán aktivistáját a párizsi büntetőbíróság.

Ismét vadászgépeket rendeltek egy ünnepre

Fotó2014.10.17, 15:09

Szerbia gazdasága nehéz helyzetben van, decembertől csökkennek a nyugdíjak és a közalkalmazotti bérek. Az uniós tagjelölt ország a csatlakozás útján csigatempóban halad, és most az uniós embargóval sújtott Oroszországtól remél gazdasági segítséget. Nem véletlen, hogy a Tomislav Nikolic szerb elnök meghívására hivatalos látogatásra érkező Vlagyimir Putyin orosz elnöknek magas állami kitüntetéssel és katonai parádéval kedveskedtek. A megdöbbenő belgrádi parádén egyedüli magyar fotósként az Origo tudósítója is ott járt.

Putyin lenyomja a nyugat szörnyeit

Szórakozás2014.10.07, 12:54

Az orosz elnök 62. születésnapján különleges kiállítást tartottak egy kis moszkvai galériában.

Nincs erkölcsösebb Putyinnál

Nagyvilág2014.09.25, 08:25

Vlagyimir Putyin államfőt tartja az orosz lakosság a legerkölcsösebb ismert közéleti személyiségnek egy szerdán közzétett felmérés szerint.

Putyinnál lobbizik a Magyar Nemzet volt újságírója

Itthon2014.09.22, 18:22

Lovas István a Russia Today magyar nyelvű adásának elindítását javasolja az orosz elnöknek. 

Porosenko elégedett, a NATO reménykedik

Nagyvilág2014.09.05, 21:57

A foglyokat akár már szombaton szabadon engedhetik a Kijev és a kelet-ukrajnai oroszbarát szakadárok képviselői által Minszkben tető alá hozott tűzszüneti egyezség alapján - vélte Petro Porosenko a walesi Newportban adott nyilatkozatában.  A NATO reméli, hogy a tűzszünet egy politikai folyamat kezdetét jelenti.

Előző
Következő
Most
Top 12 óra
hirdetés
hirdetés
hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Olvasnivaló