Putyin

címke rss
Csepegtetik a Merkel-Orbán-találkozó témáit

Csepegtetik a Merkel-Orbán-találkozó témáit

A Németország által az unióban képviselt szigorú gazdaságpolitika magyar támogatása és az Oroszországgal szembeni szankciós politika is minden bizonnyal napirenden lesz Angela Merkel német kancellár február elején esedékes budapesti látogatásának - hangzott el egy kormányzati háttérbeszélgetésen.

Hírességek, amikor hívja őket a természet...

Life.hu 20142015.01.15, 17:38

Gyakran hajlamosak vagyunk megfeledkezni arról, hogy a világ vezetői is ugyanolyan emberek, mint mi. 

Együtt: A kormány gáztározót adna el az oroszoknak

Itthon2015.01.06, 12:12

Az Együtt azt követeli, hogy ha Vlagyimir Putyin tavasszal valóban Budapestre látogat, akkor a kormány vonja be a parlamenti pártokat Orbán Viktor kormányfő és az orosz elnök találkozójának előkészítésébe.

Putyin Magyarországra jön

Itthon2015.01.06, 08:35

Márciusban Budapestre látogat Vlagyimir Putyin orosz elnök – értesült a Népszava több egymástól független forrásból.

Felfüggesztett börtönt kapott Putyin politikai ellenfele

Nagyvilág2014.12.30, 08:48

Navalnij három és fél év börtönt kapott, fivére, Oleg ugyanennyit, de neki le is kell töltenie büntetését. Ezenkívül meg kell téríteniük az Yves Roche francia cég oroszországi leányvállalatának okozott több mint 4 millió rubeles (18,4 millió forint) kárt, és mindkettejükre 500 ezer rubeles (2,3 millió forint) pénzbüntetést is kiszabtak. A teljes határozatot csak januárban hirdetik ki, ám az ítéletet váratlanul már kedden ismertették, feltehetően azért, hogy a vádlottal rokonszenvezők ne készülhessenek fel nagy tüntetésre. A védők közölték, hogy fellebbeznek.

A Gazprom kivásárolta partnereit a Déli Áramlat projektben

Nagyvilág2014.12.29, 21:40

Az orosz gázipari nagyvállalat, a Gazprom hétfőn beleegyezett, hogy megveszi összes európai partnerének részesedését a leállított Déli Áramlat gázvezeték projektben.

Kína rövid időn belül nagyot ugrik

Gazdaság2014.12.26, 08:17

A vártnál valamivel hamarabb, valószínűleg már tíz év múlva Kína lesz a világ legnagyobb gazdasága a nominális hazai össztermék alapján, a második helyre utasítva az Egyesült Államokat - jósolták pénteken ismertetett távlati előrejelzésükben londoni pénzügyi elemzők.  

Putyin szólt, hogy drága a vodka

Nagyvilág2014.12.25, 07:20

Az ország súlyos gazdasági problémáival és az infláció elszaladásával párhuzamosan erősen megnövekedett vodkaárak visszafogására szólította fel a kormányt az orosz elnök karácsonykor.

Putyin szerint készülni kell az Iszlám Államra

Nagyvilág2014.12.23, 23:31

Vlagyimir Putyin a Független Államok Közösségének hat tagállama: Oroszország, Örményország, Fehéroroszország, Kazahsztán, Kirgizisztán és Tádzsikisztán alkotta biztonsági szervezet államfőinek moszkvai tanácskozásán szólalt fel.

Kamatemeléssel mentették meg a rubelt

Gazdaság2014.12.16, 09:25

Drasztikus mértékű kamatemelést jelentett be hétfő este az orosz jegybank a rubel árfolyamának védelmére és az infláció megfékezése érdekében: keddtől az eddigi 10,5 százalék helyett 17 százalék az irányadó kamat.

Előző
Következő
Most
Top 12 óra
hirdetés
hirdetés
hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Olvasnivaló