hirdetés
hirdetés
hirdetés

ORIGO CÍMKÉK › Putyin

Putyin

címke rss

Porosenko elégedett, a NATO reménykedik

A foglyokat akár már szombaton szabadon engedhetik a Kijev és a kelet-ukrajnai oroszbarát szakadárok képviselői által Minszkben tető alá hozott tűzszüneti egyezség alapján - vélte Petro Porosenko a walesi Newportban adott nyilatkozatában.  A NATO reméli, hogy a tűzszünet egy politikai folyamat kezdetét jelenti.

Putyint is megfenyegette az Iszlám Állam

Nagyvilág2014.09.03, 21:33

"Trónfosztással" és az egész kaukázusi térség felszabadításával fenyegette meg Valgyimir Putyin orosz elnököt az Iszlám Állam azon a videófelvételen, amelyet a terrorista szervezet szerdán tett fel a YouTube-ra.

Lendületbe jött a forint

Investor2014.09.03, 17:02

A forint nagy erősödésbe kezdett még délelőtt, amikor hírek érkeztek az ukrajnai tűzszünetről. Ezt később Moszkvából cáfolták, miszerint nem köthetnek fegyverszünetet, ugyanis nem érintettek a harcokban. Mindenesetre azt Putyin megerősítette, hogy tárgyal az ukrán elnökkel és támogatja, hogy véget érjenek az összecsapások a szeparatisták és az ukrán haderő között. Késő délután felé már 313,5-nél az euróval szembeni árfolyam.

Putyin: Két hét alatt beveszem Kijevet, ha akarom

Nagyvilág2014.09.01, 20:39

Vlagyimir Putyin orosz elnök Ukrajna lerohanásával fenyegetőzött az Európai Bizottság elnökével, José Manuel Barrosóval folytatott beszélgetésében – írta hétfőn a Spiegel Online német hírportál brüsszeli forrásokra hivatkozva.

Először találkozott négyszemközt Putyin és Porosenko

Nagyvilág2014.08.27, 09:02

Moszkva csak hétfőn jelentette be, hogy elismeri Petro Porosenkót ukrán államfőként. Nem tudni, hogy hoz-e valódi áttörést a találkozó.

Az al-Dzsazíra is Orbán Viktort bírálja

Gazdaság2014.08.19, 08:53

Az arab hírtelevízió szerint egyre több a hasonlóság Budapest és Moszkva között.

Tízmilliókat követel Moszkvától a Pussy Riot

Nagyvilág2014.07.28, 13:01

Az Európai Bírósághoz fordult jogorvoslatért a Pussy Riot orosz punkbanda, miután 2013-ban két év börtönbüntetésre ítélték az együttes tagjait Oroszországban. Negyedmillió eurót követelnek.

Kijev szerint az oroszok tömegesen végzik ki az ukrán lázadókat

Nagyvilág2014.07.23, 10:04

Az ukrán belügyminisztérium értesülései szerint az orosz különleges erők meg akarják ölni az ukrán lázadók vezetőit, és a fegyveresek közül senkit sem engednek átmenekülni a határon.

Megtalálták a maláj gép második fekete dobozát is

Life.hu 20142014.07.18, 12:54

Megtalálták a lezuhant malajziai utasszállító gép második fekete dobozát is a mentőalakulatok péntek reggel a kelet-ukrajnai Donyeck megyében. Az Egyesült Államok szerint föld-levegő rakétával lőtték le a gépet. Putyin Ukrajnát okolja, amiért a térségben nincs béke, de NEM tagadta, hogy oroszbarát szeparatisták lőhették le a gépet. Közben öt embert nem azonosítottak még, nem tudni magyar áldozatról.

Előző
Következő