hirdetés

Orbán Ráhel

címke rss
600 millió jut jövőre Orbán Ráhel kedvenc szakácsversenyére

600 millió jut jövőre Orbán Ráhel kedvenc szakácsversenyére

A költségvetés 614 millió forinttal támogatja jövőre a Bocuse d'Or szakácsverseny európai döntőjének megrendezését Budapesten. Az idei világversenyen Lyonban felbukkant Orbán Ráhel, a miniszterelnök lánya és Schmitt Pál volt államfő is. 

Gyáltól Pécsig tarol Orbán vejének cége

Itthon2015.03.06, 13:11

Ezúttal Gyálra visz fényt a kormányfő vejének cége: az Elios Zrt. nemrég nyert 246 millió forint uniós pénzt a közvilágítás korszerűsítésére. Tiborcz István érdekeltsége ezrével telepít modern lámpatesteket az ország fideszes városaiba - nem ritkán milliárdos összegért. Az viszont kiderült, Szlovákiából nem az ő érdekeltsége nyeri a magyar tendereket.

A DK tovább üti a kikötőt, amit Orbán veje vásárolt

Itthon2015.03.05, 13:46

A Demokratikus Koalíció azt követeli, hogy a keszthelyi önkormányzat tegye nyilvánossá annak a zárt ülésnek a jegyzőkönyvét, amelyiken szándéknyilatkozatot hoztak a helyi vitorláskikötő eladásáról. 

Orbán Ráhel és Schmitt Pál is a Bocuse-on

[origo] Gasztro2015.01.27, 14:29

Schmitt Pál és a magyar miniszterelnök lánya, Orbán Ráchel is felbukkant Bocuse d’Or mai döntőjén, amely hatalmas pezsgéssel indult el: hamarosan már az első halakat tálalják. Vannak olyan boxok, ahová már oda sem lehet férni.

Jogi lépéseket tesz Orbán Ráhel férjének a cége

Itthon2014.12.22, 16:54

Az Elios Innovatív Energetikai Zrt. mind a piaci, mind a közbeszerzési törvény hatálya alá tartozó tevékenységét a vonatkozó jogszabályok maradéktalan megtartása mellett végzi, ideértve a különböző sajtócikkekben megjelölt eljárásokat – közölte a cég vezérigazgatója. Schiffer András korábban arról beszélt, hogy feljelentést tesznek a cég ellen.

Milliárdos üzleteket szerzett Orbán Ráhel férje

Itthon2014.12.22, 16:59

Férjemmel önálló családunk van, saját lábunkon állunk, saját erőnkből boldogulunk, saját életünket éljük – írta Orbán Ráhel, a miniszterelnök lánya a Facebook-oldalán. A saját láb meglehetősen vaskos, hiszen Tiborcz István cége közel 3 milliárd forint értékű közbeszerzést nyert el idén. Az LMP feljelentést tesz az ügyben. 

Orbán Ráhel visszatért a Facebookra

Itthon2014.12.19, 19:03

A korábbi gyanúval ellentétben a miniszterelnök lánya nem törölte magát a Facebookról, csak átmenetileg elérhetetlenné tette a profilját. Orbán Ráhel a saját nevén tért vissza a közösségi oldalra.

Orbán Ráhel elárulta, miből él

Itthon2014.12.18, 21:16

Férjemmel önálló családunk van, saját lábunkon állunk, saját erőnkből boldogulunk, saját életünket éljük – írta Orbán Ráhel, a miniszterelnök lánya a Facebook-oldalán csütörtök este.

Előző
Következő
Most
Top 12 óra
Ajánlat
Ajánlat