Orbán Ráhel

címke rss

Orbán Ráhel és Schmitt Pál is a Bocuse-on

[origo] Gasztro2015.01.27, 14:29

Schmitt Pál és a magyar miniszterelnök lánya, Orbán Ráchel is felbukkant Bocuse d’Or mai döntőjén, amely hatalmas pezsgéssel indult el: hamarosan már az első halakat tálalják. Vannak olyan boxok, ahová már oda sem lehet férni.

Jogi lépéseket tesz Orbán Ráhel férjének a cége

Itthon2014.12.22, 16:54

Az Elios Innovatív Energetikai Zrt. mind a piaci, mind a közbeszerzési törvény hatálya alá tartozó tevékenységét a vonatkozó jogszabályok maradéktalan megtartása mellett végzi, ideértve a különböző sajtócikkekben megjelölt eljárásokat – közölte a cég vezérigazgatója. Schiffer András korábban arról beszélt, hogy feljelentést tesznek a cég ellen.

Milliárdos üzleteket szerzett Orbán Ráhel férje

Itthon2014.12.22, 16:59

Férjemmel önálló családunk van, saját lábunkon állunk, saját erőnkből boldogulunk, saját életünket éljük – írta Orbán Ráhel, a miniszterelnök lánya a Facebook-oldalán. A saját láb meglehetősen vaskos, hiszen Tiborcz István cége közel 3 milliárd forint értékű közbeszerzést nyert el idén. Az LMP feljelentést tesz az ügyben. 

Orbán Ráhel visszatért a Facebookra

Itthon2014.12.19, 19:03

A korábbi gyanúval ellentétben a miniszterelnök lánya nem törölte magát a Facebookról, csak átmenetileg elérhetetlenné tette a profilját. Orbán Ráhel a saját nevén tért vissza a közösségi oldalra.

Orbán Ráhel elárulta, miből él

Itthon2014.12.18, 21:16

Férjemmel önálló családunk van, saját lábunkon állunk, saját erőnkből boldogulunk, saját életünket éljük – írta Orbán Ráhel, a miniszterelnök lánya a Facebook-oldalán csütörtök este.

Két iPhone-t loptak el Orbán Ráhel esküvőjén

Itthon2014.06.16, 13:18

Két vendéget is megloptak Orbán Ráhel esküvőjén. A nyomozás még mindig tart, összesen 26 embertől vettek DNS-mintát. Az egyikük, egy pincér, feljelentést tett emiatt, de a keresetét elutasították.

Megjárja, aki Orbán Ráhel esküvőjén lopott. Bármi áron is, de megfogják.

Itthon2014.05.09, 12:38

Ha igaz, amit Csókási László pincér állít, a rendőrség több törvénytelenséget is elkövetett, és sok szabályt megkerült azért, hogy megtalálják azt a telefont, amely Orbán Ráhel esküvőjén tűnt el. Mégsem válaszolnak semmit arra, mit miért tettek. Az ügyészség dönti el, lesz-e sokkal nagyobb ügy a piti lopás nyomozásából.

Előző
Következő
Most
Top 12 óra
hirdetés
hirdetés
hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Olvasnivaló