hirdetés

öngyilkosság

címke rss
Sinead O'Connor nyilvános posztban kér szexet Russell Brandtől

Sinead O'Connor nyilvános posztban kér szexet Russell Brandtől

Sinead O'Connor állapota egyre aggasztóbb, de sokan vannak, akik kiállnak érte, mellette. Köztük van Russell Brand humorista is, aki videóban üzent az énekesnőnek, de Sinead ennyivel nem elégedett meg: nyilvános Facebook-posztban kért szexet a sztártól a teljes gyógyulásáért...

Felakasztotta magát a törpenövésű magyar fiatal (18+)

Life.hu2017.08.12, 16:34

Három hete veszett nyoma annak a magyar fiatalnak, akit a napokban holtan találtak meg. Felakasztotta magát. 

Akik nem láttak kiutat - öngyilkos hírességek

Life.hu2017.08.11, 22:10

Hírességek, akik nem láttak kiutat abból a helyzetből, amibe kerültek, és eldobták maguktól az életet. 

Gáspár Győző öngyilkossági kísérletéről vallott

Life.hu2017.08.10, 07:31

Győzike feje fölött összecsaptak a hullámok. A NAV vizsgálódása és a gyógyszerfüggősége miatt elkeseredett lépésre szánta el magát, öngyilkosságot kísérelt meg: begyógyszerezve ült a volán mögé.

Sírva beszélt öngyilkos gondolatairól Sinéad O'Connor

Szórakozás2017.08.09, 13:01

Öngyilkos gondolatairól, magányáról és mentális problémáiról is beszél Sinéad O'Connor egy, a Facebook-oldalára feltöltött 12 perces videóban. Az ír énekesnő azért tette közzé a videót, hogy ezzel is segítsen jobban megérteni a mentális betegségben szenvedőket.

Sinead O'Connor öngyilkos gondolatokkal küzd (18+)

Life.hu2017.08.08, 18:24

Sinead O'Connor mentális betegségekkel küzd, és a családja sem törődik már vele. Egyedül él egy motelban, az egyetlen ember, aki szóba áll vele az a pszichiátere. Videóban vallotta be, hogy öngyilkos gondolatokkal küzd.

Alig másfél év börtönt kapott a barátját öngyilkosságba hajszoló lány

Nagyvilág2017.08.04, 09:43

Tizenöt hónap letöltendő börtönbüntetésre ítéltek az Egyesült Államokban egy fiatal nőt, mert öngyilkosságra buzdította az udvarlóját, aki erre öngyilkos is lett. 

Nyílt levelet írt a színházi szakmának a magyar díva egykori leszbikus szeretője

Life.hu2017.07.30, 18:02

Ahogy már mi is foglalkoztunk a témával , könyvet ír a híres - mindeddig meg nem nevezett - magyar színésznő leszbikus szeretője. A hír, miszerint egy ismert magyar színésznő nyolc évig leszbikus kapcsolatban élt egy fiatal lánnyal 2016 augusztusában borzolta először a kedélyeket, és borolja azóta is, ugyanis a nő, azóta is csepegteti az információkat közös múltjukról. 

Privát temetést akar a család a Linkin Park énekesének

Life.hu2017.07.27, 15:19

Önkezével vetett véget az életének a Linkin Park énekese, Chester Bennington, akiért rengetegen rajongtak. Családja viszont nem akarja tömegek előtt elbúcsúztatni az énekest, privát temetést szerveznek.

Ebben a házban akasztotta fel magát Chester Bennington: Fotók!

Life.hu2017.07.25, 19:25

Napvilágra került egy fotósorozat arról a Los Angeles-i családi házról, amelyben végzett magával múlt héten Chester Bennington. 

Előző
Következő
Most
Top 12 óra