hirdetés

öngyilkosság

címke rss
Tovább gyűrűzik a Jim Carrey botrány- ezúttal nemi erőszak a vád

Tovább gyűrűzik a Jim Carrey botrány- ezúttal nemi erőszak a vád

A színész és Cathriona White sminkmester kapcsolata három évig tartott. Szakításukat követően a harminc éves nő 2015 szeptemberében öngyilkos lett. Nemrég előkerült a búcsúlevele, most pedig egy olyan írás, amiben a sminkmester arra kéri a színészt, ismerje el, hogy nemi úton terjedő betegségeket kapott el tőle.

Harmadik gyermekét vesztette el a világsztár: Mia Farrow fia 27 évesen öngyilkos lett

Life.hu 20142016.09.23, 14:24

Az amerikai színésznő örökbe fogadott fiára kerekesszékében találtak rá a rendőrök az országút mellett, válságos állapotban, mindössze néhány kilométerre anyja házától. Kórházba szállították, de életét nem tudták megmenteni. Kiderült, hogy Thaddeus Wilk Farrow öngyilkosságot követett el.

Egykori barátnője halála miatt perlik Jim Carrey-t

Unikornis2016.09.20, 13:31

Mark Burton, a tavaly szeptemberben gyógyszer-túladagolásban elhunyt Cathriona White volt férfje magánvádas eljárásban perli Jim Carrey-t. Arra gyanakszik, hogy a színész szerezte be álnéven egykori barátnőjének a vényköteles gyógyszereket.

Öngyilkossági kísérletéről videóban vallott Michael Jackson lánya!

Life.hu 20142016.09.16, 10:57

Nem érti, miért vált rajongói céltáblájává, kétségbeesésében még az öngyilkosságot is fontolgatta Michael Jackson lánya, Paris, aki ezúttal egy instavideóban vallott mélységes fájdalmáról.

Rékasi Károly: "Véget akartam vetni az életemnek"

Life.hu 20142016.09.16, 05:55

Az elmúlt 16 hónapban megjárta a poklokat Rékasi Károly. A korábban nagyon is foglalkoztatott színész a baleset következményeképpen nagyon sok munkától elesett, tartalékai elfogytak, szerelme Pikali Gerda tartja benne a lelket. 

Terror a neten – halálba hajszolt gyerekek tragikus történetei

Life.hu 20142016.09.15, 13:34

Az iskolai kiközösítések, csúfolódások és fenyegetések egyáltalán nem számítanak új keletű dolognak, biztosan neked is volt olyan osztálytársad – esetleg te magad voltál az – akit valamilyen, sokszor mondva csinált ürüggyel piszkáltak a társai. A folytonos csúfolódás jobb esetben csak a kipécézett gyerek iskolai pályafutására nyomja rá a bélyegét, rosszabb esetben akár az életébe is kerülhet. 

Puzsér Róbert véget akart vetni életének- őszinte vallomás

Life.hu 20142016.09.14, 08:05

Ki gondolta volna, hogy a mindig szókimondó és bárminek nekimenő kritikus néhány évvel ezelőtt önkezűleg akart véget vetni életének?

Nyílt levél egy édesapának

Life.hu 20142016.08.31, 19:00

A halál, különösen a váratlanul beköszöntő halál feldolgozása rettenetesen nehéz feladat a család számára. Végig kell, hogy menjenek egy olyan folyamaton, amelynek egyetlen szakaszát sem lehet megspórolni, megúszni. A tagadáson, a sokkon át az elfogadásig hosszú, fájdalommal teli az út. Még nehezebben lehet feldolgozni a veszteséget, ha a családtag döntött a halál mellett. 

Magára gyújtotta autóját egy férfi Csömörön

Itthon2016.08.30, 10:00

Öngyilkos lett egy férfi Csömör külterületén, a holttestre egy kiégett kocsiban találtak rá a rendőrök.

Kedves férfiak, ne szégyelljünk már beszélni a problémáinkról!

Unikornis2016.08.31, 09:27

„Egy igazi férfi nem beszél a problémáiról, inkább megoldja őket” – nagyon itt lenne az ideje, hogy leszámoljunk az efféle, iszonyatosan káros bölcsességekkel, amelyek mélyen beivódtak a kultúránkba. Beszédes adat, hogy a férfiak öngyilkossági rátája világszerte sokkal magasabb, mint a nőké. Egy ír rögbisztár most mozgalmat indított, hogy megértesse a férfiakkal is: nem szégyen beszélni az érzéseinkről.

Előző
Következő
Most
Top 12 óra