hirdetés

Nádai Anikó

címke rss
Nádai Anikó: "Csontkukacként kezdtem, csontkukac vagyok..."

Nádai Anikó: "Csontkukacként kezdtem, csontkukac vagyok..."

Újra mérlegre álltak a villalakók, hogy lemérjék, ki mennyit fogyott/izmosodott az elmúlt héten, ami a szépség és az egészség jegyében telt. A változásuk elhanyagolható, Nádai Anikó pedig kihasználta az alkalmat, hogy beszóljon azoknak, akik a soványságát kifogásolják. 

Kórosan sovány Nádai Anikó

Life.hu2016.11.25, 13:11

Nem tudni mi áll Nádai Anikó elképesztő soványságának hátterében. Előfordulhat hogy életmódbéli hiba az ok, de valamilyen betegség is lehet.

Nádai Anikó: "Egyelőre nem lesz több gyerekünk"

Life.hu2016.10.06, 13:06

A csinos édesanyának műsorvezetőként és háziasszonyként is helyt kell állnia nap mint nap. A jelek szerint Anikó jól bírja a dolgot, de egyelőre nem akar még egy kis lurkót a családba. 

Dombóvári István: "Egy álom máris teljesült"

Life.hu2016.10.06, 16:15

Már biztos, a csinos műsorvezető és az ismert humorista fogják közösen vezetni a Muzsika TV Arany Hangjegy díjátadó gáláját. 

Dombit kapta párnak Nádai Anikó

Tévé2016.10.05, 11:42

Nádai Anikó és Dombóvári István lettek az Arany Hangjegy díjátadó műsorvezetői.

Igazi rosszkislányként költözött be egykor a ValóVilág-villába Nádai Anikó (18+)

Life.hu2016.09.24, 11:36

Nem túlzás azt állítani, hogy ValóVilág8 lakói szinte mindannyian olyan médiakarrierre vágynak, amit Majka vagy Nádai Anikó befutott az elmúlt években. Bemutatkozó kisfilmjükben a legtöbben arról (is) beszélnek, hogy később el tudnák képzelni magukat kamerák előtt. Nos, egyelőre igencsak nehéz belegondolni abba, hogy VV Dina, Tivy vagy Evelin műsort vezet, amikor is egy összetett mondat megalkotása vagy egy levél felolvasása is komoly kihívást jelent számukra. Az is igaz, hogy a ValóVilág4 alatt a rosszkislányként beköltöző Nádai Anikóról sem mondtuk volna meg, hogy évek múlva a csatorna egyik legnézettebb műsorát vezeti majd.

5 valóságshow-hős, aki ma is aranykanállal majszolja az életet

Life.hu2016.09.23, 00:46

Korábban összeszedtük azokat a játékosokat, akiknek az élete mélyrepülésbe kezdett a villalét után. Most viszont górcső alá vettük azokat az embereket, akik igazi sztárok lettek az elmúlt években. Többen közülük műsorvezetőként, sikeres családanyaként vagy igen népszerű celebként tengetik a mindennapjaikat, sőt igazi luxusban hajtják álomra a fejüket. Íme, az öt legjobban járt valóságshow-hős. 

"Berki Krisztián rosszul lett"

Life.hu2016.09.06, 19:19

Hegyi Roli, a Life.hu rappere ezen a héten sem kíméli a celebeket. Rímbe foglalva elárulja, mi történt mostanában a hírességekkel.

A magyar rapper durván beszólt Nádai Anikónak

Life.hu2016.09.07, 08:27

Nádai Anikó csípős megjegyzéseket kapott, az igencsak negatív kritika Curtistől származik.

Nádai Anikó: “Nekem van a legszuperebb párom az egész világon”

Life.hu2016.09.06, 11:08

Anikónak megszaporodott mostanában a dolga, hiszen az édesanyaság mellett a Való Világ műsorvezetője is lett. Szerencséjére azonban párja sokszor kisegíti!

Előző
Következő
Most
Top 12 óra