március 15.

címke rss
Mit keres egy rocker a Pilvakeren?

Mit keres egy rocker a Pilvakeren?

Pazar meglepetéseket tartogat az idén dupla előadással jelentkező Pilvaker, hiszen a rapperek mellett színészek és egy rocker is csatlakozott a fellépők csapatához.

Engedjék a miniszterelnök-jelölt urat felállni!

Itthon2014.03.16, 08:58

Kishuszárok, kokárdák és piros-fehér-zöld lufik között mindenkinek április 6-a jutott eszébe az idei március 15-ről. Miközben a szónokok kampányoltak, a hallgatók zászlókkal, szórólapokkal és mobiltelefonnal küzdöttek meg egymással. Ilyen volt március 15-e a kampány árnyékában.

Büszkén álltak az esőben a jobbikosok

Itthon2014.03.16, 11:07

A Jobbik a rossz idő ellenére is megtartotta március 15-i ünnepségét. Bár a párt igyekszik szelídebb képet kialakítani magáról, a hívei továbbra is a radikális hangot keresik benne.

Ki a kedvenc forradalmára?

Itthon2014.03.15, 19:42

Petőfi, Széchenyi és Kossuth az élen az ünneplők között végzett körkérdésünkben.

Nem láttátok a Ferit?

Itthon2014.03.15, 16:20

Mesterházy Attila együtt akart koszorúzni a többi baloldali párt vezetőjével, de Gyurcsány Ferencnek hirtelen nyoma veszett, hiába szólongatta Mesterházy.

Foglaljanak le egy nyomdagépet!

Tudomány2014.03.15, 15:33

1848. március 15. egyik fontos szereplője Landerer Lajos nyomdaipari vállalkozó volt, az ő nevéhez kötődik a szabad sajtó első termékeinek kinyomtatása. Saját korában is sokszor vádolták őt azzal, hogy a bécsi kormány besúgója, pedig a forradalomban még a Kossuth-bankók nyomtatását is rá bízták. A legjobban az üzlettársa, Heckenast Gusztáv járt, aki március 15-én nem ment be a nyomdába.

Egy kaotikus március 15-e története

Szórakozás2014.03.15, 15:17

Egy évvel ezelőtt soha nem látott március 15-ét élt át az ország, amikor mindenkit meglepett egy váratlanul érkező, erős széllel kísért havazás. Több mint tízezer ember rekedt az utakon, sok településen akadozott az áramellátás, a katasztrófavédelem lassan kapcsolt. Az OzonNetwork dokumentumfilmet készített a hókáoszról.

Mi volt az a vérfagyasztó hang Orbán előtt? Itt meghallgathatja

Itthon2014.03.15, 15:35

A múzeumkerti állami ünnepségen Orbán Viktor beszéde előtt egy férfi félelmetes hangon szavalt el egy Petőfi-verset. Tudósítónk szerint a helyszínen nemcsak a gyerekeket, hanem a kutyákat is megijesztette a hang. Ezen a videón lehet őt hallani, miközben látható, hogy a nagy tömeg miatt bezárják a Múzeumkert kapuját.

Az öt legsúlyosabb átok, ami eddig sújtotta a baloldalt

Itthon2014.03.15, 14:44

Lehet, hogy a baloldali összefogásnak nem sok esélye van a választások megnyerésére, de a legszerencsétlenebb politikai erő címét valószínűleg ki fogja érdemelni. A veszekedős tárgyalásokat szerencsétlen névváltozás követte, miközben politikai botrányokkal is meg kell küzdeniük. Most pedig itt ez a vihar is, amely miatt le kellett mondani nagyszabásúra hirdetett választási rendezvényüket. Nem mondjuk, hogy ezek összefüggenek egymással, de így együtt elég sötét árnyékot vetnek a választási szövetségre.

Előző
Következő
Most
Top 12 óra
hirdetés
hirdetés
hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Olvasnivaló