hirdetés

Magyar Tenisz Szövetség

címke rss
Így kezdünk Izraellel a Műjégpályán

Így kezdünk Izraellel a Műjégpályán

Nagy Péter és Dudi Szela mérkőzésével kezdődik meg pénteken a tenisz Davis Kupa euro-afrikai zóna I-es csoportjában a Magyarország-Izrael párharc, amelyre a Városligeti Műjégpályánál emelt ideiglenes csarnokban kerül sor.

Nem történt váltás a teniszszövetség élén

Sport2012.09.22, 12:49

A Magyar Tenisz Szövetség (MTSZ) szombati tisztújító közgyűlésén nagy többséggel ismét bizalmat kapott Szűcs Lajos eddigi elnök.

Átlátható működésű teniszszövetség kell

Sport2012.09.21, 10:24

A Magyar Tenisz Szövetség (MTSZ) szombati tisztújításán elnökjelöltként induló Erdélyi Péter szerint a szervezetnek átláthatóan és a tagokért dolgozva kell működnie a jövőben. Erdélyi Péter ellenfele a tisztújításon a regnáló elnök, Szűcs Lajos lesz.

A tömegbázist növelné, az iskolai teniszt erősítené a hazai szövetség

Sport2012.09.18, 16:27

Elsősorban a tömegbázis növelése a célja az elkövetkezendő négy évben a Magyar Tenisz Szövetségnek (MTSZ), Szűcs Lajos szerint ez plusz forrásokat generál majd a szervezet számára.

Átadták a teniszezők Nemzeti Edzés Központját

Sport2011.11.30, 13:12

Szerdán ünnepélyesen megnyílt Budapesten a Magyar Tenisz Szövetség (MTSZ) Nemzeti Edzés Központja (NEK).

Csak alelnökként indul a teniszszövetség eddigi vezetője

Sport2011.01.25, 17:37

Nem indul újra korábbi posztjáért a január 29-i részleges tisztújító közgyűlésen Nagy Tünde, a Magyar Tenisz Szövetség tavaly lemondott vezetője, aki inkább az új jelöltet, Ablonczy Balázst támogatja alelnökjelöltként.

Nagyon nincs rendben a hazai teniszélet az új elnökjelölt szerint

Sport2011.01.18, 11:42

Szűcs Lajos, a Pest Megyei Közgyűlés elnöke is indul a Magyar Tenisz Szövetség (MTSZ) elnöki posztjáért a jövő szombaton esedékes tisztújító közgyűlésen.

Hét elnökségi tag lemondott a teniszszövetségben

Sport2010.11.25, 20:56

Lemondott csütörtökön a Magyar Tenisz Szövetség (MTSZ) 11 fős elnökségének hét tagja.

"Mintha az elnökségnek nem lenne érdeke a fejlődés" - Kapros a magyar teniszviszályról

Sport2010.11.21, 04:44

Az idei US Open után mindössze huszonhét évesen bejelentette visszavonulását az aktív tenisztől Kapros Anikó. Az egykoron a világranglista 44. helyéig eljutó teniszező szerint az athéni olimpián elszenvedett szerencsétlen balesete változtatta meg hozzáállását, betegségei és sérülései miatt nem tudott megújulni. Jelenleg a Magyar Teniszszövetséget segíti menedzseri munkával, az ő ötlete nyomán sok egykori és jelenlegi játékos nyilatkozatban állt ki a jelenlegi elnök, a saját elnökségével háborúzó Nagy Tünde mellett.

Már önmaga feloszlatására sem képes a teniszszövetség vezetése

Sport2010.11.12, 20:22

A Magyar Tenisz Szövetség elnöke és elnöksége között nyolc hónapja fennálló feszült viszony mostanra ellehetetlenítette a szervezet működését, a felek még a tisztújítás időpontjában sem tudnak megegyezni. Nagy Tünde úgy véli, a tagság mögötte áll, programjával pedig utat mutatott a sportágnak, Hegedűs József elnökségi tag szerint azonban hablaty programmal, a jó ízlés határát sértő elnökkel és 20 milliós deficittel tragédia vár a szövetségre.

Előző
Következő
Most
Top 12 óra