Liev Schreiber

címke rss

A legszimpatikusabb párok Hollywoodban

Hollywoodot eredetileg arra találták ki, hogy elérhetetlen álomvilágot teremtsen, a legrokonszenvesebb hollywoodi párokat viszont épp azért szeretjük, mert maradt bennük valami hétköznapi. Ha kell, ők is képesek egymás kedvéért a kontinens egyik partjáról a másikra költözni - vagy épp az óceán túloldalára -, igyekeznek példás családi életet élni, és ők is csak egy hajmosásról álmodoznak, miután a harmadik gyerekük megszületik.

A legjobb ötletek a klotyón jönnek

Filmklub2012.09.19, 08:36

<object height="81" width="100%"> <param name="movie" value="https://player.soundcloud.com/player.swf?url=http%3A%2F%2Fapi.soundcloud.com%2Ftracks%2F60276477"></param> <param name="allowscriptaccess" value="always"></param> <embed allowscriptaccess="always" height="81" src="https://player.soundcloud.com/player.swf?url=http%3A%2F%2Fapi.soundcloud.com%2Ftracks%2F60276477" type="application/x-shockwave-flash" width="100%"></embed> </object> <span><a href="http://soundcloud.com/domotor/filmklub-podcast-4-szab-simon">Filmklub podcast #4 - Szabó Simon</a> by <a href="http://soundcloud.com/domotor">domotor</a></span>

Nicolas Cage forgatás helyett elhúzott a Bahamákra

Filmklub2010.08.03, 11:12

Nicolas Cage július 30-án, a Varázslótanonc barcelonai premierjén Nicolas Cage igencsak furcsán viselkedik a Deadline blog híre szerint. Ahogy júniusban mi is megírtuk, a színész elvállalta Joel Schumacher Trespass című thrillerének a főszerepét, amelyben Nicole Kidmannel egy házaspárt alakítottak volna, akiket túszul ejt négy rabló. A forgatásnak két hét múlva kellene kezdődnie, azonban Cage múlt hét végén úgy döntött, mégsem akar részt venni a projektben, és elutazott nyaralni a Bahamákra, ahol senki sem tudja elérni. Ráadásul ez nem Cage első furcsa húzása a filmmel kapcsolatban: két héttel ezelőtt úgy döntött, mégsem a férjet akkarja ...

Karmol, de nem harap

Filmklub2009.05.05, 11:25

Az idei Oscar-díjkiosztón egyedülálló énekes-táncos show-t előadó Hugh Jackman magabiztosan hozza a Farkas figuráját, de a film nem éri el az X-Men-trilógia szintjét. Néhány kérdést tisztáz ugyan Rozsomák történetével kapcsolatban, de inkább egy közepesnél alig jobban sikerült akciófilmként működik, mintsem a mutáns univerzumba szervesen illeszkedő képregénymoziként.

Hugh Jackman egy állat

Filmklub2009.04.23, 12:09

Liev Schreiber és Hugh Jackman az X-Men kezdetek: Farkas-ban | Előzetes Világszerte jövő héten kerül a mozikba a Wolverine eredettörténetét elmesélő akciófilm, amely - bizonyára sok rajongót megbotránkoztatva - az X-Men kezdetek: Farkas magyar címet kapta. A marketingesek megragadták az utolsó lehetőséget, és "exclusive clip" álnéven egy harmadik előzetest is kidobtak a filmhez, amely a két korábbi előzetes társaságában itt nézhető meg különféle felbontásokban. A klip lényegesen többet megmutat Wolverine/Rozsomák/Farkas (Hugh Jackman) és Victor Creed/Sabretooth/Kardfogú (Liev Schreiber) kapcsolatának alakulásából és Wolverine "feltuurbózásából", ...

Megszületett Naomi Watts második kisfia

Női Lapozó2008.12.15, 13:37

Szombat hajnalban megszületett Naomi Watts ausztrál színésznő és Liev Schreiber amerikai színész második kisfia, akinek neve még nem publikus.

Második gyermekét várja Naomi Watts

Női Lapozó2008.07.03, 11:46

Naomi Watts brit származású színésznő, és kedvese, Liev Schreiber színész a második közös gyermeküket várják. A párnak már van egy egyéves kisfia, Alexander Pete.

Színes-szagos fátyol

Filmklub2007.10.18, 13:52

Különös átalakuláson megy keresztül Somerset W. Maugham keserű kisregénye, a Színes fátyol John Curran filmváltozatában: meghal. Edward Norton remek színész hét éve akart filmet csinálni belőle. Aztán valahol az úton elfáradt, leült a padkára, elszunnyadt és elfeledkezett arról, miért is indult el annak idején. A végén elkészült egy szépen fényképezett, egzotikus-érzelmes film, Kína közepén, Távol Afrikától/Angol beteg light: egy üresen kongó, sikerültebb és kevésbé sikerültebb pillanatokból összerakott tucatrománc.

Megszületett Naomi Watts kisfia

Női Lapozó2007.07.27, 11:17

Szerdán éjjel megszületett az Oscar-díjra jelölt Naomi Watts és kedvese, Liev Schreiber első gyermeke. Az egészséges kisfiú az Alexander Pete nevet kapta.

Előző
  • 1
  • 2
Következő
Most
Top 12 óra
hirdetés
hirdetés
hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Olvasnivaló