hirdetés

kutya

címke rss
Megmérgezték Lajsz András, a koktélkirály kutyáját

Megmérgezték Lajsz András, a koktélkirály kutyáját

Teljesen összetört Lajsz András, ugyanis családtaként szeretett házi kedvencét megmérgezték. Gordon évekig volt a koktélkirály jó barátja, most már az örök vadászmezőkön szaladgál. 

Valószínűleg a legrégebbi kutyaábrázolásra bukkantak

Archívum2017.11.19, 16:48

Feltevések szerint a legkorábbi kutyaábrázolásra bukkantak régészek Szaúd-Arábia északnyugati részén, az Arab-sivatag két régészeti lelőhelyén talált rajzok legalább nyolcezer évesek lehetnek, adta hírül az MTI.

Tovább élnek azok, akiknek kutyájuk van

Archívum2017.11.17, 18:49

A kutyatulajdonosok körében alacsonyabb volt a szív- és érrendszeri betegségek, valamint egyéb tényezők okozta halálozások kockázata, mint a kutyátlanoknál egy 12 évet felölelő svédországi vizsgálat során, amelynek eredményeiről a Scientific Report című folyóiratban számoltak be a kutatók.

Hiányolta Berki Krisztiánt Hódi Pamelával közös kutyájuk, Chloéka is

Archívum2017.11.16, 07:33

Visszaköltözött Berkihez, de nem Hódi Pamela: ki az? Eláruljuk. 

Megvadult kutyák gyilkos támadásai

Archívum2017.11.05, 09:45

Az elmúlt hónapokban több kutyatámadás történt az országban. A megtámadott emberek közül néhányan súlyosan megsérültek, de volt olyan is, aki nem élte túl a támadást, köztük egy kisfiú. Az agresszív kutyák többsége harci kutya volt, de nem mindegyik.

Fagyállós kockacukrot tettek ki kutyáknak Békéscsabán

Archívum2017.11.04, 10:48

Közel 50 darab fagyállóba áztatott kockacukrot szórt ki valaki Békéscsabán, a Mátyás király utcában péntek éjjel. A mérgezett édességet minden bizonnyal kutyáknak szánták, de egy nő időben észrevette és felszedte azokat. 

Kutyák ették meg az elpusztult marhát

Archívum2017.11.02, 12:11

A férfi a vád szerint állattenyésztéssel foglalkozott egy Kismarja melletti tanyán. Az egyik marha azonban megdöglött. Hogy ne kelljen fizetnie az állat hatóságnak az elszállíttatásáért, az elpusztult állatot egy erdő mellé húzta és otthagyta. Néhány nap múlva a kutyái elkezdték enni a marhát.

Tudatosan használják arckifejezéseiket a kutyák

Archívum2017.10.20, 13:37

Célzottan használják kommunikációs célokra a kutyák a mimikájukat - állapították meg brit kutatók.

Megérkezett a kutyasétáltatás Uberje

Archívum2017.10.18, 14:06

Az Uber nyomdokaiba lépett egy startup, viszont nem úgy, mint ahogyan azt sokan gondolnák. Ez a cég nem a tömegközlekedést vagy a taxizást szeretné forradalmasítani, hanem az ember legjobb barátjának és gazdájának az életét hivatott megkönnyíteni. A Wag alkalmazás segítségével gyorsan és egyszerűen találhat a gazdi olyan regisztrált felhasználót, aki egy meghatározott összegért cserébe elviszi a kutyáját sétálni. Nem véletlen, hogy az Ubert hoztuk példának, hiszen a nagy sikerek mellett, nem maradtak el a botrányok sem.

Előző
Következő
Most
Top 12 óra