kutya

címke rss

Hátára vette, úgy vitte orvoshoz a törött lábú kutyát

Szerencsésnek mondhatja magát Columbo, akire egy biciklis talált rá túrázás közben Georgia államban. Nemcsak az életét sikerült megmenteni, hanem új gazdája is lett.

Vona Gábor egész egyszerűen verhetetlen a zizi bejegyzésekben

Itthon2018.07.20, 17:57

"Hamarosan megtudjátok, mi az, amire a kutya is kíváncsi" - írja közösségi oldalán Magyarország első képzeletbeli miniszterelnöke, aki ismét rendkívül komoly dolgokkal van elfoglalva. Vona Gábor egész egyszerűen verhetetlen a zizi bejegyzésekben, megérkezett a menetrendszerű kutyás kép.

Megmentette a kutya a gazdáját a késelő migránstól

Nagyvilág2018.07.20, 17:19

A migráns le akart szúrni egy német nőt, erre a kutya megharapta a késelőt, akinek sikerült elmenekülnie. A hős kutya megmentette a gazdája életét.

Félig kutya, félig ember az a lény, ami megtámadott egy kutyát: videó

Life.hu2018.07.19, 18:08

Az erdőben sétált egy nap Scott Carpenter, aki videóra vett egy különös lényt. A féli ember, félig kutya egy ebet vett üldözőbe. A teremtmény hatalmas volt. 

Két kutya, akik végigkísértek egy otthonszülést: fotók

Life.hu2018.07.17, 20:31

A szülés már önmagában is igen sok kérdést felvet, rengeteg véleményütközést idéz meg. Amikor azonban egy várandós nő úgy dönt, hogy gyermekét nem kórházban szeretné megszülni, szinte minden esetben számtalan kéretlen aggódással és tanáccsal szembesül. Nos, ha hiszed, ha nem, az otthonszülést is lehet „tetézni": elég hozzá egy kutya, vagyis kettő.

Kutyakennelbe költözött egy férfi a siófoki állatmenhelyen, örökbefogadásra buzdít

Life.hu2018.07.17, 13:59

Az állatok örökbefogadására és adományozásra szeretne buzdítani Szundi Regináld, aki a Siófoki Állatvédő Alapítvány egyik kutyakenneljébe költözött be egy egész hétre. A férfi mindennapjait élőben is lehet követni. 

Egy katonai kiképzést kapott kutya elharapta egy dzsihadista torkát Szíriában

Nagyvilág2018.07.14, 15:56

Szíriában ugrott rá a kutya egy muszlim dzsihadista torkára. A belga juhászkutyát a brit hadsereg képezte ki harci célokra.

Vastag Csaba énekes bővíti családját, felkészült rá

Life.hu2018.07.14, 09:26

Úgy érzi az énekes, Vartag Csaba, készen arra, hogy még egy taggal bővüljön családja. Kutyát szeretne örökbe fogadni. 

Több kutyát is megmérgeztek Debrecenben

Itthon2018.07.12, 20:39

A debreceni Együtt az Állatokért Állatvédő Közhasznú Egyesülethez ma érkezett a hír, hogy Debrecen mellett, a Külső Vámospércsi út környékén mérgezik a kutyákat. Eddig öt elpusztult állatot számoltak össze.

Előző
Következő