hirdetés

Kőbánya-Kispest

címke rss

Keddtől ismét Kőbánya-Kispestig járnak a BKV-buszok

Bár még nem készült el teljesen a budapesti KöKi Terminál, a buszvégállomás már biztonságosan használható, ezért keddtől megszűnik a Határ úti ideiglenes végállomás, és ismét minden érintett járat Kőbány-Kispestig közlekedik.

A MÁV és a BKV vitája miatt nem jár a kőbánya-kispesti mozgólépcső

Itthon2011.09.27, 09:08

Nem tud megállapodni az üzemeltetés részleteiről a MÁV és BKV, ezért nem működik a mozgólépcső Kőbánya-Kispesten.

Nem nyitják meg szerdán az új metróvégállomást Kőbányán

Itthon2011.08.23, 21:15

A BKV szerint nem adottak a feltételek, ezért nem adják át a 3-as metró új végállomását Kőbánya-Kispesten. Bizonytalan ideig továbbra is metrópótló buszok viszik az utasokat.

Kisiklott kocsi akadályozza a 3-as metrót

Itthon2008.04.28, 07:06

Kőbánya-Kispestnél bombariadó, az Árpád hídnál egy kisiklott kocsi miatt akadozott a 3-as metró közlekedése vasárnap délután. Bombát a végállomáson nem találtak ott már jár a metró, de a vonal túloldalán a kisiklott kocsi miatt buszok viszik az utasokat.

Helyreállították a megrongált vasúti biztosítóberendezést

Itthon2008.04.19, 20:08

Ismeretlen tettes ellen indított nyomozást a BRFK, miután szombat délután megrongáltak egy vasúti - nyíltvonali - biztosítóberendezést. A rongálást követően a Keleti pályaudvarról induló és oda érkező vonatok 20-30 percet késtek. A vasúti forgalom este 18 óra 30 perc után helyreállt.

Istennők lábait osztályozták a szépségversenyen

Nyárigo 20042004.06.30, 15:04

Santa Monica nem rossz hely, főleg Kőbánya-Kispestről nézve. Van ott vidámpark, pazar szállók, ragyogó tengerpart, galéria és múzeum dögivel - de ha épp nincs rémisztő cápa-show, látványos Britney-koncert vagy izmos és napbarnította férfiak százait felvonultató szörfbajnokság, akkor gyorsan kitalálnak egy "Istennők lábai" nevű lábszépségversenyt. Tekintsd meg képeinket!

Videó ajánlat

Kőbányai sötét
Még több videó »
Előző
  • 1
  • 2
Következő
Most
Top 12 óra
Ajánlat
Ajánlat