Kőbánya-Kispest

címke rss
A hosszú hétvégén Kőbánya-Kispest és a Lehel tér között is jár a 3-as metró

A hosszú hétvégén Kőbánya-Kispest és a Lehel tér között is jár a 3-as metró

A húsvéti hosszú hétvégén Kőbánya-Kispest és a Lehel tér között jár a 3-as metró, több felszíni járat menetrendje is változik.

Újra járnak a vonatok a Nyugati pályaudvar és Kőbánya-Kispest között

Itthon2018.03.03, 14:40

Újraindult a vonatforgalom a Nyugati pályaudvar és Kőbánya-Kispest között - közölte a Mávinform szombaton az MTI-vel.

Újra zavartalanul közlekednek a vonatok Kőbánya-Kispestnél

Itthon2018.02.20, 09:45

Kedd hajnalra helyreállították a Kőbánya-Kispest vasútállomáson a hétfő este megrongálódott felsővezetéket, így korlátozás nélkül, villanymozdonyokkal közlekedhetnek a vonatok - tájékoztatott Kavalecz Imre, a Mávinform sajtóügyeletese.

Újra járnak a felújított metrószerelvények

Itthon2017.03.22, 16:08

Elhárították a hibát, ma délutántól újra lehet utazni a felújított kék metrón. Azért állították ki a kocsikat a forgalomból, mert bár az ajtók működtek, viszont a záródást visszajelző rendszer bizonytalankodott.

Tervezőt keresnek Kőbánya-Kispest átépítéséhez

Itthon2016.04.27, 13:48

Kőbánya-Kispest állomás várótermének és a gyalogos-felüljáró maradékának átépítésére, a perontetők felújítására, liftek és mozgólépcsők elhelyezésének tervezésére írt ki közbeszerzést a MÁV. A vasúttársaság úgy számol, a tervezési munka 501 napig tart majd.

Felvonulással tiltakoznak a kitiltás ellen a kőbányai kutyások

Travelo2017.10.12, 11:11

Kutyasétáltatással egybekötött tiltakozás lesz április 23-án Kőbányán a Óhegy parkban a júniusban életbe lépő rendelet ellen, miszerint a kutyásokat kitiltják a kőbányai parkokból, és büntetik is őket. A jogszabály szerint pórázzal sem lehetne kutyát sétáltatni a kőbányai parkokban.

Köszöntjük Budapesten, nyomás lépcsőzni!

Itthon2015.10.02, 14:12

Pacalpörköltnél töményebb adagot kapnak a magyar valóságból a Kökire érkező turisták. Trükkös információs táblák és állomásnevek nehezítik a közlekedést, a lift és a mozgólépcső rossz, a belvárosba vezető ösvényt pedig szögesdrót szegélyezi.

Az éjszakát is a peronon tölthetik a menekültek

Itthon2015.09.02, 19:07

Hajnal óta folyamatos a patthelyzet Budapesten, a Kőbánya-Kispest vasútállomáson, ahol több mint félszáz menekült nem hajlandó a debreceni menekülttáborba továbbutazni, viszont úgy tűnik, a rendőrök sem akarják őket erőszakkal odavinni. Már az éjszakára készülnek: kaptak takarót, élelmet.

Rendőrsorfal Kőbánya-Kispesten is

Itthon2015.09.03, 07:56

Migránsok egy csoportja a sínek mentén tiltakozik reggel óta a budapesti Kőbánya-Kispest vasútállomáson, a rendőrök sorfallal vették körbe őket. A csoport tagjai nem akarnak átszállni a debreceni befogadóállomás felé elindított szerelvényre.

Videó ajánlat

Kőbányai sötét
Még több videó »
Előző
Következő