hirdetés

kannibál

címke rss
Akár 30 ember haláláért is felelős lehet a kannibál házaspár (18+)

Akár 30 ember haláláért is felelős lehet a kannibál házaspár (18+)

Véletlenül bukott le az az orosz kannibál páros, akik akár 30 ember haláláért is felelős lehet. 

Lefejezte, majd enni kezdte az áldozatát egy kannibál (18+)

Life.hu2017.09.19, 19:36

A rendőrök rálőttek a férfira, aki éppen a frissen meggyilkolt áldozatából "falatozott"...

Édesanyja kapta rajta a gyilkost, ahogy megevett egy 7 éves kisfiút

Life.hu2017.02.23, 21:28

Nazim Miyan, a kábítószerfüggő indiai férfi elrabolt egy hét éves kisfiút, feldarabolta és evett a húsából.

Brutális gyilkosság: az áldozata arcát ette a kannibál fiú (18+)

Life.hu2016.11.24, 14:13

Véletlenszerűen támadott meg egy párt a 19 éves fiatal férfi, egyiküknek sem kegyelmezett. Meggyilkolta őket, majd az egyik áldozat arcát kezdte el enni, ekkor érkeztek meg a rendőrök, akiket sokkolt az őket fogadó látvány.

Meg akarta enni a feleségét, mégis nagyon sok nő akar lefeküdni vele

Unikornis2016.09.19, 15:09

A New York-i rendőrt, Gilberto Vallét azért tartóztatták le 2012-ben, mert a felesége vallomása szerint arra készült, hogy elrabolja, megölje és megegye őt és még néhány másik nőt. Vallét bizonyítékok hiányában elengedték, most könyvet ír a szexuális életéről.

Sorban ájulnak el a nézők az év horrorfilmjétől

Unikornis2016.09.14, 13:52

A Raw lehet az idei év legsúlyosabb horrorfilmje. A kannibálos mozi torontói vetítésein több néző is rosszul lett és elájult.

A való világ kannibáljai (18+)

Life.hu2016.08.19, 17:46

Az emberevés gondolata borzongással tölti el a modern kor embereit. A történelemben azonban számos népcsoportnál fordult elő az emberhús rituális elfogyasztása, de gyakran megesett az is, hogy a nagy háborúkban a kényszer, vagyis a többnapos éhezés vitte rá a férfiakat, nőket társaik elfogyasztására. Manapság – habár ép elméjű emberek számára ez teljes mértékben elfogadhatatlan viselkedés – meglepően sokan vannak azok, akik kedvtelésből, kíváncsiságból vagy akár mélyről fakadó gyűlöletből, haragból döntenek úgy, hogy elfogyasztják embertársaikat. Íme, ők.

Borzalom! Kannibálok kínozták meg az ismert sztárt és kedvesét

Life.hu2016.01.13, 15:27

Matthew Iovane és barátnője, Michelle Clemens Új-Guineában esett fogságba, és csak a szerencsén múlott, hogy nem haltak meg.

Emberhús, mint alapanyag? Vajon a kannibalizmus ártalmas az egészségre? (18+)

Life.hu2016.02.25, 13:33

Nem mindegy, hogy a szükség visz rá valakit arra, hogy emberhúst fogyasszon, vagy kedvtelésből, rituális szertartások keretei között történik mindez. Kannibálok mindig is voltak, sőt, napjainkban is előfordult néhány olyan eset, amikor férfiak, nők fogyasztották el embertársaikat. De mit tudunk valójában az emberhúsról? Ha a kultúránk, a vallásunk, a társadalmi normáink megengednék a fogyasztását, az vajon ártalmas lenne a testi- vagy akár mentális egészségünkre?

A modern kannibalizmus legborzasztóbb esetei – Sokkoló történetek, csak erős idegzetűeknek (18+)

Life.hu2016.02.25, 13:33

A kannibalizmus sok törzsi társadalomban tabu témának számít, ennek leginkább kulturális jelentősége van. A rituális kannibalizmus hozzátartozott a gyász folyamatához különösen a Csendes-óceáni kultúráknál, amik közül még sokan a 19. század végéig sem hagytak fel az emberevéssel. Azt gondolnánk, hogy az effajta barbárság ma már nem történhet meg a világban, vagy mégis?  Jöjjenek a közelmúlt legkegyetlenebb esetei!

Előző
Következő
Most
Top 12 óra