hirdetés

Juhász Gábor

címke rss

Ráparancsolt az MSZP Draskovicsra Sajóbábony után

Felszólította a rendészeti minisztert a borsodi MSZP, hogy hozzon létre rendőrőrsöt Sajobábonyon, ahol hétvégén konfliktus támadt a helyi romák és a Jobbik szimpatizánsai között. Közben a politikusok a felelősöket keresik: az MSZP a szélsőjobbot, a Fidesz a szerinte rendteremtésre képtelen kormányt okolja a konfliktusért, míg a Jobbik szerint azok felelősek a robbanásveszélyes helyzetért, akik a cigányságot ellenük hergelik.

Nincs diplomája az új titokminiszternek

Itthon2009.09.19, 15:53

Noha az Országgyűlés honlapján található önéletrajzában az szerepel, hogy az újdonsült titkosszolgálati miniszter 1991-ben diplomát szerzett, Juhász Gábor a Magyar Nemzet érdeklődésére elismerte, ez nem igaz.

Átment a nemzetbiztonsági bizottságban Juhász kinevezése

Itthon2009.09.15, 15:00

Személyeskedésektől sem mentes vita után hat igen és öt nem szavazattal döntött úgy az Országgyűlés Nemzetbiztonsági bizottsága, hogy támogatja Juhász Gábor kinevezését a polgári titkosszolgálatokat felügyelő tárca nélküli miniszteri posztra. A testület keddi ülésén a szocialista képviselők mellett az SZDSZ-es Gulyás József is támogatta Juhász kinevezését, míg az öt fideszes képviselő nemmel szavazott.

Juhász Gábor lesz az új titokminiszter

Itthon2009.09.10, 15:12

Juhász Gábor, az igazságügyi tárca államtitkára lesz a polgári titkosszolgálatokat felügyelő tárca nélküli miniszter. A jelenlegi titkoszolgálati miniszter, Ficsor Ádám augusztusban jelentette be, szeptember 14-től távozik a posztjáról, mert az MSZP-nél lesz dolga.

Nem repülnek át a Lánchíd alatt a gépek

Itthon2008.08.20, 13:33

Nem repülnek át a Lánchíd alatt szerda délután a Red Bull-verseny gépei, annak ellenére, hogy Juhász Gábor, az ünnep rendezvényeit koordináló operatív törzs vezetője szakhatósági vélemény alapján ehhez hozzájárult.

Távozik az igazságügyi államtitkár

Itthon2007.09.28, 08:02

Távozik Kondorosi Ferenc igazságügyi és rendészeti államtitkár - adta hírül a Népszabadság. Posztját Juhász Gábor szocialista képviselő tölti majd be, aki négy évig volt már államtitkár a Belügyminisztériumnál.

Juhász fotósa megy, Lamperth tanácsadói maradnak

Itthon2005.10.13, 17:30

Felülvizsgálta szerződéseit a Belügyminisztérium. Így évi 150 millió forint helyett jövőre már csak 100 milliót költ megbízási díjakra. Nomvebertől közös megegyezéssel megszűnik Juhász Gábor fotósának szerződése. Lamperth Mónika azonban egyelőre megtartja főtanácsadóit.

Közzétették Juhász fotóit

Itthon2005.10.04, 16:22

Hétfőn közzétette a Belügyminisztérium a Juhász Gábor álamtitkárról készült fotókat.

Rejtélyes tanácsadókra költ a belügy

Itthon2005.09.22, 11:50

Egy cégnek csak az a feladata havi 300 ezerért, hogy Juhász Gábor belügyi államtitkárt fotózza nyilvános szereplésein - derült ki az [origo] birtokába került belügyminisztériumi szerződéslistából. Emellett a belügy több olyan tanácsadót is foglalkoztat, akiknek nincs pontosan rögzítve, hogy mi a feladatuk, mások pedig olyan munkát végeznek, amelyre a tárca külön szervezeti egységeket tart fenn. Egy MSZP-s képviselő is ad pénzért tanácsokat a miniszternek. A BM eddig nem reagált megkeresésünkre a szerződésekkel kapcsolatban.

Előző
  • 1
  • 2
Következő
Most
Top 12 óra