hirdetés

Juhász Gábor

címke rss
A szövetségi kapitány lemondott Babos Tímea játékáról a Fed-kupában

A szövetségi kapitány lemondott Babos Tímea játékáról a Fed-kupában

Babos Tímea nem lép pályára a tenisz Fed-kupa euro-afrikai zóna I-es csoport jövő heti tallinni tornáján.

Fucsovics lelki fórral lép pályára, élete álma is motiválhatja

Sport2018.01.19, 19:58

Az előző év második felében, illetve a közvetlen felkészülési tornákon nyújtott teljesítménye, a mutatott formája alapján lehetett reménykedni abban, hogy Fucsovics Márton jól szerepel az ausztrál nyílt teniszbajnokságon Juhász Gábor Fed Kupa-kapitány szerint.

Ráparancsolt az MSZP Draskovicsra Sajóbábony után

Itthon2009.11.17, 15:59

Felszólította a rendészeti minisztert a borsodi MSZP, hogy hozzon létre rendőrőrsöt Sajobábonyon, ahol hétvégén konfliktus támadt a helyi romák és a Jobbik szimpatizánsai között. Közben a politikusok a felelősöket keresik: az MSZP a szélsőjobbot, a Fidesz a szerinte rendteremtésre képtelen kormányt okolja a konfliktusért, míg a Jobbik szerint azok felelősek a robbanásveszélyes helyzetért, akik a cigányságot ellenük hergelik.

Nincs diplomája az új titokminiszternek

Itthon2009.09.19, 15:53

Noha az Országgyűlés honlapján található önéletrajzában az szerepel, hogy az újdonsült titkosszolgálati miniszter 1991-ben diplomát szerzett, Juhász Gábor a Magyar Nemzet érdeklődésére elismerte, ez nem igaz.

Átment a nemzetbiztonsági bizottságban Juhász kinevezése

Itthon2009.09.15, 15:00

Személyeskedésektől sem mentes vita után hat igen és öt nem szavazattal döntött úgy az Országgyűlés Nemzetbiztonsági bizottsága, hogy támogatja Juhász Gábor kinevezését a polgári titkosszolgálatokat felügyelő tárca nélküli miniszteri posztra. A testület keddi ülésén a szocialista képviselők mellett az SZDSZ-es Gulyás József is támogatta Juhász kinevezését, míg az öt fideszes képviselő nemmel szavazott.

Juhász Gábor lesz az új titokminiszter

Itthon2009.09.10, 15:12

Juhász Gábor, az igazságügyi tárca államtitkára lesz a polgári titkosszolgálatokat felügyelő tárca nélküli miniszter. A jelenlegi titkoszolgálati miniszter, Ficsor Ádám augusztusban jelentette be, szeptember 14-től távozik a posztjáról, mert az MSZP-nél lesz dolga.

Nem repülnek át a Lánchíd alatt a gépek

Itthon2008.08.20, 13:33

Nem repülnek át a Lánchíd alatt szerda délután a Red Bull-verseny gépei, annak ellenére, hogy Juhász Gábor, az ünnep rendezvényeit koordináló operatív törzs vezetője szakhatósági vélemény alapján ehhez hozzájárult.

Távozik az igazságügyi államtitkár

Itthon2007.09.28, 08:02

Távozik Kondorosi Ferenc igazságügyi és rendészeti államtitkár - adta hírül a Népszabadság. Posztját Juhász Gábor szocialista képviselő tölti majd be, aki négy évig volt már államtitkár a Belügyminisztériumnál.

Juhász fotósa megy, Lamperth tanácsadói maradnak

Itthon2005.10.13, 17:30

Felülvizsgálta szerződéseit a Belügyminisztérium. Így évi 150 millió forint helyett jövőre már csak 100 milliót költ megbízási díjakra. Nomvebertől közös megegyezéssel megszűnik Juhász Gábor fotósának szerződése. Lamperth Mónika azonban egyelőre megtartja főtanácsadóit.

Előző
Következő
Most
Top 12 óra