hirdetés

hastánc

címke rss
Stresszoldó mozgások

Stresszoldó mozgások

„Kerüld a stresszt!” - biztatnak úton-útfélen, mintha olyan könnyű lenne. Dolgozni muszáj és a családoddal is együtt kell élni. A stresszt nem kikerülni kell, hanem megtanulni kezelni, feldolgozni. Néha elég egy nagy nevetés (vagy sikoly) és a feszültség már távozott is, a helyzet azonban a legtöbbször nem ennyire egyszerű. Ilyenkor segítenek azok a mozgások, melyek ősi tudás alapján finoman áthangolják testünket-lelkünket, és már egy óra edzés múlva szebbnek látjuk a világot.

Öt edzésforma a lapos hasért

Life.hu 20142012.10.29, 21:42

A hasukra rakódó feleslegtől nemcsak a férfiak, hanem az alma alkatú nők is sokat szenvednek. Az alábbi gyakorlatokkal és módszerekkel azonban  - megfelelő diéta mellett - neked is feszes hasad és szép derékvonalad lehet!

Ha elmondom, hogy hastáncos vagyok, megáll a beszélgetés

Szórakozás2012.03.12, 16:53

Nemcsak Európa, az arab világ is előítéletekkel tekint a hastáncra, csak máshogy. A muszlim közvéleményben a hastáncos prostituált, éppen ezért könnyebben elfogadják, ha a műfajt nyugati nő műveli. A spanyol származású Nieto Mercedes a hastánc egyik világszerte ismert magyar oktatója, illetve Európa legkeresettebb hastáncosa. Szerinte a hobbitáncosok nagyon sokat ártottak a műfaj megítélésének Magyarországon, ami pedig belefáradt a külsőségekbe. Nieto Mercedes eloszlatta a foglalkozásáról felgyülemlett tévhiteket, bevezetett a műfaj hátterébe, illetve mesélt az egyiptomi forradalom és a hastánc viszonyáról.

VV5: Veronika és Cristofel forró, titkos légyottja (18+)

Life.hu 20142011.10.10, 09:34

Cristofel körül állt a bál: Annamari hastáncát lepontozta, amiért a fura lány annyira bekavart neki, hogy Veronika zokogórohamot kapott fájdalmában.

Shakira a koncertjén izgatta szerelmét

Life.hu 20142011.06.02, 16:07

A columbiai énekesnő koncertje közben terelte fel a nézőtérről focista kedvesét a színpadra, ahol jól megtáncoltatta őt és csapattársait. Piqué teljesen begerjedt Shakira csípőmozdulataitól, aminek a látványa valljuk be őszintén mindenki fantáziáját megmozgatja.

Hastáncot lejtett a Newcastle tizenegy éves focistája - videó

Sport2010.11.03, 08:48

Kedves szokás, hogy a mérkőzések előtt a csapatokat a hazai gárda utánpótlásának tagjai vezetik ki a pályára. Így volt ez a minap a Newcastle United-Sunderland derbin is, ahol a Szarkák ifjú játékosa, a 11 esztendős Jack McBride úgy érezte, hogy többet kell produkálnia annál, mint hogy a labdával a kezében kisétál a pályára.

Hastáncgálára szóló jegyet nyertek!

Női Lapozó2005.02.18, 12:05

A hastánc vagy orientális tánc az elmúlt években Magyarországon is igazán divatos lett. Sorra nyílnak az iskolák, és egyre többen vállalkoznak arra, hogy megtanulják ezt az igazán nőies, csábító táncot.

Csábítás keleti módra, hastánccal

Női Lapozó2005.02.15, 14:08

A hastánc vagy orientális tánc az elmúlt években Magyarországon is igazán divatos lett. Sorra nyílnak az iskolák, és egyre többen vállalkoznak arra, hogy megtanulják ezt az igazán nőies, csábító táncot. A hastánc történetéről és arról, hogy hogyan lehet azt megtanulni, az Oriental Tánccentrum vezetőjével, Hayettel beszélgettünk.

Előző
  • 1
Következő
Most
Top 12 óra
Ajánlat
Ajánlat