hirdetés

Győrfi Pál

címke rss
Győrfi Pál régen nem tervezett nagy családot

Győrfi Pál régen nem tervezett nagy családot

Sokan csodálják, ha valaki több, mint 3 gyereket vállal, a sztárok világában is van erre példa.

Gyermekotthon lakója vádolja erőszakkal a mentősöket

Itthon2016.11.25, 15:47

Egy budai gyermekotthonban él az a lány, akit a gyanú szerint két mentőápoló kényszerített szexre. Az áldozat drog hatása alatt állt a történtek idején,  vallomása azonban nem csak ezért tűnik megkérdőjelezhetőnek.

Akkor sem érsz hozzá, ha felkínálja magát

Itthon2016.11.24, 18:36

A mentősök belefutnak neccesebb ügyekbe, de ami a fiatal lánnyal történt, az mindennek a legalja - mondja egy volt rohammentős annak kapcsán, hogy két mentőápoló szexuálisan zaklathatott egy bódult nőt a Széll Kálmán téren. Úgy tudjuk, egy budai állomás dolgozóiról van szó, a két férfi pedig házi őrizetbe került.

Életmentő fogások: te tudod, mit kell tenned?

Life.hu2016.09.19, 00:26

Mit teszel, ha a közeledben történik egy baleset, vagy melletted lesz valaki rosszul a bevásárláskor? Az esetek nagy részében életmentő, ha a beteghez legközelebb lévő személy megkezdi a segítségnyújtást a mentők kiérkezéséig. Félsz, hogy valamit rosszul csinálsz majd? Ezt felejtsd el: inkább tanuld meg azokat az alapokat, amik akár valakinek az életét is megmenthetik!

Balesetveszélyes időszak a tanévkezdés

Itthon2016.08.31, 14:51

Érdemes felkészíteni a gyerekeket a biztonságos közlekedésre. Idén már négy gyermek halt meg közlekedési balesetben Magyarországon.

Győrfi Pál: “Eredetileg agglegényéletre rendezkedtem be”

Life.hu2016.05.13, 18:25

Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat szóvivője nem gondolta első házassága után, hogy egyszer sok gyerek fogja őt körülvenni. Eredetileg agglegényéletre rendezkedett be, de megérkezett Adrienn az életébe, aki mindent megváltoztatott.

Fantasztikusan néz ki Győrfi Pál felesége

Life.hu2016.02.08, 07:42

Ahogy már írtunk róla , Győrfi Pál nagy operarajongó, így természetesen ő is megjelent a Shakespeare Estélyen. A mentőszolgálat szóvivőjét felesége kísérte el, akitől leesett az állunk: igazi bomba nő. 

Orbán Viktor, Kovács Ákos és Győrfi Pál megérkeztek a Shakespeare Estélyre

Life.hu2016.02.06, 20:05

Szombaton este 18 órakor megnyitotta kapuit az Operaház, és kezdetét veszi az év legnagyobb társasági eseménye a Shakespeare Estély.

Rékasi Károly: A balesetemet egyfajta ajándéknak tekintem!

Life.hu2015.10.17, 21:23

Vajon hogyan élik meg a boldogságot, a stresszmentes életet a népszerű magyar sztárok? Mi kell Lilunak, Ákosnak vagy Rékasi Károlynak ahhoz, hogy jól érezzék magukat? Erre volt kíváncsi a Life.hu riportere.

Jóga közben szülte meg gyermekét egy nő Budapesten

Life.hu2015.09.03, 16:09

Egy jógaszalonban szülte meg a gyermekét egy nő szerda este, Budapesten.

Előző
Következő
Most
Top 12 óra