hirdetés

Győrfi Pál

címke rss
Győrfi Pál: Délre itthon lehet a veronai tragédia negyedik sérültje

Győrfi Pál: Délre itthon lehet a veronai tragédia negyedik sérültje

"Ma várják a veronai buszbaleset negyedik sérültjét a Honvédkórházba" – számolt be a Klubrádió Reggeli gyors című műsorában Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat szóvivője. Három másik súlyos sérültet tegnap óta már Magyarországon ápolnak.

Győrfi Pál: Kész a túlélők listája - Ketten életveszélyes állapotban vannak

Life.hu2017.01.22, 09:47

A magyar mentősök a helyszínen készülnek a súlyos sérültek hazaszállítására Veronából.

A szilveszter éjszaka a mentők egyik legnehezebb időszaka

Life.hu2016.12.31, 11:56

Megerősített készenlétet tart az Országos Mentőszolgálat szilveszterkor, mintegy 1500 mentő lesz szolgálatban - közölte Győrfi Pál, a szakszolgálat szóvivője szombaton az MTI-vel, megjegyezve: a hideg idő fokozott veszélyt jelent.

Kettesben ünnepelt Győrfi Pál és Adrienn

Life.hu2016.12.09, 10:41

Győrfi Pálnak és feleségének, Adrinak is mostanában van a születésnapja, így úgy döntöttek, hogy közös utazással ajándékozzák meg egymást.

Győrfi Pál régen nem tervezett nagy családot

Life.hu2016.12.02, 10:31

Sokan csodálják, ha valaki több, mint 3 gyereket vállal, a sztárok világában is van erre példa.

Gyermekotthon lakója vádolja erőszakkal a mentősöket

Itthon2016.11.25, 15:47

Egy budai gyermekotthonban él az a lány, akit a gyanú szerint két mentőápoló kényszerített szexre. Az áldozat drog hatása alatt állt a történtek idején,  vallomása azonban nem csak ezért tűnik megkérdőjelezhetőnek.

Akkor sem érsz hozzá, ha felkínálja magát

Itthon2016.11.24, 18:36

A mentősök belefutnak neccesebb ügyekbe, de ami a fiatal lánnyal történt, az mindennek a legalja - mondja egy volt rohammentős annak kapcsán, hogy két mentőápoló szexuálisan zaklathatott egy bódult nőt a Széll Kálmán téren. Úgy tudjuk, egy budai állomás dolgozóiról van szó, a két férfi pedig házi őrizetbe került.

Életmentő fogások: te tudod, mit kell tenned?

Life.hu2016.09.19, 00:26

Mit teszel, ha a közeledben történik egy baleset, vagy melletted lesz valaki rosszul a bevásárláskor? Az esetek nagy részében életmentő, ha a beteghez legközelebb lévő személy megkezdi a segítségnyújtást a mentők kiérkezéséig. Félsz, hogy valamit rosszul csinálsz majd? Ezt felejtsd el: inkább tanuld meg azokat az alapokat, amik akár valakinek az életét is megmenthetik!

Balesetveszélyes időszak a tanévkezdés

Itthon2016.08.31, 14:51

Érdemes felkészíteni a gyerekeket a biztonságos közlekedésre. Idén már négy gyermek halt meg közlekedési balesetben Magyarországon.

Győrfi Pál: “Eredetileg agglegényéletre rendezkedtem be”

Life.hu2016.05.13, 18:25

Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat szóvivője nem gondolta első házassága után, hogy egyszer sok gyerek fogja őt körülvenni. Eredetileg agglegényéletre rendezkedett be, de megérkezett Adrienn az életébe, aki mindent megváltoztatott.

Előző
Következő
Most
Top 12 óra