hirdetés
hirdetés
hirdetés

ORIGO CÍMKÉK › gyönyör

gyönyör

címke rss

Okok a mai hancúrra: ezért jó vasárnap szexelni!

A Life.hu  sorozatában bebizonyítjuk, hogy igenis minden egyes napon kell, lehet, érdemes, ajánlott szexelni. Hiszen minden nap számít, és mindig van ok az örömre, boldogságra, szerelemre, gyönyörre, vágyakozásra. Legutóbb a pénteki szex előnyeit gyűjtöttük csokorba, de érintettük már a szerda, és a csütörtöki összebújás jótékony hatásait is. Most pedig lássuk, miért éri meg vasárnap is szeretkezni!

Orgia három idegennel: Maszturbációs kisokos csajoknak (18+)

Life.hu 20142014.04.05, 16:04

A tested szereti, ha szeretik, és az önkielégítés az egyetlen módja annak, hogy jobban megismerd a tested működését. Ráadásul szabadjára engedheted a felgyülemlett szexuális feszültséget, amikor úgy érzed, hogy erre van szükséged. A Life.hu-n egy éve ez volt a kedvenc cikketek.

Ezért jó csütörtökön szexelni!

Life.hu 20142014.04.03, 18:21

Okok a mai hancúrra sorozatunkban már összegyűjtöttük, miért érdemes ágyba bújni szerdán és pénteken. Most a csütörtöki nap előnyeit vettük sorra, hogy meggyőzzünk mindenkit arról, ez a nap is tökéletes egy kis lepedőakrobatikára.

A nőknél mindig a méret a lényeg: a csiklóméret! (18+)

Life.hu 20142014.03.31, 21:51

Eddig azt hittük, csak a férfiaknál lényeg a méret, most kiderült, nekünk, nőknek is van mit méricskélnünk. Egy tanulmány megállapította, hogy azoknál a nőknél, akik nagyon nehezen, vagy egyáltalán nem érnek el orgazmust, sokkal többször fordul elő, hogy messzebb esik a csikló a hüvelynyílástól, és a területe is kisebb.

Okok a mai hancúrra: ezért jó szerdán szexelni!

Life.hu 20142014.04.02, 21:42

A Life.hu sorozatában bebizonyítjuk, hogy igenis minden egyes napon kell, lehet, érdemes, ajánlott szexelni. Hiszen minden nap számít, és mindig van ok az örömre, boldogságra, szerelemre, gyönyörre, vágyakozásra. Legutóbb a pénteki szex előnyeit gyűjtöttük csokorba, most pedig lássuk, miért éri meg szerdán is összebújni.

Csók és durr: kínos pillanatok szex közben

Life.hu 20142014.03.22, 18:46

Olyan ruhadarabokat már kifejlesztettek, amik visszatartják a puki szagát, a hangját azonban nem nyomják el. Így sokkal nem jutottunk közelebb a megoldáshoz. Ráadásul ha jön, akkor mindig a legrosszabbkor, a legkínosabb pedig, amikor egy intim pillanatot tesz tönkre az ánuszgőz. Cikis pillanatok és megoldásaik a Life.hu-n.

Okok a mai hancúrra: ezért jó pénteken szexelni!

Life.hu 20142014.03.25, 01:07

A Life.hu új sorozatában végigvesszük, melyik nap milyen indokkal bújjunk ágyba. Nem mintha direkt okokat kellene keresni a szexre, de néha nem árt egy kis motiváció, ötlet, biztatás, miegymás.

Így hatnak ránk a női magazinok szextippjei

Life.hu 20142014.03.15, 10:54

Tudtad, hogy akkor is hatnak önképedre és szexuális szokásaidra a magazinok szextippjei, ha azokat eszed ágában sincs kipróbálni? A Life.hu saját olvasóin tesztelte, hogy tippjeinek, trükkjeinek van-e valójában foganatja. Érdekes eredmények születtek.

Férfitípusok, akikkel mindenki ágyba bújik, aztán megbánja

Life.hu 20142014.03.13, 23:28

2013 novemberében látott napvilágot egy kutatás, mely azt boncolgatta, ki mit bánt meg, ha visszatekint szexuális előéletére. Az urak legnagyobb szívfájdalma az volt, hogy korábban túl félénken próbálkoztak a csajoknál, nem kalandoztak eleget fiatalkorukban, és nem használták ki megfelelően a szingliéveiket. A hölgyek persze más válaszokat adtak.

Bennem van, mégis önmagával szeretkezik a pasi (18+)

Life.hu 20142014.03.09, 09:30

Érdekes levél érkezett a Life.hu szakértőjéhez, Deáki Tímeához. Olívia üzenetében azt pedzegette, hogy a srác, akivel együtt volt, szinte nem is vele, hanem inkább önmagával szexelt. A lány ezt annak tudta be, hogy a pasi elég régóta szingli, ezért nem szentel neki kellő figyelmet. Párterapeutánk szerint ennél azért többről van szó. 

Előző
Következő
hirdetés
hirdetés
hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Olvasnivaló