hirdetés
hirdetés
hirdetés

ORIGO CÍMKÉK › gyönyör

gyönyör

címke rss

Szexuális bakancslistáink sarkában loholunk: ezek a legerotikusabb vágyaink (18+)

Egész biztosan benned is motoszkál valamilyen titkos szexvágy. Ami annak ellenére, hogy tökéletes kapcsolatban élsz, és a szex is mámorító, ott lapul benned. Egy apró ábránd, amit nagyon szeretnél kipróbálni az ágyban, vagy éppen pont azon kívül. Kilépni a megszokottból, elhagyni a komfortzónád és kipipálni egy újabb tételt a szexuális bakancslistádon. Olvasóink kívánságáiból szemezgettünk.

Egy ócska kocsma, egy mocskos lokál: hamvas dámák és erkölcsrendészet a múlt században (18+)

Life.hu 20142014.09.13, 10:37

Ma, amikor már egyáltalán nem számít botrányos látványnak egy meztelenül fényképezett női test, és a szexualitást a tévétől az újságokon keresztül a reklámokig szinte sehol nem lehet megkerülni, sokan sírják vissza a "boldog békeidők" - állítólagos - hamvas erkölcseit. Pedig, ha jobban megnézzük, abban az időben sem korlátozódott a nemiség a házaspárok illően elsötétített hálószobájára. A Life.hu-n két éve ez volt a kedvenc cikketek.

Minél öregebb vagy, annál durvább vibrátor kell: 85 és 100 éves szexguruk tanácsai (18+)

Life.hu 20142014.09.12, 08:24

"Határozottan állíthatom, hogy ha több gyönyörteli pillanatot élünk meg önmagunkban és másokkal együtt, kicsit jobb emberré válhatunk, aki kevésbé erőszakos és jóval kreatívabb" - írja Orgazmus két személyre című, 2006-ban megjelent könyvében Betty Dodson. De hogy miért is érdekes számunkra ez a szexuálpedagógus hölgy? Leginkább azért, mert augusztus 29-én betöltötte a 85 életévét, és aktívabb, mint valaha.

Orgazmust okoz egy vidámparki játék?

Life.hu 20142014.09.10, 15:39

A Sling Shot nevű katapultszerűen kilövő vidámparki játék nem csak a szó megszokott értelmében izgalmas a nők körében. Néhány, az internetre feltöltött videó alapján úgy tűnik, a lányok orgazmust élnek át.

Széttárt combokkal feküdtem az ablak előtt: Szexmítoszok nyomában (18+)

Life.hu 20142014.09.05, 17:39

A szexszel kapcsolatban számos mítosz kering a köztudatban, amelyeknek igazságtartalma erősen megkérdőjelezhető. Az sem mellékes, hogy ezen mendemondák némelyike komoly önértékelési zavarokat is okozhat mind a nőkben, mind a férfiakban. A Life.hu-n egy éve ez volt a kedvenc cikketek.

Fesztiválkufircok évszaka: így szexelték végig a nyarat a magyarok

Life.hu 20142014.09.01, 12:37

Fesztiválozni a szabadság érzése miatt jó. A sátorállítás közbeni nevetésekért, a leérkezés utáni első sör ízéért, a kedvenc együttesünk fellépésének elképesztő közelségéért, a barátokkal töltött pillanatokért, az artikulálatlanul üvöltésekért és a hideg vizes zuhanyzásokért. Nem csoda hát, hogy ebben a hihetetlen szabadságban és felszabadultságban az érzelmeink is velünk szárnyalnak, mulatnak és borulnak meg, ha éppen arról van szó.

Akiknek csak egy kemény, fiatal farok kell: Továbbra is hódítanak a MILF-ek (18+)

Life.hu 20142014.08.30, 21:24

Amíg vannak érett, csinos nők, addig szexuálisan is vonzani fogják az arra nyitott férfiakat. A szexualitásukat tudatosan vagy öntudatlanul hangsúlyozó nőknek már a puszta létezésükkel üzenetük van: a nőiesség nem feltétlenül múlik el a fiatalsággal. A Life.hu-n egy éve ez volt a kedvenc cikketek.

10 tény, amit sokan nem tudnak a spermáról (18+)

Life.hu 20142014.08.29, 10:14

A Life.hu számtalan cikkben foglalkozott már a férfi ejakulátummal, más néven az ondóval. Itt az ideje azonban, hogy egyesítsük erőinket, vagyis minden tudásunkat a spermáról. Összegyűjtöttük hát, mit érdemes tudni erről a teremtő erőt képviselő folyadékról.

Meghíztál, nem vonzódom hozzád: hány kiló plusz fér bele egy házasságba?

Life.hu 20142014.08.26, 11:26

A Life.hu nagy nyári könyvajánlójában röviden bemutattuk már Dr. Brandy Engler Férfiak a díványomon című könyvét. Azt a kötetet, melyben a csinos szexuálpszichológusnő arról mesél, milyen témák jönnek elő, amikor a férfiak terapeutához fordulnak szexuális problémáikkal. A legpikánsabb fejezetek közül válogattunk.

Meddig bírja ki szex és orgazmus nélkül egy átlag nő? (18+)

Life.hu 20142014.08.24, 11:54

Van, akinek kényszerpálya a szexmentes élet, más dacból, megint más kíváncsiságból mond nemet hónapokig az erotikára. Vajon egy egészséges érzékekkel megáldott nő meddig "bírja" szex nélkül? A Life.hu-n egy éve ez volt a kedvenc cikketek.

Előző
Következő