gyönyör

címke rss
Már a szexhaverság sem a régi? Kevesebb és silányabb a szex, ha barátságból űzöd

Már a szexhaverság sem a régi? Kevesebb és silányabb a szex, ha barátságból űzöd

Te is csatlakoztál a szexhaverok táborához, ahol szabadon hódolhatsz a testiség nyújtotta élvezeteknek a párkapcsolatokkal együtt járó kötelezettségek nélkül? A kellemes hancúrra bármikor kapható barát gondolata jónak tűnhet, de csak elméletben.

Szexre fel 2015-ben! 9 ok, hogy többet szexelj az új évben

Life.hu 20142015.01.10, 18:25

A szex jót tesz az egészségednek, sok örömöt nyújt, és pozitív életérzést közvetít az elmédnek. 2015-ben ideje hát magasabb fokozatra kapcsolni, és kihozni (és kiadni) magadból mindent az ágyban is. A Life.hu-n tavaly ilyenkor ez volt a kedvenc cikketek.

Zenék az orgazmusod alá: ezek a legdögösebb hálószobai háttérzajok

Life.hu 20142015.01.03, 23:39

Nem győzzük hangsúlyozni, hogy ébren kell tartani azt a bizonyos tüzet. Ha az ágyadban ellaposodik a szex, az könnyen kivetheti árnyékát a kapcsolatod többi részére is. Hosszú időn át nehéz fenntartani az érdeklődést, de nem lehetetlen. Csak légy kreatív, és tegyél érte!

Hány évesen nyúltál magadhoz először? Így hatott a későbbi szexuális életedre

Life.hu 20142015.01.03, 22:39

A legtöbb nő kamaszkorában szerzi első komolyabb szexuális tapasztalatait. Lássuk, milyen hatással lehet későbbi szexuális életedre a kamaszkori önkielégítés.

Cserepes szájak és csendes élvezet a kádban: Orgazmusidő a Quimbyvel

Life.hu 20142014.12.31, 14:04

Korábban csokorba szedtük már a zenekar legromantikusabb, legszerelmesebb dalait, felemlegetve azokat a múzsákat, akiknek Kiss Tibiék anno megadták magukat. Most azonban még tovább megyünk.

Lihegj! Nyögj! Sikíts! Ne csak a testeddel szexelj!

Life.hu 20142014.12.20, 17:00

Szétfeszít a büszkeség, amikor szex után a csajod levegő után kapkod, és szentül hiszed, hogy attól válsz igazi férfivá, ha öt perc alatt a csúcsra repíted őt? A nő testi kielégítése nem egy bonyolult művelet, de ha hosszú távon is szeretnéd fenntartani a szenvedélyt, bizony a fejecskéjében is meg kell hódítanod őt.

Rezgő, vibráló élvezet: teszteltük a legtutitbb szexjátékszereket

Life.hu 20142014.12.19, 13:44

Meghökkentő szexkütyük és erotikus kiegészítők csajoknak  című cikkünkben említést tettünk már a rádiós élménybugyiról és az azt működtető vaginatojásról. Nos, ha már olyan bőszen ajánlottuk, ki is próbáltuk őket élesben.

Férfiszempont: szép, okos, kedves... és csapnivaló az ágyban

Life.hu 20142014.12.11, 22:31

Már hetek óta randizgatsz egy nővel, aki szinte minden szempontból megfelelne neked, egy dolgot leszámítva: a szex pocsék vele. Fogalmad sincs, mi lehet a probléma köztetek, amikor a Napnál is világosabb, hogy bejöttök egymásnak, és azon gondolkodsz, van-e így értelme a folytatásnak. Igen, ez egy nagyon jó kérdés.

Meghökkentő szexkütyük és erotikus kiegészítők csajoknak

Life.hu 20142014.12.08, 12:46

Ha úgy döntesz, szexuális kiegészítőkkel dobod fel a nemi életed és a mindennapjaidat, az első gondolatod egész biztosan az lesz, hogy elmész és veszel magadnak egy vibrátort. Ha azonban jobban körülnézel az erotikus szexkütyük piacán, hamar rájössz, hogy rengeteg mással is örömet okozhatsz magadnak, nem csak egy vibráló műpénisszel, vagy egy foszforeszkáló dildóval. Lássuk hát a legújabb játékszereket!

Szexúttörő nők a prűd korlátok ellen: akik miatt ma úgy szexelhetünk, ahogy...

Life.hu 20142014.12.06, 18:15

A (női) szexualitás régen tabunak számított, amiről tilos volt nyíltan beszélni, és a szexet leginkább egyfajta házastársi kötelezettségnek tekintették. Mára levetkőztük a társadalmi prüdériát, félretettük képmutató előítéleteinket. Ezeket a pozitív változásokat olyan kivételes nőknek köszönhetjük, akiknek munkássága korszakalkotó a maga nemében.  

Előző
Következő
Most
Top 12 óra
hirdetés
hirdetés
hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Olvasnivaló