hirdetés
hirdetés
hirdetés

ORIGO CÍMKÉK › gyönyör

gyönyör

címke rss

Meghíztál, nem vonzódom hozzád: hány kiló plusz fér bele egy házasságba?

A Life.hu nagy nyári könyvajánlójában röviden bemutattuk már Dr. Brandy Engler Férfiak a díványomon című könyvét. Azt a kötetet, melyben a csinos szexuálpszichológusnő arról mesél, milyen témák jönnek elő, amikor a férfiak terapeutához fordulnak szexuális problémáikkal. A legpikánsabb fejezetek közül válogattunk.

Meddig bírja ki szex és orgazmus nélkül egy átlag nő? (18+)

Life.hu 20142014.08.24, 11:54

Van, akinek kényszerpálya a szexmentes élet, más dacból, megint más kíváncsiságból mond nemet hónapokig az erotikára. Vajon egy egészséges érzékekkel megáldott nő meddig "bírja" szex nélkül? A Life.hu-n egy éve ez volt a kedvenc cikketek.

Multiorgazmus: jó hír, a szünet nélküli élvezet is tanulható

Life.hu 20142014.08.18, 19:25

Azt mondják, körülbelül 30 éves korunkra érünk el a nemiségünk csúcsára. Ezzel magyarázható, hogy fiatalabb korban sok nő képtelen a sorozatos orgazmusra. Amikor azonban beköszön a multiorgazmus, nem értjük, mi is történik a testünkkel. Így esett ez Julival is, aki Győri Szilviához, a Life.hu szakértőjéhez fordult, hogy miképpen őrizheti meg megszerzett tudását.

Ha a pasim néz közben, az nem megcsalás: Neked fekszik a hármas szex?

Life.hu 20142014.08.15, 20:30

A Life.hu  korábbi cikkében Dániel avatott be minket abba, milyen volt férfiként a hármas szex két felállása. Vagyis amikor a barátnőjével egy nőt, majd pedig egy pasit láttak vendégül az ágyukban. Arról azonban nem szólt a fáma, hogyan érintethette ez meg a lányt, illetve szakértői segítséget sem kaptunk akkor a téma feltárásához. Ezen most változtatunk!

Sírtam, öklendeztem és fuldokoltam orál közben: Durva szexbalesetek (18+)

Life.hu 20142014.08.08, 22:30

Egy néhány éve készült angliai felmérés szerint minden harmadik emberrel történt már valamilyen kisebb-nagyobb baleset szex közben, az esetek 5%-ában pedig komoly pánikot okozott az átélt fájdalom. A Life.hu most a nőket ért kellemetlen szexmanővereknek eredt a nyomába. Egy éve ez volt a kedvenc cikketek.

Orgazmus vs. menstruáció? Behatolás nélküli szextippekkel, lazán (18+)

Life.hu 20142014.07.31, 10:23

A Life.hu-n több alkalommal is foglalkoztunk már a menstruáció alatti szex kérdésével. Összegyűjtöttük a buta mítoszokat és tévhiteket, illetve csokorba szedtük az aranyszabályokat is. Most azonban nem a menzesz alatti durvulásra biztatunk, inkább csak azt pedzegetjük, hogy ezeken a napokon sem kell lemondanod az orgazmusról. Így csináld!

Szüzet szüntess! Nekik dobták oda ártatlanságukat Hollywood celebnői

Life.hu 20142014.07.27, 13:02

Azt már tudjuk, hogy az akkor 15 éves Zimány Linda szüzességét Kefír vette el. Tisztában vagyunk azzal is, hogy Cinthya Dictatornak Varga Viktor volt az első, és az sem maradt titokban, hogy a barátok köztös Solti Ádám hogyan emlékszik vissza a nagy napra. Mindezeken felbuzdulva világsztárok ártatlanságának nyomába eredtünk, és igen izgalmas összefüggésekre bukkantunk.

Orgazmus egy másik lánnyal? Erről árulkodnak szexuális álmaid (18+)

Life.hu 20142014.07.26, 22:37

Álmodtál már valaha olyat, hogy megcsalod a párodat? Ha igen, ne aggódj, ez még nem azt jelenti, hogy valóban félre akarsz lépni! Álmainknak ugyanis mélyebb pszichés okai vannak. Szánj rá egy kis időt, hogy álmaid segítségével még többet megtudj magadról! A Life.hu-n két éve ez volt az egyik kedvenc cikketek.

Ezért vagyunk szerelmesek még 40 felett is a gimis pasinkba!

Life.hu 20142014.07.23, 19:01

Még mindig összejársz a gimis vagy egyetemi szerelmeddel? Nem vagytok együtt, csak szeretőnek tartjátok a másikat? Nem tudtok, vagy nem is akartok együtt lenni, mégis mindig az ágyban kötöttök ki? Nem tudjátok elengedni egymást, de tudjátok, hogy sohasem lesz már semmi a dologból? Nos, mindezzel nem vagytok egyedül...

Szex 35 felett! Hűsítő ötletek és pozitúrák a kánikula napjaira (18+)

Life.hu 20142014.07.23, 10:52

Akármilyen meleg is van, nem szabad hagyni, hogy a hőség elvegye a kedveteket a szextől. A Life.hu két évvel ezelőtt összegyűjtött már gyönyörhozó szexpózokat kánikulára, de ezeket most további tippekkel, trükkökkel és pozitúrákkal dobjuk fel. 2014-ben tehát így élvezünk 35 fok felett!

Előző
Következő