hirdetés
hirdetés
hirdetés

ORIGO CÍMKÉK › gyönyör

gyönyör

címke rss
Fesztiválkufircok évszaka: így szexelték végig a nyarat a magyarok

Fesztiválkufircok évszaka: így szexelték végig a nyarat a magyarok

Fesztiválozni a szabadság érzése miatt jó. A sátorállítás közbeni nevetésekért, a leérkezés utáni első sör ízéért, a kedvenc együttesünk fellépésének elképesztő közelségéért, a barátokkal töltött pillanatokért, az artikulálatlanul üvöltésekért és a hideg vizes zuhanyzásokért. Nem csoda hát, hogy ebben a hihetetlen szabadságban és felszabadultságban az érzelmeink is velünk szárnyalnak, mulatnak és borulnak meg, ha éppen arról van szó.

Akiknek csak egy kemény, fiatal farok kell: Továbbra is hódítanak a MILF-ek (18+)

Life.hu 20142014.08.30, 21:24

Amíg vannak érett, csinos nők, addig szexuálisan is vonzani fogják az arra nyitott férfiakat. A szexualitásukat tudatosan vagy öntudatlanul hangsúlyozó nőknek már a puszta létezésükkel üzenetük van: a nőiesség nem feltétlenül múlik el a fiatalsággal. A Life.hu-n egy éve ez volt a kedvenc cikketek.

10 tény, amit sokan nem tudnak a spermáról (18+)

Life.hu 20142014.08.29, 10:14

A Life.hu számtalan cikkben foglalkozott már a férfi ejakulátummal, más néven az ondóval. Itt az ideje azonban, hogy egyesítsük erőinket, vagyis minden tudásunkat a spermáról. Összegyűjtöttük hát, mit érdemes tudni erről a teremtő erőt képviselő folyadékról.

Meghíztál, nem vonzódom hozzád: hány kiló plusz fér bele egy házasságba?

Life.hu 20142014.08.26, 11:26

A Life.hu nagy nyári könyvajánlójában röviden bemutattuk már Dr. Brandy Engler Férfiak a díványomon című könyvét. Azt a kötetet, melyben a csinos szexuálpszichológusnő arról mesél, milyen témák jönnek elő, amikor a férfiak terapeutához fordulnak szexuális problémáikkal. A legpikánsabb fejezetek közül válogattunk.

Meddig bírja ki szex és orgazmus nélkül egy átlag nő? (18+)

Life.hu 20142014.08.24, 11:54

Van, akinek kényszerpálya a szexmentes élet, más dacból, megint más kíváncsiságból mond nemet hónapokig az erotikára. Vajon egy egészséges érzékekkel megáldott nő meddig "bírja" szex nélkül? A Life.hu-n egy éve ez volt a kedvenc cikketek.

Multiorgazmus: jó hír, a szünet nélküli élvezet is tanulható

Life.hu 20142014.08.18, 19:25

Azt mondják, körülbelül 30 éves korunkra érünk el a nemiségünk csúcsára. Ezzel magyarázható, hogy fiatalabb korban sok nő képtelen a sorozatos orgazmusra. Amikor azonban beköszön a multiorgazmus, nem értjük, mi is történik a testünkkel. Így esett ez Julival is, aki Győri Szilviához, a Life.hu szakértőjéhez fordult, hogy miképpen őrizheti meg megszerzett tudását.

Ha a pasim néz közben, az nem megcsalás: Neked fekszik a hármas szex?

Life.hu 20142014.08.15, 20:30

A Life.hu  korábbi cikkében Dániel avatott be minket abba, milyen volt férfiként a hármas szex két felállása. Vagyis amikor a barátnőjével egy nőt, majd pedig egy pasit láttak vendégül az ágyukban. Arról azonban nem szólt a fáma, hogyan érintethette ez meg a lányt, illetve szakértői segítséget sem kaptunk akkor a téma feltárásához. Ezen most változtatunk!

Sírtam, öklendeztem és fuldokoltam orál közben: Durva szexbalesetek (18+)

Life.hu 20142014.08.08, 22:30

Egy néhány éve készült angliai felmérés szerint minden harmadik emberrel történt már valamilyen kisebb-nagyobb baleset szex közben, az esetek 5%-ában pedig komoly pánikot okozott az átélt fájdalom. A Life.hu most a nőket ért kellemetlen szexmanővereknek eredt a nyomába. Egy éve ez volt a kedvenc cikketek.

Orgazmus vs. menstruáció? Behatolás nélküli szextippekkel, lazán (18+)

Life.hu 20142014.07.31, 10:23

A Life.hu-n több alkalommal is foglalkoztunk már a menstruáció alatti szex kérdésével. Összegyűjtöttük a buta mítoszokat és tévhiteket, illetve csokorba szedtük az aranyszabályokat is. Most azonban nem a menzesz alatti durvulásra biztatunk, inkább csak azt pedzegetjük, hogy ezeken a napokon sem kell lemondanod az orgazmusról. Így csináld!

Szüzet szüntess! Nekik dobták oda ártatlanságukat Hollywood celebnői

Life.hu 20142014.07.27, 13:02

Azt már tudjuk, hogy az akkor 15 éves Zimány Linda szüzességét Kefír vette el. Tisztában vagyunk azzal is, hogy Cinthya Dictatornak Varga Viktor volt az első, és az sem maradt titokban, hogy a barátok köztös Solti Ádám hogyan emlékszik vissza a nagy napra. Mindezeken felbuzdulva világsztárok ártatlanságának nyomába eredtünk, és igen izgalmas összefüggésekre bukkantunk.

Előző
Következő