Gyerek Sziget

címke rss

Ezen a hétvégén még a gyerekeké lesz a Hajógyári-sziget

Ezen a hétvégén idén utoljára tartják meg a Generali Gyerek Sziget ingyenes programjait a Hajógyári-szigeten. Lesz Gryllus-koncert, Nemzetközi Duna Nap, Karaván Színház, kézműveskedés, sportprogramok és sok más, népszerű elfoglaltság.

Több mint ötven helyszín a Gyerek Szigeten

Szórakozás2017.06.10, 13:10

Több mint ötven programhelyszínen várja az érdeklődőket júniusban a Gyerek Sziget - mondta Horváth Veronika, a rendezvény szervezője szombaton az M1 aktuális csatornán.

Halász Judittal indul a Gyerek Sziget

Szórakozás2017.05.30, 17:01

Idén is lesz Generali Gyerek Sziget a júniusi hétvégéken. Az első nap június 3-a, szombat lesz, és a programokat idén is a Hajógyári-szigeten tartják. 

Idén nyáron utoljára rendezik meg a Gyerek Szigetet

Szórakozás2016.06.22, 14:21

Az idei nyáron a mostani az utolsó gyerek szigetes hétvége a budapesti Hajógyári-szigeten: lesz Minimax Fesztivál, fióka- és madármentés, baseball és Duna-nap is.

Hétvégén indul a Gyerek Sziget

Szórakozás2016.06.01, 11:59

Idén ünnepli tizenötödik születésnapját a Gyerek Sziget. Az idei júniusi hétvégéken is a gyerekeké és a családoké lehet a Hajógyári-sziget. A Generali Gyerek Sziget idén is több száz ingyenes programmal vár mindenkit. Halász Judit, a Makám együttes, a Bogár Muzsika és az Aranyszamár Bábszínház is ott lesznek az első hétvégén.   

Szalóki Ági énekli a 15 éves Gyerek Sziget himnuszát

Szórakozás2016.05.26, 14:16

A júniusi hétvégéken idén is várja a családokat a már 15 éves Gyerek Sziget. Színházzal, kalandparkkal, bábelőadásokkal és egy halom izgalmas programmal készülnek a szervezők. Sőt, idén az 1956-os Emlékév miatt az ’50-es évek is hangulata megelevenedik egy kicsit a Hajógyári-szigeten. 

Dübörög a Gyerek Sziget

Itthon2013.06.14, 21:20

Az árvízi helyzet miatt a szervezők átmenetileg cserélték a megszokott Hajógyári-szigeti helyszínt, de a Flórián téri parkba áthelyezett programok az eredeti terv szerint alakulnak. Idén is gyűjtenek a rászoruló gyerekeknek.

Adományátadással zárul a Gyerek Sziget programja

Life.hu2012.06.25, 20:51

A Gyerek Sziget négy júniusi hétvégéjén a Telekom Hello holnap! ligetében a közös családi élményeken túl adományok is gyűltek. A  Hajógyári-szigetre látogató gyerekek a számos szórakoztató és fejlesztő program mellett virágládákat készítettek idős emberek számára, régi játékaikat pedig beteg gyerekeknek ajánlhatták fel. Az adományok átadására a Gyerek Sziget zárónapján került sor az adományozás szervezői és kedvezményezettjei képviselőinek részvételével.

Beteg gyerekeknek gyűjt játékokat a Telekom a Gyerek Szigeten

Life.hu2012.06.11, 17:07

Majd 50 kg játékot ajánlottak fel a Gyerek Sziget első hétvégéjének kis látogatói.

Ökolábnyomszámítás, játék, biosüti: az Ökoszolgálat is ott van a gyerekszigeten

365 környezettudatos ötlet2009.06.11, 16:34

"Lesz környezetbarát termékbemutató, izgalmas könyvek felnőtteknek és gyerekeknek, ökolábnyomszámítás, öko- és energiakvíz kicsiknek és nagyoknak, játékok természetes anyagokkal, biosüti kóstoló, meg ami még addig eszünkbe jut" - a Sziget.hu szerkesztőinek kérdéseire Szabó Gyula válaszol, ő magyarázza el az Ökoszolgálat elveit és praktikáit.

Előző
  • 1
  • 2
Következő