hirdetés

Gattyán György

címke rss
Gattyán György Amerikában terjeszkedik

Gattyán György Amerikában terjeszkedik

Az ország egyik leggazdagabb embere, Gattyán György az Egyesült Államokban fejleszti tovább azt az ötletét, ami milliárdossá tette: a Docler Media videostreaming-szolgáltatásairól több bőrt is megpróbálnak lehúzni a tengerentúlon, így már az erotikus tartalmakon túl élő zenéért, de akár jóslásért is fizethet a felhasználó. Nem szeretnének lemaradni, ugyanis hisznek benne, hogy a virtuális valóság mellett az élő streamingszolgáltatásoké a jövő, mondta az Origónak Sipőcz Balázs, a cégcsoport amerikai központjának vezetője.

A kormány új törvényeket ad a magyaroknak karácsonyra

Gazdaság2015.12.18, 22:58

Az ünnepek előtt csúcssebességre kapcsolt a törvénygyár. Csökken az új lakások áfája, van új Quaestor-törvény, a kormány elengedi Budapest kezét a BKV finanszírozásában, az e-cigarettások együtt szívhatnak a dohányosokkal. Andy Vajna állami hitelt kap a TV2 megvásárlásához. A Magyar Telekom eladta az Origót, és szerződést bontott Ákossal az énekes nőkkel kapcsolatos kijelentései miatt. A kormány ezt nem hagyta szó nélkül, felbont minden mobilinternet-előfizetést a céggel. Gattyán György és egy nyugdíjas közszolga is pert nyertek az állam ellen Strasbourgban. Ez volt a héten a gazdaságban.

Gattyán nem haragszik Magyarországra

Gazdaság2015.12.18, 16:48

Az Európai Bíróság szerint nem tekinthető adóelkerülésnek az, hogy Gattyán György cége a Livejasmin.com internetes erotikus oldal működtetését egy másik uniós tagországba helyezte át azért, mert ott alacsonyabb az áfakulcs. A Docler-csoport a jövőben is stratégiai partnerként tekint Magyarországra.

Az uniós főtanácsnok a pornókirály mellett, Magyarország ellen döntött

Gazdaság2015.09.20, 17:07

Az Európai Bíróság jogi álláspontja szerint Gattyán György cége jogszerűen szervezte ki a tevékenységét Portugáliába, a magyar cafeteriaszabályozás viszont ellentétes az uniós joggal. Simicska Lajos Közgépe újra indulhat közbeszerzéseken. A becsődölt Astra biztosító ügyfelei otthagyhatják a biztosítót. Jövőre már két OKJ-t fizet az állam. Lázár János alaposan leszabályozná, minek kell történnie, ha egy áramszolgáltató ki akar vonulni Magyarországról. Ez volt a héten a gazdaságban.

Gattyán áll nyerésre a NAV-val szemben

Gazdaság2015.09.16, 13:00

Gattyán Györgyre erotikus oldala miatt szállt rá a NAV. Az adóhatóság szerint csak azért szervezték ki a Livejasmin.com tevékenységét Portugáliába, hogy kevesebb adót kelljen fizetnie a cégnek. Az Európai Bíróság főtanácsnoki indítványa szerint viszont erről nincs szó, ráadásul a lehallgatásokat is indokolatlannak nevezték.

Évekig üresen állhat a luxusáruház

Itthon2015.07.02, 19:11

Mindössze néhány hete döntött arról a tulajdonos, hogy július végén bezárja a két éve nyitott il Bacio di Stile áruházat. Gattyán György veszteségét ugyan csökkenti, hogy a műemlék épület a saját tulajdona, de a palotát nem lesz egyszerű hasznosítani. Ha eladja, nagyot bukik, ha átalakítja, rengeteg pénzt kell ráköltenie. 

Fogást találhatott a NAV a pornókirályon

Itthon2015.06.03, 22:50

Ellenőrzést tartott az adóhatóság Gattyán György luxusáruházában, a revizorok több dokumentumot és adathordozót lefoglaltak.

Most kiderül, mennyire gazdag Simicska Lajos és Nyerges Zsolt

Itthon2015.05.07, 14:55

Jövő csütörtökön jelenik meg az összeállítás a 100 leggazdagabb magyarról. A listáról annyit lehet tudni, hogy két évtizedes "láthatatlanság" után most felkerült Simicska Lajos is, aki a vállalkozásai átlátható és egyértelmű tulajdonosi szerkezetének hiánya miatt maradt ki korábban az összeállításból. Továbbá Nyerges Zsolt is a "nagy színre lépők" táborát erősíti. 

A pornómilliárdos kiszáll a hokiból

Sport2015.03.05, 12:54

A következő idénytől nem támogatja a dunaújvárosi jégkorongot a Docler Holding. Csak a szezon után látni majd tisztábban a csapat jövőjét.

Obamával reggelizett a magyar pornópápa

Gazdaság2015.02.06, 13:09

Gattyán György, Magyarország leggazdagabb embere Facebook-oldalán azt írta, hogy részt vett a washingtoni Nemzeti Imareggelin az amerikai elnök és a buddhista vezető társaságában.

Előző
Következő
Most
Top 12 óra