hirdetés

Gattyán György

címke rss
Az uniós főtanácsnok a pornókirály mellett, Magyarország ellen döntött

Az uniós főtanácsnok a pornókirály mellett, Magyarország ellen döntött

Az Európai Bíróság jogi álláspontja szerint Gattyán György cége jogszerűen szervezte ki a tevékenységét Portugáliába, a magyar cafeteriaszabályozás viszont ellentétes az uniós joggal. Simicska Lajos Közgépe újra indulhat közbeszerzéseken. A becsődölt Astra biztosító ügyfelei otthagyhatják a biztosítót. Jövőre már két OKJ-t fizet az állam. Lázár János alaposan leszabályozná, minek kell történnie, ha egy áramszolgáltató ki akar vonulni Magyarországról. Ez volt a héten a gazdaságban.

Gattyán áll nyerésre a NAV-val szemben

Gazdaság2015.09.16, 13:00

Gattyán Györgyre erotikus oldala miatt szállt rá a NAV. Az adóhatóság szerint csak azért szervezték ki a Livejasmin.com tevékenységét Portugáliába, hogy kevesebb adót kelljen fizetnie a cégnek. Az Európai Bíróság főtanácsnoki indítványa szerint viszont erről nincs szó, ráadásul a lehallgatásokat is indokolatlannak nevezték.

Évekig üresen állhat a luxusáruház

Itthon2015.07.02, 19:11

Mindössze néhány hete döntött arról a tulajdonos, hogy július végén bezárja a két éve nyitott il Bacio di Stile áruházat. Gattyán György veszteségét ugyan csökkenti, hogy a műemlék épület a saját tulajdona, de a palotát nem lesz egyszerű hasznosítani. Ha eladja, nagyot bukik, ha átalakítja, rengeteg pénzt kell ráköltenie. 

Fogást találhatott a NAV a pornókirályon

Itthon2015.06.03, 22:50

Ellenőrzést tartott az adóhatóság Gattyán György luxusáruházában, a revizorok több dokumentumot és adathordozót lefoglaltak.

Most kiderül, mennyire gazdag Simicska Lajos és Nyerges Zsolt

Itthon2015.05.07, 14:55

Jövő csütörtökön jelenik meg az összeállítás a 100 leggazdagabb magyarról. A listáról annyit lehet tudni, hogy két évtizedes "láthatatlanság" után most felkerült Simicska Lajos is, aki a vállalkozásai átlátható és egyértelmű tulajdonosi szerkezetének hiánya miatt maradt ki korábban az összeállításból. Továbbá Nyerges Zsolt is a "nagy színre lépők" táborát erősíti. 

A pornómilliárdos kiszáll a hokiból

Sport2015.03.05, 12:54

A következő idénytől nem támogatja a dunaújvárosi jégkorongot a Docler Holding. Csak a szezon után látni majd tisztábban a csapat jövőjét.

Obamával reggelizett a magyar pornópápa

Gazdaság2015.02.06, 13:09

Gattyán György, Magyarország leggazdagabb embere Facebook-oldalán azt írta, hogy részt vett a washingtoni Nemzeti Imareggelin az amerikai elnök és a buddhista vezető társaságában.

Lehallgatta az adóhatóság a pornómilliárdost

Gazdaság2015.01.29, 16:08

Lehallgatta Gattyán György telefonjait a Nemzeti Adó- és Vámhivatal, értesült a Figyelő. A lap szerint a Gattyán-birodalom magyarországi vállalkozásain NAV-os végrehajtás van. Úgy tudják, a bíróság több ingatlan, cégrészesedés és bankszámla esetében is zár alá vételt rendelt el.

Sávos cafeteriaadó és sávos nyitva tartás

Gazdaság2014.11.08, 09:39

Sávos cafeteriaadót akar a kormány, amivel a kormánytisztviselők járnak jól. Sávos nyitva tartást akar a KDNP, amivel szerintük a családok járnak jól. Drágább lesz a kötelező biztosítás, Budapest törlesztett Brüsszelnek, a pornókirály a leggazdagabb magyar. Ez volt a héten a gazdaságban.

Pornóval szerezte vagyonát a leggazdagabb magyar

Life.hu 20142014.11.05, 14:55

A Forbes magazin idén először állította össze magyarországi listáját a leggazdagabb emberekből, amelynek élére a LiveJasmin oldal alapítója, Gattyán György került.

Előző
Következő
Most
Top 12 óra
Ajánlat
Ajánlat