fürdőhelyek

címke rss
Íme hazánk legnépszerűbb fürdőhelyeinek toplistája

Íme hazánk legnépszerűbb fürdőhelyeinek toplistája

A magyarok szerint Hajdúszoboszló, Hévíz és Bükfürdő a legnépszerűbb belföldi termálvizes fürdőhelyek – derül ki a NaturMed Hotel Carbona megbízásából készített országos reprezentatív kutatásból. Az eredmények alapján a hazai fürdőzés helyszínei széles körben ismertek, és a vendégéjszakák növekvő száma is alátámasztja, hogy fürdővárosaink a belföldi turizmus kiemelt célpontjai.

Magyarország legjobb fürdőhelyeire szavazhat

Travelo2017.10.17, 16:57

Magyarország legjobb fürdőhelyeire szavazhat

Három legális fürdőhely a Duna-parton

[origo] utazás2012.07.26, 13:50

Budapesten tilos a Dunában fürdeni, és a legtöbb fővárosi ember el sem tudja képzelni, hogy a vízbe merészkedjen. Pedig a folyó északra eső szakaszán a víz minősége kiváló, hőmérséklete kifejezetten kellemes. Habár legális és komfortos fürdési lehetőség alig akad, azért mi most mutatunk hármat. 

Több strandon találtak hiányosságokat az ellenőrök

Itthon2011.07.21, 18:38

A vizsgált strandok 13 százalékánál többféle hiányosságot is feltártak az ÁNTSZ ellenőrei. Az idei szezonban azonban eddig nem jeleztek olyan megbetegedést, illetve fertőzést, amely medencés fürdőhelyekre vezethető vissza.

Lassan éledeznek a fürdőhelyek az ezer kilométeres Duna-parton

Egészség 20102011.07.14, 19:24

Még húsz éve is több tucat szabad strandot tartottak fenn a dunai települések, ma viszont alig akad kijelölt fürdőhely. Pedig a vízminőség ma már sokkal jobb, és a fürdőzők ezrei engedély nélkül is rendszeresen megmártóznak a folyóban. A Dunakanyarban már elindultak a változások: Dunabogdány és Göd is kijelölt belterületi fürdőhelyet.

Jól állják a válságot a fürdők

Gazdaság2009.03.19, 09:24

Nem érzik a válság kedvezőtlen hatásait a magyarországi fürdők, a hazai turizmus élénkülése miatt néhol még nőtt is a forgalom. Nagy megtérüléssel kecsegtetnek a beruházások, mind több település vág bele a fejlesztésbe - írja a Világgazdaság.

Jó minőségűek az uniós országok fürdővizei

[origo] utazás2008.06.03, 06:50

A fürdővizek minőségéről készült - és az Európai Bizottság által hétfőn Brüsszelben bemutatott - éves jelentés szerint 2007-ben az Európai Unió fürdőhelyeinek nagy többsége megfelelt az uniós higiéniai követelményeknek. A kötelező követelményeket a tengerparti fürdőhelyeknek hozzávetőleg 95 százaléka, a folyóparti és tavi fürdőhelyeknek pedig 89 százaléka teljesítette.

Előző
  • 1
Következő