földönkívüliek

címke rss
Megfejtették a földönkívülinek hitt aprócska múmia titkát

Megfejtették a földönkívülinek hitt aprócska múmia titkát

Megfejtették a sokak által földönkívülinek hitt chilei minimúmia titkát: több hétig tartó intenzív DNS-vizsgálatok során kiderítették, hogy egy csonttorzulásban szenvedett, nőnemű emberi magzaté a bizarr, hosszúkás koponyájú, nagy szemlyukú, mumifikálódott, mindössze 15 centiméteres csontváz.

Máig lezáratlan az egyetlen ufó-nyomozás, a Taylor-incidens aktája

Tudomány2018.02.21, 22:17

A második világháború utáni évtizedekben ugrásszerűen megnövekedett az azonosítatlan repülő objektumok, közismert nevükön az ufó-észlelések száma. A rengeteg beszámoló, illetve fénykép, valamint film és videofelvétel kilencven százalékáról utóbb bebizonyosodott, hogy valamilyen ritka légköri jelenség, műhold, repülőgép, vagy meteorológiai ballon állt e megfigyelések hátterében, de szép számmal akadtak ezek között nyilvánvaló hamisítványok is. Noha csak kis számban, de előfordultak olyan ügyek is, amelyekre mind a mai napig nem született elfogadható magyarázat. Ezek közül különösen híres az ufó-észlelések színes történetébe Taylor-inncidensként ...

Pataky Attila a földönkívüliek és a szivárványtestűek kapcsolatáról mesélt

Life.hu2018.02.07, 11:27

Pataky Attila elmesélte, pontosan hány földönkívüli faj él a naprendszerünkben és hogyan veszik fel velük a kapcsolatot a szivárványtestű emberek.

Lehet, hogy földönkívüli űrszonda az aszteroidának hitt objektum

Tudomány2017.12.13, 11:03

Csillagászok egy csoportja meglehetősen vad teóriával állt elő a nemrég észlelt csillagközi térből érkező aszteroidával kapcsolatban: mi van akkor, ha nem is kisbolygót, hanem egy idegen civilizáció által küldött űrszondát figyeltünk meg? A kutatók most azt tervezik, hogy megvizsgálják, az objektum bocsájt-e ki rádióhullámokat.

Megszállják-e a Földet az idegenek?

Tudomány2017.11.21, 14:43

Noha több neves szakember, például Stephen Hawking is aggódik, hogy a földönkívülieknek való üzengetéssel kihívja maga ellen a sorsot az emberiség, mások úgy vélik, semmilyen fenyegetést nem jelent a Földre az ilyen üzenetek elküldése.

Az idegenek már most is köztünk járhatnak az oxfordi kutatók szerint

Tudomány2017.11.02, 16:51

A hollywoodi filmek és a tudományos-fantasztikus regények táplálják azt az elképzelést, hogy az idegenek szörnyszerű lények, amelyek nagyon különböznek az emberektől. Egy új kutatás azonban arra utal, hogy sokkal több hasonlóság lehet köztünk és földönkívüli szomszédjaink között, mint azt eredetileg feltételeztük.

Földönkívüli reptiliánok múmiáira bukkanhattak Peruban

Tudomány2017.10.30, 15:32

Az interneten több videó is elterjedt arról, hogy néhány hónapja hosszúkás fejű, végtagjaikon három-három ujjat viselő „reptiliánok” múmiáira bukkantak Peruban, a híres Nazca-vonalak közelében. Bár a leletek hitelességét a tudósok nagy többsége kétségbe vonja, akadnak „szakemberek”, akik előadásokon bizonygatják az igazukat.

A részeg Bryant Johnson a földönkívüliek támadásával riogatta az embereket: letartóztatták

Life.hu2017.10.07, 17:05

Őrült férfi okozott felfordulást egy amerikai kisvárosban: arról próbálta meggyőzni a járókelőket, hogy ő a jövőből jött azért, hogy figyelmeztessen mindenkit: jönnek az idegenek! Letartóztatták.

Földönkívülieket keresne egy új teleszkóp

Tudomány2017.09.20, 13:55

Kifejezetten Földön kívüli életet kereső teleszkópot építene egy nemzetközi kutatócsoport. Az ExoLife Finder (ELF) névre keresztelt távcső megépítéséhez szükséges pénzt közösségi finanszírozás keretében gyűjtenék össze a szakemberek.

A 27 éves Darla Elizabeth Hise megölte 6 éves gyermekét, hogy megvédje az ufóktól

Life.hu2017.08.01, 18:27

Hatéves gyermeke meggyilkolásával vádolják a 27 éves Darla Elizabeth Hise-t, aki a bíróságon egészen különös védekezéssel állt elő: azt mondta, csak a földönkívüliektől akarta megvédeni lányát, és inkább a mennybe küldte.

Előző
Következő