hirdetés

fogfájás

címke rss
Igenis van természetes gyógyszer a fájós fogra

Igenis van természetes gyógyszer a fájós fogra

Murphy törvénye szerint a fog szombat este kezd fájni. Amikor belátható időn belül nincs lehetőség eljutni a fogorvoshoz, jól jöhetnek olyan hétköznapi megoldások a fájdalomcsillapítók mellett, amelyek nagy hatékonysággal enyhítik a fogfájást.

Őrület – Fogfájást szimulálnak, hogy vékonyabbnak tűnjön az arcuk

Life.hu 20142014.08.04, 15:34

Furcsa trendnek hódolnak a japán fiatalok. Úgy fotóztatják magukat, mintha fájna a foguk, hogy vékonyabbnak tűnjön az arcuk.

Az ősembernek is szuvas volt a foga!

Life.hu 20142014.01.20, 22:37

Kiderült, hogy korántsem volt annyira védett a vadászó-gyűjtögető életmódot folytató emberek fogazata, mint hittük, csak éppen nekik a makktól és a fenyőmagtól szuvasodott és romlott el a foguk. Jóval a letelepedést és a mezőgazdasági termelést - valamint az ezekkel összefüggésbe hozható, szénhidrátokban gazdag élelmiszerek elterjedését megelőzően.

Fogműtét miatt marad el az Orbán-beszéd a parlamentben

Itthon2012.12.17, 13:28

Elmarad Orbán Viktor hétfői parlamenti beszéde, mert a miniszterelnök a hétvégi fogászati műtétje miatt nehezen beszél, ráadásul az uniós csúcson sem történt olyan, ami indokolná a napirend előtti felszólalását.

Kegyetlen lehetett a pedállal hajtott fogfúró

Egészség 20102011.11.14, 11:40

A főzéssel, a lágy ételekkel megjelent a fogszuvasodás, a fogfájás is. A középkorban nagy esemény volt, amikor megjelent a foghúzó a településen: mint egy előadást, úgy nézték az emberek a fájós fogú betegek szenvedését. A csillogó fog titkát már az egyiptomiak is ismerték, a fogpiercing pedig népszerű volt az aztékok körében.

Terhességi ínygyulladás

Babalapozó2010.09.11, 11:59

A terhesek mintegy húsz százalékánál súlyos ínygyulladás jelentkezik, mely hormonális, higiéniai és fogászati okokra vezethető vissza.

Drótnélkül kamera a szájban

Egészség új2009.02.27, 15:41

Furcsa ötlettel állt elő egy számítástechnikai eszközöket gyártó kínai cég: drótnélküli kamerájuk ugyanis belülről készít képeket a szájunkról.

Fejfájást okoz a fogcsikorgás

Egészség új2009.02.18, 15:24

Leggyakrabban álmunkban csikorgatjuk a fogainkat, így észre se vesszük. Pedig sokszor ez okozza a kínzó fejfájást, ettől feszülnek arc-, nyak-, vagy vállizmaink.

10 ok a fogorvosi látogatásra

Egészség új2009.01.09, 13:09

A hazai páciensek rossz szokása, hogy csak akkor mennek el a fogászati rendelőbe, amikor már nagyon gyötri őket a fogfájás. Pedig hasznos lehet fogorvoshoz fordulni, akkor is, amikor nem is fájnak a fogaink, lehet, hogy éppen itt találunk magyarázatot egy testi problémánkra. Összegyűjtöttük, milyen gyakori egészségügyi panaszokkal fordulhatunk fogorvosunkhoz!

Jó tanácsok fogfájás ellen

Egészség új2008.11.18, 11:28

Nem fog fájni - nyugtat az orvos. Neki biztos nem, de nekünk, akik a fogorvosi székben szenvedünk, egészen más képünk van arról, mi fáj és mennyire - és igazából csak egyvalami számít: múljon végre el ez a kibírhatatlan fájdalom. Segítünk, hogyan tud hatékonyan küzdeni a fájdalom ellen.

Előző
  • 1
  • 2
Következő
Most
Top 12 óra