Electro World

címke rss

Eltüntethették az Electro World vagyonát

Csődbűncselekményt gyanít az adóhatóság a két éve tönkrement Electro Worldnél, ezért nyomozást folytat, értesült a Privát Kopó bűnügyi portál.

Újabb Electro World-cég ellen indult felszámolás

Üzletrész2012.02.24, 12:56

A Fővárosi Bíróság elrendelte az Electro World CRV Kft. felszámolását - írja a Gazdaság.hu internetes oldal. A társaság működtette az Electro World Allee-ban található üzletét. Ezzel ötre emelkedett a cégcsoport érdekeltségei ellen indított felszámolások száma.

Felszámolják az Electro Worldöt

Üzletrész2011.10.24, 16:00

Két sikertelen csődvédelmi próbálkozás után felszámolási eljárás indult az Electro World műszaki áruház ellen. A cég 2001-es alapítása óta egyszer sem volt nyereséges.

Webáruházat nyitott az Electro World volt tulajdonosa

Üzletrész2011.10.19, 09:24

Új műszaki-elektronikai áruházat nyitott Budapesten az Electro World (EW) Magyarország Kereskedelmi Kft. egykori tulajdonosa, Szarvadi Lóránd. A bolt elsősorban az üzletember internetes áruházát szolgálja ki.

Kirakták az irodájából az Electro World vezetését

Üzletrész2011.08.26, 16:25

Az Electro World vezetője szerint a korábbinál kisebb üzletekben megmaradhat a cég a magyar piacon az eredeti névvel, mert a márkanév még vonzaná a vevőket.

Biztonsági őrök pakolták ki az Electro World budai áruházát

Itthon2011.08.06, 10:06

Egy vagyonvédelmi cég fekete ruhás munkatársai pakolják ki az Electro Worldnek a budai Allee bevásárlóközpontban található áruházát. Az áruházra az van kiírva, hogy technikai okok miatt van zárva, de az [origo] tudósítója szerint az árukészlet nagy részét már befóliázták. Az Allee-ban megerősítették, hogy a bolt bezárt. Az Electro World márciusban csődvédelmet kért, júliusban pedig adócsalás miatt tartottak házkutatást a cégnél.

Adócsalás gyanúja miatt házkutatást tartottak az Electro Worldnél

Üzletrész2011.07.11, 13:40

Több száz milliós adócsalás gyanúja miatt tartott a múlt hét közepén házkutatást a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) a csődvédelembe tartó Electro World cégcsoportnál - írja a Napi Gazdaság.

Csődvédelmet kért az Electro World

Üzletrész2011.03.31, 15:08

Csődvédelemben kívánja újraszervezni vállalatát az Electro World. A Fővárosi Bíróság először nem fogadta be a kérelmet arra hivatkozva, hogy a cég székhelye nem az ő illetékességébe tartozik, de az Electro World szerint már Budapest a székhely, nem Budaörs.

A Camponában is bezárt az Electro World

Üzletrész2011.03.22, 16:10

Lejárt az Electro World ötéves bérleti szerződése, ezért bezárja üzletét a nagytétényi Campona Bevásárló- és Szórakoztató Központban, a két fél jelenleg tárgyalást folytat az elektronikai szaküzlet szerződésének meghosszabbításáról - közölte a Campona.

A Camponában is bezár az Electro World

Üzletrész2011.03.10, 09:27

Csütörtökön bezár az Electro World Campona, miután a cég nem hosszabbítja meg a májusban lejáró bérleti szerződését. Legutóbb a társaság nyíregyházi áruháza húzta le a rolót.

Világgazdaság: Csődvédelembe menekül az Electro World

Üzletrész2011.02.16, 07:01

Már nem tudja törleszteni adósságait, ezért heteken belül csődvédelemért folyamodik az Electro World Magyarország Kft. (EWM) - értesült a Világgazdaság. Ezzel a cég időt nyerne, hogy szakmai befektetőt találjon.

Bezárt az Electro World budakalászi áruháza

Üzletrész2011.02.14, 15:32

Nem tudtak megegyezni a bérleti díjban a bérbeadóval, ezért hétfőn bezárt az Electro World budakalászi áruháza. A cég még idén új áruházat nyitna a környéken.

Kisebb áruházakkal spórol az Electro World

Üzletrész2011.01.24, 11:53

Többek között az áruházak területének csökkentésével, illetve a bérleti díjak lealkudásával 3,75 milliárdról 800 millió forintra faragta le veszteségét az Electro World, de a jövő esztendőre is átnyúló  pénzügyi tervekben már a nullszaldó elérése a cél.

Napi Gazdaság: Átalakították a Electro Worldöt

Üzletrész2010.12.01, 09:09

Önálló vállalkozás lett az Electro World Kft. 12 áruháza és létrehoztak egy vagyonkezelő holdingot is - írja a Napi Gazdaság  szerdai számában.

Kártevőt tartalmaz az Electroworld.hu

Techbázis2010.03.19, 12:19

Trójait próbál telepíteni a látogatók számítógépére az Electro World áruházlánc honlapja. A fertőzött aloldalak között található az aktuális akciókról tudósító lap is - fedezte fel a Buhera blog.

Lengyelországtól is búcsúzhat az Electro World

Gazdaság2009.08.10, 13:16

Lengyel lapértesülések szerint veszteségei miatt kivonulhat Lengyelországból is az Electro World. Az elektronikai termékeket árusító kiskereskedelmi hálózat május végén vált meg magyarországi áruházaitól.

Szlovákoké lehet az Electro World

Gazdaság2009.04.06, 08:19

Cseh lapok szerint az Electro World láncot a szlovák Nay vásárolná fel.

Kivonulhat az Electro World Magyarországról

Gazdaság2008.11.07, 10:03

A Napi Gazdaság értesülései szerint kivonulhat a piacról egy újabb cég, amely elektronikai cikkek értékesítésével foglalkozik. A társaság nem kommentálta a lap értesülését.

Ötmilliós bírságot kapott az Electro World

Gazdaság2008.09.16, 15:26

A GVH a szokásos viszonyokat találta az akciók meghirdetése után: gyér készletek, eltűnő kedvezmények. Az Electro World az enyhítő körülményekre való tekintettel csak 5 milliót fizet.

Itthon modellezik az árháborút

Gazdaság2002.11.24, 18:40

A tavaly februári, budaörsi áruháznyitáshoz hasonló tömegjelenetekre lehet számítani az Electro World soroksári áruházának csütörtöki megnyitóján - írja a Magyar Hírlap. A lap értesülése szerint a társaság és legfőbb riválisa, a Media Markt a magyar piacon modellezi azt az árháborút, amit a térség többi országában is folytatni kíván.

Csak a legolcsóbb árukat kapkodják az Electro Worldben

Itthon2002.11.21, 16:23

Az első vásárlók, akik az Electro World áruház előtt éjszakáztak, tizenhat órát álltak sorba, de csak perceket töltöttek az épületben. Miután bejutottak, azonnal az előre összeállított kívánságlistán szereplő termékekhez siettek, felpakolták a különösen olcsó porszívót, videót, mikrósütőt, és már indultak is fizetni. A porszívókat tíz perc alatt elkapkodták a polcokról, igaz, ezt a raktárkészletből még pótolni tudták. A februári áruháznyitáshoz hasonló botrány és közlekedési káosz most elmaradt, délutánra a reggel még egy kilométer hosszú sor is megrövidült.

Kitart a tömeg az új Electro World áruháznál

Itthon2002.11.21, 10:58

Nem csökken a kilométeres sor Soroksáron a ma reggel megnyílt második Electro World áruháznál. Legalább négyórás sorban állásra lehet számítani. A 8 órai nyitáskor azok jutottak be, akik az áruház parkolójában töltötték az éjszakát - jelentette az [origo] helyszíni tudósítója. A műszaki áruház és a környező hipermarketek parkolói is megteltek, csak szabálytalanul lehet megállni a környéken.

A februárinál nagyobb rohamra számít az Electro World

Itthon2002.11.20, 17:03

Nem lehet pontosan tudni, hány rendőrt vezényelnek ki a soroksári Elektro World csütörtöki megnyitójára. A cég igazgatója szerint azonban nem lesz a februári, budaőrsi nyitáshoz hasonló káosz. Az első vevők ugyanakkor már szerda délután megjelentek, így várhatóan a februárinál is nagyobb rohamra lehet számítani csütörtökön.

A versenytársaknak nem ártott a budaörsi árcsata

Gazdaság2002.03.14, 10:14

Az Electro World és a Media Markt februári árversenyét erőfölénnyel való visszaélésnek tartották a piaci szereplők, azonban a nagy izgalom mára lecsökkent a műszakicikk-piacon, és az árak ismét kiegyenlítődtek. A két cég versenytársai nem sínylették meg az agresszív árleszorító akciókat - írja csütörtöki számában a Világgazdaság.

A gyártóknak nem tetszik a budaörsi cirkusz

Gazdaság2002.02.21, 16:06

Az Electro World szerdai megnyitása hatalmas harcot indított a vevők között az olcsó termékek megszerzéséért. A forgalmazó alacsony árai keltette izgalom és feszültség nemegyszer verekedéssé fajult Budaörsön. A cég nem költött nagy összegeket hagyományos reklámra, a marketingösszeget inkább a megszokottnál akár 50 százalékkal is alacsonyabb termékárak nyújtására költötte, melyek így jóval a beszerzési összeg alá kerültek. Egyes gyártók ezt termékük hitelrontásának minősítik, és jogi lépéseket fontolgatnak.

Újabb árháború a műszaki cikkek piacán

Gazdaság2002.05.07, 07:50

Ősszel, várhatóan októberben- novemberben nyitja meg második áruházát az Electro World. A cég már toborozza az új áruház alkalmazottait. Mintegy 150, elsősorban a műszaki kereskedelemben jártas szakemberre tart igényt. A február 20-án megnyílt budaörsihez hasonló méretű és kialakítású létesítmény átadásával várhatóan újabb árháború veszi kezdetét.

Megbírságolják az Electro Worldöt

Itthon2002.04.12, 13:46

Megduplázódott az Electro World ügyében a fogyasztóvédőkhöz érkező panaszok száma, mióta vizsgálatot tartottak az áruházban. A kisebb szabálytalanságokat feltáró ellenőrzés után az áruház pénzbírságra számíthat.

Kisebb szabálytalanságok az Electro Worldben

Itthon2002.04.03, 16:50

A fogyasztóvédők kirívó szabálytalanságokat nem, viszont kisebb szabálytalanságokat találtak az Electro World budaörsi műszaki áruházban. A fogyasztóvédőknél többek között arra panaszkodtak a vásárlók, hogy a műszaki cikkekhez nincs magyar leírás, és az áruház nagy késésekkel szállít.

Fogyasztóvédelmi vizsgálat az Electro Worldnél

Itthon2002.04.03, 07:36

A budaörsi elektronikai áruház több vásárlójának sem szállította időre a hetekkel ezelőtt kifizetett termékeket. A Népszabadság úgy tudja, ma vizsgálat indul a fogyasztók bejelentései alapján.

Az Electro World szerint a versenytársaknak is kedveztek az akcióval

Gazdaság2002.03.20, 09:35

Csitulni látszik az Electro World februári nyitása utáni láz az elektronikai cikkek piacán. A fogyasztói árak többé-kevésbé kiegyenlítődtek. Ám szakemberek szerint küszöbön áll egy újabb árháború, hiszen a Media Markt ma nyitja meg új áruházát az Árkád Bevásárlóközpontban. A nagy-britanniai Dixons csoporthoz tartozó Electro Worldben máris jelentősen csökkentették egyik-másik termék árát.

Beköszöntöttek a hétköznapok az Electro Worldnél

Itthon2002.02.28, 20:07

A február 20-i nyitás óta lecsillapodtak a kedélyek a budaörsi Electro World környékén. Az alacsony reklámárakkal magára figyelmet felhívó áruházat már nem rohamozzák a vásárlók, aminek az lehet a fő oka, hogy az áruház a körülötte lévő konkurenciához igazította árait.

Szándékos botrányokozással vádolják az áruházat

Itthon2002.02.22, 13:42

A rendőrség egyik tisztje szerint a tumultussal járó nagyobb hírverés érdekben kevés rendőrt kértek az Electro World vezetői, míg az áruház igazgatója szerint alulbecsülték az érdeklődést. A cég mindenesetre 3 millió forintos számlára számíthat a rendőrség munkájáért.

Fegyelmezett menet a tévékért

Itthon2002.02.21, 09:26

Teljesen nyugodtan indultak a tévék felé ma reggel az Electro World vásárlói. Igaz, sokan hajnalban érkeztek, de mindenképp csökkent a roham a szerdaihoz képest. A sorakozóknak teát osztó alkalmazott szerint tegnap reggel is körülbelül ennyien voltak. A szervezők kordont vontak, és szalagkorlátok közé állítják az érkezőket - jelentette az [origo] helyszínen tartózkodó tudósítója.

Kitart a tömeg a műszaki áruház előtt

Itthon2002.02.21, 18:07

Több száz méteres sorban álltak az emberek még csütörtök késő délután is az Electro World előtt. A tömeg nyugodt, de még mindig vannak kint rendőrök. A most bejutók is hosszú időre számíthatnak a hazaindulásig, azonban úgy tűnik, sem ez nem szegi kedvüket, sem az, hogy a korábbi slágercikkekhez - az akciós televízióhoz, porszívóhoz és mikrosütőhöz - már előjegyzés útján sem juthatnak hozzá.

Kong az áruház - akció vasárnapig

Itthon2002.02.21, 16:25

A nyitási napon eltűntek a legkeresettebb akciós áruk az Electro World polcairól. Annak ellenére, hogy szerdán a vezetőség azt ígérte, hogy folyamatosan kapják a 100 ezer forintos Sony televíziót, csütörtök reggel már csak előjegyezni lehetett.

Helyreállt a rend Budaörsön

Itthon2002.02.20, 20:39

Minden sorszámmal rendelkező bejutott este hétig az áruházba, ezután már azokat is beengedik, akiknek nincs sorszámuk. Délután ötkor nyitották ki újra az Electro World kapuit. A sorszámos rendszert a rendőrök eleinte nem tudták fenntartani, de este hatra helyreállt a rend - jelentette az [origo] tudósítója. Az áruház üzletvezetője elmondta: nem számítottak ilyan rohamra, holnap jobban megszervezik a bejutást.

Közlekedési káosz az áruháznyitó miatt

Itthon2002.02.20, 10:36

Hatalmas forgalmi dugó alakult ki a fővárosban egy budaörsi műszaki áruház megnyitója miatt. Az Electro World parkolójában 30 rendőr próbál 15 ezer embert féken tartani. A tömeg miatt az áruház a tervezettnél később nyitott ki, a rendőrök alig tudták felállítani a kordonokat. A dugó miatt lelassult a közlekedés Buda területén és Pest egyes részein is.

Videofelvétel az Electro World megszállásáról

Itthon2002.02.20, 16:43

Nézze meg felvételünket a budaörsi Electro World előtti területről, ahol több ezer ember próbált bejutni a megnyitó alkalmából jelentős kedvezményeket kínáló műszaki áruházba.

Egymástól marják el a tévéket - hisztéria Budaörsön

Itthon2002.02.20, 12:05

Több tízezer ember akar bejutni a ma megnyitott budaörsi műszaki áruházba. Az Electro World parkolójában 30 rendőr próbálja megfékezni az embereket. Az autópályák leálló sávjait teljesen elfoglalták az áruházba tartók autói. Van, aki már tegnap este óta várakozik, többen rosszul lettek, őket a tömeg felemelve juttatta be az épületbe. Az áruháziak teával és vízzel várják az elgyötört vásárlókat. Valószínűleg kezd kifogyni az árukészlet, mert egyre többen jönnek ki üres kézzel- jelentette az [origo] helyszíni tudósítója.

Nem tudnak magyarul az Electro World eladói

Itthon2002.02.20, 14:24

A megrohamozott műszaki áruház kiszolgálását jelentősen hátráltatja, hogy az eladók nagy része nem tud magyarul. Az állítólag norvég és svéd nemzetiségű eladókon kis jelvény van, mely szerint magyarul nem, csak angolul lehet megszólítani őket - jelentette az [origo] helyszíni tudósítója.

Nem bírt az áruház a tömeggel

Itthon2002.02.20, 13:00

Összesen három órán keresztül volt nyitva a ma megnyitott Electro World műszaki áruház, ugyanis nem bírtak a rengeteg vevővel, ezért fél egykor inkább úgy döntöttek, hogy bezárnak. A még mindig kint várakozó tömeget hangosbemondón kérték a rendőrök, hogy menjenek haza, mert az akciós készlet elfogyott. Az eladók ásványvizes palackokat dobáltak az elgyötört várakozóknak, akik azonban visszadobták az ásványvizeket, majdnem betörték az üzlet bejáratát. Többen összeverekedtek, sokan monoklival távoztak - jelentette az [origo] tudósítója.

Előző
  • 1
Következő