hirdetés

Donald Trump

címke rss
Az Apple újra visszahozná a gyártást Amerikába

Az Apple újra visszahozná a gyártást Amerikába

Tim Cook az Apple vezére három új gyárat akar építeni az Egyesült Államokban. Trump tavalyi elnöki kampányában sokszor bírálta az Apple-t, mert a cég üzemeinek nagy része Kínában található. Most úgy tűnik a cégóriás vezetője és az amerikai elnök megállapodtak, azonban az Apple még nem tett hivatalos nyilatkozatot az ügyben.

Donald Trump rendelettel erősítette meg a védelmi ipart

Nagyvilág2017.07.22, 06:46

Donald Trump amerikai elnök rendeletet adott ki pénteken az amerikai védelmi ipar megerősítéséről.

Trump biztonságban akarja tudni Európát

Nagyvilág2017.07.21, 05:05

Mit hozott Románia, Magyarország és a közép-kelet-európai régió számára az Amerikai Egyesült Államok új elnökének megválasztása óta eltelt féléves időszak, illetve mi várható az elkövetkezőkben, ami a védelmi kiadásokat illeti? – ezt a témát járták körül a „Trump-világ" előadássorozat harmadik, befejező részében csütörtökön Tusványoson. A szekelyhon.ro tudósítása.

Tusványos: középpontban Trump és a nemzetállamok

Itthon2017.07.20, 14:10

A Közép-Európa belső és külső kihívásairól tartott szerdai tusványosi beszélgetés – amelyet a Három Tenger Kezdeményezés második, 2017. július 5-ei varsói csúcstalálkozóján részt vevő Donald Trump amerikai elnök felszólalása apropóján tartottak – folytatásaként a közép-kelet-európai országok közös jóléte és versenyképessége került terítékre a 28. Bálványosi Nyári Szabadegyetem és Diáktábor csütörtöki nyitóelőadásán a Lőrincz Csaba-sátorban. A szekelyhon.ro tudósítása. 

Külső és belső kihívások Közép-Európában

Nagyvilág2017.07.20, 11:35

Magyarország, Románia, Közép-Európa a Trump-világban: Közép-Európa – a biztos pont egy bizonytalan világban? címmel tartottak beszélgetést a 28. Bálványosi Nyári Szabadegyetem és Diáktáborban szerdán a Lőrincz Csaba-sátorban. Beszélgetőpartnerként Radu Carpot, a Nemzeti Liberális Párt külügyi titkárát, Korodi Attilát, a Romániai Magyar Demokrata Szövetség képviselőházi frakcióvezetőjét, Christopher P. Ballt, a Central European Institute igazgatóját, Magyarország tiszteletbeli konzulját, a CEENET elnökét, Szilágyi Zsoltot, az Erdélyi Magyar Néppárt elnökét és Tomas Strazayt, a Szlovák Külügyi Társaság vezető kutatóját hívták meg.

Trump és Putyin között volt egy eddig nyilvánosságra nem került találkozó is Hamburgban

Nagyvilág2017.07.19, 08:04

Donald Trump amerikai és Vlagyimir Putyin orosz elnök a G20-as országcsoport hamburgi csúcstalálkozóján nem egyszer, hanem kétszer találkozott. Kedd későn este kiderült: nem külön találkozóról volt szó, hanem a vacsorai beszélgetésről.

Donald Trump új egészségbiztosítási törvényt ígér

Nagyvilág2017.07.18, 19:08

Donald Trump amerikai elnök új egészségbiztosítási törvényt ígért kedden, Chuck Schumer demokrata párti szenátor jelezte, hogy pártja kész az együttműködésre.

Szijjártó: Magyarország örömmel fogadta Trump politikáját

Nagyvilág2017.07.15, 07:10

Magyarország örömmel üdvözölte Donald Trump amerikai elnök kölcsönös tiszteleten alapuló be nem avatkozási politikáját - hangsúlyozta Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter a washingtoni konzervatív Heritage Alapítványnál pénteken tartott beszédében.

Palesztin-izraeli vízgazdálkodási egyezményt jelentettek be

Nagyvilág2017.07.14, 06:09

Donald Trump amerikai elnök közel-keleti különmegbízottja palesztin-izraeli vízgazdálkodási egyezmény megszületését jelentette be jeruzsálemi sajtótájékoztatóján, de a békefolyamat felélesztéséről nem nyilatkozott.

Trump: Valami történhet a klímaegyezmény ügyében

Nagyvilág2017.07.13, 22:52

 Donald Trump amerikai elnök csütörtökön Párizsban jelezte, hogy "valami történhet" a párizsi klímaegyezményt illetően, amelyből korábban az Egyesült Államok kilépési szándékát jelezte.

Előző
Következő
Most
Top 12 óra