hirdetés

Donald Trump

címke rss
Mongóliában lehet az USA-Észak-Korea-csúcstalálkozó

Mongóliában lehet az USA-Észak-Korea-csúcstalálkozó

Leghamarabb május végén, de valószínűbb, hogy csak június közepén lesz USA - Észak-Korea csúcstalálkozó, és szakértők szerint kizárásos alapon Mongólia lehet a befutó, mint helyszín, írta a The New York Times.

Amerika-szakértő: Trump felpörgette külpolitikai aktivitását

Nagyvilág2018.04.20, 22:28

Frank Tibor Amerika-szakértő az M1 csatornán azt mondta, felpörgette külpolitikai aktivitását Donald Trump amerikai elnök, aki jelenleg a japán miniszterelnökkel tárgyal, majd érkezik hozzá a francia elnök és a német kancellár.

Nem lesz katonai szembenállás Oroszország és Amerika között

Nagyvilág2018.04.20, 10:40

Biztos, hogy sem az orosz, sem az amerikai elnök, illetve a két ország katonai vezetői sem engedik meg, hogy katonai szembenállás alakuljon ki a két ország között – jelentette ki Szergej Lavrov orosz külügyminiszter a Ria Novosztyi hírügynökségnek adott, pénteken megjelent interjújában.

A kaliforniai megyék fellázadtak a migránsbarát vezetés ellen

Nagyvilág2018.04.20, 13:20

Kalifornia az Amerikai Egyesült Államok egyik utolsó, demokrata párti, liberális és migránsbarát fellegvára. Ez a jövőben változhat, ugyanis Washington és öt kaliforniai megye beperelte az államot, amely még több bevándorlót akart rájuk erőszakolni.

Donald Trump kész arra, hogy faképnél hagyja Kim Dzsongunt

Nagyvilág2018.04.19, 08:17

"Ha nem gyümölcsözőek a tárgyalások Kim Dzsongunnal, akkor otthagyom" - fogalmazott Donald Trump amerikai elnök az észak-koreai vezetővel esedékes tárgyalásairól szerda este Abe Sindzú japán kormányfővel tartott sajtótájékoztatóján Floridában.

Donald Trump április 27-én fogadja Angela Merkelt

Nagyvilág2018.04.18, 17:07

Az amerikai elnök április 27-én a Fehér Házban fogadja a német kancellárt.

A CIA igazgatója múlt héten találkozott Kim Dzsongunnal

Nagyvilág2018.04.18, 14:01

Donald Trump szerdán megerősítette, hogy Mike Pompeo, a Központi Hírszerző Ügynökség (CIA) jelenlegi igazgatója – és Trump külügyminiszter-jelöltje – a múlt héten találkozott Kim Dzsongun észak-koreai vezetővel.

Soros migránspárti barátja bíráskodik Trump ügyvédje ellen

Nagyvilág2018.04.18, 12:13

A Donald Trump amerikai elnök ügyvédje, Michael Cohen ellen folyó ügyet Kimba Wood szövetségi bíró vezeti. Wood jó barátja a bevándorláspárti spekulánsnak, Soros Györgynek. Részt vett a milliárdos harmadik esküvőjén is. 1993-ban csak azért nem nevezték ki főügyésznek, mert kiderült róla, hogy egy illegális migránst alkalmazott dajkaként.

A Fehér Ház szóvivője szerint Macron hazudott

Nagyvilág2018.04.16, 19:08

A Fehér Ház szóvivője cáfolta Emmanuel Macron francia államfőt, aki egy vasárnapi televíziós interjújában azt állította: meggyőzte Donald Trump elnököt arról, hogy az Egyesült Államok ne vonuljon ki Szíriából.

Donald Trump álmát valósítja meg Orbán Viktor modellje

Itthon2018.04.16, 11:48

Magyarország jól működő demokrácia, és a Fidesz olyan gazdaságpolitikának köszönheti sikerét, amely emelte a béreket és csökkentette a munkanélküliséget – írta elemzésében a Bloomberg hírügynökség. A Frankfurter Allgemeine Sonntagszeitung pedig azt írta, Orbán Viktor egyértelmű demokratikus felhatalmazást kapott a kormányzás folytatására.

Előző
Következő
Most
Top 12 óra