hirdetés

Donald Trump

címke rss
Kim Dzsongun megsértődött: halálra ítélnék Donald Trumpot Észak-Koreában

Kim Dzsongun megsértődött: halálra ítélnék Donald Trumpot Észak-Koreában

Az észak-koreai sajtó szerint Donald Trump amerikai elnök halálbüntetést érdemelne amiatt, hogy megsértette Kim Dzsongun észak-koreai vezetőt.

Donald Trump: Furcsa lenne, de előfordulhat

Nagyvilág2017.11.12, 08:50

Donald Trump amerikai elnök vasárnap vietnami sajtótájékoztatóján újságírói kérdésre elmondta: nem tartja elképzelhetetlennek, hogy egy napon barátok lesznek Kim Dzsongun észak-koreai vezetővel. „Furcsa dolog lenne, de előfordulhat” - válaszolta Trump az őt faggató riporternek.

Trump és Putyin: Nincs katonai megoldása a szíriai konfliktusnak

Nagyvilág2017.11.11, 08:40

A szíriai konfliktusnak nincs katonai megoldása - szögezte le Donald Trump amerikai és Vlagyimir Putyin orosz elnök az Ázsiai és Csendes-óceáni Gazdasági Együttműködés (APEC) tagországainak csúcstalálkozója alkalmával kiadott közös nyilatkozatában szombaton.

Trump arra kérte Kínát, szakítsa meg kapcsolatait Észak-Koreával

Nagyvilág2017.11.09, 16:22

Donald Trump amerikai elnök kínai látogatása során azt kérte, hogy Kína gyakoroljon nagyobb nyomást Észak-Koreára nukleáris és rakétaprogramjának feladása érdekében, és szakítsa meg vele pénzügyi kapcsolatait.

Tíz éve nem volt példa ilyen amerikai katonai műveletre

Nagyvilág2017.11.09, 07:42

Egyszerre három repülőgép-hordozóval rendez hadgyakorlatot az Egyesült Államok, amire tíz éve nem volt példa.

Trump: Észak-Korea ne tegye próbára a civilizált világot

Nagyvilág2017.11.08, 07:22

Donald Trump arra figyelmeztette szerdán Észak-Koreát, hogy ne becsülje alá, és ne tegye próbára a civilizált világot. Az amerikai elnök fogadkozott, hogy országa megvédi önmagát és szövetségeseit a phenjani nukleáris fenyegetéstől.

Előrelépések láthatóak az észak-koreai válság kapcsán Trump szerint

Nagyvilág2017.11.07, 11:50

Az Egyesült Államok kész bevetni katonai erejének teljes spektrumát egy esetleges észak-koreai támadás megállítására, de nem a katonai akcióra koncentrál a megoldás keresésekor - jelentette ki Donald Trump amerikai elnök Mun Dzse In dél-koreai államfővel közös keddi szöuli sajtóértekezletén.

Donald Trump megérkezett Dél-Koreába

Nagyvilág2017.11.07, 08:51

Mun Dzse In dél-koreai elnök meglepetésként elutazott arra az amerikai katonai támaszpontra, amelyet Donald Trump készült meglátogatni rögtön Szöulba érkezése után, és személyesen fogadta ott kedden amerikai kollégáját és feleségét.

Trump: Amerika és Japán összefog Észak-Korea ellen

Nagyvilág2017.11.06, 09:31

Az Egyesült Államok összefog japán szövetségesével az észak-koreai fenyegetéssel szemben – közölte a tokiói látogatáson tartózkodó Donald Trump amerikai elnök hétfőn, Abe Sindzó japán miniszterelnökkel közös sajtóértekezletén.

Őt jelöli Trump az amerikai jegybank élére

Nagyvilág2017.11.03, 00:20

Donald Trump amerikai elnök csütörtökön délután a Fehér Házban bejelentette, Jerome Powellt jelöli az amerikai jegybank (Fed) új elnökének.

Előző
Következő
Most
Top 12 óra