hirdetés

Donald Trump

címke rss
Tillerson: Meg kell változtatni az Iránnal kötött nukleáris megállapodást

Tillerson: Meg kell változtatni az Iránnal kötött nukleáris megállapodást

Meg kell változtatni az Iránnal kötött nukleáris megállapodást, ha azt akarják, hogy az Egyesült Államok a megállapodás részese maradjon - jelentette ki Rex Tillerson amerikai külügyminiszter kedden, azt javasolva, hogy a felek hosszabbítsák meg az iráni nukleáris programra kialkudott kulcsfontosságú korlátozásokat.

Trump: az USA megsemmisítheti Észak-Koreát

Nagyvilág2017.09.20, 08:01

Donald Trump amerikai elnök kedden az ENSZ-közgyűlésen arról beszélt, hogy ha meg kell védenie magát és szövetségeseit, akkor megsemmisítheti az USA Észak-Koreát, ha a diktatórikus állam erre kényszeríti.

A vártnál is több pénzt kaphat az amerikai hadsereg

Nagyvilág2017.09.19, 05:55

A védelmi költségvetés kivételesen nagy arányú emelését szavazta meg hétfőn az amerikai szenátus, támogatva Donald Trump elnök törekvését egy nagyobb és erősebb hadsereg megteremtésére, sőt jelentősen túllépve az elnök által kért kereteket.

Trump: Az ENSZ nem hatékony, hanem túlbürokratizált szervezet

Nagyvilág2017.09.18, 22:27

Túlbürokratizáltnak és nem hatékonynak nevezte az ENSZ-t hétfőn Donald Trump amerikai elnök a világszervezet megreformálásáról szóló magas rangú tanácskozáson New Yorkban.

Az egykori NBA-botrányhős hozhatja el a világbékét?

Sport2017.09.15, 11:39

2017-re a világ eljutott oda, hogy az NBA egykori botrányhősétől, Dennis Rodmantól reméli a békét a világ. Rodman gyakran fordul meg Észak-Koreában, mostanra pedig ott vagyunk, hogy az Egyesült Államokban is kezdik felismerni a Rodman-Kim Dzsongun barátság előnyeit. A Guardian című brit napilap helyzetelemzése.

Donald Trump a hurrikán sújtotta Floridába látogatott

Nagyvilág2017.09.14, 23:34

Donald Trump amerikai elnök a hurrikán sújtotta Floridában tett látogatást csütörtökön a first lady és Mike Pence alelnök társaságában.

A legfelsőbb bíróság jóváhagyta Donald Trump bevándorlási rendeletét

Nagyvilág2017.09.13, 10:04

Az Egyesült Államokban az alkotmánybíróság szerepét betöltő szövetségi legfelsőbb bíróság Donald Trump elnök mellé állt kedden a bevándorlást átmenetileg felfüggesztő rendelet ügyében.

A magyar politika követését javasolja Amerikának a Washington Times

Nagyvilág2017.09.08, 15:40

Jól tenné az Egyesült Államok, ha tanulmányozná az elmúlt évekbeli magyar adó- és bevándorlási politikát - írta a The Washington Times. A lapnak nyilatkozott Kovács Zoltán kormányszóvivő, aki elmondta, mind a munkanélküliségi ráta, mind az államadósság jelentős mértékben csökkent az elmúlt években.

Tucatnyi szervezet közt oszt szét egymillió dollárt Donald Trump

Nagyvilág2017.09.07, 12:44

Donald Trump, amerikai elnök és felesége Melania egymillió dollárt fordít arra, hogy segítse a Harvey hurrikán károsultjait. Ezt már korábban bejelentették, most megnevezték azta  tucatnyi szervezetet, amely a pénzt kapja.

Lecsapott Irma a Karib-szigetekre

Nagyvilág2017.09.06, 10:57

A Karib-szigetek északkeletei tagjaira csapott le kedden este az eddigi legerősebb hurrikán, Irma. Egyelőre az előre jelzett nyomvonalon halad: Puerto Rico, Dominikai Köztársaság, Haiti, és Kuba. Valószínűleg a hétvégén eléri Floridát is.

Előző
Következő
Most
Top 12 óra