hirdetés

Csongrád Megyei Főügyészség

címke rss

Ügyfelei pénzét lophatta el egy ügyvéd

Vádat emeltek egy szegedi ügyvéddel szemben, aki tizenegy ügyfelének mintegy 55 millió forintját sikkasztotta el. 

Katonanőre támadt egy szír férfi Röszkén

Itthon2016.10.16, 12:34

Karóval indult a szír támadó a katonanő felé, egy méterre állították meg az asszony honvéd társai. A szír férfi Törökországba akart menni, most börtönbe kerülhet.

Hamis vád miatt is ülhet a magyarcsanádi lány felgyújtója

Itthon2008.01.25, 16:08

Ismét büntetőeljárás indult hamis vád miatt az ellen a makói fiatal ellen, akit tavaly ősszel egy  magyarcsanádi lány meggyilkolásában mondott ki bűnösnek a Szegedi Ítélőtábla - tájékoztatta pénteken az MTI-t a Csongrád Megyei Főügyészség szóvivője. A fiút korábban 15 éves börtönbüntetésre ítélték.

Súlyos bűnlajstrom a bíróságon a balástyai ügyben

Itthon2003.03.07, 14:07

Több emberen, előre kitervelten, nyereségvágyból és más aljas indokból elkövetett emberölés bűntettével vádolják a balástyai gyilkosságok miatt Sz. Zoltánt. A Csongrád Megyei Főügyészség emellett lőfegyverrel való visszaéléssel is vádolja a férfit. A vádiratot az ügyészség átadta a bíróságnak.

Vádemelés a szegedi sorozatgyilkossági ügyben

Itthon2002.12.27, 16:00

Sorozatgyilkossággal vádol a Csongrád Megyei Főügyészség két férfit. A most elkészült vádirat szerint K. Tibor és K. Lajos négy embert ölt meg tavaly, hogy pénzt szerezzenek. Emellett a vád szerint végeztek egy korábbi társukkal is, aki fel akarta adni magát a rendőrségen.

Előző
  • 1
Következő
Most
Top 12 óra