hirdetés

befektetés

címke rss
Ezek a részvények szárnyalnak Trump megválasztása óta

Ezek a részvények szárnyalnak Trump megválasztása óta

Noha a Donald Trump megválasztását követő rali idővel kissé erejét vesztette, számos olyan amerikai papír van, amelynek szárnyalása a mai napig kitart. Ez az emelkedési széria azonban nem kizárólag az amerikai elnök érdeme.

Megüthetik magukat az európai befektetők

Investor2017.10.17, 13:27

Bár az európai részvényindexek idén elég jól teljesítettek, egyes papírok mégis aránytalanul nagy löketet kaptak az optimista profitvárakozásoktól. Ha pedig beüt a valóság, ez az optimizmus könnyen elszállhat.

Egyetlen út van ma a befektetők számára

Investor2017.10.13, 16:10

Az év hátralevő részében egyetlen irány van a befektetők számára: a részvénypiacok. Nem mindegy azonban, hogy melyik tőzsdén nézünk körbe, hiszen míg a hazai és a német tőzsde kifejezetten ígéretes növekedési kilátásokat mutat, addig a tengerentúlon kevésbé vonzó a részvények értékeltsége – jelzi a negyedik negyedévre a K&H.

Rekordot döntöttek a részvénypiaci befektetések

Investor2017.10.13, 16:04

Rekord mértékű tőkét öntöttek a befektetők a globális részvényalapokba az elmúlt héten. A regionális kockázatok, illetve a széleskörű gazdasági növekedés ugyanis megnövelte az étvágyat a földrajzi jellegű diverzifikáció iránt.

Hat tényező uralja jövőre a részvénypiacot

Investor2017.10.12, 14:45

Bár még több mint két és fél hónap van hátra 2017-ből, a Credit Suisse máris kiadott egy részletes előrejelzést a jövő évre. Ebben kifejtik, hat tényező fogja alapvetően meghatározni az amerikai gazdaságot és részvénypiacot.

Rodeó: nyolc másodperc a pokolban és nagy pénz

Gazdaság2017.10.11, 09:34

A bikarodeó egy igazi amerikai klasszikus. A nyolc másodperces küzdelem a bika és az ember között valódi adrenalinfröccs a nézők és a versenyzők számára. A PBR-nak (Professional Bull Riders) sikerült felélesztenie a hamvaiból a világ egyik legizgalmasabb sportját, és olyan eladható terméket csinálni belőle, amely követendő példa lehet a többiek számára. A befektetők és a szponzorok legnagyobb örömére jelenleg nincs még egy olyan sport, amivel annyi pénzt lehetne keresni, pusztán szponzori támogatással, mint a rodeóval.

A font sem menti meg a londoni luxusingatlanokat

Investor2017.10.11, 16:03

Nagyot csalódhattak azok az ingatlankereskedők, akik abban reménykedtek, hogy a font brexit utáni gyengülése majd felpörgeti a keresletet a londoni luxusingatlanok iránt. A külföldi befektetők ugyanis inkább visszavonulót fújtak.

A Concorde Alapkezelő nevet változtat

Gazdaság2017.10.11, 16:40

A névváltozást a cég közleményben jelentette be. A 23 éve a magyarországi piacon lévő vállalat a pénzügyi piac egyik legbefolyásosabb szereplője. A Concorde Alapkezelő, mely az ország legnagyobb alapkezelőjévé vált mintegy 600 milliárd forintnyi vagyon kezelésével, immáron HOLD Alapkezelő néven folytatja a tevékenységet.

A kötvénypiacról érkezhet a következő válság

Investor2017.10.11, 16:00

A kötvénypiac lehet a következő válság forrása, ahogy a jegybankok leállnak az élénkítéssel – mondja a Tavistock Investments vagyonkezelő vezetője. Ráadásul a friss fejlemények arra utalnak, a kötvények hirtelen is beszakadhatnak, ahogy felszívódik a piaci likviditás.

Felejtse el az aranyat, itt a befektetési célú gyémánt

Gazdaság2017.10.11, 12:45

Befektetési célú aranyról mindenki hallott már. Ugyan nem olcsón és nem a közelben van, de már befektetési célú gyémántot is lehet vásárolni, ha valaki nem bízik a hagyományos befektetési formákban.

Előző
Következő
Most
Top 12 óra