hirdetés

befektetés

címke rss
Még nem ért véget a bika nagy futása

Még nem ért véget a bika nagy futása

Egyelőre nem látható a bikapiac vége a globális részvények területén – mondják a Credit Suisse szakértői. Az infláció emelkedése ellen ugyanis jó fedezet lehet részvényeket vásárolni, és a banknál főleg a feltörekvő piaci, illetve az európai papírokra szavaznak.

Újra szárnyalhat a leggyengébb fém

Investor2018.03.20, 16:43

Komoly felfutás előtt állhat az alumínium a Morgan Stanley szerint, ahogy a kínai reformok, az emelkedő költségek, valamint az erősödő kereslet egyaránt felfelé hajthatják a fém árfolyamát idén az év második félévben.

Ez lehet a jövő nagy technológiai üzlete

Investor2018.03.19, 14:58

Az elektromos autók tömeggyártása lehet a zöld technológiai szektor következő nagy üzleti dobása. Ráadásul sokak számára az iparág szupersztárjának számító Tesla már túl népszerű, és inkább a feltörekvő cégekre figyelnek a befektetők.

Élesedik a verseny a technológiai sztárok között

Investor2018.03.13, 14:12

Bár az Apple részvénye hétfőn mindenkori csúcson zárt, mégsem az iPhone gyártójának részvénye a legkedveltebb befektetés a technológiai óriások között. Ráadásul a kockázatkerülő befektetők számára még csak nem is amerikai a legjobb technológiai vállalat.

A kínaiak miatt szigorítják a németek a külföldi befektetéseket

Gazdaság2018.03.05, 10:51

Tovább szigoríthatják a külföldi befektetők tevékenységét szabályozó előírásokat Németországban a kínai tőke térnyerése miatt - jelezte egy hét végi interjúban a szövetségi gazdasági miniszter azzal kapcsolatban, hogy a Geely kínai autógyártó társaság tulajdonosa váratlanul megszerezte a Daimler német járműipari csoport csaknem 10 százalékát.

Elbizonytalanító jelek a befektetők előtt

Investor2018.03.02, 16:33

Az elmúlt hetek tőzsdei lejtmenete egyértelműen elbizonytalanította a befektetőket.

Embereket öl a bitcoin

Techbázis2018.03.03, 07:29

Bill Gates nemcsak befektetési szempontból gondolja, hogy rossz üzlett a kriptovaluta, de konkrétan veszélyesnek is tartja. De a nagy befektetők és szakértők is egyre inkább óva intenek mindenkit a bitcointól és társaitól, többek szerint egyenesen ez lesz a generációnk legnagyobb kipukkant lufija.

Így lehet pénzt keresni, ha kitör a globális kereskedelmi háború

Investor2018.03.02, 14:42

Bár sokan inkább a Donald Trump által bejelentett vámok negatív hatásaira helyezik a hangsúlyt, a Goldman Sachs azonban már korábban megnézte, mely vállalatokon kereshetnek a befektetők, ha kitörne egy globális kereskedelmi háború.

Történelmi fizetést szakított tavaly az alapkezelő guru

Investor2018.03.02, 14:38

Tavaly legalább 800 millió dollárt keresett Stephen Schwarzman, a Blackstone vezérigazgatója. A hedge fund guru ezzel az egyik legnagyobb fizetést hozta össze a tőzsdén kereskedett vállalatok egész történelmében.

Tőzsdére megy a Netflix kínai versenytársa

Investor2018.02.28, 15:09

Hivatalosan is benyújtotta a tőzsdére lépéshez szükséges dokumentumokat az amerikai hatóságoknak az iQiyi, amely a Netflix nagy kínai versenytársának számít. A Baidu alá tartozó vállalat 1,5 milliárd értékű kezdeti nyilvános részvénykibocsátást tervez.

Előző
Következő
Most
Top 12 óra