hirdetés

befektetés

címke rss
A szex és a szerencsejáték is tilos a kínai befektetőknek

A szex és a szerencsejáték is tilos a kínai befektetőknek

A kínai vezetés összeállított egy listát, amely meghatározza, mely külföldi befektetések számítanak elfogadhatóknak, illetve melyeket tiltják Pekingben. A cél továbbra is a külföldre áramló tőke korlátozása, aminek részeként több területet letiltott a kormány.

Királyok szeretői - keserű asszonysorsok

She2017.08.20, 11:08

Mióta világ a világ, volt, van és lesz szeretője a férfiaknak. De mi lesz velük, ha megunják őket? Manapság mondhatni, hogy semmi, mehetnek Isten hírével. Nem kapnak apanázst, várat, birtokot, nem jár nekik bánatdíj, ha lejár az idejük.

Folytatódik az európai bankok felemelkedése

Investor2017.08.18, 16:48

Elég szép talpra állást mutatnak az európai bankpapírok a tavaly elért mélypontot követően. Ráadásul a mostani felívelés továbbra is folytatódhat a Citi szerint.

Ők minden idők legnagyobb pénzügyi csalói

Gazdaság2017.08.19, 11:48

Csalók mindig is voltak, vannak és lesznek. Azonban ezek az emberek túlszárnyaltak minden képzeletet. Nézhetjük őket zseninek, ám ez nem változtat a tényen, hogy ők voltak minden idők legnagyobb csalásainak kiagyalói.

Rekordot döntött a tartós befektetések száma

Gazdaság2017.08.17, 05:55

Bár a kamatadó már csupán 15 százalékos, s idéntől a 6 százalékos egészségügyi hozzájárulás sem terheli már a befektetéseket, a tartós befektetési számla népszerűsége mit sem csökken - írja a csütörtöki Világgazdaság.

Picit mindenütt másképp muzsikál a gazdaság mint néhány éve

Investor2017.08.15, 16:19

Japán és az USA hasított az elmúlt néhány évben, és bár utóbbi növekedése némileg lassul, még mindig kitűnő lehetőségeket kínál. Európa is erősödik, a bizonytalanságot a politikai változások okozzák, míg az Egyesült Királyság gyengébb teljesítménye mögött pedig a brexit körül felbukkanó számtalan kérdőjel áll.

A K&H figyelmeztet a befektetési kiskapukra

Investor2017.08.16, 12:17

Az eurózóna fellendülése az év eleje óta a befektetők egyik kedvence témája, az euró erősödése azonban lehiggasztotta a vállalati profitok emelkedésére számító befektetőket.

Ezért fektesse most pénzét ezüstbe

Investor2017.08.15, 16:34

Az aranyhoz képest, az ezüstnek megvan az előnye, hogy rengeteg helyen tudják hasznosítani az iparban, nagyobb mennyiségben. Jelenleg az ezüst ára igen kedvező, ezért ez remek alkalom, hogy bevásároljanak belőle.

Megmenekült a legnagyobb zenestreamelő

Techbázis2017.08.12, 19:15

Az utolsó pillanatban 170 millió dolláros befektetést kapott a SoundCloud.

Kockázatosabb befektetéseket kell választani a nagyobb eredményhez

Investor2017.08.11, 15:04

Ami két évtizede nyerő összeállítás lehetett, az most már nem állná meg a helyét a jól fialó befektetések piacán – ezt mondta az Aegon rendezvényén a Franklin Templeton Investments képviselője. Húsz év alatt sokat változott a globális gazdaság: a befektetések közötti különbségek egyre inkább megszűnnek, így sokkal többet kell tenni a megfelelő jövedelmezőségért.

Előző
Következő
Most
Top 12 óra