ARC kiállítás

címke rss
Lázár János külföldön találta meg a számítását

Lázár János külföldön találta meg a számítását

A foci és a kivándorlás volt az egyik legkedveltebb téma a 14. ARC-on, de a fővárosi beruházások és a sajtószabadság is sokakat megihletett.

Bulizz a Quimbyvel és tömd meg a hasadat!

Life.hu 20142014.09.03, 22:50

Ne töprengj tovább, máris mondjuk, mi lesz a héten. Ha van gyerkőc, akkor a Pöttömkert szezonzáró rendezvényén a helyetek. Abban az esetben, ha inkább enni támadna kedved, a Szentesi Lecsófesztiválon lesz miből választani, ha inkább innál, akkor az Etyeki Pikniket ajánljuk. Nézhetsz rövidfilmeket a Corvintetőn vagy képeket az ARC kiállításon, de a Quimby koncertjén is kitombolhatod magad, ha ahhoz  van kedved. Egy biztos, unatkozni most sem fogsz!

Simicska nem ad pénzt a saját lejáratására

Itthon2012.09.07, 19:37

Csak online jelenik meg az ARC Kiállítás egyik, Simicska Lajossal foglalkozó plakátja, mivel a Simicska érdekeltségébe tartozó Mahir Cityposter kilátásba helyezte, hogy azonnal felmondja az együttműködést, ha kikerül a plakát.

Gesztinek nem sikerült elég pénzt szereznie

Life.hu 20142011.08.24, 16:37

Tizenegy év után először idén ősszel nem lepik el óriásplakátok az Ötvenhatosok terét. A népszerű plakátkiállítás pénzhiány miatt marad el, ami érzékenyen érinti Gesztit. A Gringo Sztár frontembere így az X-Faktorba vágtázik sikerélményért.

Előző
  • 1
Következő
Most
Top 12 óra
hirdetés
hirdetés
hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Olvasnivaló