hirdetés

anyaság

címke rss
Na és neked miért is van gyereked?

Na és neked miért is van gyereked?

Ha felnőtt, komoly párkapcsolatban vagy házasságban élő ember vagy, akkor egy idő után nem tudod megúszni, hogy az emberek el ne kezdjenek kíváncsiskodni.

Kirepült a kicsikém - egy anyuka az üres házban

She2017.08.22, 16:47

Amikor az ember zsenge ifjúkorában gyermekvállalásra adja a fejét, fel sem fogja, mit vállal magára. Jó bulinak tűnik, hogy majd egy apró babácska férkőzik be az addig kétszemélyes családi ágyba.

Pásztor Anna reagált a fotóra, amivel kiakasztotta az internetet

Life.hu2017.08.07, 06:52

Nagy port kavart a napokban az Anna and the Barbies énekesnőjének fotója. Pásztor Anna egy úszógumiban ringatózik gyermekével, miközben egy pohár szeszes ital van a kezében. Az énekesőt azonnal támadni kezdték, sokak szerint az anyaság és a szórakozás nem fér össze.

Pásztor Anna medencés fotójától kiborultak az anyukák

Life.hu2017.08.04, 12:12

Bizony, Pásztor Anna egy egyszerű medencés fotóval is képes volt kiakasztani az anyukákat. Pontosabban, a véresszájú atomanyákat. De miért? 

Furcsa rekordokat tartó anyák és babáik - Fotók

Life.hu2017.07.20, 20:14

Ezek az édesanyák nem tervezték, hogy bekerülnek a „legek" közé. Vágyaik, álmaik vezették őket, vagy csupán a véletlen műve, hogy felkerültek erre a listára. Egy azonban közös bennük: boldogok és imádják a gyermekeiket!

Mindenki nyugodjon le a picsába, anyának lenni fasza!

She2017.07.19, 18:47

Miért hiszi azt mindenki, hogy anyának lenni kibírhatatlanul nehéz? Megzavarodott a világ, hogy az a nem normális, aki gyereket akar? Miért kell tényként kezelni, hogy ez kötelezően azzal jár, hogy fel kell adni a korábbi életedet, és amint anya leszel, azonnal megszűnsz önálló személyiségnek lenni?

Ősanyák vs. Szaranyák - nincs kegyelem!!!

She2017.07.15, 17:41

Anya lettem. Amikor ez bekövetkezett, valahogy úgy éreztem, mintha felvettek volna egy elit klubba. Csak arról senki nem szólt előre, hogy az anyák klubja nem szeretetfesztivál, hanem a ketrecharc, a mortal kombat és egy gladiátor aréna egymásba oltva.

Mit ne mondj egy meddő nőnek SOHA?

She2017.07.16, 07:54

Én, illetve mi, speciel 2,5 fél éve küzdünk, hogy szülővé válhassunk. Mivel a családban én vagyok az, aki mindent elkotyog, így főleg rajtam csattan a sok "jó tanács".

Örökbefogadás után teherbe estem

She2017.07.12, 15:50

Tudtam, hogy gyereket akarok. Egyszerűen éreztem: nem maradhat ki az életemből az anyaság - vág a történetük közepébe a kétgyermekes anya, Edit.

Miért nem akar gyereket a pasim?

She2017.07.03, 21:51

Már évek óta együtt vagyunk, de még mindig nem lelkesedik a gyerekvállalásért. Csak hümmög, kitér a válasz elől, közben pedig látom, hogy kerüli még a rokon gyerekeket is. Nem értem, miért nem képes felfogni, hogy valami csodálatos dologról marad le?! - Ismerős történet?

Előző
Következő
Most
Top 12 óra