anyaság

címke rss
Giedre Gomes fotósorozaton mutatja meg, milyen valójában az anyaság

Giedre Gomes fotósorozaton mutatja meg, milyen valójában az anyaság

Az anyukák élete nem csak játék és mese, nap mint nap kerülnek nehéz, megoldásra váró helyzetekbe. Épp ezt szerette volna képein bemutatni a fotográfus, Giedre Gomes. 

Egyedül maradt két gyermekével Morvai Noémi műsorvezető

Life.hu2018.05.18, 13:23

A Virtuózok műsorvezetője, Morvai Noémi tavaly vált el két gyermeke édesapjától, most egyedül neveli őket. Azt mondja: nehéz időszakon van túl, de négy hónapja a szerelem is rátalált. 

Liptai Claudia édesanyját hiányolja majd esküvője napján

Life.hu2018.05.18, 11:30

Gőzerővel készül az esküvőjére Liptai Claudia és Pataki Ádám, ám valaki hiányzik majd a násznépből. Liptai Claudia most arról beszélt, miért szorul majd össze a szíve a nagy napon. 

Kapócs Zsóka nem akarja, hogy fia celebgyerek legyen

Life.hu2018.05.17, 20:42

Kapócs Zsóka nemrégiben hozta világra kisfiát, azonban a nyilvánosságnak még nem mutatta meg. Most azt is elárulta, miért. 

Felneveli gyermekét a baranyi lány, aki nem tudta, hogy terhes

Life.hu2018.05.17, 10:29

Hasi fájdalmak miatt hívta az orvost az a baranyi lány, aki nem tudta, hogy terhes. Otthonuk mosdójában hozta vilgára gyermekét. A tinédzser úgy döntött: felneveli a kislányt, aki 27-28. hétre született. Mivel nem vett részt a terhesgondozáson, elesik a támogatásoktól. 

Szemelvények az anyák nem is olyan könnyű életéből: A kéretlen ítéletek

Life.hu2018.05.10, 20:14

Véleménye mindenkinek van. Anyák, apák, nagyszülők, gyermektelenek mind határozott állásponton vannak bizonyos gyereknevelési kérdésekben. Ők egytől egyig meg vannak győződve arról, hogy helyes elveket követnek, vagyis hogy egyedül ők képviselik a helyes irányt. Természetesen mindenki a tőle telhető legjobb megoldásokat igyekszik megtalálni, amikor gyereket nevel. És ez így helyénvaló. A gond azzal van, amikor néhány jóakaró a saját véleményét akarja leerőltetni a másik torkán.

Kigyógyult az anorexiából a nő, aki 19 kilóra fogyott

Life.hu2018.05.09, 09:57

A skót Emma O'Neil 14 éves kora óta küzdött az anorexiával. Betegségéből azután tudott kigyógyulni, hogy orvosai közölték vele, csak úgy lehet gyereke, ha meghízik.

Szinetár Dóra még otthon marad Benjivel, kevés előadást vállal

Life.hu2018.05.09, 06:59

Szinetér Dóra lemondta szerepeit, hogy minden idejét a kis Benjaminnal tölthesse.

Ilyen az élet kisgyerekkel egy illusztrátor szemén át

Life.hu2018.05.07, 19:36

Az anyasággal az egész életed megváltozik. Kemény, fárasztó, ugyanakkor örömteli és gyönyörű időszak veszi kezdetét, melynek innentől kezdve nem lesz vége, csupán változatossága fogja időnként frissíteni az életedet. Kara Western illusztrátor is megélte ezt, és nem rettent vissza attól, hogy tapasztalatait munkájában is megjelenítse.

A fitneszedző megmutatta, hogy az ő alakja sem tökéletes a szülés után

Life.hu2018.05.07, 19:06

Őszinte fotókon mutatta meg a fitneszedző édesanya, hogy még a szülés után 9 hónappal sem a régi az alakja, pedig sokkal többet sportolt munkájából adódóan, mint az átlag emberek. Elege lett abból, hogy a média azt sugallja: azonnal lefogyhat az, aki gyermeket hozott a világra. 

Előző
Következő