hirdetés

anyaság

címke rss

"Elsősorban anya vagyok" - Achátz Aliz fitneszmodellel beszélgettünk

Féléves volt Aliz kislánya, amikor elhatározta, hogy életmódot vált, és rendszerességet visz az életébe. Kislánya első születésnapján el is indult élete első fitneszversenyén, és azóta is szép sikereket ér el. Nemzetközi versenyekre viszont hiába kvalifikálta magát, úgy döntött, azokon nem indul el, hiszen ahogy mondja: "elsősorban anya vagyok!"

Liptai Claudia nem alszik: Marci sokszor felébred éjszaka

Life.hu2017.04.21, 15:49

Claudia kétgyermekes anyukaként nem először tapasztalja meg, hogy az alvás egy kisbaba mellett olyan luxus, amit nem engedhet meg magának. Hiába a türelem, a megértés, egy idő után ez mégis igazi kínzással ér fel.

Fejős Éva és Tatár Csilla az anyaságról vallottak

Life.hu2017.04.24, 13:50

Érett nőként vált anyává Tatár Csilla és Fejős Éva is, mindketten tudják, hogy a kiegyensúlyozottság kulcsa, ha megvan a megfelelő énidő. Ehhez azonban kell a rutin, de például online vásárlással nagyon sok időt lehet megspórolni, ami mindkét sztármamánál bevált: az így megspórolt perceket magukra is fordíthatják.

A szupermamiktól megtudtam: én szaranya lennék!

She2017.04.12, 11:52

Én mindig is úgy gondoltam, hogy szeretnék gyereket. Sokat, és nem túl sokára. Engem egyáltalán nem ijesztett meg a felelősség, sőt inkább túlteng bennem. Szóval előszeretettel informálódtam a gyerek témáról cikkekből, anyukáktól meg mindenféle blogokból. Hiba volt.

5 dolog, amit senki nem mondott el a kismamaságról

She2017.04.08, 16:28

Őszintén szólva, én nem gondoltam, hogy ilyen nehéz lesz! Pontosabban, azt hittem: könnyebben veszem majd az akadályokat. Hiába jártam végig két szülésfelkészítő tanfolyamot is, bőven voltak a megtapasztalásig rejtve maradt dolgok...

Mitől stresszel az anya?

She2017.03.27, 13:17

Amikor gyerek voltam, azt hittem: anyukámnak valamifajta agylövése van, hogy hajnali kettőig ébren vár, míg haza nem érek a buliból, vagy, hogy idegbajt kap, amiért nem veszem fel a telefont. Amióta gyerekem van, már nem gondolom azt, hogy anyukám egy ufó, aki képes volt túlaggódni a gyerekkoromat...

Egy visszautasított élet

She2017.03.27, 13:16

A kórház aprócska baba-mama szobáját egyszerre töltötte meg izgalom és békesség.

60 dolog, amin mi, nők aggódni tudunk…

She2017.03.23, 09:23

Ugyan min stresszelne egy nő? Hiszen élete csupa mese, kényelem, új ruha, új cipő, habos sütemény. Rajonganak érte a férfiak, egyenesen harcolnak a kegyeiért, egyetlen csókjáért. Neki mégis tele van a feje aggodalmakkal... Vajon min gondolkodhat, amikor összehúzza bájosan ívelt kis szemöldökét?

Csodálatos pillanatok kisbabák táplálásáról: Fotók!

Life.hu2017.03.17, 18:48

Fantasztikus fotósorozat látott napvilágot a világ egyik legtermészetesebb pillanatáról. Így néznek ki a gyermeküket tápláló anyák és a kisbabák. 

A dolgozó anyák sorsa tényleg kegyetlen

Unikornis2017.03.03, 10:40

Senki sem figyelmeztetett, hogy ez lesz.

Előző
Következő
Most
Top 12 óra