hirdetés

anyaság

címke rss
Csősz Bogi reagált Dombóvári István és Kormos Anett szavaira

Csősz Bogi reagált Dombóvári István és Kormos Anett szavaira

Csősz Bogi az anyaságról nyilatkozott, amit Kormos Anett és Dombóvári István sem hagyott szó nélkül. A luxusfeleség most reagált a két sztár szavaira, úgy érzi, nincs joguk így ítélkezni. 

Csősz Bogi anyaságról szóló nyilatkozatát bírálta Dombóvári István és Kormos Anett

Life.hu2017.10.09, 10:45

Csősz Bogi nemrég kifejtette, örül annak, hogy még nem szült, hiszen akkor megszűnt volna nőnek és embernek lenni. Szavaival sokakat kiakasztott, köztük Dombóvári Istvánt és Kormos Anettet is. Leírták véleményüket a luxusfeleség nyilatkozatáról. 

Meg ne merd kérdezni, hogy miért nincs gyerekem!

She2017.10.05, 18:34

Rengetegszer elgondolkodtam azon, hogy aki ilyen indiszkrét kérdést tesz fel valakinek, az vajon mit érezhet legbelül? Kárörömöt? Kíváncsiságot, ami a bunkóság határát súrolja, és nem tudja magában tartani?

Bulizás és anyaság? Sima ügy, kérem szépen!

She2017.09.18, 17:38

Bulizni jó. Bulizni mindenki szeret, de ha gyereked születik, rögtön átalakul, hogy mit is jelent számodra egy jó kis ereszd el a hajamat party. Ha szülő vagy, akkor neked már nem az az elsődleges feladatod, hogy jól szórakozz, hanem, hogy mindent megtegyél, azért, hogy ne torkolljon katasztrófába az esemény...

Zenanya kiborul, de még hogy!

She2017.09.15, 09:27

Istenemre mondom, megpróbáltam. A végsőkig törekedtem arra, hogy "píszí" maradjak, de van az a pont, ahol zenanya énem is már csak ordítva hányja ki magából az "omm"-okat. És szégyen vagy sem, én most bizony kiöntöm, ami összegyűlt idebent.

Pásztor Anna: Egy kisbaba olyan, mint a világ legkomplexebb drogja

She2017.09.13, 11:13

Pásztor Anna kétségtelenül meghatározó része lett a magyar rocktörténetnek - és merem állítani, hogy a magyar közéletnek is. Az Anna & the Barbies extravagáns énekesnője nem fél szembemenni az árral.

És a gyerek egyszer csak felnő...

She2017.09.07, 13:05

Ősz van újra, itt toporog a küszöbön. És van, akinek ez nem csak annyit jelent, hogy meg kell vásárolnia a tanszereket. Mert sok szülőnek ez az elengedés időszaka.

Ovis beszoktatás és a Jóanya dilemmája

She2017.09.07, 08:16

Vártam, hogy ovis legyen. Tudtam, hogy élete első három, velem töltött éve után szüksége van a közösségre. És mindkettőnknek jót tesz majd, ha átéljük ezt az első elengedést.

Szégyellem, de irigy vagyok minden terhes nőre!

She2017.08.24, 10:40

Régebben úgy gondoltam, hogy az irigység a gyengeség jele. Nem foglalkoztam másokkal, hogy ők milyen sikeresek, boldogok és elégedettek - egyszerűen élveztem az életet. Ez a korszakom viszonylag sokáig tartott, akkor kezdtek megváltozni a dolgok, amikor körülöttem majdnem mindenki lebabázott.

Na és neked miért is van gyereked?

She2017.08.23, 10:29

Ha felnőtt, komoly párkapcsolatban vagy házasságban élő ember vagy, akkor egy idő után nem tudod megúszni, hogy az emberek el ne kezdjenek kíváncsiskodni.

Előző
Következő
Most
Top 12 óra