hirdetés

anyaság

címke rss
Kiérdemelt szeretet

Kiérdemelt szeretet

Létezik egy pici lány, aki egyszer csak, egyik pillanatról a másikra teljesen odalett értem! Három éves lehetett, és egyből el is nevezte rólam a kedvenc plüssállatát. És én ettől borzasztóan éreztem magam.

Nem akartam gyereket, mert nem szerettem az anyámat!

She2017.02.23, 19:31

Sokáig nem akartam gyereket. Mert úgy gondoltam: nem tehetem tönkre valakinek az életét. Érdekes, de nekem nem is futott át az agyamon, hogy jó anya is lehetek...

Péter Szabó Szilvi az anyaságról vallott

Life.hu2017.02.13, 11:38

November végén adott életet kislányának, Emmának Péter Szabó Szilvi, aki az azóta eltelt két hónapban meglehetősen keveset pihent. Őszintén vallott az anyaságról az énekesnő...

"Ambiciózus anyuka munkába állna" - szülés után a munkaerőpiacon

Life.hu2017.02.09, 21:43

Magyarországon még mindig tömegek gondolják azt, hogy a nőknek az egyetlen feladatuk az életben a gyerekszülés, és annak a bizonyos női princípiumnak a megvalósítása. Ha pedig egy anyuka szülés után nem alakul át százszázalékos ősanyává, magyarán nem tölt otthon csemetéjével legalább három évet (a legjobb, ha többé vissza sem megy dolgozni), akkor jönnek a károgók, a "minek az ilyennek gyerek" kezdetű kritikákkal. Lassan el kellene már fogadni, hogy minden nő - akárcsak minden férfi - külön individuum, így mindenkinek saját magának kell döntenie az életéről.

Basszus, akkor én mégsem vagyok rossz anya!?

She2017.02.09, 12:22

Tegye fel a kézét, aki még egy cikket sem olvasott a szerepválságról! Én már többet is... Már a csapból is az ömlik, hogy bizony nekünk, nőknek, több szerepben kell teljesítenünk!

Kinek szüljünk gyereket? Tinderhuszároknak?!

She2017.02.04, 10:06

Se lakás, se kocsi, se gyerek... Sőt, még egy normális pasi sem! Csak a sok numeraszámolgató tinderbetyár. Nos, talán a munka front éppen, hogy rendben - bár még évekbe telik, hogy stabillá váljon a helyzet. Elég elkeserítő, nemde? De vajon tényleg mi csesszük el az életünket?

A világ így próbálja megfejteni Beyoncé terhes fotóját

Unikornis2017.02.03, 11:58

Egy napja tette közzé az oldalán és Instagramján Beyoncé a legújabb fotóit, amelyeken már nagy hassal szerepel. Egyúttal azt is bejelentette, hogy férjével, Jay Z-vel ikreket várnak. A virágok között térdepelő Vénusz Beyoncé különös módon előcsalogatta rajongóiból a műértőt. 

Horváth Éva nagyon készül az anyaságra: mindent elkövet

Life.hu2017.01.09, 12:04

Anyai örömök elé néz Horváth Éva, és már az első perctől fogva tudatosan odafigyel arra, hogy minden rendben legyen. A modell mindent megtesz azért, hogy a baba a pocakban is megkapja a szükséges vitaminokat. Úgy véli, huszonévesen sem lehetett volna ennél elővigyázatosabb.

Ferenc pápa arra biztatja az anyákat, hogy szoptassanak a miséken

Unikornis2017.01.09, 11:00

Ferenc pápa sok tekintetben úttörő pápa. Semmi kivetnivalót nem lát például abban, hogy az édesanyák a templomi szertartások alatt megszoptassák csecsemőjüket, ha a baba éhes, és ennek többször hangot is ad. Legutóbb vasárnap, egy általa celebrált keresztelőn biztatta az anyákat kisbabájuk megszoptatására. 

Akik 2016-ban közölték a nagy hírt – Babavárás a sztárvilágban

Life.hu2017.01.06, 17:49

Most már bátran kijelenthetjük, hogy 2016 a családbővítés éve volt a sztárvilágban. Nem elég, hogy tömérdek celebgyerek látta meg tavaly a napvilágot, jó néhányan voltak, akik a várva várt gólyahírt osztották meg rajongóikkal.  

Előző
Következő
Most
Top 12 óra