hirdetés

anyaság

címke rss
Horváth Éva nagyon készül az anyaságra: mindent elkövet

Horváth Éva nagyon készül az anyaságra: mindent elkövet

Anyai örömök elé néz Horváth Éva, és már az első perctől fogva tudatosan odafigyel arra, hogy minden rendben legyen. A modell mindent megtesz azért, hogy a baba a pocakban is megkapja a szükséges vitaminokat. Úgy véli, huszonévesen sem lehetett volna ennél elővigyázatosabb.

Ferenc pápa arra biztatja az anyákat, hogy szoptassanak a miséken

Unikornis2017.01.09, 11:00

Ferenc pápa sok tekintetben úttörő pápa. Semmi kivetnivalót nem lát például abban, hogy az édesanyák a templomi szertartások alatt megszoptassák csecsemőjüket, ha a baba éhes, és ennek többször hangot is ad. Legutóbb vasárnap, egy általa celebrált keresztelőn biztatta az anyákat kisbabájuk megszoptatására. 

Akik 2016-ban közölték a nagy hírt – Babavárás a sztárvilágban

Life.hu2017.01.06, 17:49

Most már bátran kijelenthetjük, hogy 2016 a családbővítés éve volt a sztárvilágban. Nem elég, hogy tömérdek celebgyerek látta meg tavaly a napvilágot, jó néhányan voltak, akik a várva várt gólyahírt osztották meg rajongóikkal.  

Interneten alázzák egymást az anyák - Egy időspórolási trükk verte ki a biztosítékot

Life.hu2016.12.28, 21:43

Az interneten olyan stílust is megengednek maguknak az emberek, amit egy személyes beszélgetés során nem mernének, olyan bántó szavakat is a másik fejéhez vágnak, amikhez arcukat és nevüket a való életben nem adnák. Korábbi cikkeinkből is kiderült már, hogy bizony az édesanyák sem kímélik egymást, vannak, akik imádnak beleszólni mások életébe, gyereknevelési módszereibe. Ezt nemrégiben egy ausztrál anyuka is megtapasztalta.

Lajtai Kati gyönyörű üzenetet küldött rajongóinak

Life.hu2016.12.25, 23:06

Lajtai Kati nyilvános közösségi oldalán tette közzé ünnepi üzenetét, melynek a Karácsonyi méladerű címet adta.

Az anyák rákaptak a szoptatásos szelfikre

Unikornis2016.12.24, 12:38

Nemcsak egyszerűen lefotózzák az éppen jól lakó kisbabájukat, hanem egy app segítségével rátesznek még egy filtert is. Így született meg az „Élet fája” nevű irányzat és a brelfie az Insta-művészetben.

A terhesség valóban és tartósan megváltoztatja a nők agyának működését

Unikornis2016.12.20, 14:08

Ha csak MR-képeket látnánk különböző nők agyáról, akkor is pontosan meg tudnánk mondani, hogy melyikük terhes, és melyikük nem. Fantasztikus bizonyítékokat találtak a kutatók arra, hogy a terhesség több évre átszabja a nők agyát. Azaz csökkenti a szürkeállományuk egy részét.

A "szaranyaság" mibenléte, avagy vess számot önmagaddal, anyukám!

Life.hu2016.12.13, 13:19

A jó és szar anyaságot igen keskeny határ választja el egymástól. Vannak dolgok, amiket mi hiszünk magunkról, amit mások vélnek tudni rólunk, és amit a gyermekünk érez velünk szemben. Létezik, hogy ezek mind egybevágjanak?

Müller Péter: "Minden pici gyerek örül, ha vidám anyja van"

Life.hu2016.12.13, 13:00

Egy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 261. rész.

Én tényleg nem akartam gyereket

She2016.12.13, 11:56

Nem akartam gyereket. Egyáltalán. Mesés karrierem volt, sok pénzzel, jó cuccok, pörgős élet, barátok, bulik, csillámpor. Drímlájf. Persze otthon meg nyúzott a párom, hogy azért mégiscsak kéne a gyerek. Én pedig kicsit untam a harcot a témában, amúgy is elmúltam már 30, szóval beadtam a derekam. A barátnőim hónapokig széthajtották magukat a babaprojekten, volt, aki évekig meg három lombikig meg sem állt. Szóval én abból indultam ki, hogy a statisztikák szerint úgyis jó pár évig eltarthat a próbálkozási szakasz az én koromban. Lesz még időm beleélni magam ebbe az anyukaszerepbe!

Előző
Következő
Most
Top 12 óra