hirdetés

anyaság

címke rss
Az anyukák a multitasking nagymesterei - Így néz ki egy átlagos nap

Az anyukák a multitasking nagymesterei - Így néz ki egy átlagos nap

A férfiak egyszerre csak egy, a nők viszont több dologra is tudnak figyelni. Legalábbis ezt állítják, így tartja a mondás, és egyébként a mindennapok is ezt a tézist igazolják. Persze ez alól is vannak kivételek, mindkét irányba, vagyis egy pasi lehet a multitasking földi helytartója... A nők viszont kizárólag addig tehetik meg, hogy egyszerre csak egy dologra összpontosítanak, amíg anyává nem válnak. El is mondjuk, hogy miért.

Miért hisszük el, hogy a szülés mindig megaláztatásokkal, fájdalommal és sérüléssel jár?

Life.hu 20142015.11.20, 16:17

A szülés elméletileg egy csodálatos, természetes folyamat, és az egyik legmeghatározóbb esemény a nők életében. Azért írjuk, hogy elméletileg, mert a magyar valóságban sok nő retteg a rá váró fájdalomtól, kiszolgáltatottságtól, esetleges megalázástól, ezek a félelmek pedig gyakran be is igazolódnak. De miért kell, hogy egy gyermek világra hozatala traumatikus élményként árnyékolja be egy édesanya életét? A Születésház Egyesület elnökével, Fazakas Pálmával és munkatársával, Schmidt Erikával beszélgettünk.

Gyermektelenül, boldogan - Hírességek, akik lemondtak az anyaságról

Life.hu 20142015.11.12, 13:36

Bármennyire nehéz is ezt ma még a legtöbb embernek elfogadni, vannak nők, akik nem akarnak gyereket. Soha, semmilyen körülmények között. Ezen nők döntése mögött megannyi ok és érv húzódhat - amelyeket egyébként az elképedt, kérdezősködő ismerősöknek újra meg újra el kell magyarázni -, a választás azonban minden esetben a nők magánügye. 

Pirner Alma terhespocakja helyett gyermeke apját villantotta meg

Life.hu 20142015.10.04, 16:01

A mindenórás Pirner Alma számtalanszor megmutatta már gömbölyödő pocakját. Pózolt szexi fehérneműben, és még Nánási Pál kamerája előtt is ledobta a textilt. Most azonban más típusú képet készített.

Csodás lépés Nádai Anikó és kisfia, Patrik életében

Life.hu 20142015.10.03, 19:06

Nádai Anikó, aki igazán cuki képeket tesz közzé a kisfiáról, most elárult egy nagyon fontos dolgot gyermekéről.

Készen áll az anyaságra Leonardo DiCaprio exe, Bar Refaeli

Life.hu 20142015.09.23, 10:38

A modell, aki 6 évig volt Leonardo DiCaprio barátnője, üzletember párjával tervez gyerekeket.

Apának maradni minden körülmények között

Life.hu 20142015.09.23, 14:47

Férfiak uralják az üzleti, gazdasági, politikai életet, feléjük billen a mérleg nyelve, amikor a fizetéseket osztják, és hiába élünk a 21. században, a két nem társadalmi szerepvállalási lehetőségei között még ma is igen nagy szakadék tátong. A társadalom legtöbb szférájában manapság is férfidominancia tapasztalható. Van azonban az életnek egy olyan területe, ahol a gyengébbik nem erőfölénye vitathatatlan, ez pedig a gyermeknevelés, és az ezzel kapcsolatos államigazgatási eljárások.

Ennél édesebb anya-fia képet még nem láttál Nádai Anikóról

Life.hu 20142015.09.20, 13:29

Ahogyan arról korábban hírt adtunk: Nádai Anikó az utóbbi napokban kisfiáért aggódott, akit orvoshoz kellett vinni a szeme miatt. Most azonban egy tündéri anya-fia fotóval tudatta a villággal, minden a legnagyobb rendben Patrik körül. 

Bájos anya-lánya szelfit lőtt Kiszel Tünde gyermeke: Íme!

Life.hu 20142015.09.19, 06:42

A művésznő lánya, Donatella, aki mint megírtuk, gyönyörű nagylánnyá cseperedett, édesanyjával fotózkodott.

Görbicz Anitáék nem állnak meg egy babánál

Life.hu 20142015.09.11, 09:08

Sokkal érzékenyebb lett és igazi anyatigrissé vált Görbicz Anita, mióta júniusban megszületett első gyermeke, Boldizsár. A kézilabdázó, aki párjával, Vincze Ottóval pár év múlva már újabb babát tervez, megható vallomást tett az anyaságról. 

Előző
Következő
Most
Top 12 óra
Ajánlat
Ajánlat