hirdetés

anyaság

címke rss
Mitől stresszel az anya?

Mitől stresszel az anya?

Amikor gyerek voltam, azt hittem: anyukámnak valamifajta agylövése van, hogy hajnali kettőig ébren vár, míg haza nem érek a buliból, vagy, hogy idegbajt kap, amiért nem veszem fel a telefont. Amióta gyerekem van, már nem gondolom azt, hogy anyukám egy ufó, aki képes volt túlaggódni a gyerekkoromat...

Egy visszautasított élet

She2017.03.26, 19:40

A kórház aprócska baba-mama szobáját egyszerre töltötte meg izgalom és békesség.

60 dolog, amin mi, nők aggódni tudunk…

She2017.03.23, 09:23

Ugyan min stresszelne egy nő? Hiszen élete csupa mese, kényelem, új ruha, új cipő, habos sütemény. Rajonganak érte a férfiak, egyenesen harcolnak a kegyeiért, egyetlen csókjáért. Neki mégis tele van a feje aggodalmakkal... Vajon min gondolkodhat, amikor összehúzza bájosan ívelt kis szemöldökét?

Csodálatos pillanatok kisbabák táplálásáról: Fotók!

Life.hu2017.03.17, 18:48

Fantasztikus fotósorozat látott napvilágot a világ egyik legtermészetesebb pillanatáról. Így néznek ki a gyermeküket tápláló anyák és a kisbabák. 

A dolgozó anyák sorsa tényleg kegyetlen

Unikornis2017.03.03, 10:40

Senki sem figyelmeztetett, hogy ez lesz.

Kiérdemelt szeretet

She2017.02.24, 17:49

Létezik egy pici lány, aki egyszer csak, egyik pillanatról a másikra teljesen odalett értem! Három éves lehetett, és egyből el is nevezte rólam a kedvenc plüssállatát. És én ettől borzasztóan éreztem magam.

Nem akartam gyereket, mert nem szerettem az anyámat!

She2017.02.23, 19:31

Sokáig nem akartam gyereket. Mert úgy gondoltam: nem tehetem tönkre valakinek az életét. Érdekes, de nekem nem is futott át az agyamon, hogy jó anya is lehetek...

Péter Szabó Szilvi az anyaságról vallott

Life.hu2017.02.13, 11:38

November végén adott életet kislányának, Emmának Péter Szabó Szilvi, aki az azóta eltelt két hónapban meglehetősen keveset pihent. Őszintén vallott az anyaságról az énekesnő...

"Ambiciózus anyuka munkába állna" - szülés után a munkaerőpiacon

Life.hu2017.02.09, 21:43

Magyarországon még mindig tömegek gondolják azt, hogy a nőknek az egyetlen feladatuk az életben a gyerekszülés, és annak a bizonyos női princípiumnak a megvalósítása. Ha pedig egy anyuka szülés után nem alakul át százszázalékos ősanyává, magyarán nem tölt otthon csemetéjével legalább három évet (a legjobb, ha többé vissza sem megy dolgozni), akkor jönnek a károgók, a "minek az ilyennek gyerek" kezdetű kritikákkal. Lassan el kellene már fogadni, hogy minden nő - akárcsak minden férfi - külön individuum, így mindenkinek saját magának kell döntenie az életéről.

Basszus, akkor én mégsem vagyok rossz anya!?

She2017.02.09, 12:22

Tegye fel a kézét, aki még egy cikket sem olvasott a szerepválságról! Én már többet is... Már a csapból is az ömlik, hogy bizony nekünk, nőknek, több szerepben kell teljesítenünk!

Előző
Következő
Most
Top 12 óra