hirdetés

anyaság

címke rss
Liptai Claudia nem alszik: Marci sokszor felébred éjszaka

Liptai Claudia nem alszik: Marci sokszor felébred éjszaka

Claudia kétgyermekes anyukaként nem először tapasztalja meg, hogy az alvás egy kisbaba mellett olyan luxus, amit nem engedhet meg magának. Hiába a türelem, a megértés, egy idő után ez mégis igazi kínzással ér fel.

Fejős Éva és Tatár Csilla az anyaságról vallottak

Life.hu2017.04.24, 13:50

Érett nőként vált anyává Tatár Csilla és Fejős Éva is, mindketten tudják, hogy a kiegyensúlyozottság kulcsa, ha megvan a megfelelő énidő. Ehhez azonban kell a rutin, de például online vásárlással nagyon sok időt lehet megspórolni, ami mindkét sztármamánál bevált: az így megspórolt perceket magukra is fordíthatják.

A szupermamiktól megtudtam: én szaranya lennék!

She2017.04.12, 11:52

Én mindig is úgy gondoltam, hogy szeretnék gyereket. Sokat, és nem túl sokára. Engem egyáltalán nem ijesztett meg a felelősség, sőt inkább túlteng bennem. Szóval előszeretettel informálódtam a gyerek témáról cikkekből, anyukáktól meg mindenféle blogokból. Hiba volt.

5 dolog, amit senki nem mondott el a kismamaságról

She2017.04.08, 16:28

Őszintén szólva, én nem gondoltam, hogy ilyen nehéz lesz! Pontosabban, azt hittem: könnyebben veszem majd az akadályokat. Hiába jártam végig két szülésfelkészítő tanfolyamot is, bőven voltak a megtapasztalásig rejtve maradt dolgok...

Mitől stresszel az anya?

She2017.03.27, 13:17

Amikor gyerek voltam, azt hittem: anyukámnak valamifajta agylövése van, hogy hajnali kettőig ébren vár, míg haza nem érek a buliból, vagy, hogy idegbajt kap, amiért nem veszem fel a telefont. Amióta gyerekem van, már nem gondolom azt, hogy anyukám egy ufó, aki képes volt túlaggódni a gyerekkoromat...

Egy visszautasított élet

She2017.03.27, 13:16

A kórház aprócska baba-mama szobáját egyszerre töltötte meg izgalom és békesség.

60 dolog, amin mi, nők aggódni tudunk…

She2017.03.23, 09:23

Ugyan min stresszelne egy nő? Hiszen élete csupa mese, kényelem, új ruha, új cipő, habos sütemény. Rajonganak érte a férfiak, egyenesen harcolnak a kegyeiért, egyetlen csókjáért. Neki mégis tele van a feje aggodalmakkal... Vajon min gondolkodhat, amikor összehúzza bájosan ívelt kis szemöldökét?

Csodálatos pillanatok kisbabák táplálásáról: Fotók!

Life.hu2017.03.17, 18:48

Fantasztikus fotósorozat látott napvilágot a világ egyik legtermészetesebb pillanatáról. Így néznek ki a gyermeküket tápláló anyák és a kisbabák. 

A dolgozó anyák sorsa tényleg kegyetlen

Unikornis2017.03.03, 10:40

Senki sem figyelmeztetett, hogy ez lesz.

Kiérdemelt szeretet

She2017.02.24, 17:49

Létezik egy pici lány, aki egyszer csak, egyik pillanatról a másikra teljesen odalett értem! Három éves lehetett, és egyből el is nevezte rólam a kedvenc plüssállatát. És én ettől borzasztóan éreztem magam.

Előző
Következő
Most
Top 12 óra