hirdetés

anyaság

címke rss

Péter Szabó Szilvi az anyaságról és a szülésről vallott

November végén világra hozta első gyermekét Péter Szabó Szilvi, amiről Facebook-oldalán is tájékoztatta rajongóit. Az énekesnő ezúttal arról mesélt, hogyan zajlanak a mindennapjaik kislánya születése óta, és arról, mennyire volt kimerítő számára a szülés.

Király Linda bevallotta: anya szeretne lenni

Life.hu2016.12.01, 09:49

Új televíziós szereplése olyan érzéseket csalogat elő az énekesnőből, amelyekről nehéz nem tudomást venni.

Az internet újgenerációs rémei: az anyák

Life.hu2016.11.22, 15:29

Ó, igen. Az internet, kérem, fegyver, altató, extasy, heroin és antidepresszáns. Ki mire használja, kinek mire van szüksége épp. Egy anya, aki kiaknázza a benne rejlő egészséges lehetőségeket, csak nyerhet, de akit beszippant a virtuális társasági élet, az elveszik, és rémmé változik.

2 éve nem aludt Béres Alexandra

Life.hu2016.11.15, 14:25

Két gyermekes anyaként Béres Alexandra nem unatkozik, de életükben sok a pozitívum, amelyek minden nap éltetik. 

Hová lettek a régi idomaim, mi ez az anyatest?

Life.hu2016.11.07, 20:22

Az otthonunk édesen magányos aurájába is beszivárog az anyatest kérdése. Mindenhol azt olvasni, hogy szülés után miként lehetsz te is olyan fitnesz-pilates-jóga istennő, mint a folyton posztoló celebmom brigád. Fontos ez? Kell ez? Meg lehet valósítani? Lehet benne csalni?

Olykor Adele is gyűlöli az anyaságot

Unikornis2016.11.02, 14:16

Négy évvel kisfia születése után Adele őszintén beszélt szülés utáni depressziójáról és arról, hogy miért nem szeretne több gyereket. 

Az anyaság és munka kapcsolatában csak egy a bökkenő: a gyerek

Life.hu2016.10.25, 09:53

A legtöbb munkahelyen szerveznek egy búcsúztató összejövetelt a babázás csodás időszaka előtt álló kolléganőnek, ahol azzal köszönnek el tőle, hogy pár év múlva sok szeretettel várják vissza. Aztán egyik nap, amikor az anyuka a kis karon ülő babával visszatér egy meglepetéslégyottra, hirtelen rájön, hogy már kívülálló.

Kelemen Anna szerelméről és pótgyerekeiről mesélt

Life.hu2016.10.18, 12:40

Kelemen Anna tényleg kapcsolatban él, hiába jelentek meg arról hírek, hogy ő nem akar maga mellé párt. A playmate vallott kedveséről, és annak gyermekeihez fűződő viszonyáról is.

Babyblues, avagy a szülés utáni szomorú dallamok

She2016.10.17, 12:03

Az "üres" hasamat bámulom a tükörben. (Mint egy kidurrant kosárlabda). Most. Mert most épp van két percem, amíg anyám ringatja a gyereket. Persze besípol a bébiőr. (Kurvaélet!!! Mindig elfelejtjük azonnal kikapcsolni, miután kivesszük a kiságyból.) Tűzoltás jelleggel láb- és hónalj borotválás, részletekre nincs idő - elég, ha a látszatot fenntartom. Azt a bizonyos részt nem merem megközelíteni, de elterveztem, hogy ha újra lesz két percem, legalább a bikini-vonalnak nekimegyek... hiába: egy új barátság kezdete.

Törőcsik Mari őszintén vallott arról milyen volt anyának lenni

Life.hu2016.10.10, 20:35

Törőcsik Mari az ország egyik legismertebb és legelismertebb színésznője. 60 éves pályafutása alatt folyamatosan a figyelem középpontjában volt, mégis ritkán hallhattunk magánéletéről. Ezúttal megtörte a csendet és őszintén mesélt férjéről és az anyaságról.

Előző
Következő
Most
Top 12 óra