hirdetés

Albert herceg

címke rss
Albert herceg és a futballvilágsztárok Monacóban teqballoztak

Albert herceg és a futballvilágsztárok Monacóban teqballoztak

Az október 23–26. között Monacóban megrendezett SPORTEL sportfórumon II. Albert monacói herceg is kipróbálta a magyar focitalálmányt, a teqballt. A bemutatójáték után az alapítók mellett Luis Figo, Simao Sabrosa, Christian Karembeu és William Gallas is megszólalt a sajtótájékoztatón.

Mesés karácsonyi fotó Albert monacói hercegről és családjáról

Archívum2017.11.24, 11:18

Pár napja a monacói uralkodóház is előrukkolt a szokásos ünnepi fotójával, melyen a gyerekek mellett a család mesés karácsonyi dekorációját is szemügyre vehetjük. 

Ma van a hercegi pár nagy napja: Charlene és Albert herceg ünnepel

Archívum2016.07.04, 07:15

Akárcsak Katalin és Vilmos, Charlene és Albert herceg is idén ünnepelte ötéves házassági évfordulóját. Bár az ő frigyük közel sem indult egyszerűen, azóta sok minden megváltozott. 

Albert herceg segíthet a bajban lévő oroszokon

Archívum2016.05.15, 18:08

A női rúdugrás kétszeres olimpiai bajnoka, az orosz Jelena Iszinbajeva februári sérülését kiheverve a jövő hónapban végén készül visszatérni a versenyzéshez.

Alapítvány jön létre Jules Bianchi emlékére

Archívum2015.12.28, 15:22

Az F1-es baleset következményei miatt elhunyt pilóta édesapja fiatal tehetségek útját segítené. Philippe Bianchi pert kezdeményez az FIA ellen fia halála miatt.

Gyönyörű családi képpel kíván kellemes ünnepeket Albert monacói herceg és családja

Archívum2015.12.23, 14:50

A kis Jacques és Gabriella cukik, mint mindig, míg anyukájuk, Charlene hercegnő ugyanolyan stílusos, mint ahogyan azt már tőle megszokhattuk.

Európa legszebb tündérmeséi - Amikor egy földi halandó és egy királyi sarj találkozik 2. rész

Archívum2015.09.03, 11:24

A Hamupipőke-sorozatunk folytatódik! Adott egy hétköznapi életet élő gyönyörű lány, aki csak álmodozni mer arról, hogy a daliás szőke herceg bekopogtat az ajtaján, lábára húzza az üvegcipellőt, a hetedhét országra szóló lakodalom után pedig boldogan élnek, míg meg nem halnak. Az álombéli tündérmese sztori csak igen keveseknek adatik meg. Mégis akadnak olyan szerencsés Hamupikőkék, akik le tudták győzni az akadályokat, áthágták a rangkülönbségeket és királyi sarj feleségei lettek.

Hát nem zabálnivalóak? Friss fotók Charlene és Albert ikreiről

Archívum2015.08.30, 10:46

Egyre cukibb a 8 hónapos monacói ikerpár, Jacques herceg és Gabriella hercegnő.

A herceg eltitkolt lánya először beszél az apjáról

Archívum2015.07.23, 16:54

Jazmin Grace Grimaldi, Albert monacói herceg eltitkolt lánya eddig nem beszélt apjáról, de most a Harper's Bazaarnak elmondta, milyen érzés egy uralkodó házasságon kívül született gyerekének lenni. 

Végre beköszöntött a harmónia? Így ünnepelte Monaco Albert herceget

Archívum2015.07.12, 12:01

Albert 2005. július 12-én lett hivatalosan monacói herceg, trónra lépésének tizedik évfordulója alkalmából ismét hatalmas ünnepség volt a világ egyik legkisebb államában.

Videó ajánlat

Erzsébet királynő a borsodi cigányok között
Még több videó »
Előző
Következő
Most
Top 12 óra