akasztás

címke rss
Megkínoztak és felakasztottak egy kutyát

Megkínoztak és felakasztottak egy kutyát

Egy kevermesi nő kutyasétáltatás közben látta meg a felakasztott, megcsonkított, felgyújtott és megégetett kutya tetemét. A nő csinált pár fényképet, majd értesítette a helyi állatvédőket.

140 év után mentettek fel egy ártatlanul felakasztott férfit

Nagyvilág2018.04.05, 14:28

Gyilkosság miatt ártatlanul akasztottak fel egy ír férfit 140 évvel ezelőtt. Most hivatalosan felmentették, és nyilvánosan bocsánatot kért az ír elnök a tévedés miatt.

Akasztáspárti a Jobbik békéscsabai jelöltje, ha fideszesekről van szó

Itthon2018.02.07, 17:10

Még szinte meg sem száradt a tinta a Jobbik napokban nyilvánosságra hozott 2018-as országgyűlési listáján, a párt békéscsabai jelöltje gyorsan meghálálta a belé fektetett bizalmat: közösségi oldalán nyilvánvalóvá tette, hogy támogatná Mészáros Lőrinc és fideszesek felakasztását. A legkevésbé sem meglepő ez a megnyilvánulás Kocziha Tündétől, akitől soha semmi nem állt távolabb, mint a Vona Gábor pártelnök által erőltetett néppártosodás: Faludy György költőt lecionistázta, fél éve még betiltotta volna a Pride-ot és Gyöngyösi Mártonnal karöltve kényszerítette volna színvallásra zsidó származásukról a magyar parlamenti képviselőket. Eléég ...

Megtörtént: Mihai Tudose bocsánatot kért az akasztásos kijelentése miatt

Nagyvilág2018.02.01, 13:35

Bocsánatot kért Facebook-oldalán Mihai Tudose volt román kormányfő mindazon közösségektől, amelyeket "félreérthető kijelentésével" megsértett.

Saját pártja is elhatárolódott az akasztással fenyegető volt román kormányfőtől

Nagyvilág2018.01.23, 14:25

Nyilvánosan elhatárolódott a maga és pártja nevében Liviu Dragnea, a bukaresti kormánykoalíció vezető erejét képező Szociáldemokrata Párt (PSD) elnöke kedden Mihai Tudose volt miniszterelnök magyarokat fenyegető korábbi nyilatkozatától.

Akasztással fenyegetőzött a magyar zászló miatt a román miniszterelnök

Nagyvilág2018.01.12, 11:26

Bocsánatkérésre és a magyar autonómiatörekvésekkel kapcsolatos nyilatkozata visszavonására kérte Mihai Tudose román miniszterelnököt Porcsalmi Bálint, a Romániai Magyar Demokrata Szövetség (RMDSZ) ügyvezető elnöke - írja az Erdély Online. Tudose korábban azt mondta, hogy ha a magyar zászló lobogni fog a szélben, ott fognak lengeni mellette a helyi felelősök is.

Kivégeztek tizenöt embert Egyiptomban

Nagyvilág2017.12.26, 14:15

Kedden kivégeztek tizenöt férfit Egyiptomban, akiket terrorista támadások elkövetése miatt ítéltek halálra.

Felakasztotta magát a Soundgarden énekese, Chris Cornell: családja kételkedik!

Life.hu2017.05.23, 12:07

52 évesen hunyt el a Soundgarden énekese, az Audioslave korábbi frontembere, Chris Cornell. Halálának okáról sokáig semmit nem lehetett tudni, de mostanra kiderült: felakaszthatta magát .A család viszont kételkedik, szerintük nem volt szándékos az öngyilkosság.

Krematóriumban égetik el a nyomokat Szíriában

Nagyvilág2017.05.16, 11:41

Az USA azzal vádolja Szíriát, hogy a Szednaja-i börtönnél felépítettek egy olyan krematóriumot, melyben a meggyilkolt foglyok maradványait rejtegetik. Az épületről még műholdfelvételt is készítettek. 

Felakasztotta, és seprűnyéllel ütötte saját kutyáját egy nyugdíjas

Itthon2016.09.22, 15:09

A Szentesi Járási Ügyészség vádat emelt azzal a 70 év fölötti nővel szemben, aki felakasztotta, és megütötte kutyáját. A kutya belehalt sérüléseibe.

Előző
Következő