hirdetés

akasztás

címke rss
140 év után mentettek fel egy ártatlanul felakasztott férfit

140 év után mentettek fel egy ártatlanul felakasztott férfit

Gyilkosság miatt ártatlanul akasztottak fel egy ír férfit 140 évvel ezelőtt. Most hivatalosan felmentették, és nyilvánosan bocsánatot kért az ír elnök a tévedés miatt.

Akasztáspárti a Jobbik békéscsabai jelöltje, ha fideszesekről van szó

Itthon2018.02.07, 17:10

Még szinte meg sem száradt a tinta a Jobbik napokban nyilvánosságra hozott 2018-as országgyűlési listáján, a párt békéscsabai jelöltje gyorsan meghálálta a belé fektetett bizalmat: közösségi oldalán nyilvánvalóvá tette, hogy támogatná Mészáros Lőrinc és fideszesek felakasztását. A legkevésbé sem meglepő ez a megnyilvánulás Kocziha Tündétől, akitől soha semmi nem állt távolabb, mint a Vona Gábor pártelnök által erőltetett néppártosodás: Faludy György költőt lecionistázta, fél éve még betiltotta volna a Pride-ot és Gyöngyösi Mártonnal karöltve kényszerítette volna színvallásra zsidó származásukról a magyar parlamenti képviselőket. Eléég ...

Megtörtént: Mihai Tudose bocsánatot kért az akasztásos kijelentése miatt

Nagyvilág2018.02.01, 13:35

Bocsánatot kért Facebook-oldalán Mihai Tudose volt román kormányfő mindazon közösségektől, amelyeket "félreérthető kijelentésével" megsértett.

Saját pártja is elhatárolódott az akasztással fenyegető volt román kormányfőtől

Nagyvilág2018.01.23, 14:25

Nyilvánosan elhatárolódott a maga és pártja nevében Liviu Dragnea, a bukaresti kormánykoalíció vezető erejét képező Szociáldemokrata Párt (PSD) elnöke kedden Mihai Tudose volt miniszterelnök magyarokat fenyegető korábbi nyilatkozatától.

Akasztással fenyegetőzött a magyar zászló miatt a román miniszterelnök

Nagyvilág2018.01.12, 11:26

Bocsánatkérésre és a magyar autonómiatörekvésekkel kapcsolatos nyilatkozata visszavonására kérte Mihai Tudose román miniszterelnököt Porcsalmi Bálint, a Romániai Magyar Demokrata Szövetség (RMDSZ) ügyvezető elnöke - írja az Erdély Online. Tudose korábban azt mondta, hogy ha a magyar zászló lobogni fog a szélben, ott fognak lengeni mellette a helyi felelősök is.

Kivégeztek tizenöt embert Egyiptomban

Nagyvilág2017.12.26, 14:15

Kedden kivégeztek tizenöt férfit Egyiptomban, akiket terrorista támadások elkövetése miatt ítéltek halálra.

Felakasztotta magát a Soundgarden énekese, Chris Cornell: családja kételkedik!

Life.hu2017.05.23, 12:07

52 évesen hunyt el a Soundgarden énekese, az Audioslave korábbi frontembere, Chris Cornell. Halálának okáról sokáig semmit nem lehetett tudni, de mostanra kiderült: felakaszthatta magát .A család viszont kételkedik, szerintük nem volt szándékos az öngyilkosság.

Krematóriumban égetik el a nyomokat Szíriában

Nagyvilág2017.05.16, 11:41

Az USA azzal vádolja Szíriát, hogy a Szednaja-i börtönnél felépítettek egy olyan krematóriumot, melyben a meggyilkolt foglyok maradványait rejtegetik. Az épületről még műholdfelvételt is készítettek. 

Felakasztotta, és seprűnyéllel ütötte saját kutyáját egy nyugdíjas

Itthon2016.09.22, 15:09

A Szentesi Járási Ügyészség vádat emelt azzal a 70 év fölötti nővel szemben, aki felakasztotta, és megütötte kutyáját. A kutya belehalt sérüléseibe.

Előadás közben akart öngyilkos lenni a színész, Raphael Schumacher

Life.hu2016.02.05, 10:41

Az olasz Raphael Schumacher már hörgött, amikor a nézők észrevették, hogy már nem a szerepét játssza, hanem valóságos a haláltusája.

Előző
Következő
Most
Top 12 óra